Gość: Mario IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:32 Mam taką w miarę stałą trójkę: 1.N.Pedersen 2.Nicholls 3.L.Dryml A kto u Was załapałby się na podium? :) Mam na myśli tylko zawodników aktualnie jeżdżących. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk Re: Nielubiani obcokrajowcy 30.10.04, 01:52 Crump. Nie lubie agresywnych typów, wypinajacych dupę kibicom podczas zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuk Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:22 nr1 N.Pedersen nr2 R.Holta(dla mnie nie jest Polakiem) reszta jest w pożądku Odpowiedz Link Zgłoś
piatnica666 Re: Nielubiani obcokrajowcy 30.10.04, 11:18 Myślę, że w Anglii, jak kopnął na starcie przeciwnika podczas DMŚ, pokazał najwyższą swoją żużlową klasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.tvgawex.pl 30.10.04, 12:19 1.pedałsen 2.crump 3.holta i dluuuuuuuuuuuuuuuugo, dlugo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZ SERDUSZKA Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:38 nr 1 jason crump- za druzynowy puchar swiata we wroclawiu i za ta jego grupa dupe!!! nr 2 nicki pedersen - za tomka golloba , za mecz polonia- zkz 04 ( klecha i jonsson) na torze to wariat ale poza torem to naprawde fajny koles!!! teraz moj nr 1 poza wszelkimi podzialami Tomasz bayer Bajerski - brak slow idiota jakich malo bezmyslny, niepotrafiacy sie wyslowic cham!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Nielubiani obcokrajowcy 04.11.04, 07:13 1 N. Pedersen 2 J. Crump Resztę lubię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny z Wybrzeza Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.pl 08.11.04, 18:24 1/Pedersen 2/Nichols 3/Matej Ferjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.11.04, 18:34 Wszystkich mniej więcej tak samo N. Pedersen J. Crump T. Rickardsson R. Holta L. Dryml A. Dryml P. Karlsson M. Max L. Richarson a część to mi wisi... pomijam tych których lubie. ps.Holta dla mnie to nie jest Polak, tak jak A. Smith, tylko że Andy'iego to ja lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAMER Re: Nielubiani obcokrajowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:37 TO ZRÓB MU LODA.BO ON HOLTAŃSKIEMU MOŻE ZROBIĆ NA STOIAKA. Odpowiedz Link Zgłoś