Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no to sobie pogralismy-c.d.

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 15:45
    misza pewnie lepiej sporzadzi krótka :) notatke ale trzeba przyznac ze grało
    sie dobrze gdy boisko opuscili przypadkowi dresiarze którzy nie mieli zbyt
    duzego zasobu słów a skupiali sie na jebaniu sie nawzajem uzywajac do tego
    słownictwa reklamujacego najstarzszy zawód swiata :)

misza jak odeszłes to sie roztrzelałem ,strzeliłem chyba z 6 bramek,a takze
    zostałem królem asyst jak to celnie zauważył cane-mutonastępnym razem zostan
    dłuzej,alchem znudzony i nierozgrzany przepuscił pod koniec kilka bramek ale co
    do wyniku to napewno wygralismy! maciej x jak zwykle szalał pod bramką a
    cane_muto dopominał sie o podania .po jednym z nich jego strzał zza pola
    karnego był przedniej marki.
    wszyscy zauwazyli jakas taka cisze na boisku ale pewnie było to spowodowane
    brakiem sergia który tym razem był nieobecny i nie miał kto udzielac cennych
    wskazówek,wypada mu tylko życzyc powrotu do zdrowia po kontuzji w lidze rataj!!
    chyba nie żałujecie wypożyczenia mnie z przeciwnej drużyny? -nie ukrywam ze
    licze na transfer definitywny
    moje biodro jest aż sine po kilku faulach tego dresiarza któremu brakowało
    kilku zebów! :) w obronie przeciwników dzielnie dawał sobie rade "nasz człowiek
    z forum i hogi.pl " chyba to był andy -jeżeli dobrze kojarze!
    pozdro dla reszty kopaczy! :))
    Obserwuj wątek
      • Gość: apcio Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 16:11
        hehe pluto ty gwiazdo :)
        • Gość: pluto Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:40
          no ba! :)))
      • Gość: pluto Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:46
        aha
        potrzebni obroncy!!! moze guerra i radost? to by była obrona ...strefowa :)
        wpadnijcie kiedys!
        • misza01 Re: no to sobie pogralismy-c.d. 26.04.02, 17:02
          ja juz ma "swoje lata" (he,he). Dobrze,że się rozstrzelałeś, bo już myslałem
          pluto,że jesteś podwójny agent.
          Poza tym ekstra, dla mnie akurat, choć początek mizerniutki (nie ma co ukrywać
          zaniedbałem się w cholerę prez ostatnie dwa-trzy lata) potem bylo OK. A jeśli
          zeszła ekipa jebaczy to mogło byc tylko lepiej. A Alchem na bramie mnie
          zadziwiał (pierwszy raz miałem okazję podziwiać umiejętności). Gdzieś ty się
          chłopie nauczył tak bronić? No i w ataku z maciejem , canemuto i no właśnie nie
          wiem kim był ten trzeci młody człowiek, potem pluto + nasz wysoki obrońca ,
          Alchem na bramie . Wynik nie mógł być inny....No i pogoda ekstra do gry...
          Powtórka za dwa tygodnie (przynajmniej dla mnie bo wyjeżdżam)
          • Gość: canemuto oj boli... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 17:09
            ...mnie wszystko po tym meczu... juz wole bezkarnie napinac sie na forum:) ten
            wysoki to moj kumpel, w LT ma nicka tasior a na forum wystepuje poki co w roli
            bacznego obserwatora tego co my wypisujemy.
            wedlug mnie granie bylo najgorsze z wszystkich dotychczasowych (zarowno
            technicznie jaki i "klimatowo"). zaczynam powoli watpic w lige, bo forumowicze
            nie stanowili wczoraj nawet polowy graczy (moze z 6-7 osob) - PANOWIE!!!
            ZJAWIAJCIE SIE!!! TO NIE BOLI (TAK BARDZO...:))) za tydzien niestety tez sie
            nie zjawie, bo wyjezdzam i wracam w sobote rano (zeby do przebrzydlej roboty
            zdazyc:((( pozdro.

PS kazdy kolejny mecz przekonuje mnie, ze nigdy nie gram tak zle zeby
            nastepnym razem nie zagrac jeszcze gorzej:)))
          • Gość: Mehcla Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.wmid.amu.edu.pl 26.04.02, 17:32
            > A Alchem na bramie mnie zadziwiał (pierwszy raz miałem okazję podziwiać
            > umiejętności). Gdzieś ty się chłopie nauczył tak bronić?

sorki, ale to nie byly zadne rewelacje :} bywalo lepiej i (I hope) bedzie lepiej

na usprawiedliwienie: tak wyglada (jakby nie patrzec nie byla taka dobra) gra po
            prawie dwuletniej przerwie na bramce :{ bramkarz nierozgrzany, slonce caly czas
            swiecilo po oczach i... :) nudny mecz ;p

pozdro
      • andy02 Re: no to sobie pogralismy-c.d. 26.04.02, 20:32
        Gość portalu: pluto napisał(a):

> misza pewnie lepiej sporzadzi krótka :) notatke ale trzeba przyznac ze grało
        > sie dobrze gdy boisko opuscili przypadkowi dresiarze którzy nie mieli zbyt
        > duzego zasobu słów a skupiali sie na jebaniu sie nawzajem uzywajac do tego
        > słownictwa reklamujacego najstarzszy zawód swiata :)

A ja mialem pecha grac w tej druzynie :>. Ale jak sobie poszli, to juz faktycznie
        bylo bardzo fajnie.
        Dzis wszystkie kosci mnie bola, a ze dzis wieczorem gralem jeszcze w kosza, to
        wole nie myslec, co mnie bedzie bolec jutro ;-).

> w obronie przeciwników dzielnie dawał sobie rade "nasz człowiek
        > z forum i hogi.pl " chyba to był andy -jeżeli dobrze kojarze!

Dobrze kojarzysz :-).
        • cromm Re: no to sobie pogralismy-c.d. 26.04.02, 22:14
          Cześć chłopcy
          Widzę Pluto,że jak Oli odejdzie z Aten to masz szanse na jego miejsce.....he,he
          Macie ochotę zagrać z Lech Biznes...... ?
          Jeśli tak to Ci panowie zapraszają na boczne boisko Lecha......co prawda
          prosili o łagodny wymiar kary, ale cóż może byc odwrotnie .....he,he......uwaga
          brutal buszmen też zagra.....
          • Gość: Loki Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 26.04.02, 23:38
            o czym mówisz panie Cromm?
            • Gość: cromm Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.cust.poz.supermedia.pl 26.04.02, 23:51
              Panowie z Lech Biznes coś tam .....zaprosili nas\mnie by z nimi pograć w nogę
              na bocznym boisku Lecha.......chcą z nami pograć i proszą bym wam to
              przekazał.......he,he.......oczywiście jeśli nasze gwiazdy
              (Pluto,Alchem,Sergio....itp.) zechcą......
              Pozdr.
              • Gość: maciejx Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 00:53
                Pluto - krolu asyst. Nie udzielaj się zbytnio bo za tydzien Ci jak to mowisz dresiarze mogą tez się
                zjawic. Rzeczywiscie jak tylko pamietam to ten duzy - antyś (w koszulce barcy) z łysym (z taka ciekawa
                mordą) zawsze się jebali jak grali razem. Zawsze. Ale może tymi bramkami pod koniec pokazales
                swoja przydatnsc dla druzyny "bez dresow".
                Nie gralo się najgorzej ale bywalo ciekawiej. Canemuto - Twoja bramka zza pola była calkiem
                calkiem (oczywiście dodam, ze była po moim podaniu...)
                No i alchem na bramce + wysoki obronca (Tasior? Dobrze mowie?) to jest solidna defensywa.
                Jeżeli pisze się jakis meczyk z kimkolwiek i gdziekolwiek to jestem chetny. Tylko proszę o szczegoly.
                no i ludzie frekwencja - miernie (dopuszczająco...)!!!
                pzdr
                maciejx
              • Gość: maciejx Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 00:57
                Gość portalu: cromm napisał(a):

nasza gwiazda
                > (Pluto,
                i gwiazdeczki Alchem,Sergio....itp.) zechcą......

pzdr pluto :-)))))))))))))

• Gość: pluto Re: no to sobie pogralismy-c.d. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 17:27
                  i juz niedługo wróci po kontuzji sergio i z "wypożyczenia" :)) daras
                  to dopiero bedzie team !!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka