Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 13:04
    ProtasiewiczPoszedlZaKasaCzyWyTegoNieWidzicie????
    CoTamZeZarabia400TysiecyRocznieOnPotrzebujeJeszczeWiecejInajperMowiZeTorunNajl
    epszyAPotemIdzieDoBydgoszczyGdzieGoWygwizdaliWyzywaliIZjechaliATerazPokazalZeN
    ieMaKlasyIPoszedlZaKasaToCoOTobieMysleProtasiewicz:JakKazdaKurtyzanaIdzieszTam
    GdzieWiecejDaja
    PowodzeniaBTZZtakimSprzedajnymSkladem...
    PSNiektorzyLudzieMuszaPrzezycZa400ZlotychMIESIECZNIE,
    AleProstemuChlopakowiUderzylaSlawaDoGlowkiIMysliZeSobiePodwyzszyPzoiomKasa...A
    ha...-/-/ŻENADAPoProstuNicWiecej
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.petrus.com.pl 31.10.04, 13:43
        Ewcia czy Ty wiesz, gdzie jest na klawiaturze spacja i do czego służy??
        • Gość: rabin Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 02.11.04, 13:09
          mariany ochlonta
      • Gość: heart Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.eu.org 31.10.04, 14:47
        Panienko - mniej egzaltacji. To dobre dla pensjonarek. Pepe dwa lata temu idąc
        do Torunia szedł za "kasą" a nie z miłośći do tego miasta. Proste!? I to byłoby
        na tyle. Pisanina frustratów wyzywajacych Pepe po powrocie do Bydgoszczy jest
        ŚMIESZNA !
        I to byłoby na tyle.
      • Gość: gg Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.tvgawex.pl 31.10.04, 19:03
        ale przerazajaca jest jego dwulicowosc!tak kochal torun...tak jak teraz
        bydgoszcz...a za rok bedzie "kochal"inny klub...to jest sprzedajne scierwo...by
        swoja dupe nawet sprzedal..
        • Gość: heart Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.eu.org 31.10.04, 19:23
          A Tomek odchodząc poszedł tam gdzie nie ma kasy ?!?!?! Rozsądku trochę,
          proszę !!
          • Gość: byzydura Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 15:54
            ale on otwarcie mowil, ze ma pewne finansowe wymagania, a skoro dzialacze nie
            mogli ich spelnic to poszedl tam, gdzie kasa byla. a wcale nie zadal az takich
            kosmicznych pieniedzy.
      • Gość: gg Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 18:29
        tomek nie poszedl za kasa...tylko tu nie mialby jej wcale!ile razy mial oferty
        z wroclawia czy in miast i nigdy nie odchodzil.wolal miec mniej,ale byc na m-
        scu!a tu za darmop mial jezdzuic?
        ciekawe czy ty za darmo bys pracowal i do tego jeszcze jakbys nie mial
        zaplacone ze poprzednie m-ce!
        ROZSADKU TO CHYBA TOBIE BRAKUJE!
        • Gość: heart Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.eu.org 01.11.04, 18:43
          Ślepo kochaj Tomka dalej ( uważaj tylko żebyś nie zmoczył majtek na myśl o
          nim!). Może to ci jest w życiu potrzebne. Dla mnie żuzlowiec to pracownik.
          Jak poczytasz swoje głupoty to zobaczysz ,że rozsadku chłopcze brakuje Tobie.
          Nie odpisuj. Kończę.
          p.s.
          ja w odróznieniu od Ciebie nie skończyłem zawodówki tylko o wiele , wiele
          więcej. I taka jest prawda. A dlaczego to piszę to chyba wiesz.
      • Gość: gg Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:06
        heart!akurat ty nie bedziesz mi mowil,czy mam pisac czy nie...
        faktycznie ty chyba masz ze trzy fakultety skonczone co?i prof dr hab na
        100%...tak "madry"jestes...
        a ty uwazaj zeby poraz kolejny twoja ciota,panieneczka cie nie zdradzila..i nie
        poszla znowu sie sprzedac
        • Gość: heart Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.eu.org 02.11.04, 23:39
          Jedź gg do Tarnowa. Może twój idol spojrzy na ciebie?! Czy ty jeszcze z tej
          tomkomanii nie wyrosłaś? Taka duża dziewczynka a taka zakochana ?!
      • Gość: EwCiA Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.torun.mm.pl 02.11.04, 16:50
        EjTomoTySieOdeMnieOdczepOkeyBoSiemCzepiaszJakNiePowiemCo...=/SorxAleMamPrawoDoWy
        razaniaWlasnychOpiniiINiktNieMaPrawaMnieZaToKrygowacIObrazacPoniewazMamPrawoDoWl
        asnychOpinii...ANie=/APozaTymProtasiewiczNiechNajpierwNiechNieGadaZeTorunNajleps
        zyItpZeChceTamDozycDoZuzlowejEmeryturkiAPotemIdzieDoBydgoszczyIMowiToSamoWBydgos
        zczyAleLooz...TakWiecNaraBakiITyleMamWamDoPowiedzeniaPanstwoCzepialscy..=/
        • Gość: Chris Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.11.04, 10:29
          Uciekaj stad gó..aro bo zgłoszę Twój bełkotliwy post do moderacji,żuzel to nie
          szachy i nie ma w sporcie sentymentów.Ja też jestem z Torunia i już się
          pogodziłem z odejściem Protasiewicza, ale może ktoś spojrzy na to co zrobił
          Piotr dla naszego klubu co?Wobec beznadziejnej kompromitujacej klub postawy
          Bajerskiego i słabej jazdy Crumpa był jednym z ojców sukcesu wystepu Apatora w
          1-szej czwórce!Zrozumcie ludzie że na sezon zuzlowy takiego jeźdzca potrzeba
          kilkaset tysiecy złoty, uważam że bardzo dobrze postapił odchodząc z Torunia,
          bo chcąc jeździć na wysokim poziomie trzeba miec do tego warunki, a w tej
          chwili w Bydgoszczy są lepsze ku temu niz w Toruniu chociażby z racji
          sponsorowania!!Nie obrażajcie człowieka Bogu ducha niewinnego, a Ty gowniara
          bujaj sie stad bo mnie drażnisz swoimi pustackimi tekstami i pismem bełkotliwym!
          Jezeli już stosujecie porównania Piotra do Gollobow to weźcie pod uwage,że
          jednak Protasiewicz wrócił do Bydgoszczy,a Golobowie już chyba nie wróca:)))
          • Gość: bez serduszka Re: ProtasiewiczPoszedlTamGdzieJestDuzoKasy...=/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:55
            nie no porostu sama kobieto mnie zalamujesz!!! ewcia(czy jak ci tam) na jakim
            ty swiecie zyjesz, w jakich realiach?! to chyba logiczne ze protas wybral
            bydgoszcz!!! on sie w toruniu przestal rozwijac chlopak chce powrocic do cyklu
            gp (ale to raczej nawet w bydgoszczy, tarnowie czy gdziekolwiek indziej jest
            niemozliwe ale niech ma nadzieje). a pepe byl zawsze ceniony w bydgoszczy a
            jednostki rzucajace czyms na tor sa sporadyczne!!! ja jestem z bydgoszczy i jak
            pepe odszedl do torunia to bylam piekielnie zla( bo torun) ale zrozumialam go
            glownym powodem odejscia nie byla kasa ale stosunki z bracmi gollobami a przede
            wszystkim z ich tausiem!!! teraz pepe bedzie liderem zawodnikiem nr 1 !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka