Gość: Anna Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.han.telia.se 08.11.04, 13:12 Ten artykul to nie jest kwestia austriackiej policji ale problem bandytów! Pod jedną flagą są chuligai i prawdziwi kibice. Jeśłi się nie wyeliminuje tych pierwszych cierpieć będą kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
gutek9 Re: Kibic sądzony za bandytów 08.11.04, 14:02 jakbym miał teraz jakiegos austriaka pod reką to... pieprzone hitlerki! a oni przecież taaaacy cywilizowani... to u mnie na wsi takiego czegoś nie ma ;) AUSTRIA WYPIER..NICZAĆ!! RAUS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.aberdeenshire.ifl.net / 212.219.248.* 08.11.04, 14:31 chcieliscie unie to ja macie waszysh przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.aberdeenshire.ifl.net / 212.219.248.* 08.11.04, 14:34 chcieliscie unie to ja macie waszysh przyjaciol przecierz pan hitler byl austriakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuziemiec. Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:20 A wy pojebusy, fanatycy piłkarscy, za szefa macie papieża i dlatego nie macie mózgu. Myślicie że w innych Państwach można to co w tym głupim zanarchizowanym i katolickim kraju?. Je.. was młoty!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.11.04, 14:53 Austryjackie Ps..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalinho Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:40 faszystowskie k.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżej-Dżej Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 08.11.04, 17:25 Jaki z tego morał??? - Nie jeździć na mecze Legii...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggx Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:27 Jeśli Ci kolesie nie ściemniają, to za to dręczenie i bicie uczciwy sąd powinien im przyznać naprawdę górę Euro Musiałem artykuł 2 razy przeczytać, bo myślałem że czegoś nie rozumiem, bo jak to może być. A to że go wylali z banku do jest naprawdę draństwo ze strony tego banku. Kolega ma kłopoty to do widzenia, co? Taka jest kultura w stołecznych bankach? Niestety takie sprawy się często rozmywają, bo w końcu się okazuje że z obu stron było jakieś ściemnianie. A w ogóle po Necie to są różne takie rzeczy np. "Kto nas obroni przed policjantem" ;-) hyperreal.info/bifa/policja.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Re: Kibic sądzony za bandytów IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.11.04, 00:50 Tak, policja to wszystko ukartowała. Biedny kibic, taki niewinny - on był po drugiej stronie ( napewno ma bilety, które świadczą o tym, że zajmował sektor z drugiej strony?). Policjanci, to sobie wszystko wymyślili - to jest zemsta na "polaczkach". Pamiętam, kiedyś pokazywali w telewizji biednego kibica który stracił oko (fakt, przykre), on tylko stał z boku i się przyglądał. Szkopół w tym, że kamery pokazywały co innego. W tym przypadku na 100% wszystko jest ukartowane przez "złą" austryjacką policję - bo ten kibic jest bankowo "czysty" - to kibic z Warszawy, taki niewinny. Prokuratura austryjacka zamknie niewinnego kibica Legi za to tylko, że tam był - a on taki niewinny. Panie Pol myślałem, że pan jest mądrzejszy!? Odpowiedz Link Zgłoś
kurfa_szwab AUSTRIACY TO SWINIE I PROWINCJUSZE 09.11.04, 08:48 Austriacy to male prowincjonalne gnojki uwazajace sie za Bog wie co. Malo kto u nas wie ale to wlasnie z Austrii wywodzilo sie najwiecej faszystow, z Hitlerem na czele. Wiekszosc personalu pilnujacego obozow koncentracyjnych (tchorzy wolejacych znecac sie nad bezbronnymi wiezniami zamiast walczyc na froncie) stanowili nie Niemcy a Austriacy - i to przy tak malym odsetku ludnosci! Najwyzszy czas, zeby ludzie wreszcie zrozumieli, ze Austriacy to smiecie i rzeczywisci faszysci. Nie Niemcy a Austriacy maja duzo gorszy stosunek do Polakow i to od lat a jakies przyglupy u nas rozplywaja sie na dzwiek slowa Wieden albo kajser. Jesli mnie pytacie, to tym austriackim gliniarzom nalezalo sie! Dobrze, ze przynajmniej paru z nich oberwalo porzadny wpier.... To nie profesjonalisci (jak niemiecka policja) tylko wiejscy parweniusze i dyletanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamski Re: AUSTRIACY TO SWINIE I PROWINCJUSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:22 Tak idioto, a ty jako Polak też napadałeś na Czechosłowację ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszP Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.igcz.poznan.pl 09.11.04, 09:05 i po jaka cholere sie pchali na mecz? ja sie nie dziwie austriackiej policji- tez bym sie wku...ł gdyby mnie ktos okladal baseballem po kasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihucino (L) Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:45 jakim baseballem? o co ci chodzi... echh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keeper_ksp Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:19 To jego wina - był za Legią , jest winny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Austriacy to parówy! IP: *.osk.enformatic.pl 09.11.04, 21:09 Problem polega na tym, że sąd nie dopuścił dowodu świadczącego o niewinności Polaków-nie zapoznał się z zapisem magnetowidowym z monitoringu trybun. Nie dopuścił dowodu świadczącego o niewinności oskarżonych!!!!!!!!!!! Bandytyzm na trybunach musi być karany! Kary muszą być bezwzględne (przynajmniej jeśli chodzi o zakaz stadionowy)! Ale w pale się nie mieści, żeby nie dopuszczono dowodu świadczącego o niewinności oskarżonego. To jest największe prawnicze skvrwysyństwo (i niech nikt nie próbuje cenzurować tego słowa). Mam złą wiadomość od wewnątrz: nasze sądy nie są lepsze. Nie oburzyłbym się gdyby mnie nazwano Żydem, Ruskim, Ukraińcem, Polaczkiem, ale wyzwałbym na walkę konną każdego, kto nazwałby mnie Austriakiem. Bo Austriacy to parówy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihucino (L) Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:44 Ci, którzy sprowokowali burdy, to ludzie, którzy nigdy nie powinni nazywać sie kibicami Legii. Nie mam dla takich szacunku, za to że szukają tylko "zabawy" w stylu bitki i rozruby stadionowej. Żal mi chłopaków, którzy niewinnie cierpieli i żal mi Austriaków, że mają takich policjantów. A wszystko przez chuliganów... Jak temu przeciwdziałać? Jest jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 11.11.04, 18:26 Powiem krotko, austriacy zawsze byli je..ymi rasistami. Tylko wystarczy spojzec kto zadzi tym krajem.... Dobrze ze chociaz policjanci dostali po pysku. Mam nadzieje ze caly ten kraj ch.. strzeli i zycze tego wszystkim pie..nym austriakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 11.11.04, 18:26 Powiem krotko, austriacy zawsze byli je..ymi rasistami. Tylko wystarczy spojzec kto zadzi tym krajem.... Dobrze ze chociaz policjanci dostali po pysku. Mam nadzieje ze caly ten kraj ch.. strzeli i zycze tego wszystkim pie..nym austriakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Brawo wiedeńska policja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:24 Kibic Legły powinien być izolowany od społeczeństw polskich i austriackich. To prymitywne lyse karki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:33 no tak biedaczek.Jak zwykle niewinny był w centrum uwagi.W Legii sa przeciez same aniołki i zadnych zadym nie robia!To Policja w przebraniu kibicow legii postanowiła wejsc na sektor i zrobic zadyme,a oni biedactwa wystraszyli sie i uciekli zeby czasem nikomu krzywdy nie zrobic.Jakze wielka jest miłosc Legii do policji.Przeciez on nic nie zrobił:DŻałosne!!!jakie to zycie niesprawiedliwe.Kolejny niewinny skazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolek_londyn Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.11.04, 17:25 austriackie sku..syny!!! To najgorsze swinie, na jakie mozna trafic w cywilizowanym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Kartoflem w Austrię! IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 09:05 Oni w nas kamieniem, to my w nich po chrześcijańsku, może nie chlebem (bo chlebem się u nas nie rzuca), ale ziemniakiem i burakiem. Mamy tego tyle, że na cały śmieszny austriacki kraik wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peipe28@yahoo.com Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:03 Policja prawie wszędzie jest taka sama i dlatego się jej prawie wszędzie nienawidzi. No, może Anglia, Holandia, kraje skandynawskie- ale większośc policjantów na naszym globie to wypierdki społeczne, sadyści i nadęte chamy. Prokuratury nierzadko egzystują po to, by iść ręka w rękę a sądy- by przyklepywać bezprawie. Może jedynie Trybunał w Strasburgu czasami rekompensuje krzywdy, to nie jest przypuszczenie, akurat siedzę w tych zagadnieniach. Tylko że żaden trybunał nie cofnie zegara. W USA jest bodajże jeszcze gorzej. Nie istnieje żaden organ tego rodzaju a rozmiary bezhołowia w sprawach podobnych niesprawiedliwych działań policji jest jeszcze wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Ktos z kijem bejsbolowym w reku powinien... IP: *.ipt.aol.com 15.11.04, 18:21 ...pogadac z jakims dyplomata austriackim w Warszawie. (Oczywiscie - podobnie jak policji austriackiej - nie wolno mu, temu z kijem, prawa zlamac!) Moze wtedy i polskie i austriackie wladze skapowaly by sie, ze ludzi trzeba szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudek Re: Kibic sądzony za bandytów IP: 83.238.13.* 17.11.04, 12:14 To sprawa nadje sie do interwencji dla neszego rządu, Ministerstwo Spraw zagranicznych powinno interweniować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illmatic Re: Kibic sądzony za bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:01 Wyrazy współczucia i mam nadzieję na zadośćuczynienie dla poszkodowanego i jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś