Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 217.67.202.* 25.04.02, 16:32
    mam pytanie do któregos z kibicow wisly co to za moda panuje wsrod nich na
    wzajemne ublizanie sobie chodzi mi o to:
    najpierw jakis pedryl (kibic wisly )zaczyna dopingować LEGIE krzyczaćgłośno jej
    nazwe wtedy inny chuj(także kibic wisly)pyta się go "co?" a wtedy tamten nazywa
    go "kurwą" i dalej tak sobie obok siebie stoja czy mozecie mi powiedziec jak
    sobie jeszcze jedziecie po bandzie bo dla mnie to nowośćżeby kibice jednego
    klubu na siebie bluzgali podczas meczu i to tak poprostu bez przyczyny
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kirk Re: dlaczego? IP: *.tele2.pl 25.04.02, 16:47
        Gość portalu: eLeF napisał(a):

> mam pytanie do któregos z kibicow wisly co to za moda panuje wsrod nich na
        > wzajemne ublizanie sobie chodzi mi o to:
        > najpierw jakis pedryl (kibic wisly )zaczyna dopingować LEGIE krzyczaćgłośno jej
        >
        > nazwe wtedy inny chuj(także kibic wisly)pyta się go "co?" a wtedy tamten nazywa
        >
        > go "kurwą" i dalej tak sobie obok siebie stoja czy mozecie mi powiedziec jak
        > sobie jeszcze jedziecie po bandzie bo dla mnie to nowośćżeby kibice jednego
        > klubu na siebie bluzgali podczas meczu i to tak poprostu bez przyczyny

Dobre hahahaahaha .....faktycznie brak tu logiki, ale coz nie należą oni do
        bystrzaków....:-))

• Gość: greg Re: dlaczego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:16
          Gość portalu: Kirk napisał(a):

> Gość portalu: eLeF napisał(a):
          >
          > > mam pytanie do któregos z kibicow wisly co to za moda panuje wsrod nich na
          >
          > > wzajemne ublizanie sobie chodzi mi o to:
          > > najpierw jakis pedryl (kibic wisly )zaczyna dopingować LEGIE krzyczaćgłośn
          > o jej
          > >
          > > nazwe wtedy inny chuj(także kibic wisly)pyta się go "co?" a wtedy tamten n
          > azywa
          > >
          > > go "kurwą" i dalej tak sobie obok siebie stoja czy mozecie mi powiedziec j
          > ak
          > > sobie jeszcze jedziecie po bandzie bo dla mnie to nowośćżeby kibice jedneg
          > o
          > > klubu na siebie bluzgali podczas meczu i to tak poprostu bez przyczyny
          >
          > Dobre hahahaahaha .....faktycznie brak tu logiki, ale coz nie należą oni do
          > bystrzaków....:-))
          >

Co się będziemy palantami z wioski przejmować? Takiego dopingu jak na Legii u
          nich nie będzie nigdy, o, chociażby takiej super orkiestry jak u nas. Wioska i
          tyle. Założyli im światełka, to odpalili kilka rac i uważają, że to
          już "kulturwa":)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka