Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :(((

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 18:21
    Już na samym początku chciałbym napisać do wszystkich cieci którzy na pewno
    zaraz będę bronić tego pajaca który juz na sam koniec przed mistrzostwami
    wystrzelił sobie z nazwiskami z kosmosu!!!Nie dość że goście w ogóle nie
    potrafią grać, odstają techniką od reszty kadry i to znacznie, to jeszcze
    pzreciez kompletnie nie są zgrani z nimi!!! I co??Wejdą w czasie meczu na
    murawę i będą popełniać błąd za błędem!!!Po za tym czemu do cholery zrezygnował
    z takich ludzi jak Kosowski, Wichniarek czy czy chociażby Pater???Na pewno
    najwięcej macie wątów do tego ostatniego ale tez by się przydał i to bardzo!!
    Przecież tacy skrzydłowi jak Krzynówek i Karwan nie mają zmienników do cholery!!
    I co??? Krzynówek złapię kontuzję i kto wejdzie za niego???Może Murawski????!!!!
    A mówię że Krzynówek nie ma zmiennika bo na pewno Koźmiński będzie grał na
    prawej obronie bądź po środku pomocy(przeciez Kłos jest kompletnie bez formy)
    Ale i tak najbardziej mnie rozwala to że powołał gościa który na pięc 100%
    sytuacji potrafi wykorzystać tylko jedną i to tylko i wyłącznie gdy bramkarz
    juz leży 10 metrów od bramki!!!Oczywiście chodzi mi tu o tego patałacha
    Kucharskiego!!! JEstem tak zażenowany tym co usłyszałem ostatnio i zobaczyłem
    że zacząłęm już w ogóle wątpić czy opłaca się kibicować POLSKIEJ
    REPREZENTACJI!!!Nawrzucałem tu trenerowi chodź kiedyś bardzo go szanowałem i
    byłem niesamowicie szczęśliwy że mamy wreszcie takiego zarąbistego trenera!!! I
    na koniec!!!KIBOLE LEGII!!JEŻELI tylko pzrypiszecie mi że jestem kicbicem Wisły
    (chodzi mi tu o że napisałem o Kosowskim i Paterze) to będzie znaczyć że
    jesteście totalnymi kretynami!!!! Nie kibicuje nikomu!! ŻEGNAM!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: aimarek Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.toya.net.pl 30.04.02, 18:26
        Czyli wszystko jasne. Engel zdemaskowany ;)) Hehehehe
      • Gość: www Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: 157.25.125.* 30.04.02, 18:29
        Od.... się od Engela i kibców L.
        Nikt ci niczego nie zarzuca. Więc i ty nie szantażuj innych, że jak się z tobą nie zgadzają to są idiotami.
        O jakich dowodach mówisz?
        • Gość: acton Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.devs.futuro.pl 30.04.02, 20:05
          Gość portalu: www napisał(a):

> Od.... się od Engela i kibców L.
          > Nikt ci niczego nie zarzuca. Więc i ty nie szantażuj innych, że jak się z tobą
          > nie zgadzają to są idiotami.
          > O jakich dowodach mówisz?

Możesz się z kucharzem nie zgadzać, spoko...Ale wytłumacz mi czy jesteś idiotą
          czy tylko udajesz? Znasz pojęcie "szantaż"? Nie, to nie używaj. Co do zarzucania
          czegokolwiek matołku, kucharz wyraźnie pisze, że "uprzedzając zarzuty...". Ach ta
          kultura warszafska...

• 50tysiecy881 Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( 30.04.02, 18:43
        Przykro mi to mówić kolego, ale znasz się na piłce chyba jeszcze gorzej od
        naszego selekcjonera. Zgadzam się, że Krzynówek nie ma zmiennika ale na pewno
        nie szukałbym go w osobie Kosowskiego ani najsłabszego ogniwa Mistrzów Polski
        lubianego prze Engela - Kiełbowicza. Podobnie sprawa ma się z Karwanem, który
        jeszcze dobrze nie wrócił po kontuzji a już złapał nową. Ale wolę
        kontuzjowanego Karwana, nawet walecznego Iwana niż Patera, przecież to byłaby
        prawie taka sama pomyłka jak Sibik...
        • Gość: mafiu99 Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.Princeton.EDU 30.04.02, 22:15
          To ty sie nie znasz na pilce czlowieku.....
          Kosa i Pater do kadry!!!
          Precz z Kucharzem, Sibikiem i Murawskim!!!
          • Gość: dok Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.04.02, 23:15
            pewnie..jeszcze B. Zajac, Moskal, Baszczynski, proponuje obywatelstwo dla kalu
            uche, cantoro i oczywiscie trabalik wreszcie zastapi tego dudka w bramce. A na
            strikera Sypka i kilku juniorow Ts wisly krakow
            • Gość: mafiu99 Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.Princeton.EDU 01.05.02, 00:37
              Czy ja mowie o innych zawodnikach Wisly? Chociaz Szymkowiak by sie przydal.
              Chodzi mi tylko o to, zeby Engel nie promowal warszawskich pilkarzy i zeby
              zacza brac pod uwage Wislakow. A ci juniorzy byli by lepsi od
              kilku "zawodnikow" w reprezentacji.
              • Gość: dok Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.05.02, 01:03
                a kiedy widziales ostatnio szymkowiaka w akcji?? Bo nawet wislacy na swoim
                forum przyznaja, ze przentuje sie on raczej slabo...Na pozycji Murawskiego nie
                ma na pewno lepszego zawodnika w Wisle, a co do napastnikow, to jest Zuraw i
                Kucharz. A karwan i ielinski to juz kadrowicze od dluzszego czasu. I na tych
                pozycjach rowniez ciezko znalezc w wisle kogos lepszego.
                • Gość: mafiu99 Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.prs.k12.nj.us 01.05.02, 16:59
                  Czy ja mowie o Zielinskim czy Karwanie? NIE!!! Chodzi mi tylko o to, ze
                  Engel od dluzszego czasu promuje warszawskich pilkarzy, jak Bak,
                  Kaczorowski, a teraz Kucharski czy Murawski. Zreszta oni sa w
                  reprezentacji tylko dlatego, ze zdobyli MP.
                  • Gość: Porter Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.ppp.polbox.pl 02.05.02, 01:40
                    Gość portalu: mafiu99 napisał(a):

[...]Kucharski czy Murawski. Zreszta oni sa w
                    > reprezentacji tylko dlatego, ze zdobyli MP.

To chyba niezly powod? Skoro pokazali, ze potrafia walczyc, to Engel calkiem
                    niezle zrobil, ze ich zabral. A wislackim gwiazdkom nie starczyloby znowu
                    charakteru. Bo pilkarze Wisly maja wszystko: dobre warunki, duze umiejetnosci,
                    szeroka kadre, duze pieniadze. Do zdobycia tytulu zabraklo im tylko charakteru.
                    • sardo Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( 02.05.02, 04:18
                      Gość portalu: Porter napisał(a):

> To chyba niezly powod? Skoro pokazali, ze potrafia walczyc, to Engel calkiem
                      > niezle zrobil, ze ich zabral. A wislackim gwiazdkom nie starczyloby znowu
                      > charakteru. Bo pilkarze Wisly maja wszystko: dobre warunki, duze umiejetnosci,
                      > szeroka kadre, duze pieniadze. Do zdobycia tytulu zabraklo im tylko charakteru.

Murawski ok. grał dobrze cały sezon choć w Valencji nie wiedział co się dzieje
                      ale jako defensywny pomocnik to jest dla mnie pewniejszy niż ten cały Aro Bąk
                      ale Kucharski???? Co on jako 4/5 napastnik może wnieść do zespołu lub czego się
                      nauczyć, tak jak kowal (czego mi niesamowicie żal) zjebał swój najlepszy czas,
                      rozmienił go na drobnomieszczańskie popisy, kurde no przekonaj mnie, że w
                      Czarusia warto jeszcze inwestować i że w kadrze się może rozwinąć.
                    • Gość: Cyfra Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 09:31
                      Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: mafiu99 napisał(a):
                      >
                      > [...]Kucharski czy Murawski. Zreszta oni sa w
                      > > reprezentacji tylko dlatego, ze zdobyli MP.
                      >
                      > To chyba niezly powod? Skoro pokazali, ze potrafia walczyc, to Engel calkiem
                      > niezle zrobil, ze ich zabral. A wislackim gwiazdkom nie starczyloby znowu
                      > charakteru. Bo pilkarze Wisly maja wszystko: dobre warunki, duze umiejetnosci,
                      > szeroka kadre, duze pieniadze. Do zdobycia tytulu zabraklo im tylko charakteru.

Murawski z Kucharskim to przecietni kopacze.Jest to skandal ze duzo lepsi
                      np.Wichniarek,Kosowski nie sa w kadrze.
      • Gość: dok Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.04.02, 23:12
        a widziales jak w tej rundzie gra kosowski? moze podasz jakis dorobek tego
        smiesznego pilkarza? no i jego znakomita kondycja...Rozumiem, ze to inna
        pozycja, ale wole Kucharskiego, niz 6 kosowskich w takiej formie, w jakiej
        jest on obecnie. Pater rozegral wiosna jedno dobre spotkanie, troche malo,
        zeby go powolac na mistrzostwa swiata
      • Gość: Budrys Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:50
        Całkowicie popieram !!!!
        ŻYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK PATRZĘ NA TE MANEWRY "warszawki" !
        Takich cymbałów i odpadki jak Kucharski i Murawski desygnować do reprezentacji
        to obłęd. Nie jestem krakauerem, tak jak z "krakówka" nie pochodzą ŻURAWSKI
        i KOSSOWSKI, ale kudy tym nowopowołanym kolesiom do wymienionych wiślaków.
        Szkoda pisać i się denerwować. Może to i dobrze, że się to rozwali tak jak
        obecnie w hokeju. Cześć !
        • apispy Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( 01.05.02, 00:09
          I jak tu nie rzucać Qrwami i innymi takimi?Nie jestem wulgarny ale po tym co
          zobaczyłem z Japonią i Rumunią SZLAG MNIE TRAFIA!!! I nie umiem być tak
          spokojny jak co niektórzy forumowicze.Po prostu Polacy grają fatalnie!A
          powołania do kardy zamiast uspakajać wzbudzają jedynie coraz większe
          kontrowersje. Mam nadzieję ,że niepotrzebnie się martwię,oj mam taką nadzieję...
      • Gość: Matik Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: 195.136.33.* 01.05.02, 11:22
        Engel robi wszystko by po mistrzostwach swiata mogl uslyszec takie same opinie
        jak zaraz po rozpoczeciu prac z kadra.Niestety! :-(((Zamiast robic kolejnych
        obcokrajowcow Polakami,zamist wynajdowac jakichs Sibikow czy emerytow
        Kucharskich czas najwyzszy pogodzic sie z Wichniarkiem.A kto jeszczec dwa
        tygodnie temu po meczu z Rumunia mowil nam,ze to juz nie cazs na experymenty???
        Pozdrawiam.
      • Gość: Jaś Mam podobne odczucia IP: *.216-194-20-29.nyc.ny.metconnect.net 01.05.02, 18:47
        Mam podobne odczucia, po ogłoszeniu tej kuriozalnej kadry.
        Mam nadzieję, że zrezygnuje z Kucharskiego i jemu podobnych. Ale nie ma już
        szans dla tych , których wymieniłeś.
        Też mi sie już odechciewa kibicować polskiej reprezentacji, jeżeli trener
        nazywa napastnika mułem i powołuje zawodników z jakichś nieznanych powodów
        (może przystojni chłopcy są kluczem).
        Ale i tak mam nadzieję, że reprezentacja zagra nienajgorzej na MS. Limit
        przegranych Engel już powinien wyczerpać.
        • Gość: kataryna Re: Mam podobne odczucia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 18:55
          Gość portalu: Jaś napisał(a):

> (może przystojni chłopcy są kluczem).

No ja Cię bardzo przepraszam, jesli tak to co w kadrze robią: Majdan, Krzynówek,
          Kryszałowicz, oba Bąki, Koźmiński? Urodziwa ta kadra raczej nie jest więc klucz
          musi być inny :)))
          • gacjan Re: Mam podobne odczucia 04.05.02, 12:21
            Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Gość portalu: Jaś napisał(a):
            >
            > > (może przystojni chłopcy są kluczem).
            >
            > No ja Cię bardzo przepraszam, jesli tak to co w kadrze robią: Majdan, Krzynówek
            > ,
            > Kryszałowicz, oba Bąki, Koźmiński? Urodziwa ta kadra raczej nie jest więc klucz
            >
            > musi być inny :)))

Krzynówek i Jacek Bąk chyba jako jedni z nielicznych mają niezłą formę no nie???
            a Arek Bąk- no mam nadzieję, że go wyp.... z kadry tak jak Iwana
            • Gość: kataryna Re: Mam podobne odczucia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 12:52
              gacjan napisał(a):

> Krzynówek i Jacek Bąk chyba jako jedni z nielicznych mają niezłą formę no nie??
              > ?
              > a Arek Bąk- no mam nadzieję, że go wyp.... z kadry tak jak Iwana

Moje uwagi odnosiły sie tu wyłącznie do urody zawodników bo chyba nikt rozsądny
              nie kwestionowałby przydatności Jacka Bąka, Krzynówka, Kozy i Kryszała w kadrze.
      • Gość: m04 KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 13:55
        Oto dowód:

" Już na samym początku chciałbym napisać do wszystkich cieci którzy na pewno
        zaraz będę bronić tego pajaca który juz na sam koniec przed mistrzostwami
        wystrzelił sobie z nazwiskami z kosmosu!!!Nie dość że goście w ogóle nie
        potrafią grać, odstają techniką od reszty kadry i to znacznie, to jeszcze
        pzreciez kompletnie nie są zgrani z nimi!!! I co??Wejdą w czasie meczu na
        murawę i będą popełniać błąd za błędem!!!Po za tym czemu do cholery zrezygnował
        z takich ludzi jak Kosowski, Wichniarek czy czy chociażby Pater???Na pewno
        najwięcej macie wątów do tego ostatniego ale tez by się przydał i to bardzo!!
        Przecież tacy skrzydłowi jak Krzynówek i Karwan nie mają zmienników do cholery!!
        I co??? Krzynówek złapię kontuzję i kto wejdzie za niego???Może Murawski????!!!!
        A mówię że Krzynówek nie ma zmiennika bo na pewno Koźmiński będzie grał na
        prawej obronie bądź po środku pomocy(przeciez Kłos jest kompletnie bez formy)
        Ale i tak najbardziej mnie rozwala to że powołał gościa który na pięc 100%
        sytuacji potrafi wykorzystać tylko jedną i to tylko i wyłącznie gdy bramkarz
        juz leży 10 metrów od bramki!!!Oczywiście chodzi mi tu o tego patałacha
        Kucharskiego!!! JEstem tak zażenowany tym co usłyszałem ostatnio i zobaczyłem
        że zacząłęm już w ogóle wątpić czy opłaca się kibicować POLSKIEJ
        REPREZENTACJI!!!Nawrzucałem tu trenerowi chodź kiedyś bardzo go szanowałem i
        byłem niesamowicie szczęśliwy że mamy wreszcie takiego zarąbistego trenera!!! I
        na koniec!!!KIBOLE LEGII!!JEŻELI tylko pzrypiszecie mi że jestem kicbicem Wisły
        (chodzi mi tu o że napisałem o Kosowskim i Paterze) to będzie znaczyć że
        jesteście totalnymi kretynami!!!! Nie kibicuje nikomu!! ŻEGNAM!!! "

Diagnoza choroby j/w
        • Gość: max_fx Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: 212.127.76.* 04.05.02, 11:50
          Ja też mam dowód.Podczas wywiadu w Polsacie Engel(z uśmiechem na twarzy )
          powiedział,że Wichniarek definitywnie nie pojedzie na MŚ.Tylko ,że według mnnie
          nie ma się z czego śmiać. :(((
          • Gość: kataryna Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 11:58
            Serio tak powiedział? Kiedy? To by potwierdzało moje podejrzenia, że
            sławetnej "listy rezerwowych" nie należy traktować serio bo to tylko pic na
            wodę, od kibiców i dziennikarz.
            • Gość: Cyfra Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.02, 12:09
              Najwiekszym osiagniecien Engela jest jak narazie awans do MS.Ale mam pytanie.
              Czy jego poprzednicy,majac tak slaba grupe i Olego,tego by tez nie osiagneli?
              Ja twierdze ze tak.
              • Gość: kataryna Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 12:25
                Engel poukładał ten zespół i go natchnął wiarą w zwycięstwo, ale umówmy się - z
                Dudkiem, Olisadebe, taką grupą i remisami rywali nie mogło być inaczej. Awans
                jest sukcesem wyłącznie na tel 1 lat nieustannych porażek, samo w sobie nie
                jest w sumie niczym zwyczajnym, nie traktujmy tego jak nie wiadomo jakiego
                sukcesu.
                • Gość: Cyfra Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.02, 12:32
                  Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Engel poukładał ten zespół i go natchnął wiarą w zwycięstwo, ale umówmy się - z
                  >
                  > Dudkiem, Olisadebe, taką grupą i remisami rywali nie mogło być inaczej. Awans
                  > jest sukcesem wyłącznie na tel 1 lat nieustannych porażek, samo w sobie nie
                  > jest w sumie niczym zwyczajnym, nie traktujmy tego jak nie wiadomo jakiego
                  > sukcesu.

Nasz najgrozniejszy rywal Ukraina w barazach z Niemcami/bedacych w slabej formie/
                  zostal zdeklasowany.Ukraina do barazow byla duzo lepiej przygotowana niz w meczach
                  z nami.
                  Praktycznie z zadna liczaca sie druzyna na swiecie mysmy nie wygrali.
                  Orywac 2 lub 3 lige europejska to nie sztuka.
            • retro Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! 04.05.02, 12:28
              hello

W wywiadzie dla Polsatu Engel powiedział, że A. Wichniarek w rozmowie tel. z W.
              Żmudą ( asystent Engela ) zrezygnował z obecności na liście rezerwowych
              piłkarzy, którzy jeszcze mogą pojechać na Mundial.

To, co robi Engel jest rzeczywiście nieprzejrzyste. Ostatio pełno go offline i
              online, ale do tej pory nie usłyszałem, jakimi kryteriami kieruje się obecnie
              Engel przy powołaniach. Tego typu pytania zbywa ogólnikowymi formułkami,
              zamiast powiedzieć konkretnie, co dany piłkarz wnosi do reprezantacji. Zamiast
              tego słyszę tylko, że jakiś piłkarz przesunął się w rankingu w dół lub górę -
              dlaczego sie przesunął lub w ogóle znalazł się w owym rankingu to już tajemnica
              Engela.

Poza tym reprezetacja to nadmuchany balon, który już pękł...Nawet, gdyby grała
              tak jak w eliminacjach - to za mało, żeby dojść do ćwierćwinałów lub mierzyć
              się ze światową elitą. Sukcesem bedzie wyjście z grupy. I żaden Wichniarek czy
              Olisadebe tego nie zmienią.

pzdr
              • Gość: Raffi Re: KUCHARZ TO IDIOTA!!! MAM DOWODY!!!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 04.05.02, 12:41
                A ja mysle ze wybor kandydatow na MS powinnismy pozostawic Engelowi, kazdy z
                war prubuje dodac swoje 5 groszy a w sumie nie macie setnej wiedzy Engela na
                temat pilki noznej. Ja tez czasem sie denerwuje przez powolania itp ale jakby
                nie patrzac to Engel jest tym ktory sie zna a nie my. To co gadacie na jego
                temat to same bredenie, Juz widze reprezentacje po waszych powolaniach, graly
                by cale zespoly ligowe lub wasi ulubiency i eliminacjie bysmy skonczyli na
                samym dole za Armenia.
                • Gość: Arco BIZNES ENGEL.COM IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 20:12
                  Engel fachowiec? Chyba z koniem na glowy sie pomieniales, fachowcem to on jest
                  od koni(duzo sobot i niedziel spedza na wyscigach na Sluzewcu zamiast jezdzic
                  na mecze i obserwowac, szukac ludzi do kadry). Jak moze wiedziec cos o formie
                  pilkarzy jak nawet ich nie oglada, jego pasja sa konie, a pilka sluzy mu do
                  prywatnych biznesow, pomoc niektorym menadzerom wytransferowac pilkarza(i wziac
                  za to jakies grosze) to wszystko o co mu chodzi. A teraz kiedy podpisal umowe z
                  PZPN na nastepne lata olewa juz totalnie wszystko. Taki cwaniaczek z tego
                  Engela.
      • Gość: christop Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.bialan.pl 04.05.02, 12:30
        "tu leży idiota wszystkich durniów maskota
        umarł w ostatni wtorek
        przechodniu zmów paciorek
        przechodzień: nie mam czasu, bo idę do pracy"

a oto moje dowody na to, że engel to idiota:
        1. Nieopacznie wygrał eliminacje do mistrzostw świata i teraz będzie musiał
        jechać gdzieś daleko hen, a tam przecież monsuny, zimno, brzydko ( a u nas
        słońce)
        2. Zbyt często brał zimny prysznic (w czasie meczów z białorusią, japonią i
        rumunią) i teraz jest przeziębiony (musi łykać te wstrętne lekarstwa)
        3. Niepotrzebnie uwziął się na biednego Wichniarka i teraz musi odbierać
        częste, natrętne telefony od nawiedzonych dziennikarzy telewizyjnych
        4. Wynegocjował zbyt mały procent od sprzedaży zawodników reprezentacji z
        menadzerem L. i teraz musi zarabiać, parając się różnymi dziwnymi zajęciami
        (piasać książki o graniu na tak, promować swoje dzieło w supermarketach,
        występować w telewizji jako sierotka przy losowaniu kuponów audio-tele itp.)
        5.Powołał więcej zawodników Legi niż Wisły i teraz będąc w Krakowie musi
        zatrudniać goryli do ochrony przed rozszalałymi kibicami, zaś będąc w Warszawie
        musi się opędzać od nagłych ataków sympati i uwielbienia objawiającymi się
        niespodziewanymi pocałunkami w usta przez zakochanych kibiców legi

więcej nie pamiętam za wszystkie przepraszam
        • Gość: Raffi Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.cable.mindspring.com 04.05.02, 12:42
          hehe i to mi sie podoba :)
          • Gość: fuzzy Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 13:06
            Proponuję odstawić ten temat, na okres po mistrzostwach.Wtedy mozna będzie być
            czegoś pewnym i będzie więcej argumentów do dyskusji.Każdy ma swoich faworytów
            do repry i takich, których by nie posadził nawet na ławce. Ale fakt jest jeden
            trenerem jest Engel i na dzień dzisiejszy, to on decyduje kto zagra, a kto nie.
            Cieszyć się należy, że pretendentów jest więcej niż miejsc w kadrze.Zresztą co
            ma powiedzieć trener Argentyny, czy Brazylii ???, Tam to jest gorąco na forum.
            Dlaczego ten a nie tamten ??? Czekajmy na mistrzostwa i kibicujmy kadrze, bez
            znaczenia czy grają tam z Wisły, Legii, czy LZS Burakowo. Piłka nożna ma to do
            siebie, że czy wygrywają, czy przegrywają, to i tak człowiek siedzi i patrzy
            jak szpak nie powiem w co. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców.
            • Gość: christop Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.bialan.pl 04.05.02, 13:16
              Gość portalu: fuzzy napisał(a):

"Piłka nożna ma to do siebie, że czy wygrywają, czy przegrywają, to i tak
              człowiek siedzi i patrzy jak szpak nie powiem w co."

w co patrzy szpak?
              to interesujące
              no w co?
              • Gość: Raffi Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.cable.mindspring.com 04.05.02, 13:17
                w wode ? szuka zaby
                • Gość: fuzzy Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 13:56
                  Trudno. Będe wulgarny, mówi się, że "patrzy jak szpak w pizdę"
                  • Gość: christop Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.bialan.pl 04.05.02, 14:04
                    Gość portalu: fuzzy napisał(a):

> Trudno. Będe wulgarny, mówi się, że "patrzy jak szpak w pizdę"

muszę przyznać że nie słyszałem trakiego powiedzenia
                    no ale człowiek przecież uczy się całe życie
                  • Gość: Raffi Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.cable.mindspring.com 04.05.02, 14:11
                    ty brutalu !!
      • Gość: borek Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 18:18
        Jestem tu nowy.Bardzo Was przepraszam kochani kibice,że ośmielam się zakłócać
        Wasze wymianę poglądów na temat trenera Engela i reprezentacji.Myślę,że mnie
        nie zadziobiecie.Kiedyś grałem dość dużo w piłkę nożną.Podobno zupełnie
        dobrze.Uważam,że trochę znam się na tym sporcie.
        Podobnie jak większości na tym forum nie podoba mnie się gra
        reprezentacji.Najważniejsze moje zastrzeżenie to takie,że gra ona coraz
        gorzej.Najlepiej grała na początku eliminacji.Potem było coraz gorzej.Teraz
        dalej dołujemy.Czy i kiedy odbijemy trudno powiedzieć.Chyba dopiero po zmianie
        trenera.Ponadto w tworzeniu drużyny nie widać jakiejś myśli przewodniej.Nie
        jest to drużyna rozwojowa i to jest najgorsze.
        Powoływanie i sprawdzanie nowych zawodników jest kunktatorskie.Nie widać było
        żadnego planu natomiast wyrażnie widać nieformalne układy.Jako fachowca trenera
        Engela oceniam bardzo nisko.Reprezentacji i zawodników niczego nowego nie
        nauczył.O grze drużyny i zawodników wypowiada się bardzo wstrzemiężliwie.Udaje
        tejemniczego znawcę,a prawda jest taka,że nie ma nic mądrego do powiedzenia.Raz
        użalał się,że Oli nie wykorzystuje dobrych sytuacji bamkowych.Ale czy Pan
        trener pouczył chociaż raz Olego jaki popełnia błąd ?.Jestem pewien,że nic
        takiego nie miało miejsca,bo Pan tener sam nie wie jak skutecznie wykorzystywać
        sytuacje podbramkowe bo Oli w dalszym ciągu popełnia ten sam błąd.
        Może narażę się wielu forumowiczom,ale uważam,że Oli zawiedzie na
        mistrzostwach.Przybrał na wadze,jest wolniejszy,brak Mu zrywu,a co
        najgorsze,zwody ciałem to dla niego czarna magia.A jest taka prawda,że często
        jeden zwód więcej znaczy niż bieganina przez 90 minut.
        Najsłabszym zawodnikiem jest Kłos.Można Go uznać za 12 zawodnika drużyny
        przeciwnej.Na 10 jego podań 9 trafia do zawodników drużyny przeciwnej.
        Uważam,że w drużynie nie powinien znależć się Kłos,Kucharski,A.Bąk i Matysek,a
        należało powołać Wichniarka i najlepszego polskiego zawodnika w lidze
        austryjackiej.
        • Gość: kataryna Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 18:34
          Trudno Ci odmówić racji, z wieloma Twoimi spostrzeżeniami się zgadzam. Czy Oli
          zawiedzie na Mundialu? Nie wiem, chyba dużo zależy od...Panathinaikosu i jego
          menedżera. Obawiam się, że jak go Panathinaikos wykupi na dobre będzie chciał
          go szybko dobrze sprzedać póki jest zainteresowanie. Forma Olego nie jest
          stabilna i zarówno włodarze Panathinaikosu jak i menedżer Olego muszą sobie
          zdawać sprawę, że nie ma gwarancji, że Oli na Mundialu zabłyśnie (zwłaszcza, że
          nasi słabo grają i Oli może zwyczajnie nie mieć okazji dużo pograć) więc
          całkiem mogą uznać za sensowne wziąć teraz kilka baniek niż liczyć na - wcale
          nie takie pewne - kilka więcej. Ja przeiwduję, że lada dzień, jak tylko Oli
          będzie oficjalnie wykupiony, zacznie się sprzedawanie go, przymierzanie do
          różnych klubów itd. A Oli, zeby dobrze grać potrzebuje komfortu psychicznego i
          spokoju. Nie jestem pewna czy go będzie miał.

Tyle ode mnie, ten temat jest tu zresztą dość szczegółowo wałkowany w co
          najmniej kilku wątkach więc się już może zamknę bo mi się dostanie :)

Pozdrawiam

PS. A za Matyska Kowalewski lub Liberda
        • Gość: fuzzy Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 18:48
          Dużo racji jest w twoim wywodzie.Dzięki, temu nikowi, "borek" robisz wrażenie
          jak byś miał na imię Mateusz. :o)
          • Gość: Cyfra Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.02, 20:06
            Zgadzam sie z Borkiem prawie we wszystkim.To "prawie" dotyczy Matyska.Uwazam
            ze Adam jest dalej numer 2.Posiada b.duze doswiadczenie,jest swietnie
            wyszkolony i po odpowiednim przygotowaniu/jest na to miesiac czasu/,bedzie
            dobrym zmiennikiem Dudka.
            Poza tym do twojej listy pilkarzy ktorzy nie powinni byc w kadrze dopisalbym
            jeszcze Murawskiego.
          • Gość: borek Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 13:09
            Chyba jestem fuzzy mało inteligentny,bo nie rozumiem Twojego skojarzenia z
            Mateuszem.Proszę o dokładniejsze wyjaśnienie tylko uczyń to w języku
            polskim.Łaciny nie uczyłem się w żadnej szkole więc mógłbym nie zrozumieć
            Twojego wyjaśnienia.
            PS:Pragnę Ci delikatnie zwrócić uwagę,że w tym wątku dyskutujemy o
            reprezentacji i trenerze,a nie jaki jest ten czy inny forumowicz.Jak w szkole
            będziesz odpowiadał nie na temat to pały posypią się na Twoją mądrą główkę.
            • apispy Re: ENGEL TO IDIOTA!!!MAM DOWODY!!! :((( 05.05.02, 14:20
              Wichniarek się obraźił i wcale się mu nie dziwię.Engel swoimi wypowiedziami i
              niezrozumiałymi ruchami kadrowymi, doprowadził do tego ,że Wichniarek sam
              zrezygnwał.Po prostu go złamał.Przedewszystkim dlaczego z Wichniarkiem
              rozmawiał trener Żmudan,a nie sam Engel? Nie miał dla niego czasu?A czy
              przypadkiem nie jest tak,że to Engel nie chce Wichniarka a nie drużyna?.
              Pytań coraz więcej a czasu do MŚ coraz mniej.Mam jednak nadzieję ,że po
              dziesiątym czerwca ugryzę się w język.
              Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka