Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michał Goliński żonaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:19
    Golinski przyjedz na bulgarska z tymi wiesniakami to dopiero damy ci
    popalic.500 tys i ty niby smiesz mowic ze chcesz odejsc i pomoc lechowi.nie
    rozsmieszaj sie łgarzu!!!powinienes przedluzyc kontrakt z lechem a jak
    chciales juz odejsc to drzymala musialbym conajmniej zaplacic te 500tys ale w
    euro!!!a nie w zl!I z tego co mi wiaodmo czesc kasy za tego łachudre idzie do
    pana Olszowca!!!wiec jak wplynie do kasy lecha 200tys to bedzie
    sukcces.Zenada Dolina zenada!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: poznaniak Re: Michał Goliński żonaty IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.04, 20:07
        na wsi jest czyste powietrze nie to co w poznaniu to rodzina tez skorzysta
      • Gość: ADAM Re: Michał Goliński żonaty IP: 157.25.31.* 13.12.04, 07:35
        Dla tego buraka liczy się tylko kasa.Mógłby grać nawet w Pacanowie byle tylko
        sianko sie zgadzało
        • Gość: Dorian Re: Michał Goliński żonaty IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 10:56
          Tam gdzie sianko tam jest granko
          to ma michał tylko w głowie
          i nie ważne w jakim klubie
          może byc i w pacanowie
          Żegnamy bez żalu dość naoszukiwałeś kibiców
          Z ta grą którą prezentowałeś na jesień to ty wpłać do kasy lecha pieniądze.
          Ze spuszczoną głową i podkulonym ogonem do Grodziska tak cibie zapamiętaja
          kibice Lecha 30000 ludzi mówi tobie baj baj

• Gość: mądrala Re: Michał Goliński żonaty IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 17:23
            Ciekaw jestem czy każdy z was widząc przed oczami góre pieniędzy nie zrobiłby
            tego samego?Kto nie zmieniłby pracy na lepszą?Ja napewno tak.
          • Gość: Ignac Re: Michał Goliński żonaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:08
            Do wszystkich zawistników! Dla Golińskiego kariera piłkarska to jest taka sama
            kariera zawodowa jak dla listonosza, sprzedawcy, handlowca, kioskarza czy
            prezesa ich zajęcie. Trudno się dziwić, że chciał poprawić sobie warunki
            bytowe. Pozostaje z rodziną w tym mieście, spotyka przyjaciela (Bartka
            Ślusarskiego), gra (jak na dzisiaj) w lepszym klubie niż Lech. A w sercu
            Kolejorz na pewno u niego będzie na zawsze! Sam Goliński coś tam zrobił dla
            tego klubu, prawda! Mógł przeciez odejść za pół roku za darmo z większymi
            pieniędzmi dla siebie. Czy miał w lechu grać za darmo do końca swych dni? Ja
            oczywiście zyczę Lechowi jak najlepiej i chciałbym, aby grali w Poznaniu
            najlepsi polscy gracze. Ale muszą być jeszcze na Bułgarskiej najlepsi
            polscy ... działacze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka