Gość: ag IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.04, 20:47 Wielki to może wzrostem, ale o mentalności chuligana i tchórza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krisnap Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich 09.11.04, 20:50 Do tej pory mialem do Kuleja duzo szacunku za jego osiagniecia na ringu. Jednak poza nim niestety pan posel (moze to jest przyczyna?) wali od czasu do czasu niezle glupoty. Jak moze uzywac sformulowania i czynic w ogole z tego zarzut, ze mielismy przefarbowanego (z niemieckiego) mistrza? Chyba jednak tkwi w poprzedniej epoce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a myslalem ze Kulej jest jednak troche madrzejszy IP: 141.48.168.* 09.11.04, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Gołota Do Wszystkich Moich Kibiców IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 09.11.04, 21:40 -Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów. -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem Waszym kuzynem, -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent), -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć, przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie swoje i rodziny, -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy, że mogę jeść co i gdzie chcę. Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu. Andrzej Andrew Gołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dobrze mowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:56 Przynajmniej ma jaja zeby powiedziec prawde. Zwisa mi to, ze Michalczewski walczyl pod niemiecka flaga. Mial prawo do zarabiania kasy, a taki uklad mu na to pozwalal. Tyle ze trzeba juz bylo tam zostac, a nie silic sie na zalosne powroty do ojczyzny. Co sie niby zmienilo w polskim boksie? Mozna tu teraz walczyc o prawdziwe tytuly? Gowno mozna. Po prostu Michalczewski sie skonczyl u helmutow,wiec postanowil zrobic Polsce lache i sklepac pod jej flaga jakiegos kelnera. Wyjatkowo niesmaczne. Dlatego sto razy wole Golote. Nie wazne, ze facet jest prosty jak cep i rownie medialny. Medialnego boksera to my juz mamy w kraju. Szkoda tylko, ze musi wystepowac w reality show zeby ktos o nim pamietal. I jeszcze jeden plus dla Goloty. To prawda ze zaliczyl kompromitacje z Tysonem,ale przynajmniej sedziowie nie ustawiali mu walk jak wielkiemu Tigerowi. Prawda jest taka, ze niektore porazki Goloty mialy w sobie wiecej godnosci niz czesc zwyciestw Michalczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajduksplit Re: Dobrze mowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:52 co zrobił Polsce?! Lachę?! Ty wulgarny chłopcze, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.tkdami.net / *.66.tkdami.net 10.11.04, 07:41 Co do Derrec'a Michalczewskiego to Kulej ma 100% racjii. Beznarodosciowiec walczył w barwach panstwa w ktorym promowal sobie knajpy. Mam nadzieje ze w nastepnej walce ktos zlamie mu szczeke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciniak Re: Golota jest wielkim tchurzem i tampakem IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 09:01 A pan Kulej szuka rozglosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic bokserski Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.clover.com.au / *.dyn.iinet.net.au 09.11.04, 21:20 Panie Kulej! Ja rozumie Pana wiek, ale wygaduwac takie nonsensy o wielkoci Goloty to tylko mozna odczytywac jak "najwiekszy polityk" o Giertychu w filipkach Zaleskiego i Mazurka we Wprost. Zdowia zzycze Kibic z przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop Kulej ty czerwona milicyjna szmato lecz dobry bok IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:20 serze głupi jestes Hołota dostanie w pie..w 4 rundzie, a ty wyjdziesz jak całe lsd na durnia, jak wasz byly bóg mieller zesracie sie na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełS zgadzam się, potrafi bić tylko słabszych... IP: *.aster.pl 09.11.04, 21:44 ..jak czuje, że przeciwnik jest lepszy to wymięka. Może to masa mięśni z techniką, ale serce królika. Michalczewski ma niemiecki paszport ale polskie serce, Gołota polski paszport ale serce ... nie będę żadnej nacji obrażał Gołotą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Boska ANDRZEJ POLSKA KIEŁBASA GOŁOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:50 Andrzej...kończ Waść wstydu kolorowemu oszczędź! Poszedł zakład o skrzynkę Żywca, że położysz skurkowańca najdalej w VI rundzie.TWOJE ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza-belka Chłopki -jałopki ! Trochę szacunku dla pana jurka IP: *.3web.net 09.11.04, 21:53 To , że pan kulej urodził się za wcześnie to jest nie jego wina , a że zdobywał mistrza olimpijskiego dwa razy to zasługa jego pracy oraz trenera stamma. Co do prognoz walk bokserskich to można łatwo się pomylić , bo jak wiadomo czasami wystarczy jeden cios rozpaczy ....... i po ptokach. Cóż ja bym zrobiła na miejscu colony to nastawiła naszego andrew na taktykę taką samą jak swego czasu trener levisa przeciwko gołocie. Od pierwszego gongu do ataku non-stop i ...... po dwóch rundach mamy mistrza świata jak ta-la-la ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.ny325.east.verizon.net 09.11.04, 22:30 pan Kulej tez byl wielkin bokserem,a dzieki jego przynaleznosci do PRL-u,jest dla wszystkich kibicow ktorzy go kiedys oklaskiwali,komuchem zwyklym,ciezko mowic o ludziach ,ktorzy innych za nic nie maja,moze znajdzie sie jakis Pan Nowak biedny dzisiaj,ktory i Kulejowi nos do konca rozplaszczy,zeby dalej bohatyrem nie pozostawal,to moje najskrytsze zyczenia,dla p.Kuleja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Do Kulej: Gołota jest ostatni damski bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:45 chuligan zawsze za chuliganem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.zrpa.com 09.11.04, 22:48 wypowiedz Kuleja jest ewidetynm przykladam ze czynne uprawianie boksu uszkadza mozg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha! Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.nycap.rr.com 09.11.04, 23:52 Zgadzam sie z jedna z wypowiedzi, ze boks moze uszkodzic mozg, bo to widac wyraznie co z Kulejem sie stalo. Plecie jak bokser z uszkodzonym mozgiem i jak prawdziwy polski posel do Sejmu Najasniejszej Obecnej Rzplitej. Golota to na peweno jest wielki glupol i tchorz. Postepuje jak typowy tchorz . Jest bezwzgledny dla slabszych od siebie a kurczy sie ze strachu przed rownym sobie czy nieco silniejszym,. Tak to bylo z Lewisem, wszedl zzielenialy ze strachu na ring by za chwile zwalic sie jak worek kartofli. A potem widzieliscie rejterade przed Tysonem czy niezbyt mocnym Grantem . Ja tej walki nie bede ogladal to nie bedzie prawdziwy boks , mam na mysli na odpowiednim poziomie , nie ta klasa zawodnikow , bo klasowych zawodnikow teraz w czolowce boksu zawodowego nie ma tylko taka zbieranina jak Golota czy ten caly Ruiz czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yak Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 00:28 Tak to bylo z Lewisem, wszedl zzielenialy ze strachu na > > ring by za chwile zwalic sie jak worek kartofli. A potem widzieliscie rejterade > > przed Tysonem czy niezbyt mocnym Grantem . To wszystko bylo ustawione:) Golota to wielki showmen (a moze wielka marionetka z malym mozdzkiem). Teraz Don King chce zrobic z Goloty gwiazdke i Golota bedzie musial zostac mistrzem;) wtedy bedzie troche halasu i King zgarnie pare $$$. Inną opcją moze byc np odgryzienie jaj Ruizowi przez Golote (bo akurat tego chyba jeszcze nie bylo). Tak czy inaczej walka bedzie ciekawa;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.ded.pacbell.net 10.11.04, 01:05 Pod warunkiem ze sie nie upije w dzien wczesniej. Uwazam jednak ze wynik walki zakonczy sie w trzeciej rundzie. Ucieczka z ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 01:39 Wstyd mi jak czytam te komentarze. Jak wygra w dobrym stylu (co na pewno jest bardziej prawdopodobne niz to ze "odgryzie jaja" Ruizowi) to wszyscy zachwalac, jak to Golota potrafil sie podniesc i walczyc jak prawdziwy bokser. Ale teraz lepiej narzekac. Juz nikt nie pamieta ostatniej jego walki, ktora moim skromnym zdaniem byla bardzo dobra. Umiecie tylko zmieszac kogos z blotem. Prawda ze Golota zbyt bystry nie jest. Ale On ma sie bic, a nie popisywac sie inteligencja. Jestem ciekaw, kto wsrod was mialby tyle wytrwalosci co On, bo musial sie koles naprawde wypruwac zeby osiagnac poziom jaki osiagnal. A wy co? Budujecie Nasza Polske swoim codziennym zyciem, narzekajac na wszystkich tylko nie na siebie. Robcie tak dalej a ciekawy jestem czy obudzicie sie ktoregos ranka szczesliwi z swojego zycia i z rzeczywistosci ktora ksztaltujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: ku... lej go lej IP: *.sympatico.ca 10.11.04, 02:14 Andrzej-twoja taktyka musi byc taka ,jak bys walczyl o swoje zycie; jedni walcza ze smiercia np. w szpitalu, a ty tylko na ringu z "Meksykiem"; ale musisz sobie powiedziec-za...e go na smierc-trudno;nie ma tu pytan:bic albo nie bic-trzeba go poprostu za...c! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 02:53 fajne zdjecie wyglada jakby goryla poili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.proxy.aol.com 10.11.04, 03:00 MOzna i tak - Gołota jest dla mnie sympatyka sportu bokserskiego wielkim.....zabijaką ulicznym, chuliganem i tchorzem jednoczesnie. Pamietam jego walki z Lewisem, Grantem i Tysonem ( uciekał z ringu) Jutro w Medison Garden bedę jednak trzymał zakłady za POLAKIEM, oby nie było rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko muzykant Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: 131.171.30.* 10.11.04, 03:08 Jesli Golota jest "wielki" to ja jestem gigantem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: *.client.comcast.net 10.11.04, 05:52 wazne jest zeby nie dac sie zabic lub skaleczyc do konca zycia. Czy ktos z was piszacych bohaterow moze boksowal kiedys ? Moze ktos zna leprzego bialego boksera? Posmiac sie mozemy ale wyjsc na ring-mokre pory.Nie daj sie skaleczyc Andrzej. DAszmu rade swietnie ,a jesli nie wytrzymasz trudno swiat sie nie zawali i tak ani wUSA ani wPOlsce nie ma narazie lepszego bialego boksera od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Kulejowi cos sie chyba w glowie pomieszalo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:19 no pewnie - kliczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.client.comcast.net 10.11.04, 06:26 ...tchorzy. Wielkie lapy, ale serce do walki zadne. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 07:54 Wreszcie znalazł się ktoś, kto myśli jak ja. To czołwiek, który lubi bić słabszego. Jak sam oberwie, to pada na deski. Dokładnie jak w tekście. Na pewno nie będę go oglądał, tym bardziej, że brzydzę się boksem, a panem Gołotą szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.juranet.czest.pl 10.11.04, 08:41 Szanuję Jerzego Kuleja, ale z opinią o Gołocie nie zgadzam się wogóle. Gołota to prostak,mięśniak i tępy zabijaka, co potwierdziły dotychczasowe osiągnięcia. Skoro to ostatni z "wielkich", to tą dyscyplinę po 50-ciu latach fascynacji muszę odłożyć do lamusa,bo boks w ulicznym wykonaniu mnie nie interesuje. Wolę snokeera - spokój, kultura i arcymistrzowskie umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek dz. Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.pekaes.com.pl 10.11.04, 08:44 ma bardzo dlugi lewy prosty, silne sierpowe (szczególnie lewym często trafia), a przrcież jego prawa ręka jest znacznie lepsza. prawy prosty potrafi być po prostu idealny: mocny, dynamiczny i trafiający w punkt, pokazywal to nie raz z wielkimi i silnymi przeciwnikami. widziałem troche w telewizji jego walke z cieniem, wydaje się być szybki, bardzo szybki, a to w zupełności wystarczy na przeciwnika, który jest tylko silny. Poza tym Gołota po knockdown'ie stabilnie stoi na nogach (w ogóle ma bardzo dobrą pracę nóg, jak na tę wagę) i potrafi iść na wymianę ciosów. kilka rund bedzie ustawial przeciwnika, po czym walke zakonczy niewidzialnym (dla Ruiza) prawym prostym (na 85%), lepiej żeby poten jez nie wstawał. Gołota wygra, przede wszystkim dlatego, że teraz chce wygrać, chyba pierwszy raz nie myśli o kasie a o wygranej, on po prostu wie, że jest lepszy, ja tez wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko LEJ CHAMA I BIERZ PAS ANDREW!!! IP: *.tkdami.net / *.66.tkdami.net 10.11.04, 09:34 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingpin Re: LEJ CHAMA I BIERZ PAS ANDREW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 01:29 bedzie dobrze! andrzej mistrzem swiata federacji WBA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deskowy Re: Andrzej idz na rente.. IP: *.proxy.aol.com 11.11.04, 07:35 ..zawsze dostaniesz robote za wykidajle w Ambasadorze w Chicago,twoja kobitka dorobi kase i bedzie sie wam dobrze wiesc,ty juz sie do boksu synku nie nadajesz,odpusc sobie ten temat...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Andrzej idz na rente.. IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 17:58 Czy ktoś jeszcze pamięta, że Andrzej dostał ostatnie walki na tacy od Dona Kinga! Jego pozycja na liście chalengerowej jest w okolicach 10-ki! W normalnej sytuacji nigdy by nie dostąpił zaszczytu, walki o mistrzostwo. A Wy i Pan Kulej rozważacie, jak bardzo jest dobry? Jaki niepowtarzalny?! Komedia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauli Re: Kulej: Gołota jest ostatnim z wielkich IP: *.void.pl 11.03.05, 18:00 andrew jest wielki.jest gwiazdka boksu. Odpowiedz Link Zgłoś