Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kibic sądzony za bandytów

• Gość: Anna Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.han.telia.se 08.11.04, 13:12
        Ten artykul to nie jest kwestia austriackiej policji ale problem bandytów! Pod
        jedną flagą są chuligai i prawdziwi kibice. Jeśłi się nie wyeliminuje tych
        pierwszych cierpieć będą kibice.
      • gutek9 Re: Kibic sądzony za bandytów 08.11.04, 14:02
        jakbym miał teraz jakiegos austriaka pod reką to... pieprzone hitlerki! a oni
        przecież taaaacy cywilizowani... to u mnie na wsi takiego czegoś nie ma ;)
        AUSTRIA WYPIER..NICZAĆ!! RAUS!!
      • Gość: gosc. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.aberdeenshire.ifl.net / 212.219.248.* 08.11.04, 14:31
        chcieliscie unie to ja macie waszysh przyjaciol
      • Gość: gosc. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.aberdeenshire.ifl.net / 212.219.248.* 08.11.04, 14:34
        chcieliscie unie to ja macie waszysh przyjaciol przecierz pan hitler byl
        austriakiem
        • Gość: tuziemiec. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:20
          A wy pojebusy, fanatycy piłkarscy, za szefa macie papieża i dlatego nie macie
          mózgu. Myślicie że w innych Państwach można to co w tym głupim zanarchizowanym
          i katolickim kraju?. Je.. was młoty!!!.
      • Gość: Kowal Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.11.04, 14:53
        Austryjackie Ps.....
      • Gość: rafalinho Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:40
        faszystowskie k....
      • Gość: Dżej-Dżej Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 08.11.04, 17:25
        Jaki z tego morał???
        - Nie jeździć na mecze Legii...hehehe
      • Gość: ggx Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:27
        Jeśli Ci kolesie nie ściemniają, to za to dręczenie i bicie uczciwy sąd powinien im przyznać naprawdę górę Euro

Musiałem artykuł 2 razy przeczytać, bo myślałem że czegoś nie rozumiem, bo jak to może być.

A to że go wylali z banku do jest naprawdę draństwo ze strony tego banku. Kolega ma kłopoty to do widzenia, co? Taka jest kultura w stołecznych bankach?

Niestety takie sprawy się często rozmywają, bo w końcu się okazuje że z obu stron było jakieś ściemnianie.

A w ogóle po Necie to są różne takie rzeczy np. "Kto nas obroni przed policjantem" ;-)
        hyperreal.info/bifa/policja.htm
      • Gość: bacon Re: Kibic sądzony za bandytów IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.11.04, 00:50
        Tak, policja to wszystko ukartowała. Biedny kibic, taki niewinny - on był po
        drugiej stronie ( napewno ma bilety, które świadczą o tym, że zajmował sektor z
        drugiej strony?). Policjanci, to sobie wszystko wymyślili - to jest zemsta
        na "polaczkach". Pamiętam, kiedyś pokazywali w telewizji biednego kibica który
        stracił oko (fakt, przykre), on tylko stał z boku i się przyglądał. Szkopół w
        tym, że kamery pokazywały co innego. W tym przypadku na 100% wszystko jest
        ukartowane przez "złą" austryjacką policję - bo ten kibic jest
        bankowo "czysty" - to kibic z Warszawy, taki niewinny. Prokuratura austryjacka
        zamknie niewinnego kibica Legi za to tylko, że tam był - a on taki niewinny.
        Panie Pol myślałem, że pan jest mądrzejszy!?
      • kurfa_szwab AUSTRIACY TO SWINIE I PROWINCJUSZE 09.11.04, 08:48
        Austriacy to male prowincjonalne gnojki uwazajace sie za Bog wie co.
        Malo kto u nas wie ale to wlasnie z Austrii wywodzilo sie najwiecej faszystow,
        z Hitlerem na czele. Wiekszosc personalu pilnujacego obozow koncentracyjnych
        (tchorzy wolejacych znecac sie nad bezbronnymi wiezniami zamiast walczyc na
        froncie) stanowili nie Niemcy a Austriacy - i to przy tak malym odsetku
        ludnosci!

Najwyzszy czas, zeby ludzie wreszcie zrozumieli, ze Austriacy to smiecie i
        rzeczywisci faszysci. Nie Niemcy a Austriacy maja duzo gorszy stosunek do
        Polakow i to od lat a jakies przyglupy u nas rozplywaja sie na dzwiek slowa
        Wieden albo kajser.

Jesli mnie pytacie, to tym austriackim gliniarzom nalezalo sie! Dobrze, ze
        przynajmniej paru z nich oberwalo porzadny wpier.... To nie profesjonalisci
        (jak niemiecka policja) tylko wiejscy parweniusze i dyletanci.
        • Gość: Adamski Re: AUSTRIACY TO SWINIE I PROWINCJUSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:22
          Tak idioto, a ty jako Polak też napadałeś na Czechosłowację !
      • Gość: tomaszP Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.igcz.poznan.pl 09.11.04, 09:05
        i po jaka cholere sie pchali na mecz? ja sie nie dziwie austriackiej policji-
        tez bym sie wku...ł gdyby mnie ktos okladal baseballem po kasku.
        • Gość: mihucino (L) Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:45
          jakim baseballem? o co ci chodzi... echh
      • Gość: keeper_ksp Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:19
        To jego wina - był za Legią , jest winny....
        • Gość: cyg@nek Austriacy to parówy! IP: *.osk.enformatic.pl 09.11.04, 21:09
          Problem polega na tym, że sąd nie dopuścił dowodu świadczącego o niewinności
          Polaków-nie zapoznał się z zapisem magnetowidowym z monitoringu trybun. Nie
          dopuścił dowodu świadczącego o niewinności oskarżonych!!!!!!!!!!!
          Bandytyzm na trybunach musi być karany! Kary muszą być bezwzględne
          (przynajmniej jeśli chodzi o zakaz stadionowy)! Ale w pale się nie mieści, żeby
          nie dopuszczono dowodu świadczącego o niewinności oskarżonego. To jest
          największe prawnicze skvrwysyństwo (i niech nikt nie próbuje cenzurować tego
          słowa).
          Mam złą wiadomość od wewnątrz: nasze sądy nie są lepsze.
          Nie oburzyłbym się gdyby mnie nazwano Żydem, Ruskim, Ukraińcem, Polaczkiem, ale
          wyzwałbym na walkę konną każdego, kto nazwałby mnie Austriakiem.
          Bo Austriacy to parówy!
      • Gość: mihucino (L) Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:44
        Ci, którzy sprowokowali burdy, to ludzie, którzy nigdy nie powinni nazywać sie
        kibicami Legii. Nie mam dla takich szacunku, za to że szukają tylko "zabawy" w
        stylu bitki i rozruby stadionowej.

Żal mi chłopaków, którzy niewinnie cierpieli i żal mi Austriaków, że mają
        takich policjantów.

A wszystko przez chuliganów... Jak temu przeciwdziałać? Jest jakiś sposób?
      • Gość: ja hitler byl austryjakiem IP: *.crowley.pl 10.11.04, 12:33
      • Gość: Przemo Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 11.11.04, 18:26
        Powiem krotko, austriacy zawsze byli je..ymi rasistami. Tylko wystarczy
        spojzec kto zadzi tym krajem.... Dobrze ze chociaz policjanci dostali po pysku.
        Mam nadzieje ze caly ten kraj ch.. strzeli i zycze tego wszystkim pie..nym
        austriakom.
      • Gość: Przemo Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 11.11.04, 18:26
        Powiem krotko, austriacy zawsze byli je..ymi rasistami. Tylko wystarczy
        spojzec kto zadzi tym krajem.... Dobrze ze chociaz policjanci dostali po pysku.
        Mam nadzieje ze caly ten kraj ch.. strzeli i zycze tego wszystkim pie..nym
        austriakom.
      • Gość: Jerry Brawo wiedeńska policja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:24
        Kibic Legły powinien być izolowany od społeczeństw polskich i austriackich. To
        prymitywne lyse karki.
      • Gość: kibic Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:33
        no tak biedaczek.Jak zwykle niewinny był w centrum uwagi.W Legii sa przeciez
        same aniołki i zadnych zadym nie robia!To Policja w przebraniu kibicow legii
        postanowiła wejsc na sektor i zrobic zadyme,a oni biedactwa wystraszyli sie i
        uciekli zeby czasem nikomu krzywdy nie zrobic.Jakze wielka jest miłosc Legii do
        policji.Przeciez on nic nie zrobił:DŻałosne!!!jakie to zycie
        niesprawiedliwe.Kolejny niewinny skazany
      • Gość: kolek_londyn Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.11.04, 17:25
        austriackie sku..syny!!! To najgorsze swinie, na jakie mozna trafic w
        cywilizowanym swiecie!
        • Gość: cyg@nek Kartoflem w Austrię! IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 09:05
          Oni w nas kamieniem, to my w nich po chrześcijańsku, może nie chlebem (bo
          chlebem się u nas nie rzuca), ale ziemniakiem i burakiem. Mamy tego tyle, że na
          cały śmieszny austriacki kraik wystarczy.
      • Gość: peipe28@yahoo.com Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:03
        Policja prawie wszędzie jest taka sama i dlatego się jej prawie wszędzie
        nienawidzi. No, może Anglia, Holandia, kraje skandynawskie- ale większośc
        policjantów na naszym globie to wypierdki społeczne, sadyści i nadęte chamy.
        Prokuratury nierzadko egzystują po to, by iść ręka w rękę a sądy- by
        przyklepywać bezprawie. Może jedynie Trybunał w Strasburgu czasami rekompensuje
        krzywdy, to nie jest przypuszczenie, akurat siedzę w tych zagadnieniach. Tylko
        że żaden trybunał nie cofnie zegara.
        W USA jest bodajże jeszcze gorzej. Nie istnieje żaden organ tego rodzaju a
        rozmiary bezhołowia w sprawach podobnych niesprawiedliwych działań policji jest
        jeszcze wiekszy.
      • Gość: Tytus Ktos z kijem bejsbolowym w reku powinien... IP: *.ipt.aol.com 15.11.04, 18:21
        ...pogadac z jakims dyplomata austriackim w Warszawie. (Oczywiscie - podobnie
        jak policji austriackiej - nie wolno mu, temu z kijem, prawa zlamac!)

Moze wtedy i polskie i austriackie wladze skapowaly by sie, ze ludzi trzeba
        szanowac.
      • Gość: nudek Re: Kibic sądzony za bandytów IP: 83.238.13.* 17.11.04, 12:14
        To sprawa nadje sie do interwencji dla neszego rządu, Ministerstwo Spraw
        zagranicznych powinno interweniować.
      • Gość: illmatic Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:01
        Wyrazy współczucia i mam nadzieję na zadośćuczynienie dla poszkodowanego i jego
        rodziny.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka