Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozpoczyna się sezon NBA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 01:17
    I LOVE THIS GAME !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Shawn Kemp Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 01:18
        I love this game !!!
        • Gość: MJ 23 Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.vs.shawcable.net 02.11.04, 02:33
          Hi Shawn! Are you still drinking?
          • Gość: jinx Re: Detroit IP: 128.95.25.* 02.11.04, 02:39
            szkoda ze autor nie zauwazyl, ze brak wielkich gwiazd w Detroit byl glowna sila
            napedowa tego zespolu. kazdy zawodnik tej druzyny zostawil swoje ego daleko od
            parkietu i pracowal dla zespolu. brak zmian i powstrzymanie indywidulanych prob
            wybicia ponad swoich kolegow zagwarantuja im kolejne mistrzostwo w tym sezonie.
            takze dla mnie Detroit jest faworytem numer 1 w lidze.
            pozdrawiam
            • Gość: ... Re: Detroit IP: *.ny325.east.verizon.net 02.11.04, 03:23
              u know you kust jinxed it LOL
      • Gość: stasiek Pan Romański tak sie zna na NBA jak ja na NHL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 07:06
      • Gość: chudy Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: 213.77.96.* 02.11.04, 10:18
        A kogo to interesuje? Czy ktos pamieta co sie dzialo 10 lat temu, kiedy NBA
        trafilo do Polski. Wszyscy o niej mowili, kosze powyrastaly na kazdym podworku.
        A dzisiaj? Zauwazylem ze prawie kazdy kosz jest juz rozpie...lony, a dzieciaka
        z pilka nie widzialem od miesiecy. Wszyscy znajomi tez jakos zamilkili. Canal+
        zapewnilo mecze NBA tylko bogatym "grubasom" z Wawki i kilku poza, a dzieciaki
        moga ... poogladac polski futbol!!! Reasumujac ... dzisiaj wyniki NBA sa dla
        wiekszosci rownie interesuje jak ligi NFL czy beseballa. Nie chce o tym czytac!
        Proponuje by Canal+ kupilo rowniez wylacznosc do ich publikacji! I FORGOT THE
        GAME!
        • Gość: Fatcat Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: *.wan.pol.pl 02.11.04, 11:41
          Sorry ale nie kumam o co Ci czlowieku chodzi? O to, ze Canal+ pokazuje kosza,
          czy o to ze Twoim zdaniem w tv za duzo kopanej a za malo kosza? Nie lubisz
          canal+ bo pokazuje tego kosza tylko grubasom? A moze nie lubisz grubasow,
          ktorych stac na C+? Nie wiem czy zal Ci, ze popularnosc NBA spadla, czy wrecz
          przeciwnie - wkurzasz sie, ze ktos Ci zawraca glowe czyms co masz w dupie? A
          moze chodzi Ci o to ze kosze rozpierniczone? Czy o to, ze GW pisze o NBA a nie
          powinna? Wiesz chociaz co chciales napisac? Frustrat z Ciebie...
          • Gość: chudy Re: To NBA jeszcze ... istnieje? IP: *.cisco.com 03.11.04, 09:17
            A. Canal+ pokazuje -> nikt tego nie oglada poza Warszawka (no .. jest w tym
            zlosliwosc ale jesli podasz mi liczbe posiadaczy Canal+ bylbym wdzieczny;
            aczkolwiek pamietajmy rowniez ze posiadacze Canal+ sa zamozni, a skoro sa
            zamozni to na to ciezko pracuja, a jesli ciezko pracuja ... to zwykle nie
            ogladaja duzo ... a jesli nie ogladaja ... to jakby Canal+ z NBA dla nich nie
            istnialo).

B. Nie ma juz NBA -> nikt sie tym nie interesuje, oczywiscie poza grupa
            pasjonatow (na pewno Baseball tez ma jakas).

C. Dzieciaki nie moga ogladac NBA -> nie obchodzi ich gra w kosza i nie
            obchodzi ich boisko. Chyba ... nie ma co liczyc na wysyp polskich talentow w
            koszykowce?!

Reasumujac - wkurzam sie ze jeszcze o tym pisza. Jesli D. Stern postanowil
            zrobic NBA anonimowa sprzedajac prawa do telewizji platnych (a w Polsce tak
            niewatpliwie jest), to niech prasa to w koncu zauwazy i zaakceptuje ten fakt.
            NBA byla ale ... juz jej "nie ma".
            DLA WIEKSZOSCI .. wynki NBA sa rownie atrakcyjne jak wyniki gonitw koni na
            Sluzewcu (o ile jeszcze sa) lub snookera w W.Brytanii.

PS: Przepraszam jesli niejasno sie wyrazilem ost. razem - zwykle staram sie tak
            pisac, by nikogo nie urazic.
      • Gość: dave Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: 212.160.186.* 02.11.04, 12:33
        zapowiadają sie kolejne zarwane noce :) ale pasja wymaga poświęceń ... I LOVE
        THIS GAME :):):):) go sixers !!!
        • Gość: szakal Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: 80.50.27.* 02.11.04, 14:10
          z tymi poświęceniami to się zgodzea ale go sixers to juz chyba przesada. Tam
          przecież nie gra shaq!!!
      • Gość: mik77 Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:58
        Do chudego: nie wiem o co ci chodzi, ja mam Canal+, a bogaty wcale nie jestem i
        mam czas na oglądanie. Zresztą w tym roku skończyłem studia, pracuję od
        sierpnia a we wrześniu założyłem Cyfrę z myślą aby oglądać NBA(nie wiem tylko
        po co pokazują głupawą piłeczkę nożną). To, że NBA w Polsce przeżywa kryzys to
        nic dziwnego. Pamiętasz może boom na rowery górskie, dziś je ma każdy a ilu
        jeżdzi to inna sprawa. To, że większość ludzi nie interesuje się NBA to dobże,
        bo to nie jest sport dla mas(ciemnych) tylko dla wybranej grupy ludzi, którą to
        interesuje. Więc nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia, węż
        Relanium na uspokojenie i włącz sobie telenowele(dla mas) na TVN.PZDR!
      • pedro_spd Re: Rozpoczyna się sezon NBA 04.11.04, 19:06
        ... może na początek sezonu taki mały tekst o transferach.
        Jak się nie śledziło przez wakacje dokładnie ruchów w nba to teraz można przeżyć mały szok po obejrzeniu składów.
      • Gość: PaniZnawca Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:37
        Olać Canal+!Ja mam DSF i muszę ścierpieć niemiecki.Jak ktoś pisze,że w Detroit
        nie ma gwiazd to sam z siebie kpi. Sheed Wallace-gwiazda draftu'95,Rip H mistrz
        NCAA,Big Ben od lat w czołówce defensorów.I nie I LOVE THIS GAME tylko zaszczyt
        that this game loves me.
      • Gość: krauzi Re: Rozpoczyna się sezon NBA IP: *.retsat1.com.pl 22.11.04, 01:05
        www.kemp40.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka