Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[ MS 2002 ] Mialem objawienie!

02.05.02, 10:00
    Mialem objawienie. To nie zdarza mi sie czesto, wiec mozna w ciemno przyjac, ze
    sie sprawdzi! ;)

W kazdym razie wychodzi na to, ze Polska przejdzie pierwsza faze Mistrzostw i
    w nastepnej spotka sie z... Japonia (miedzy innymi? moje objawienia zawsze
    pomijaja najwazniejsze, czyli szczegoly). Dlatego mozemy byc spokojni,
    wystarczy cierpliwie czekac - ja Wam to gwarantuje!

PS. Podobno kadrowicze chce Wichniarka i bardzo pozytywnie sie o nim
    wypowiadaja. Moze to znam dla trenera Engela?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.pl 02.05.02, 10:04
        Iwan podobno jest w depresji. Ale pewnie Engel go postraszy, a potem Iwan
        pojedzie na MŚ.
      • Gość: radziwił Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.glinik.gorlice.pl 02.05.02, 10:18
        a pismo mówi: strzeżcie się fałszywych proroków :)

ale ja ci wierzę, zwłaszcza, że też miałem podobne objawienie, tyle że bez
        japonii... no i miało to miejsce w silnym, wiosennym słońcu, co może budzić
        pewien niepokój:)
      • Gość: christop Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.bialan.pl 02.05.02, 11:26
        w drugiej rundzie polska nie może się spotkać z japonią
        w drugiej rundzie może grać tylko z kimś z grupy g (włochy, meksyk, chorwacja
        ekwador)
        więc twój sen jest tylko sennym majaczaniem.
        niestety
        zażywaj melissę
        • Gość: macias Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:30
          W moim objawieniu nigdzie nie bylo powiedziane, ze w drugiej rundzie, tylko
          w nastepnej - jak juz pisalem, moje objawienia sa malo szczegolowe. Ale skoro
          nie mozemy sie spotkac w drugiej rundzie z Japonia, to tym lepiej! Znaczy to
          mniej wiecej tyle, ze druga runde tez przejdziemy! :)
          • Gość: christop Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.bialan.pl 02.05.02, 11:38
            dobrze kombinujesz
            jednak wszystko jest tak ułożone że drużyny z grup w których grają gospodarze
            spotkają się najwcześniej w półfinale
            Polska w półfinale?
            coś na uspokojenie radził bym zażyć mimo wszystko
      • Gość: Mario29 Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: 157.25.192.* 02.05.02, 11:32
        macias niech twoje slowa w prawde sie obroca :-)))

A ja wam mowie ze bedzie tak:
        wygramy z USa, zremisujemy z Korea i wygramy z Portugalia .... My na 1 miejscu -
        zagramy z Meksykiem w 2 turze... na 2 - ... KOREA .... Portugalia do domu ...
      • Gość: macias Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:40
        O cholera! Zazwyczaj tego nie robie, bo wierze swoim objawieniom, ale
        sprawdzilem i wychodzi na to, ze z Japonia mozemy zagrac najwczesniej w
        meczu... o 3. miejsce lub finale!

Ludzie! Mamy co najmniej brazowy medal! Niech zyje Jurek Engel i jego klika!
        • Gość: macias Uwierzylibyscie?... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:47
          Uwierzylibyscie w to, gdyby nie moje objawienie?
          To wspaniale!
          • Gość: radziwił Re: Uwierzylibyscie?... IP: 213.76.150.* 02.05.02, 11:52
            uwierzę jak mi powiesz o której wróciłeś z imprezy;)
            • Gość: macias Re: Uwierzylibyscie?... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:54
              Przed chwilka ;)
              • Gość: radziwił Re: Uwierzylibyscie?... IP: 213.76.150.* 02.05.02, 11:57
                tak się przeciągnął pochód?:)
                to wierzę:)
                no ja nie wiedział, że w gdańsku tyle chleją:)
      • Gość: christop Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.bialan.pl 02.05.02, 11:54
        uspokuj się
        lepiej zajmij się konstruktywną krytyką reprezenatcji
        nie rozbudzaj nadzieji
        nie obiecaj
        bo jeszcze uwierzę
        a jak odpadniemy po dwóch meczach?
        płacz
        lepiej zakładać czarny scenariusz
        wtedy jaka wielka radość jak coś się uda zrobić
        • Gość: macias Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:57
          Po co, skoro sukces jest pewny!

Jeszcze wczoraj mialem watpliwosci (chociaz male), ale dzis czekam juz na
          powrot z tarcza i w glorii chwaly!
          • Gość: christop Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.bialan.pl 02.05.02, 12:02
            Dziwne że wczoraj miałeś wątpliwości a dziś nie. Normalnie powinno być odwrotnie
            Chyba, że syndrom dnia następnego jeszcze nie przyszedł.
            • Gość: macias Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:36
              Jestes czlowiekiem malej wiary...

Jesli sie nie spelni, okaze sie, ze jestem heretykiem, lecz jesli sie spelni
              (a spelni sie, jako zostalo powiedziane), to drrr... klekajcie narody!
              • Gość: christop Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! IP: *.bialan.pl 02.05.02, 12:45
                a może ty nie byłeś jednak na pochodzie, a na procesji?
                • pixel66 Re: [ MS 2002 ] Mialem objawienie! 02.05.02, 12:55
                  Macias,ja tez miałem objawienie a oto moje typy:
                  Polska 2:1 Korea , Polska 2:2 Portugalia , Polska 3:1 USA :))) więc też nie
                  powinno być źle.Puki co ćwicze naszą Reprezę na FIFA World Cup 2002 ;))
                  Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka