Gość: as Re: Co dalej z Małyszem? IP: 195.205.22.* 30.11.04, 14:12 Co ma klaustrofobia wspólnego ze schodkami na skoczni ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwisamulacha Re: Co dalej z Małyszem? IP: *.proxy.aol.com 30.11.04, 14:15 Martin Schmidt, choc wcale nie jest od Malysza starszy, tez stanal w pewnym momencie na slabszym poziomie i nie moze wrocic, do wysokiej formy sprzed lat. takich przykladow mozemy mnozyc bez liku. tylko ze Niemcy natychmiast zastepuja takiego Schmidta kims na niewiele nizszym poziomie, co w polskim przepadku nie wchodzi niestety w gre. Co sie stalo z tak wspanialym w zeszlym roku Rutkowskim. A moze Malysz nie wroci nigdy wiecej na piedestal... kazdy kiedys musi umrzec, a zmartwachwstanie odbylo sie tylko raz w historii... poprzez "osobe" nadprzyrodzona. Nie robmy wiec i nie oczekujmy w Malyszu Boga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asek Re: Klaustrofobia IP: 195.205.22.* 30.11.04, 14:16 Do autora artykułu: Klaustrofobia - jedna z odmian fobii. Jest nią niczym nie uzasadniony, patologiczny lęk przed przebywaniem w zamkniętych, niedużych pomieszczeniach, np. małych pokojach, windach. Fobią odwrotną do klaustrofobii jest agorafobia - lęk przed otwartymi przestrzeniami Mysle ze autor nie wie o czym pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Klaustrofobia IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:48 Paweł Kukiz: Przez 3 sezony nas oszukiwał tylko udawał ze umie latać tylko udawał że wygrywa kłamał ze mozna daleko latać ... sprzedał dusze za czekoladę... Małysz to zdrajca,Małysz to oszust itd." Posłuchajcie sobie Pieśni o Małyszu z "pirackiej płyty" Kukiza I Piersi śpiewanej głosem Herr Wiśniewskiego!! Tam jest dokładnie opisane to co sie dzieje wokół Małysza!! Pozdrowienia dla zdroworozsądkowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Klaustrofobia IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.04, 16:37 Gość portalu: asek napisał(a): > Do autora artykułu: > Klaustrofobia - jedna z odmian fobii. Jest nią niczym nie uzasadniony, > patologiczny lęk przed przebywaniem w zamkniętych, niedużych pomieszczeniach, > np. małych pokojach, windach. > > Fobią odwrotną do klaustrofobii jest agorafobia - lęk przed otwartymi > przestrzeniami > > > Mysle ze autor nie wie o czym pisze ? AGORAfobia - i wszystko jasne, dlaczego autorowi to słowo nie przeszło przez łącza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Koval A co z resztą ? IP: *.abc.com.pl 30.11.04, 15:04 Kuttin się nie nadaje. Widać, że nie ma zapału do pracy, tego błysku w oku, który miał Tajner. Bardziej od słabszych skoków Adama (dajcie mu spokój palanty i lamusy!!! ile można wygrywać!!!!!)martwi mnie to, że tak słabo skacze reszta Polaków. Wolałbym zobaczyć przynajmnie ze dwóch z nich stale w pierwszej 10. Wstyd mi nie za Adama (naprawdę dziwie się też dziennikarzom sportowym - sę denni...)ale za tę resztę ekipy, która chyba nie bardzo wie po co przypina narty. Czy nie lepiej zająć się czymś innym (może pchełki albo elektryczne warcaby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Co dalej z Małyszem? IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.04, 17:07 Sytuacja jest zła, sytuacja jest paskudnie zła, sytuacja jest bez-na-dziej-na. Co robić?... Co robić?... Panie Dziejku, co robić?... Wiem, rozpętajamy III Wojnę światową. A tak, dlaczego nie. Jesteśmy potęgą w skokach, czy nie? Ja zostanę generałem i pierwsze co zrobię to zastrzelę Widza a później Bulona. Potem zajmę się Heinzem Kuttinem, który prowokował nas wymachując jakąś tam, tego, panie Dziejku, datą i sabotował przygotowania Adama do sezonu. Ja już od samego początku przypuszczałam, że on w zmowie z tym Edkiem Federerem przybyli do Polski tylko po to, by dokonać IV rozbioru naszego kraju. Austriacki desant Marii Teresy i kaisera Józefa!!! Aż dziw bierze, że ABW nie wpadła na ich trop. Zamiast zająć się szpiegami z Austrii biegają po Sejmie, a tam ino same posły. Ot, profesjonaliści. Ale odbiegłam myślą od tego Heinza. Dostanie trzy kule w brzuch: za Mateusza Rutkowskiego, Roberta Mateję i Adama Małysza - peng, peng, peng! Horngachera wrzucę do ciemnych lochów aby oślepł. Potem strzelę do najlepszego skowronka III RP Kukiza - peng! Włodarczyka, Nadarkiewicza i krasomówcę Siderka spętam powrozem i wywiozę w siną dal. Apoloniusza T. oszczędzę, z wiadomych względów. Ale Wisły nie pozwolę opuścić. No i na sam deser zostawię sobie tego łotrzyka spod ciemnej gwiazdy - Adama Małysza - - - zdegraduję tego skończonego skoczka do... Mistrza Swiata w Oberstdorfie 2005!!! Jak mi humor dopisze to jeszcze do winnera TCS. Pomyślę nad tym. Po drodzę wysadzę w powietrze parę skoczni, na pierwszy wysad pójdzie ta przeklęta Ruka w Kuusamo za zbyt długi rozbieg. Później Wielką Krokiew oraz jedną z tych gigantów do lotów. A na wojnie jak to na wojnie, z czasem przyjdzie rozejm, nastąpi pokój, działa ucichną i w sobotę siądziemy znowu przed tą czarodziejską skrzynką... i Adaś znowu będzie śmigał nam po ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radu/rex Re: Co dalej z Małyszem? IP: *.client.comcast.net 01.12.04, 07:46 Podobasz mi sie Matylda,chyba juz sie spotkalismy poprzedniego roku w tym miejscu.Walka z koltunstwem to ciezka praca, ale zycze wytrwalosci i skutecznosci.Best regards. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Co dalej z brukowcami? IP: *.eds.net 30.11.04, 18:30 Czytaj GW, myslicie ze przezyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v KUTTIN-THE LOGO ON THE FLAG FU..ED OUR JOY!!! IP: *.crowley.pl 30.11.04, 20:00 No respect for you any more. I'm sure you would never do that with austrian or german flag.Bastard! SHAME!!!!!!!!! KEPP HANDS OF OUR NATIONAL EMBLEMS. UNDERSTAND??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiatr małysz jak komuna -przeminął z wiatrem IP: 193.151.96.* 01.12.04, 15:51 małysz przeminął tak jak wszystko we wszechswiecie , nawet komuna przeminęła króra miała byc wieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m61 Re: Co dalej z Małyszem? IP: 80.51.194.* 02.12.04, 12:53 KAŻDY KTO ZLE SIE WYPOWIADA O ADAMIE TO POPROSTU 2X I IDIOTA I IGNORANT. JAK MOZNA WYMAGAC ABY ADAM CALY CZAS BYŁ NAJLEPSZY? PROPONUJE WSZYSTKIM MALKONTENTOM ABY SAMI TEGO SPRÓBOWALI! JAK NA NASZE WARUNKI W SPORCIE TO I TAK ADAM OSIAGNAL BARDZO WIELE:) PANIE ADAMIE NIECH SIE PAN NIE PRZEJMUJE I SKACZE:) Odpowiedz Link Zgłoś