dorota_snooker 11.11.04, 15:38 Ronnie już 2:0 z Lee, ciekawam czy fryzurę zmienił, lecę przed TV - miłego oglądania wszystkim :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marth.stars Re: Wow 11.11.04, 15:50 oglądania???!!!chciałabym...mam jakies problemy z kablowka i eurosport mi nie odbiera...wsciekla jestem strasznie:(((((((bo od rana czekam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Wow 11.11.04, 16:03 wspolczuje. u mnie na szczescie es odbiera normalnie. aktualnie jest 3;0 dla Roniego. fryzura samurajska jak ostatnio: ) Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Wow 11.11.04, 16:18 dzięki wielkie...zaraz usiade i bede sobie to wyobrazala :)samurajska fryzukra, 3:0 dla Ronniego czyli w sumie standardowy scenariusz:)a ma kubeczek z gorącą wodą? a moze na tym etapie to jeszcze nie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Wow 11.11.04, 16:27 Kubeczek jest, ronald uroczo przeżuwa batony, wygrywa trzy zero - ale styl gry pozostawia wiele do życzenia. Komentatorzy jak zwykle celującą Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Wow 11.11.04, 16:43 jest juz 4:0 :))) no i te batoniki: )))) czyz mozna go nie kochac. najpierw kubeczek potem samurajski look a teraz to przezuwanie hyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Wow 11.11.04, 16:54 czemu ja tego nie widzę!!!!!!!!????ale wielkie dzieki za wsparcie w tych trudnych chwilach:)mam nadzieje ze to naprawia bo tylko z es sa problemy! NO RIGHT TO ACCES THIS SERVICE-brzmi napis...jak mi do jutra tego nie zrobia to..no wlasnie, co?batoniki??ciekawe jakie(?)no i mam nadzieje ze styl gry sie poprawi w finale(tfuuu-nie zapeszyc!)nie bedzie tak latwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Wow 11.11.04, 17:44 Ja też dziś nie miałam ES - było info, ze kanał jest niedostepny. Dopiero na ostatniego frejma mi właczyli. mam nadzieję, ze to było ostatni raz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś