Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołota kontra Ruiz

IP: *.proxy.aol.com 10.11.04, 23:01
    Andrzej idz na rente,wez posade portiera na disco w Ambasadorze,twoja zonka
    zarobi reszte kasy,nie martw sie,twoja kariera is over........)
    Obserwuj wątek
      • Gość: bokser Polecam te adresy bokserskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:01
        linki na:

boks-boxing.prv.pl

• Gość: REGAN Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 15:08
        WWW.heko.pl
        • Gość: ROKI Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 22:25
          www.heko.com.pl/heko-sport Warto posłuchać!!!
      • Gość: P P Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:11
        WYGRA GOŁOTA
      • Gość: steńczyk Re: jak z bandziora zrobiono gwiazdę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 21:26
        To zadziwiające, jak szmatławe gazeciska ze zwykłego osiłka i bandziora
        potrafią zrobić bohatera sportowego i gwiazdę. Koniec świata, kultury, prawdy,
        honoru i wszelkich wartości. Redaktorku zainteresuj się lepiej, kto i za czyje
        pieniądze wypromował ten kawał bezwartościowego mięsa.
        • Gość: Gołota Andrzej Re: jak z bandziora zrobiono gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:06
          Jesteś nienormalny człowiek jebnięty co ty wiesz o zabijaniu ty stara dupa
          jesteś
      • Gość: tsd Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.va.client2.attbi.com 13.11.04, 22:47
        Stracilem caly respekt do ciebie Andrzeju. Jak to mowia
        po tej stonie oceanu "I feel used", kiedy podczas pojedynku
        z Mike'iem dales dyla. To czym mialo byc to wielkie
        swieto bokserskie zamienilo sie w sportowe i przede wszyskim
        duchowe fiasko. Ogladajac twoje "wyczyny" tego dnia razem
        z kolega Radkiem zlozylem sie na transmisje na zywo 50-siat
        dollarow. Od twoich pojedynkow z panem Ridickiem nigdy nie
        watpilem w twoje umiejetnosci bokserskie i jezeli chcialby pan
        odzyskac moje zaufanie i respekt jak na boksera przystalo
        oczekuje zwrotu oplaty niehonorowo pobranej.

kibic_tsd@yahoo.com
        • Gość: Don Krolikj Ruiz zrobi z Gloty gru(i)z! IP: 152.75.124.* 13.11.04, 22:56
        • Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:57
          Utop sie za tym oceanem!
      • Gość: Piotr Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 14.11.04, 01:20
        aby tylko Andrzej nie uległ prowokacji przemocy Ruiz młodszy bez techniki
        będzie prubował różnych sztuczek
        • Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:24
          Gołota jest jak Twoja ortografia, rzeczywiście nie za bardzo. Trzeba popracować,
          tyle, że Ty masz jeszcze szansą, a Andrew już raczej nie.
      • Gość: amerykon@interia.p Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.238.85.228.adsl.inetia.pl 14.11.04, 02:31
        Gołota to głupi Osiłek i Denty FRAJER!!!
      • Gość: zasrane gazety Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.client.comcast.net 14.11.04, 06:11
        zeby nigdzie nie bylo na internecie skrutow walki!!!!!

Co za cholera? wszyscy spia
        • Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:42
          ja nie spie- ale sie wqrwiam!
          • Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:46
            Liczę na walkę sekundantów po ostatniej rundzie:-)
            • Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:50
              Powinien wygrac Andrew
            • Gość: Lsp co sie dzieje ? IP: *.177.223.213.adsl.snet.net 14.11.04, 06:50
              napisz jaki przebieg
              • Gość: ABS Re: co sie dzieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:00
                Gołota przegrał bo mu zapasy nie wychodziły choc miał gościa 2 razy liczonego.
                Zabrakło końcówki.
                • Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:02
                  no niby tak, ale kwa jak mozna przegrac na punkty majac:
                  - dwa knockdowny,
                  - raz upomninie,
                  - wygranie w zadanych ciosach,
                  no kwa pierdzielony King, ktory obstawil Ruiza, nic, bylo minelo, trzeba bylo
                  rozwalic na glebe sniadego i tyle,
                  pozdro dla kibicow!
                  • Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:04
                    i jeszcze raz ja, dla mnie zwyciezca jest zaje..ny Olbrychski w studio, kolo
                    jest pijany bardziej ode mnie :))))))

pozdro!
                  • Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:05
                    to jeszcze raz ja, Olbrychski jest nawaony jak stodola w studiu tvn :)))
                    bardziej ode mnie :)))

pozdro!
              • Gość: 44 Re: co sie dzieje ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:01
                No i po bólu. Gołota był za sztywny. Adrenalina sparaliżowała jego lewą o mózgu
                nie wspomnę. Trochę ruchu i sprytu Ruiz wpadałby w liny sam.
                • Gość: ABS Re: co sie dzieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:05
                  > Trochę ruchu i sprytu Ruiz wpadałby w liny sam.
                  bywało, że wpadał
                  • Gość: 44 Re: co sie dzieje ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:13
                    No właśnie bywało, szkoda, że nie tym razem.
      • Gość: Belial Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:14
        Sztywny był jakby Henio Jankowski za nim stał.I dobrze,zajmie sie domem i
        dziećmi.
        • Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:20
          Zresztą nigdy nie pokazał "polskiej szermierki na pięści" sic!
          Myślenie jak widać jest mocniejszą stroną Marioli Gołoty, i niech tak zostanie,
          bo same ambicje to za mało. Czy ich wystarczy żeby być dobrym tatą? Życzę mu tego.
          • Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:25
            Co wy pieprz....e!! Walczył bardzo dobrze!!! Jezeli nawet to jego ostatnia
            walka to odszedł w bardzo dobrym stylu!! Wstyd, ze nie potraficie wspierać
            rodaka! Ja czekam z nadzieja na nastepna walkę!
            • Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:30
              No spojrzyj bez emocji, wyglądał jakby nie myślał. To że dotrwał do końca... OK.
              ale nie pokazał sztuki. W poprzedniej walce aż chciało się popatrzeć jak zdawało
              by się mniejszy i słabszy okłada większego i silniejszego. Sprytem, szybkościa i
              myśleniem o tym co i jak zrobić żeby wyjść zwycięsko.
              • Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:40
                Nie pitol!! Plisssss!!! Był bardzo dobry i tyle!!!
          • Gość: Zkonfudowany 2 raz mecz byl wygrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:42
            ...ale przegrany...
            Obejzalem walke - Ritz to ciezki przeciwnik - i szczerze mowiac, jezeli chodzi
            o piesciarstwo, to Andru walczyl. Kropka.
            Ritz rozgrywal bardziej zapasy i wydaje mi sie ze teatrzyk jaki byl odegrany
            przez niego i jego sekundantow pokazal o co tak na prawde w boksie amerykanskim
            chodzi. Nie licza sie umiejetnosci, ani tak na prawde nie liczy sie uczciwa
            walka.
            Nasz rodak jest chyba jedynym bokserem jakiego znam ktory rozgrywa walke
            (ostatnie dwie nawet) az nadto fair. I pomimo ze wygrywa na trafienia, na KD,
            to przegrywa. Smutne to to jest.
      • Gość: BELIAL Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:44
        CIENIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:46
          Sam jestes cienias!!! ciekawa jestem jak Ty bys sie tam pokazał!!!
          • Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 08:08
            To prawda, Każdy powinien być dobry w tym co robi i za co mu płacą, więc
            propozycja Julki - "ciekawa jestem jak Ty byś sie tam pokazał!!!" jest bez
            sensu. A Gołota sięostatecznie nie pokazał, żeby jak mówi Kulej, "wykończyć"
            przeciwnika. Nie umie tego i KONIEC. Ale na tym się świat nie kończy. :-))
            • Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 08:13
              chciałam zwrócic uwage tylko na to że bardzo łatwo nam przychodzi osadzanie
              innych, a czy sami jestesmy tacy doskonali w tym co robimy??
          • Gość: Tomek Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.11.04, 08:12
            > Sam jestes cienias!!! ciekawa jestem jak Ty bys sie tam pokazał!!!
            On nie jest bokserem wiec nie ma co szukac na ringu.
            A dlaczego przegral Golota?
            1. Poniewaz tak zadecydowali sedziowie. Przy tym skladzie sedziowskim Golota
            moglby wygrac gdyby znokautowal Ruiza.
            2. Czesc winy ponosi takze Andrzej. Byl zbyt malo agresywny. Nie potrafil pojsc
            za ciosem w pierwszych rundach. To Ruiz byl prawie caly czas strona atakujaca.

Osobiscie nie mam zamiaru interesowac sie sportami gdzie o wyniku decyduja
            sedziowie bo to strata czasu. Nie liczy sie kto jest lepszy tylko kto ma
            wieksze chody u sedziow.

• Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 08:33
              A nie osobiście? Patrz Miodek :-))
      • Gość: Nort Re: Gołota kontra Ruiz IP: 212.87.240.* 14.11.04, 09:45
        W boksie zawodowym nastały czasy,w których równie dobrze można by najpierw
        odczytać werdykt, a póżniej stoczyć walke. Walka i werdykt nie maja ze sobą nic
        wspólnego. Panie Andrzeju gratuluje wygranej walki !! Panowi Ruiz'owi gratuluje
        korzystnej dla niego decyzji sędziów i jestem pełen podziwu,że zdołał wytrzymać
        aż 12 rund.
      • Gość: Polak Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:41
        Co to za tytul pajacu?! Andrzej jest dla nas mistrzem!!!! Po tobie jest
        szmaciarzu!!!
      • Gość: TrIp2iSe Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:01
        powiedzcie mi dlaczego jak ktos z rodakow przegra w jakiej kolwiek dyscyplinie
        to w kraju mowi sie ze to bylo osustwo lub wynik byl niuesluszny, jak sedziowie
        zadecydowali to widocznie tak bylo a nie dyskutowac przez 2 lata ze golote
        znowu oszukano czy cos w tym rodzaju, poprostu mogl bardziej napierac a jezeli
        byl slabszy to mial pecha:)
      • Gość: jaryf Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.midltn01.ct.comcast.net 14.11.04, 12:41
        Panowie dziennikarze sportowi nie mieszajcie ludziom w glowach bo maja na tyle
        swoich problemow.Andrzej Golota jest w na dzisiejsze dni najlepszy w heavy
        weight division i jest mistrzem w tym co robi.A co robi;przegrywa wygrane
        pojedynki.Czas zebyscie zrozumieli ze w USA box to tylko bussines a aktorzy to
        tylko pracownicy.Pozdrowienia dla mojego idola L. DROGOSZA.Z powazaniem scyzor.
      • Gość: majusL Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 14.11.04, 14:01
        golota byl lepszy!! to co sie stalo po walce wsakzuje tylko na to ze walka byla
        sprzedana-golota zostal wystawiony upokorzony i skrzywdzony-czuje sie oszukany
        i wsciekly-zreszta nie tylko ja!!!-walka byla ustawiona-i tak mial wygrac ruiz -
        "fachowcy" chwalili golote faworyzowali go wrozyli mistrzostwo-a tu co-to tylko
        sciema bo "sedziowie" i tak zrobili swoje-king zarobil kase i ma golote w nosie-
        ktos musi cos z tym zrobic-taki brudas jak ruiz nigdy by nie dal rady
        golocie!!!!ktos musi cos z tym zrobic!! Andrzej trzymaj sie -jestesmy z toba !!!
        • Gość: pola Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 16:54
          podpisuje się pod ta i podobnymi wypowiedziami obydwoma rekami!!!
          jakim cudem ta tłusta walajaca się po ringu swinia
          mogła wygrac,kiedy gołym okiem widac,ze to Gołata był lepszy!!!!!
          dla mnie jest wygrany!własnie na punkty powinien wygrac,a w najgorszym
          wypadku powinien być remis.sedziowie powinni przejśc powtórne
          szkolnie z zasad i punktacji boksu bo chyba kasa zaślepila im oczy!!!!!
      • Gość: misio_de Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.11.04, 14:31
        Nigdy nie zrozumiem werdyktu sędziów. Gółota wygrał na knockdowny, ilość
        celnych ciosów nie wspominając punktu karnego dla Ruiza. Walka sprzedana. Wstyd
        i skandal.

Pomimo to jedna z ciekawszych walk jakie oglądałem ostatnimi czasy...
      • Gość: Jacek JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.olnet.com.pl 14.11.04, 14:57
        Gołota był superr!!!
        • Gość: andrzej Re: JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.dyn.optonline.net 14.11.04, 16:20
          jezeli myslisz ze andrzej byl super to chyba w tym momencie jak uderzal po
          komendzie stop albo bil lezacego a tylko dostal napomnienie ruiz i nie
          oszukujmy sie jest poprostu kiepski
          • Gość: SASZA Re: JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:16
            Na pewno nie był super bo nie potrafił narzucić swojego stylu walki, uważam
            jednak,że walka powinna się zakończyć dyskwlifikacją Ruiza ( nieustanne
            niebezpieczne ataki głową, uderzenia zadawane ewidentnie po
            gongu.,faule)Tolerowanie przez sędziego skandalicznego zachowania Ruiza prowadzi
            do wypaczenia istoty boksu i promuje zawodników preferujących zwykłe mordobicie.
            Jeżeli tak ma być nadal boks powinien być zakazany.
      • Gość: lolek Holota bye, bye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:33
        I koniec tego spektaklu. Amen.
      • Gość: kół_wałowy Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 20:46
        Gość portalu: wal_korbowy napisał(a):

> Andrzej idz na rente,wez posade portiera na disco w Ambasadorze,twoja zonka
        > zarobi reszte kasy,nie martw sie,twoja kariera is over........)

Posłuchaj, matole, chociaż twój nick już wskazuje że dyskusja z tobą to strata
        czasu, idź do psychiatry. Masz ogromne szanse na inwalidztwo całkowite o
        podłożu psychicznym. Tzw.jedynka umożliwi ci jako taką egzystencję. Istnieje
        szansa na dorobienie drobnych kwot za demonstrację własnych możliwości
        intelektualnych. W przyrodzie takie osobniki trafiają się niezwykle rzadko
        a publika z zaciekawieniem obejrzy autentycznego debila.
      • Gość: Daro Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:12
        Jak można podniecać się walkami z Gołotą ?! To nie ma nic wspólnego ze sportem !
        Boks zawodowy to nie sport.To forum powinno być w dziale CYRK. Wtedy zasady
        byłyby jasne i nie byłoby żadnych niezdrowych emocji .
      • Gość: cwaniak Andrzej, trzymaj sie !! IP: *.540-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 15.11.04, 08:24
        Nie przejmuj sie, przyjedziesz do Polski znajdziesz jakis podchmielonych
        facetow pod hotelem, spuscisz im pozadny wpie..(jak to w twoim stylu ...),
        innymi slowy odbijesz sobie !!. Potem bedzie jakis meldunek, moze i nawet
        rozprawa ale kwach umozy, bo przeciesz dobrze reprezentujesz polski sport ...
      • Gość: szymon Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.geo.uj.edu.pl 15.11.04, 11:31
        Ale ten Gołota jest tępy.Zamiast wykończyć Ruiza w kilku rundach, tulił się do
        nigo przez cały czas i dawał pachę do wąchania.Ha ha ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka