Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skandal. TYLKO POLONIA!!!!

IP: *.hipernet.ras.pl 11.12.04, 22:45
    Witam
    Moim zdaniem usuniecie nazwy Polonia to jest skandal. Ja osobiscie takiego
    sponsora pie... Co Wy o tym myslicie? Moim zaniem dzialacze dali dupy i
    nie powinni sie zgadzac na cos takiego. Pewnych rzeczy sie nie sprzedaje.
    Prosze o wypowiedzi. pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piotrek Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: 195.85.209.* 11.12.04, 22:55
        Nie ma problemu wyłóż 1.000.000 zł i zostaw w nazwie samą Polonie
        • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 12.12.04, 00:04
          A co to za problem dla sponsora wylozyc kase bez zmiany nazwy, na calym swiece
          sponsorzy daja kase, ale nazwy nikt nie zmienia. Zreszta w Polsce tez tak jest,
          wystarczy zobaczyc jak nazywaja sie kluby pilkarskiej ekstraklasy, maja
          normalne nazwy, a kase od sponsorow dostaja duzo wieksza. Jesli chodzi o zuzel
          to Unia Leszno od zawsze ma jedna nazwe i to mi sie podoba, wielki szacunek dla
          jej dzialaczy.
          • Gość: Matt Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:44
            Nie przesadzajmy
            to tylko nazwa
            i tak na stadionie zawsze krzyczymy BKS BKS POLONIA
            zawsze nazwa Polonia pozostanie
            nie robilbym z tego afery !

pozdrawiam
            • michutor Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! 12.12.04, 16:46
              btz, a nie polonia

• Gość: .-. Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.tvgawex.pl 12.12.04, 16:50
                GKS POLONIA BYDGOSZCZ
                • Gość: kk Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:46
                  nie ma co przesadzac - polonia to nie barca czy real. Trzeba realnie oceniac sprawe i zdawac sobie sprawe z potencjalu marketingowego (* patrze jego braku) jaki wiaze sie z naszym klubem. polonia to my kibice + tradycja. zmiany formalno-prawne nie maja w tym zakresie zadnego znaczenia.
                  • Gość: JB Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:29
                    Zgadzam sie z Tobą i należy cieszyć się,że Grupa Żywiec chce wyłożyć taką
                    kase.Po takich przejściach jakie miało miejsce przed sezonem i w trakcie
                    należy uznać za sukces pozyskanie tak możnego sponsora a w 15 biegu i tak
                    będziemy krzyczeć POLONIA BYDGOSZCZ.Pozdrawiam i nie ma co panikować tylko sie
                    cieszyć.
                    • Gość: Łysy Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:04
                      Trzeba wziasc pod uwage rowniez to, ze przy braku transmisji w TV, marnym
                      zainteresowaniu mediow ogolnopolskich czarnym sportem obecnosc sponsora w
                      nazwie jest jego jedyna szansa na zaistnienie (chociazby poprzez podawanie
                      wynikow). Dlatego moim zdaniem we wszystkich polskich ligach oprocz
                      pilkarskiej, ktora jest w Polsce medialna swieta krowa (nie wiem dlaczego bo
                      jej poziom jest czasami zenujacy) mamy do czynienia z tworami Kujawiak Budlex
                      Bydgoszcz czy Centrostal Adriana Gazeta Pomorska Bydgoszcz zeby wymienic tylko
                      bydgoskie przyklady. Niestety tak jest i nic raczej tego nie zmieni. Trzeba sie
                      z tym pogodzic. Dla mnie Polonia zawsze bedzie Polonia bez wzgledu na nazwe pod
                      jaka nasi zuzlowcy beda jezdzic
                      • Gość: Bodzio Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 10:03
                        Zgadzam się z tymi wszystkimi przedmówcami, co mówili że nazwa nie ma
                        najmniejszego znaczenia. Zdecydowanie mam gdzieś że moja ulubiona drużyna
                        żużlowa ma przydługą nazwę, niz wspominać czasy, w których "miałem komu
                        kibicować, ale klub przestał istnieć".
                        • Gość: cs Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: 195.215.5.* 13.12.04, 13:20
                          coz, nazwa nie jest jescze najgorsza
                          wyobracie sobie np "BTZ Instalacja Muszli Klozetowych i Armatury Lazienkowej
                          Bednarski i Syn" Bydgoscz
                          • sdb Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! 14.12.04, 07:05
                            czy w Grodzisku jeszcze ktos protestuje ze nie ma juz Dyskobolii? ;P a Izolator
                            Boguchwała?
                            • Gość: byzydura Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.tvgawex.pl 14.12.04, 17:17
                              wspomnijcie zielona gora, oni nadal na falubazami, tak teraz bydgoscy zawodnicy
                              i kibice beda polonistami na zawsze, tyle ze bez nazwy Polonia.
        • Gość: Piotrek Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: 195.85.209.* 20.01.05, 23:52
          Ale jajca masz taki sam początek IP co ja
      • Gość: POLONIA FOREVER Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: 212.122.214.* 14.12.04, 17:23
        takze sie z tym zgadzam,zawsze i wszedzie TYLKO POLONIA!!!! MAM GDZIES TAKIE
        NAZWY KUJAWIAK/BUDLEX.OD 1920 ROOKU TYLKO POLONIA!CO TO JEST BTZ> TYLKO BKS
        POLONIA

WHITE-RED BROTHERS 1920
        • Gość: wchodzi Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.12.04, 19:21
          JEST PROSTY SPOSÓB NA NAZWĘ !!!

Trzeba kupić 15000 karnetów i mamy w nazwie POLONIA BYDGOSZCZ.BARCELONA tak
          może sprzedając komplet karnetów na sezon,to dlaczego my mamy być gorsi.
          Pozdrowienia
          • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.12.04, 22:16
            Chlopie po co jak Barcelona, wystarczy jak np. Cracovia Krakow, ktora ma
            stadion o pojemnosci 10 tysiecy ludzi i jakos moze pozwolic sobie na prawdziwa
            nazwe. Na moje to GKSZ powinien zakazac takich durnowatych zmian nazw i bylby
            wtedy spokoj.

FOREVER BKS POLONIA 1920 BYDGOSZCZ
            • m0nk Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! 15.12.04, 23:28
              Gość portalu: TylkoPolonia!!! napisał(a):

> Chlopie po co jak Barcelona, wystarczy jak np. Cracovia Krakow, ktora ma
              > stadion o pojemnosci 10 tysiecy ludzi i jakos moze pozwolic sobie na prawdziwa
              > nazwe. Na moje to GKSZ powinien zakazac takich durnowatych zmian nazw i bylby
              > wtedy spokoj.
              >
              > FOREVER BKS POLONIA 1920 BYDGOSZCZ

Z tym, ze nasza polonia (jak i caly zuzel) nie umywa sie medialnie do cracovii. Czego by nie powiedziec, to kopana w wyniku intesywnej promocji medialnej (czesto niezasluzonej) jest lata swietlne przed zuzlem, ktory ma opinie sportu prowincjonalnego. Sponsor cracovii, w wyniku calej otoczki medialnej jest kojarzony z klubem i nie potrzebuje wejscia w nazwe. Inaczej jest w przypadku speedwaya. Praktycznie jedyna korzysc jaka sponsor otrzymuje to zaistnienie w relacjach prasowych. Te maja to do siebie, ze sa nierzetelne - trojczlonowa nazwa zawsze bylaby pomijana/znieksztalcana. Mylisz sponsoring z darowizna - we wspolczesnych czasach nikt nie da ci niczego za darmo - sponsor oczekuje konkretnego efektu medialnego. Poki transmisje tv beda takie jakie sa a na polonie bedzie przychodzilo tyle ludzi ile przychodzi mozesz zapomniec o nazwie druzyny.
              Druga sprawa to to, ze nazwa klubu zostaje taka jak do tej pory - tylko i wylacznie druzyna wystepuje pod inna nazwa - nie zmienia to faktu, ze druzyne wystawia BTZ POLONIA BYDGOSZCZ.
            • Gość: Bodzio Re: Skandal. TYLKO POLONIA!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 11:05
              Ostatni wpis "TylkoPolonia!!!" wprawił mnie w doskonały humor. Ma człowiek
              fantazję i pojęcie o sprawie. Przyznając Komisji prawo do zakazania
              umieszczania nazw sponsorów w nazwę drużyny musiałbyś jednocześnie sprawić, że
              panowie z GKSŻ ruszą w końcu dupę i załatwią dla całej ligi tak dużą kasę,
              która wyrównałaby klubom niedobory wynikające z takiego zakazu.
              Myślenie ma przyszłość więc do dzieła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka