Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.04, 20:47
    Wielki to może wzrostem, ale o mentalności chuligana i tchórza.
    Obserwuj wątek
      • krisnap Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich 09.11.04, 20:50
        Do tej pory mialem do Kuleja duzo szacunku za jego osiagniecia na ringu.
        Jednak poza nim niestety pan posel (moze to jest przyczyna?) wali od czasu do
        czasu niezle glupoty.
        Jak moze uzywac sformulowania i czynic w ogole z tego zarzut, ze mielismy
        przefarbowanego (z niemieckiego) mistrza?
        Chyba jednak tkwi w poprzedniej epoce...
        • Gość: a myslalem ze Kulej jest jednak troche madrzejszy IP: 141.48.168.* 09.11.04, 21:34
          • Gość: Andrzej Gołota Do Wszystkich Moich Kibiców IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 09.11.04, 21:40
            -Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów.
            -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem
            Waszym kuzynem,
            -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne
            $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent),
            -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć,
            przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie
            swoje i rodziny,
            -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy,
            że mogę jeść co i gdzie chcę.

Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko
            zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu.
            Andrzej Andrew Gołota
            • slon2002 oczywiście jest OSTATNIM CH...JEM i tchórzem 10.11.04, 08:11
          • Gość: Kibic Dobrze mowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:56
            Przynajmniej ma jaja zeby powiedziec prawde. Zwisa mi to, ze Michalczewski
            walczyl pod niemiecka flaga. Mial prawo do zarabiania kasy, a taki uklad mu na
            to pozwalal. Tyle ze trzeba juz bylo tam zostac, a nie silic sie na zalosne
            powroty do ojczyzny. Co sie niby zmienilo w polskim boksie? Mozna tu teraz
            walczyc o prawdziwe tytuly? Gowno mozna. Po prostu Michalczewski sie skonczyl u
            helmutow,wiec postanowil zrobic Polsce lache i sklepac pod jej flaga jakiegos
            kelnera. Wyjatkowo niesmaczne.
            Dlatego sto razy wole Golote. Nie wazne, ze facet jest prosty jak cep i rownie
            medialny. Medialnego boksera to my juz mamy w kraju. Szkoda tylko, ze musi
            wystepowac w reality show zeby ktos o nim pamietal. I jeszcze jeden plus dla
            Goloty. To prawda ze zaliczyl kompromitacje z Tysonem,ale przynajmniej
            sedziowie nie ustawiali mu walk jak wielkiemu Tigerowi. Prawda jest taka, ze
            niektore porazki Goloty mialy w sobie wiecej godnosci niz czesc zwyciestw
            Michalczewskiego.
            • Gość: hajduksplit Re: Dobrze mowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:52
              co zrobił Polsce?! Lachę?! Ty wulgarny chłopcze, nieładnie!
        • Gość: olek Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.tkdami.net / *.66.tkdami.net 10.11.04, 07:41
          Co do Derrec'a Michalczewskiego to Kulej ma 100% racjii. Beznarodosciowiec
          walczył w barwach panstwa w ktorym promowal sobie knajpy. Mam nadzieje ze w
          nastepnej walce ktos zlamie mu szczeke.
          • Gość: Pit Re: Zaudrosc cie zjada. IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 08:59
          • Gość: Gosciniak Re: Golota jest wielkim tchurzem i tampakem IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 09:01
            A pan Kulej szuka rozglosu.
      • Gość: max Dawaj ENDRJU, lej portoryka !!! IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:11
      • Gość: kibic bokserski Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.clover.com.au / *.dyn.iinet.net.au 09.11.04, 21:20
        Panie Kulej! Ja rozumie Pana wiek, ale wygaduwac takie nonsensy o wielkoci
        Goloty to tylko mozna odczytywac jak "najwiekszy polityk" o Giertychu w
        filipkach Zaleskiego i Mazurka we Wprost. Zdowia zzycze Kibic z przeszlosci.
      • Gość: jankop Kulej ty czerwona milicyjna szmato lecz dobry bok IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:20
        serze głupi jestes Hołota dostanie w pie..w 4 rundzie, a ty wyjdziesz jak
        całe lsd na durnia, jak wasz byly bóg mieller zesracie sie na koncu.
      • Gość: PawełS zgadzam się, potrafi bić tylko słabszych... IP: *.aster.pl 09.11.04, 21:44
        ..jak czuje, że przeciwnik jest lepszy to wymięka. Może to masa mięśni z
        techniką, ale serce królika. Michalczewski ma niemiecki paszport ale polskie
        serce, Gołota polski paszport ale serce ... nie będę żadnej nacji obrażał
        Gołotą ;)
      • Gość: Matka Boska ANDRZEJ POLSKA KIEŁBASA GOŁOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:50
        Andrzej...kończ Waść wstydu kolorowemu oszczędź! Poszedł zakład o skrzynkę
        Żywca, że położysz skurkowańca najdalej w VI rundzie.TWOJE ZDROWIE!
      • Gość: Iza-belka Chłopki -jałopki ! Trochę szacunku dla pana jurka IP: *.3web.net 09.11.04, 21:53
        To , że pan kulej urodził się za wcześnie to jest nie jego wina , a że zdobywał
        mistrza olimpijskiego dwa razy to zasługa jego pracy oraz trenera stamma. Co do
        prognoz walk bokserskich to można łatwo się pomylić , bo jak wiadomo czasami
        wystarczy jeden cios rozpaczy ....... i po ptokach. Cóż ja bym zrobiła na
        miejscu colony to nastawiła naszego andrew na taktykę taką samą jak swego czasu
        trener levisa przeciwko gołocie. Od pierwszego gongu do ataku non-stop i ......
        po dwóch rundach mamy mistrza świata jak ta-la-la !
      • Gość: jojo Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.ny325.east.verizon.net 09.11.04, 22:30
        pan Kulej tez byl wielkin bokserem,a dzieki jego przynaleznosci do PRL-u,jest
        dla wszystkich kibicow ktorzy go kiedys oklaskiwali,komuchem zwyklym,ciezko
        mowic o ludziach ,ktorzy innych za nic nie maja,moze znajdzie sie jakis Pan
        Nowak biedny dzisiaj,ktory i Kulejowi nos do konca rozplaszczy,zeby dalej
        bohatyrem nie pozostawal,to moje najskrytsze zyczenia,dla p.Kuleja !!!
      • Gość: obserwator Re: Do Kulej: Gołota jest ostatni damski bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:45
        chuligan zawsze za chuliganem.
      • Gość: a psik Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.zrpa.com 09.11.04, 22:48
        wypowiedz Kuleja jest ewidetynm przykladam ze czynne uprawianie boksu uszkadza
        mozg....
        • Gość: haha! Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.nycap.rr.com 09.11.04, 23:52
          Zgadzam sie z jedna z wypowiedzi, ze boks moze uszkodzic mozg, bo to widac
          wyraznie co z Kulejem sie stalo. Plecie jak bokser z uszkodzonym mozgiem i jak
          prawdziwy polski posel do Sejmu Najasniejszej Obecnej Rzplitej. Golota to na
          peweno jest wielki glupol i tchorz. Postepuje jak typowy tchorz . Jest
          bezwzgledny dla slabszych od siebie a kurczy sie ze strachu przed rownym sobie
          czy nieco silniejszym,. Tak to bylo z Lewisem, wszedl zzielenialy ze strachu na
          ring by za chwile zwalic sie jak worek kartofli. A potem widzieliscie rejterade
          przed Tysonem czy niezbyt mocnym Grantem . Ja tej walki nie bede ogladal to
          nie bedzie prawdziwy boks , mam na mysli na odpowiednim poziomie , nie ta
          klasa zawodnikow , bo klasowych zawodnikow teraz w czolowce boksu zawodowego
          nie ma tylko taka zbieranina jak Golota czy ten caly Ruiz czy jak mu tam.
          • Gość: Yak Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 00:28
            Tak to bylo z Lewisem, wszedl zzielenialy ze strachu na
            >
            > ring by za chwile zwalic sie jak worek kartofli. A potem widzieliscie
            rejterade
            >
            > przed Tysonem czy niezbyt mocnym Grantem .

To wszystko bylo ustawione:) Golota to wielki showmen (a moze wielka marionetka
            z malym mozdzkiem). Teraz Don King chce zrobic z Goloty gwiazdke i Golota
            bedzie musial zostac mistrzem;) wtedy bedzie troche halasu i King zgarnie pare
            $$$. Inną opcją moze byc np odgryzienie jaj Ruizowi przez Golote (bo akurat
            tego chyba jeszcze nie bylo). Tak czy inaczej walka bedzie ciekawa;]
      • Gość: Gosc Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.ded.pacbell.net 10.11.04, 01:05
        Pod warunkiem ze sie nie upije w dzien wczesniej. Uwazam jednak ze wynik walki
        zakonczy sie w trzeciej rundzie. Ucieczka z ringu.
      • Gość: DarioGEe Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 01:39
        Wstyd mi jak czytam te komentarze. Jak wygra w dobrym stylu (co na pewno jest
        bardziej prawdopodobne niz to ze "odgryzie jaja" Ruizowi) to wszyscy zachwalac,
        jak to Golota potrafil sie podniesc i walczyc jak prawdziwy bokser. Ale teraz
        lepiej narzekac. Juz nikt nie pamieta ostatniej jego walki, ktora moim skromnym
        zdaniem byla bardzo dobra. Umiecie tylko zmieszac kogos z blotem. Prawda ze
        Golota zbyt bystry nie jest. Ale On ma sie bic, a nie popisywac sie
        inteligencja. Jestem ciekaw, kto wsrod was mialby tyle wytrwalosci co On, bo
        musial sie koles naprawde wypruwac zeby osiagnac poziom jaki osiagnal. A wy co?
        Budujecie Nasza Polske swoim codziennym zyciem, narzekajac na wszystkich tylko
        nie na siebie. Robcie tak dalej a ciekawy jestem czy obudzicie sie ktoregos
        ranka szczesliwi z swojego zycia i z rzeczywistosci ktora ksztaltujecie
      • Gość: dyzio Re: ku... lej go lej IP: *.sympatico.ca 10.11.04, 02:14
        Andrzej-twoja taktyka musi byc taka ,jak bys walczyl o swoje zycie;
        jedni walcza ze smiercia np. w szpitalu, a ty tylko na ringu z "Meksykiem";
        ale musisz sobie powiedziec-za...e go na smierc-trudno;nie ma tu pytan:bic albo
        nie bic-trzeba go poprostu za...c!
      • Gość: czesiek Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 02:53
        fajne zdjecie wyglada jakby goryla poili
        • Gość: Alex Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.proxy.aol.com 10.11.04, 03:00
          MOzna i tak - Gołota jest dla mnie sympatyka sportu bokserskiego
          wielkim.....zabijaką ulicznym, chuliganem i tchorzem jednoczesnie.
          Pamietam jego walki z Lewisem, Grantem i Tysonem ( uciekał z ringu)
          Jutro w Medison Garden bedę jednak trzymał zakłady za POLAKIEM, oby nie
          było rozczarowania.
      • Gość: Janko muzykant Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: 131.171.30.* 10.11.04, 03:08
        Jesli Golota jest "wielki" to ja jestem gigantem...
        • Gość: pawel Re: Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: *.client.comcast.net 10.11.04, 05:52
          wazne jest zeby nie dac sie zabic lub skaleczyc do konca zycia. Czy ktos z was
          piszacych bohaterow moze boksowal kiedys ? Moze ktos zna leprzego bialego
          boksera? Posmiac sie mozemy ale wyjsc na ring-mokre pory.Nie daj sie skaleczyc
          Andrzej. DAszmu rade swietnie ,a jesli nie wytrzymasz trudno swiat sie nie
          zawali i tak ani wUSA ani wPOlsce nie ma narazie lepszego bialego boksera od
          ciebie.

• slon2002 boks szkodzi na głowę. Pan Jurek jest cool. 10.11.04, 08:12
          • Gość: , Re: Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:19
            no pewnie - kliczko
      • Gość: rychu Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.client.comcast.net 10.11.04, 06:26
        ...tchorzy. Wielkie lapy, ale serce do walki zadne. Niestety...
      • Gość: zandy Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 07:54
        Wreszcie znalazł się ktoś, kto myśli jak ja. To czołwiek, który lubi bić
        słabszego. Jak sam oberwie, to pada na deski. Dokładnie jak w tekście. Na pewno
        nie będę go oglądał, tym bardziej, że brzydzę się boksem, a panem Gołotą
        szczególnie.
      • Gość: Waldemar Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.juranet.czest.pl 10.11.04, 08:41
        Szanuję Jerzego Kuleja, ale z opinią o Gołocie nie zgadzam się wogóle. Gołota to prostak,mięśniak i tępy zabijaka, co potwierdziły dotychczasowe osiągnięcia.
        Skoro to ostatni z "wielkich", to tą dyscyplinę po 50-ciu latach fascynacji muszę odłożyć do lamusa,bo boks w ulicznym wykonaniu mnie nie interesuje. Wolę snokeera - spokój, kultura i arcymistrzowskie umiejętności.
      • Gość: jarek dz. Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.pekaes.com.pl 10.11.04, 08:44
        ma bardzo dlugi lewy prosty, silne sierpowe (szczególnie lewym często trafia),
        a przrcież jego prawa ręka jest znacznie lepsza. prawy prosty potrafi być po
        prostu idealny: mocny, dynamiczny i trafiający w punkt, pokazywal to nie raz z
        wielkimi i silnymi przeciwnikami. widziałem troche w telewizji jego walke z
        cieniem, wydaje się być szybki, bardzo szybki, a to w zupełności wystarczy na
        przeciwnika, który jest tylko silny. Poza tym Gołota po knockdown'ie stabilnie
        stoi na nogach (w ogóle ma bardzo dobrą pracę nóg, jak na tę wagę) i potrafi
        iść na wymianę ciosów.
        kilka rund bedzie ustawial przeciwnika, po czym walke zakonczy niewidzialnym
        (dla Ruiza) prawym prostym (na 85%), lepiej żeby poten jez nie wstawał.
        Gołota wygra, przede wszystkim dlatego, że teraz chce wygrać, chyba pierwszy
        raz nie myśli o kasie a o wygranej, on po prostu wie, że jest lepszy, ja tez
        wiem.
      • Gość: niko LEJ CHAMA I BIERZ PAS ANDREW!!! IP: *.tkdami.net / *.66.tkdami.net 10.11.04, 09:34
        j.w.
        • Gość: kingpin Re: LEJ CHAMA I BIERZ PAS ANDREW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 01:29
          bedzie dobrze! andrzej mistrzem swiata federacji WBA !!!
          • Gość: deskowy Re: Andrzej idz na rente.. IP: *.proxy.aol.com 11.11.04, 07:35
            ..zawsze dostaniesz robote za wykidajle w Ambasadorze w Chicago,twoja kobitka
            dorobi kase i bedzie sie wam dobrze wiesc,ty juz sie do boksu synku nie
            nadajesz,odpusc sobie ten temat...)
            • Gość: Kosa Re: Andrzej idz na rente.. IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 17:58
              Czy ktoś jeszcze pamięta, że Andrzej dostał ostatnie walki na tacy
              od Dona Kinga! Jego pozycja na liście chalengerowej jest w okolicach 10-ki!
              W normalnej sytuacji nigdy by nie dostąpił zaszczytu, walki o mistrzostwo.
              A Wy i Pan Kulej rozważacie, jak bardzo jest dobry? Jaki niepowtarzalny?!
              Komedia.
              Pzdr.
      • Gość: pauli Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.void.pl 11.03.05, 18:00
        andrew jest wielki.jest gwiazdka boksu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka