nessie-jp 17.10.08, 17:58 Kto z was korzysta z poczty na ul. Dunikowskiego? Czy jeździcie autobusem, chodzicie na piechotę, czy jeździcie samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.dumle Re: Sondaż :) 17.10.08, 19:58 Czy pytanie sondażowe dotyczy tylko korzystających z poczty na Dunikowskiego? Bo jeżeli nie tylko to: 1.Nie 2.Samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sondaż :) 17.10.08, 20:01 Chodzi mi o tę pocztę na Dunikowskiego, bo tu właśnie pojawiły się kontrowersje w sprawie przystanku. Nie chcę robić afery na pół Warszawy, skoro miałoby się okazać, że ten przystanek nikomu nie jest do szczęścia potrzebny. Jeżeli bywasz na Dunikowskiego (róg do Herbsta/Pileckiego) w innych sprawach, to zapraszam do sondażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Sondaż :) 17.10.08, 21:07 Czy przy tym przystanku jest tylko poczta? Jeżeli nie (nie znam tej okolicy) z odpowiedzi na tak sformułowane pytanie, może wyniknąć niezbyt wartościowa odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sondaż :) 17.10.08, 21:21 Jest jeszcze prywatna lecznica stomatologiczna i klubik przedszkolaka. Ale z tego wszystkiego najwięcej ludków idzie na pocztę, tak mi się wydaje. No i niejako nie mają wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
wgrab Re: Sondaż :) 17.10.08, 20:08 Dopóki mieszkałem na Dunikowskiego 3, chodziłem na piechotę... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Sondaż :) 17.10.08, 20:44 1.korzystam prawie codziennie 2.chodzę na piechotę bo mam 5 minut drogi Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Sondaż :) 18.10.08, 14:33 a w ogole to bardzo lubie tą pocztę-caly dzien jest pusto i nie ma kolejek(dopiero po 18 jest tłum)pani w okienku od nadawania paczek jest bardzo sympatyczna :)w porownaniu z poczta na szolc rogozinskiego ta jest naprawdę swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Sondaż :) 17.10.08, 22:27 Korzystałem z tego koszmarnego przybytku tylko raz i tylko z powodu remontu przybytku jeszcze koszmarniejszego przy Zamiany i przyszedłem na tak zwaną piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
testereks Re: Sondaż :) 18.10.08, 00:36 1. Staram się jak najrzadziej :) 2. na rowerze :D /w każdym razie nie samochodem, to nieekologicznie uruchamiać auto dla jednej-dwóch przesyłek ;-P/ P.S. dawno tam nie byłem, więc proszę o cierpliwość - czy ten przystanek już skasowali, czy dopiero chcą skasować? Swoją drogą - sporo ludzi pracuje nieopodal (nie mam na myśli poczty;)), więc przede wszystkim oni chyba powinni być za utrzymaniem przystanku? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sondaż :) 18.10.08, 15:09 > P.S. dawno tam nie byłem, więc proszę o cierpliwość - czy ten przystanek już sk > asowali, czy dopiero chcą skasować? Nie chcą go zrobić. Tzn. fizycznie go wykonano, jest zatoka itepe, ZTM lata temu się zgodził, ale kilku mieszkańców protestuje, że nie chcą przystanku, bo autobusy będą się zatrzymywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
testereks Re: Sondaż :) 18.10.08, 21:54 nessie-jp napisała: > > P.S. dawno tam nie byłem, więc proszę o cierpliwość - czy ten przystanek > już sk > > asowali, czy dopiero chcą skasować? > > Nie chcą go zrobić. Hahaha, to zupełnie nie trafiłem:))) Ja mówiłem o przystanku "Herbsta": www.ztm.waw.pl/baza/20081020/PRZYST/3133.HTM w okolicy tego miejsca: maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=ul.+dunikowskiego,+warszawa&sll=52.216112,20.988316&sspn=0.265459,0.727844&ie=UTF8&ll=52.151397,21.033003&spn=0.008295,0.022745&z=16&iwloc=addr Zatrzymują się tam na żądanie 148, 192 i 505. Rozumiem, że chodzi Ci o nowe przystanki "Herbsta 03" i "Herbsta 04", które miałyby obsłużyć 136 i 715? Może raz na "ruski rok" bym skorzystał, ale co mi tam - wirtualnie mogę Cię poprzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Re: Sondaż :) 18.10.08, 13:47 Mieszkam przy Herbsta i Romera, na Dunikowskiego w tamtym kierunku chodzę tylko na pocztę (na piechotę), jeśli wracam autobusem z okolic Onkologii czy Reala to będę miała taki sam dystans z przystanku przy pompie i z miejsca nowego przystanku przy Herbsta :) Odpowiedz Link Zgłoś