Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzecia szansa Gołoty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:39
    tiaaaa-wygra teraz dwie walki, wszyscy sie nim podniecą a to wszystko po to,
    by King mógł wprowadzić na scenę jakiegoś nowego boksera , który pokona w
    swojej walce Gołotę...Wszystko ułożone jak cholera.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pyt do 3 razy sztuka??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.04, 18:41
        • Gość: Przem Re: do 3 razy sztuka??? IP: *.uni-greifswald.de 10.11.04, 19:08
          O ile sie nie myle to juz czwarte podejscie. Dwa razy z Bowe i jeden raz z
          Lewisem. Pozdrawiam
          • Gość: lafta Re: do 3 razy sztuka??? IP: 62.65.124.* 10.11.04, 19:10
            z bowem nie bylo o mistrzostwo. z lewisem o wbc, z byrdem o ibf i teraz z
            ruizem o wba.
            • Gość: Andrzej Gołota Do Wszystkich Moich Kibiców!!! IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 11.11.04, 06:16

-Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów.
              -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem
              Waszym kuzynem,
              -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne
              $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent),
              -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć,
              przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie
              swoje i rodziny,
              -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy,
              że mogę jeść co i gdzie chcę.

Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko
              zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu.
              Andrzej Andrew Gołota
              • Gość: hegemon CZEGO CHCESZ FRAJERZE? GOŁOTA CI KIEDYŚ SIOSTRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:41
                WYDYMAŁ???
      • Gość: Yak Re: Trzecia szansa Gołoty IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 19:19
        Wszystko ułożone jak cholera.

taa:/ chyba trzeba to obstawic
        • Gość: janek Co tu robi Kulej? IP: 195.67.104.* 11.11.04, 08:03
          kiedys dobry bokser a kadzi Golocie tak jakby rzeczywiscie myslal, ze to
          bokser. Chyba ma z tego jakis procent, bo kto jak kto - ale on zna sie na
          boksie.
      • Gość: Kibic Re: Trzecia szansa Gołoty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 20:13
        Co oznacza w powyzszym artykule stwierdzenie: "18 kwietnia czasu polskiego"??
        • Gość: syk Re: Trzecia szansa Gołoty IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 19:10
          Bardzo smieszny blad jezykowy. Pojedynek odbywal sie 17 kwietnia ok. godziny 23
          czasu nowojorskiego, wiec w Polsce byl juz wtedy 18 kwietnia.
      • Gość: cyg@nek Pewnie ułożone, ale... IP: *.osk.enformatic.pl 10.11.04, 20:18
        ... jak zwykle, po frajersku będę kibicował Gołocie.
      • Gość: Not Re: Kolejna. kolejna, kolejna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 21:39
        Czy doprawdy w tym najpieknijkeszym z krajów nie ma już kto napisać
        odpowiedniego tytułu gdy jakiś Polak walczy o najwyższy laur?
      • Gość: kiwi 18 kwietnia (czasu polskiego) a to dopiero ciekawe IP: *.jgsullivan.com 10.11.04, 22:41
        jw.
        • Gość: bart Re: IP: *.talents.cz 11.11.04, 09:46
          golota to idiota........
          i moze dlatego do tej pory nie udalo mu sie zyskac najwazniejszy pas.
          okazuje sie, ze oprocz pary w lapach i dobrego lewego trzeba troszke myslec, a
          to moze byc problem andrzeja...
          Pamietam jeden z wywiadow, gdy jedna z redaktorek zapytala sie Goloty jakich
          przedmiotow w szkole nie lubial - polskiego, biologii, matematyki.
          Na co on odpowiedzial ja tez, ja tez, ja tez.
          No nic za intelekt i za moralke nie musimy go cenic, niech rozwali pysk temu
          Ruizowi i wtedy moze zostac idiota z tytulem, ale bedzie w koncu mistrzem...
          Mimo wszystko trzymam kciuki
      • Gość: Co z Adamkiem Re: Trzecia szansa Gołoty IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:49
        CZe Adamek też będzie walczył, czy nie??
      • Gość: www.biathlon.end.p htttp://www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:22
        www.biathlon.end.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka