Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brytyjskie media: chirurg Krzynówek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:14
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: irek Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.coco.pl 14.10.04, 20:24
        moim zdaniem jako wolnego opserwatora za równo jak i strzelec bramki T.
        Frankowski mniał duzy wkład jak i S.Mila w zdobywanie bramek ale jak wiadomo
        zwyciestwo jest zasługą całej drużyny... oby tak dalej... powodzenia
      • Gość: gollio Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.04, 20:56
        czlowieku jestes bardzo ograniczony w rozwoju umyslowym powinienes jak
        najpredzej wybrac sie do lekarza
        • Gość: rrrrrr Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:05
          a ja myślałem że wszyscy kibicowali Polsce, co za różnica w jakim klubie gra
          nacodzień zawodnik skoro podczas meczu strzela bramki dla Polski?!!?

opamiętajcie się troche bo dykusja jest na poziomie onetu
          • Gość: pimek Re: trener IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.10.04, 21:11
            Wywalić Janasa!
          • Gość: Warszawiak panie "kochajacy wisle..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:13
            zamknij swa jadaczke i pomysl, zanim kogos obrazisz!!! Czy jestes pewny, ze to napisal kibic Legii albo Cracovii??? NIE!!! Wiec zamknij pysk!!! Ja w pucharach miedzynarodowych kibicuje wszystkim poslkim zespolom, i zadnemu z nich nie ublizam(bo przy okazji ublizam kibicom)!!! Kibicuje Legii, ale to nie znaczy ze bedo obrazal Polonie, Wisle czy tez Odre Wodzislaw!!!!!! A to, ze koles z pierwszego postu jest ograniczony, to jego sprawa... WIEC PRZESTAN SIE NEGATYWNIE WYPOWIADAC - powtarzam, bo obrazasz tez porzadnych ludzi!!!!!!1
            pozdrawiam
            • Gość: Kochający Polskę Do Warszawiaka IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.10.04, 21:26
              Nie widzę nic obraźliwego w wypowiedzi Kochającego Wisłę, więć dziwi mnie Twoje
              oburzenie. Kochający Wisłę ma rację podejrzewając, że ten idiota z początku
              listy to albo fan Legii albo Cracovii, bo oni dali się poznać swoimi
              wypowiedziami już nie jeden raz, że są bezmózgowcami pełnymi nienawiści. Ja
              jestem z Bydgoszczy i po prostu kibicuję polskim zespołom bez względu czy są z
              Warszawy, Wronek, czy Krakowa.
              • Gość: o MaTkO Re: Do Warszawiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:20
                co to jest?? co wy k.... robicie?? ten cep z poczatku listy ma niezly ubaw ze
                10-ty komentarz sie go tyczy. NIE ZAUWAZAJCIE TEGO!!!! jego trzeba traktowac
                jak powietrze, innymi slowy: nie traktowac i nie ustosunkowywac sie
          • Gość: ZZZ No wiec dlaczego nie gral Ryan Giggs? IP: *.cable.mindspring.com 15.10.04, 05:33
      • Gość: unforgiven Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:17
        Zapominając o pierwszej połowie mecz w wykonaniu Polaków mógł się podobać.A
        takich bramek nie powtydziłaby się żadna reprezentacja świata.Apropo
        Walijczyków nasuwa sięjeden komentarz: barbarzyństwo.To w jaki sposób faulowali
        naszych zawodników świadczy o jakże niskich umiejętnościach czysto piłkarskich.
        A Robert Savage przegrał nie tylko ten mecz ale przegrał również z własnymi
        słabościami. Zachował się jak prostak.
      • Gość: Shanrgi-La OLABOGA!!! OLABOGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:30
        Niestety nasi pilkarze wygrywaja... Niestety, bo trudno to, co robia nazwac gra
        w pilke. Oni poprostu ja kopia... I choc jestem kibicem futbolu, twierdze ze
        kadrze narodowej potrzeba rewolucji! Nie kadrowej, ale intelektualnej i
        sportowej!!! Bo chcialbym bardzo zobaczyc, jak Polacy graja radosny,
        inteligentny i dynamiczny futbol.
        Ale z trenerem Janasem... Powiem krótko: To niemozliwe. Niestety... nasi
        pilkarze wygrywaja... Niestety, bo trudno to, co robia nazwac gra w pilke. Oni
        poprostu ja kopia... I choc jestem kibicem futbolu, twierdze ze kadrze
        narodowej potrzeba rewolucji! Nie kadrowej, ale intelektualnej i sportowej!!!
        Bo chcialbym bardzo zobaczyc, jak Polacy graja radosny, inteligentny i
        dynamiczny futbol.
        Ale z trenerem Janasem... Powiem krótko: To niemozliwe. Niestety... nasi
        pilkarze wygrywaja... Niestety, bo... ;)))
        • Gość: def Re: OLABOGA!!! OLABOGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:48
          No i co z tego....
          I co z tego ze mysli taktycznej Janas nikt pojac nie moze? (bo pewnie mysl
          takowa nie istnieje) Co z tego ze na boisku panuje chaos? Co z tego ze Polacy
          nie tyle graja ile kopia pilke?
          Jesli dzieki takiej grze beda wygrywac (tak jak w Wiedniu czy Cardiff) to ja
          bardzo prosze!

I z ciezkim sercem musze przyznac ze Janas powinien zostac na stanowisku.
          Bronia go wyniki- z czego wniosek ze jego decyzje okazaly sie sluszne.

• Gość: Polska Savage'a to burak pastewny ! i ... mu do dupy ;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.04, 21:31
      • Gość: Poki Chyba ci dziennikarze nigdy nie chorowali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:57
        ...na wirusa żołądkowego, mi się z łóżka nie chciało ruszać, jedynie do
        kibelka, a co dopiero grać...
      • Gość: kibic Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.chello.pl 14.10.04, 21:57
        calkiem neadwno temu kazdy z nas oddałby bardzo wiel za taki gol którekolwiek z
        naszych orłów jak teraz strzelił Krzynówke czy Żurawski. Trzeba to docenić, a
        nie gnojić ich terenerm idiotom.
      • Gość: Pedal Ta miernota pewnie ze Slaska IP: 5.5.* / 80.58.34.* 14.10.04, 22:36
        Ostatnio przejezdzalem przez ten kawalek Polski i sie przerazilem.Ludzie tam
        meszkajacy nie maja zadnego poczucia estetyki. Bardziej to przypomina Ukraine
        czy Bialorus, a nie Polske.
      • Gość: ja Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.toya.net.pl 14.10.04, 23:03
        jeb....tylko nie zapomnij zalozyc kondona na ten twoj glupi leb!
      • ruchomymost Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek 14.10.04, 23:11
        pustka...pustaka w głowie. chociasz nie raczej g...
      • Gość: Pol Nikt nie pisal komentarza, ty byles pierwszy :-) IP: *.umcs.lublin.pl 15.10.04, 07:42
      • Gość: zeb Re: Do miernoty nienawidzącej Legie i Cracovie IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 15.10.04, 09:50
        Sam podpuszczasz do nienawiści takimi wypowiedziami. Ja jestem kibicem legii
        ale repra jest na 1 miejscu , AMEN
      • Gość: zielon Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: *.com.pl 15.10.04, 09:54

jeżeli bramka Frankowskiego była strzelona z 'woleja' to ja w takim razie nie
        wiem co to jest wolej...
        • Gość: MARCIN Re: Brytyjskie media: chirurg Krzynówek IP: 195.75.253.* 15.10.04, 10:40
          NIE WIESZ. UDERZENIE PILKI BEDACEJ W POWIETRZU - W ODROZNIENIU OD STOJACEJ NA
          ZIEMI LUB TOCZACEJ SIE.
      • Gość: Loonie Giggs ostrożny, Savage ślepy IP: 194.214.18.* 15.10.04, 10:51
        Giggs pewnie bal sie ze w takiej brutalnej wymianie ciosow moze zalapac jakas powazna kontuzje. Walke o finaly i tak mieli praktycznie przegrana, a bez sensu jest ryzykowac. Savage to nie dość, że kosa to do tego cham i prostak, żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka