Gość: senior_cojones IP: 81.219.224.* 03.11.04, 00:14 no wiec powodzenia, doceńcie słowa Maćka macie teoretycznie najsłabszą grupę, dobry skład wieć powinno być ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo sprawa Wojcika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:29 nie wiem ile doswiadczenia w tej 'branzy' posiada pan redaktor ale pisze nieprawde! otoz ja pamietam jeszcze czasy gdy mlody skrzydlowy z Polski o nazwisku Wojcik oraz imieniu Adam gral w zespole mistrza Belgii - Charleroua (nie wiem jak to sie pisze)! prosze zatem o sprostowanie artykulu! Odpowiedz Link Zgłoś
alfred10 Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze 03.11.04, 10:13 Kolego, to ma byc slaba grupa? Mistrzowie Chorwacji, Serbii, Turcji, czyli krajow, w ktorych koszykowka stoi na duzo wyzszym poziomie, nawet jesli na Balkanach nie ma najlepszych koszykarzy tych krajow to jest tam tak duzo mlodych, swietnych graczy, ze najlepsze zespoly tych lig zawsze sa trudnymi przeciwnikami... Wicemistrz Hiszpanii, Wloch, najbogatszych i najsilniejszych, obok Grecji, lig swiata (pomijajac NBA)... I jeszcze na deser legendy koszykowki Real Madryt i Olimpiakos Pireus, ktorych budzet jest duzo wyzszy niz laczny budzet calej EBL. To jest BARDZO SILNA grupa i Prokom jest tu SZARACZKIEM i bedzie mial DUZE problemy z yjsciem z grupy, niestety. Zreszta pozostale grupy sa rownie silne... To troche jakby Wisla czy Legia trafily do pilkarskiej LM. Z tym, ze koszykowka jest bardziej nieobliczalna i latwiej o niespodzianki ;-) Trzymam kciukiza Prokom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.04, 13:02 Oby się wiodło przyjaciołom z Sopotu. Ich sukces to sukces naszego kraju. A naszemu Śląskowi nie udało się postawić mocnego akcentu w tych rozgrywkach. Bardzo mi szkoda, że nie Śląsk jest na miejscu Sopotu, ale miejsce w szeregu trzeba znać, a włodarze Śląska nam je pokazują. Pozostaje satysfakcja, że to poniekąd doświadczenie Śląska może przekuć się w sukces Sopocian. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze 03.11.04, 14:22 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Oby się wiodło przyjaciołom z Sopotu. Ich sukces to sukces naszego kraju. < Mikołaj - ładnie to napisałeś. :-))) Również życzę sukcesów koszykarzom z Sopotu. Pozdrowienia dla kibiców Prokomu. sledzik4 - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze IP: 193.138.110.* 03.11.04, 17:18 Tez zycze szczescia koszykarzom z Sopotu, chociaz jestem wielkim fanem Slaska. Patrze na to przez pryzmat kraju, a nie lokalnych "kibicowan". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopot Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze IP: 193.138.110.* 03.11.04, 17:23 A ja jestem z Sopotu, i jestem pod wrazeniem opini konkurencji z Wroclawia. Tak trzymac. Mam tylko cicha nadzieje, ze Sopotcy kibice rowniez milo by sie wypowiadali o Slasku czy innym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Prokom debiutuje w środę w Eurolidze 03.11.04, 20:36 Tak trzymać Panie i Panowie. Kiedyś Śląsk - teraz Prokom. Do boju Sopocianie. pzdr sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookie Wygrali 66:64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:37 jeeeeeest... na dobry poczatek Odpowiedz Link Zgłoś