Gość: shawn kemp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 01:17 I LOVE THIS GAME !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shawn Kemp Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 01:18 I love this game !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ 23 Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.vs.shawcable.net 02.11.04, 02:33 Hi Shawn! Are you still drinking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Detroit IP: 128.95.25.* 02.11.04, 02:39 szkoda ze autor nie zauwazyl, ze brak wielkich gwiazd w Detroit byl glowna sila napedowa tego zespolu. kazdy zawodnik tej druzyny zostawil swoje ego daleko od parkietu i pracowal dla zespolu. brak zmian i powstrzymanie indywidulanych prob wybicia ponad swoich kolegow zagwarantuja im kolejne mistrzostwo w tym sezonie. takze dla mnie Detroit jest faworytem numer 1 w lidze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Detroit IP: *.ny325.east.verizon.net 02.11.04, 03:23 u know you kust jinxed it LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Pan Romański tak sie zna na NBA jak ja na NHL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 07:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: 213.77.96.* 02.11.04, 10:18 A kogo to interesuje? Czy ktos pamieta co sie dzialo 10 lat temu, kiedy NBA trafilo do Polski. Wszyscy o niej mowili, kosze powyrastaly na kazdym podworku. A dzisiaj? Zauwazylem ze prawie kazdy kosz jest juz rozpie...lony, a dzieciaka z pilka nie widzialem od miesiecy. Wszyscy znajomi tez jakos zamilkili. Canal+ zapewnilo mecze NBA tylko bogatym "grubasom" z Wawki i kilku poza, a dzieciaki moga ... poogladac polski futbol!!! Reasumujac ... dzisiaj wyniki NBA sa dla wiekszosci rownie interesuje jak ligi NFL czy beseballa. Nie chce o tym czytac! Proponuje by Canal+ kupilo rowniez wylacznosc do ich publikacji! I FORGOT THE GAME! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatcat Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: *.wan.pol.pl 02.11.04, 11:41 Sorry ale nie kumam o co Ci czlowieku chodzi? O to, ze Canal+ pokazuje kosza, czy o to ze Twoim zdaniem w tv za duzo kopanej a za malo kosza? Nie lubisz canal+ bo pokazuje tego kosza tylko grubasom? A moze nie lubisz grubasow, ktorych stac na C+? Nie wiem czy zal Ci, ze popularnosc NBA spadla, czy wrecz przeciwnie - wkurzasz sie, ze ktos Ci zawraca glowe czyms co masz w dupie? A moze chodzi Ci o to ze kosze rozpierniczone? Czy o to, ze GW pisze o NBA a nie powinna? Wiesz chociaz co chciales napisac? Frustrat z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: *.cisco.com 03.11.04, 09:17 A. Canal+ pokazuje -> nikt tego nie oglada poza Warszawka (no .. jest w tym zlosliwosc ale jesli podasz mi liczbe posiadaczy Canal+ bylbym wdzieczny; aczkolwiek pamietajmy rowniez ze posiadacze Canal+ sa zamozni, a skoro sa zamozni to na to ciezko pracuja, a jesli ciezko pracuja ... to zwykle nie ogladaja duzo ... a jesli nie ogladaja ... to jakby Canal+ z NBA dla nich nie istnialo). B. Nie ma juz NBA -> nikt sie tym nie interesuje, oczywiscie poza grupa pasjonatow (na pewno Baseball tez ma jakas). C. Dzieciaki nie moga ogladac NBA -> nie obchodzi ich gra w kosza i nie obchodzi ich boisko. Chyba ... nie ma co liczyc na wysyp polskich talentow w koszykowce?! Reasumujac - wkurzam sie ze jeszcze o tym pisza. Jesli D. Stern postanowil zrobic NBA anonimowa sprzedajac prawa do telewizji platnych (a w Polsce tak niewatpliwie jest), to niech prasa to w koncu zauwazy i zaakceptuje ten fakt. NBA byla ale ... juz jej "nie ma". DLA WIEKSZOSCI .. wynki NBA sa rownie atrakcyjne jak wyniki gonitw koni na Sluzewcu (o ile jeszcze sa) lub snookera w W.Brytanii. PS: Przepraszam jesli niejasno sie wyrazilem ost. razem - zwykle staram sie tak pisac, by nikogo nie urazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: 212.160.186.* 02.11.04, 12:33 zapowiadają sie kolejne zarwane noce :) ale pasja wymaga poświęceń ... I LOVE THIS GAME :):):):) go sixers !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: 80.50.27.* 02.11.04, 14:10 z tymi poświęceniami to się zgodzea ale go sixers to juz chyba przesada. Tam przecież nie gra shaq!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik77 Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:58 Do chudego: nie wiem o co ci chodzi, ja mam Canal+, a bogaty wcale nie jestem i mam czas na oglądanie. Zresztą w tym roku skończyłem studia, pracuję od sierpnia a we wrześniu założyłem Cyfrę z myślą aby oglądać NBA(nie wiem tylko po co pokazują głupawą piłeczkę nożną). To, że NBA w Polsce przeżywa kryzys to nic dziwnego. Pamiętasz może boom na rowery górskie, dziś je ma każdy a ilu jeżdzi to inna sprawa. To, że większość ludzi nie interesuje się NBA to dobże, bo to nie jest sport dla mas(ciemnych) tylko dla wybranej grupy ludzi, którą to interesuje. Więc nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia, węż Relanium na uspokojenie i włącz sobie telenowele(dla mas) na TVN.PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
pedro_spd Re: Rozpoczyna się sezon NBA 04.11.04, 19:06 ... może na początek sezonu taki mały tekst o transferach. Jak się nie śledziło przez wakacje dokładnie ruchów w nba to teraz można przeżyć mały szok po obejrzeniu składów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZnawca Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:37 Olać Canal+!Ja mam DSF i muszę ścierpieć niemiecki.Jak ktoś pisze,że w Detroit nie ma gwiazd to sam z siebie kpi. Sheed Wallace-gwiazda draftu'95,Rip H mistrz NCAA,Big Ben od lat w czołówce defensorów.I nie I LOVE THIS GAME tylko zaszczyt that this game loves me. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krauzi Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.retsat1.com.pl 22.11.04, 01:05 www.kemp40.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś