Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!!

22.04.02, 20:59
    Swojego czasu tak się odszczekiwałeś, że wszyscy wkońcu kupią dekodery od
    Solorza a tu muka Solorzowi rura mięknie więc stwierdzam, że dałeś ciała
    kupując ten badziew tylko dla MS chyba, że kierowała tobą bogata oferta
    programowa Polszmatu.
    wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=803315&dzial=010400
    Obserwuj wątek
      • Gość: acton Re: Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!! IP: *.jedwab.net.pl 22.04.02, 21:23
        Hehe. Pamiętam tego oszołoma:) Co za gość. Widzisz koleś, oglądniemy sobie
        razem mistrzostwa. Problem w tym, żeś frajerze zapłacił 1000 zeta, a ja je
        sobie przeznacze chociażby na wakacje:)))
        • Gość: Jarek Re: Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 22:34
          A co ja mam zrobic. Nie mieszkam na osiedlu. Mam dekoder plusa. Powiesic sie,
          czy co?
          • Gość: Luxc Re: Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!! IP: 213.17.164.* 23.04.02, 13:04
            Przecież mecze Polskiej repry będą w TVP.
            pozdr
            • Gość: HEHE Re: Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!! IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 23.04.02, 14:03
              Co mi po meczach naszej repry. Oczywiście to już coś, ale dla prawdziwego
              kibica to stanowczo za mało :-).
              • Gość: acton Re: Znawca!!! Kupiłeś dekoder?!!! IP: *.jedwab.net.pl 23.04.02, 17:22
                Gość portalu: HEHE napisał(a):

> Co mi po meczach naszej repry. Oczywiście to już coś, ale dla prawdziwego
                > kibica to stanowczo za mało :-).

A i owszem. Tyle, że o jakiej porze? Ja czas wykombinuję na mecze Polaków.
                Zadowolę się powtórkami. Idiotą nie jestem bym kupował za 1000 zeta jakąś szmirę.
                Współczucia dla wszystkich naiwniaków i znafcy (nie tylko za dekoder, jeszcze za
                całokształt) choć jemu już chyba nic nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka