Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Licytacja medalu Otylii ruszy 21 listopada

IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 27.10.04, 16:29
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jankop troszkę kultury , tutaj może bez chamstwa? IP: *.chello.pl 27.10.04, 17:23
        • Gość: puba TO BEDZIE GRATKA.. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.10.04, 17:40
          ... na skalę światową. Złoty medal POLAKA z 2004 roku!! toż to taka rzadkość ze
          posiadacz wylicytowanego medalu bedzie miał nie lada białego kruka
          kolekcjonerskiego:)
          ja poczekam na licytację za 4 lata - zaryzykuję raczej - moze trafi sie złoto..
      • Gość: maxikaz Re: otylia ma pracowac w biedronce IP: 213.241.32.* 27.10.04, 17:33
        otylia od listopada ma pracowac w biedronce, wiem bo krystian mi mowil, aon to
        wie na pewno od kolegi ktory byl u niego wczoraj po polodniu.
      • Gość: maxi kaz Re: Licytacja medalu Otylii ruszy 21 listopada IP: 213.241.32.* 27.10.04, 17:35
        licytacja nastapi w czwartek o 18:32 w parku.
        ma byc podobno popcorn gratis, a spiewac bedzie otello
      • cigi Re: Bravo Otylia 27.10.04, 18:07
        Bravo Otylia, oby było jak najwięcej takich sportowców jak Ty
        i więcej takich akcji dla chorych dzieci
      • anc9 Szczytny cel 27.10.04, 20:13
        Juz widze usmiechniete twarze rodzicow chorych dzieci i usmiechy samych
        dzieciakow. Nadzieja pojawila sie w ich sercu...dzieki temu mozna przezyc.
      • Gość: Tut Ona jest pod każdym wzgledem wygrana IP: *.wanarb01.mi.comcast.net 22.11.04, 03:06
        Jestem pełen podziwu dla naszej mistrzyni. Ta dziewczyna jest pod każdym
        względem wygrana. Zdobyła tytuł mistrzowski... jej medal stał się sławniejszy
        niż inne złote medele pozostałych olimpijczyków... zrobiła swoim postępkiem
        wiele dobrego... czekają ją nagrody w związku z tym posunieciem... Otylia nie
        tylko jest znakomita pływaczką. Ona jest także mistrzem taktyki. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka