Gość: eryk IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 27.10.04, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jankop troszkę kultury , tutaj może bez chamstwa? IP: *.chello.pl 27.10.04, 17:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba TO BEDZIE GRATKA.. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.10.04, 17:40 ... na skalę światową. Złoty medal POLAKA z 2004 roku!! toż to taka rzadkość ze posiadacz wylicytowanego medalu bedzie miał nie lada białego kruka kolekcjonerskiego:) ja poczekam na licytację za 4 lata - zaryzykuję raczej - moze trafi sie złoto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxikaz Re: otylia ma pracowac w biedronce IP: 213.241.32.* 27.10.04, 17:33 otylia od listopada ma pracowac w biedronce, wiem bo krystian mi mowil, aon to wie na pewno od kolegi ktory byl u niego wczoraj po polodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi kaz Re: Licytacja medalu Otylii ruszy 21 listopada IP: 213.241.32.* 27.10.04, 17:35 licytacja nastapi w czwartek o 18:32 w parku. ma byc podobno popcorn gratis, a spiewac bedzie otello Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: Bravo Otylia 27.10.04, 18:07 Bravo Otylia, oby było jak najwięcej takich sportowców jak Ty i więcej takich akcji dla chorych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
anc9 Szczytny cel 27.10.04, 20:13 Juz widze usmiechniete twarze rodzicow chorych dzieci i usmiechy samych dzieciakow. Nadzieja pojawila sie w ich sercu...dzieki temu mozna przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tut Ona jest pod każdym wzgledem wygrana IP: *.wanarb01.mi.comcast.net 22.11.04, 03:06 Jestem pełen podziwu dla naszej mistrzyni. Ta dziewczyna jest pod każdym względem wygrana. Zdobyła tytuł mistrzowski... jej medal stał się sławniejszy niż inne złote medele pozostałych olimpijczyków... zrobiła swoim postępkiem wiele dobrego... czekają ją nagrody w związku z tym posunieciem... Otylia nie tylko jest znakomita pływaczką. Ona jest także mistrzem taktyki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś