Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 18:31
    co myslicie o przekwalifikowaniu michalskiego na bocznego pomocnika lub
    napastnika? jego akcje naprawde sa b. dobre! gdyby nie musial pamietac o tylach
    to moze robilby ich wiecej? ale z drugiej strony gdy wychodzi jako obronca to
    jest to wieksze zaskoczenie i czesto tworzenie przewagi... wg mnie jego pozycja
    na boisku uzalezniona powinna byc od ilosci obroncow lecha( i ich klasy) w
    kadrze.
    jakie jest wasze zdanie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pablo Re: michalski IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.05.02, 19:01
        Ja widzę go na pozycji bocznego pomocnika, na atak chyba trochę jemu brakuje, a
        jego szybkie rajdy skrzydłami były by git! No i czasem mółby coś ustrzelić.
        Cieszy jego duża zwyżka formy, co stawia go w wyjściowym składzie w 1 lidze. To
        cieszy, bo im mniej zakpów tym lepiej!!
        Pzdr
        • Gość: Sergio Re: michalski IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.05.02, 20:49
          Nic nie stoi na przeszkodzie aby jako boczny obrońca włączał się w akcje
          ofensywne i tworzył przewagę liczebną z przodu. Podobnie gra Drajer. Ma bardzo
          dobry odbiór piłki, zacięcie do gry, więc jako ofensywnie grający obrońca jest
          idealny.
          • Gość: canemuto nie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 20:55
            ...do konca jestem w temacie, stad pytanie - moim zdaniem takie koles, ktory z
            obrony (skrzydla) wlacza sie nieustannie do akcji (moj ideal - carlos:))) musi
            miec pluca z zelaza i kondycje na 180 minut... zatem - czy michalski
            kondycyjnie zniesie taki eksperyment? i to nie w jednym meczu, ale przez caly
            sezon... pozdro.
            • Gość: plastic Re: nie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 22:45
              moze to bedzie nasz carlos?! ja nasza obrone w 1 lidze widze tak: mowlik-boacki-
              drajer( czuje ze bedzie jeszcze lepszy niz przed kontuzja)-wojcik( lub nowy
              zawodnik lub michalski). wogole defensywa jest u nas the best wiec moze
              michalski w pomocy?
              • Gość: maciejx Re: nie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:49
                Moim zdaniem nie ma co na sile przeksztalcac obroncy w pomocnika, o napastniku nie wspominajac.
                Teraz nie ma czasu na eksperymenty - a nawyki gry obronnej pozostalyby mu na zawsze. A co do jego
                kondycji - jest to chyba jeden z najlepszych pilkarzy lecha pod względem kondycyjno -
                wydolnisciowym, i o jego stan fizyczny nie powionnismy się martwic. A ze ma teraz zwyzke formy jest
                tylko dobrym prognostykiem przed ekstraklasa.
                Pzdr
                maciejx
                • misza01 Re: ale to już było 14.05.02, 08:01
                  próbowane i nie za bardzo wyszło.Na prawej pomocy nie radził sobie tak dobrze
                  Michalski idealnie sprawdza się w roli obrońcy włączającego się do ofensywy.
                  Jeśli dostanie za partnera w pomocy Kaczorowskiego to możemy mieć jedną z
                  silniejszych prawych stron w lidze.
                  • Gość: Bachus` Re: ale to już było IP: *.poznan.mtl.pl 14.05.02, 08:29
                    Michalski to moj ulubiony zawodnik obecnego Lecha. Przestalem sie jednak ludzic
                    (za sprawa kumpla), ze obrona Kolejorza jest taka wspaniala. To prawda, ze
                    stracilismy najmniej bramek na zapleczu extraklasy, ale policzcie sobie ile
                    bramek dotalismy w spotkaniach PL i PP z pierwszoligowcami (wyjatek Pogon). Na
                    szczescie jest z nami ciagle Norbert (miejmy nadzieje, ze jak najdluzej).
                  • Gość: Bachus` Re: ale to już było IP: *.poznan.mtl.pl 14.05.02, 08:30
                    Michalski to moj ulubiony zawodnik obecnego Lecha. Przestalem sie jednak ludzic
                    (za sprawa kumpla), ze obrona Kolejorza jest taka wspaniala. To prawda, ze
                    stracilismy najmniej bramek na zapleczu extraklasy, ale policzcie sobie ile
                    bramek dotalismy w spotkaniach PL i PP z pierwszoligowcami (wyjatek Pogon). Na
                    szczescie jest z nami ciagle Norbert (miejmy nadzieje, ze jak najdluzej).
                    • misza01 Re: ale to już było 14.05.02, 10:22
                      wzmocniona Bosym może byc niezła. Wyjedzie (mam nadzieję) August, po którego
                      indywidualnych błędach traciliśmy większość bramek w meczach, które wymieniłeś.
                      Mowlik albo dostanie kogoś do pary w środku (Kaliszan?), albo pogra jeszcze
                      trochę w niższej klasie rozgrywek,żeby nabierać doświadczenia. Może nie będzie
                      tak źle.
                      • Gość: plastic Re: ale to już było IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 11:31
                        misza01 napisał(a):

>Może nie będzie tak źle.
                        na pewno nie bedzie zle... trzeba wierzyc!ja wierze ze jak beda grupy to lech w
                        rundzie wiosennecj bedzie gral w gr. mistrzoskiej! ciagle jestem ciekawy kiedy
                        pojawi sie jakis zawodnik z balkanow...
                        ..
                        • Gość: Pablo Re: ale to już było IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.05.02, 19:14
                          Dla mnie Mowlik to już gracz I ligowy. Pokazał to w wielu spotkaniach, a
                          paradoksalnie najlepiej wypadał w "bojach" z pierwszoligowcami(Amica,GKS).
                          A Miklosik może jednak do pomocy? Jak by przyszedł Bosacki i Kaliszan to mógłby
                          tam pograć, wymiennie jako obrońca. Co wy na to?
                          Pzdr
                          • sojazz Re: ale to już było 14.05.02, 19:18
                            Gość portalu: Pablo napisał(a):

> Dla mnie Mowlik to już gracz I ligowy. Pokazał to w wielu spotkaniach, a
                            > paradoksalnie najlepiej wypadał w "bojach" z pierwszoligowcami(Amica,GKS).
                            > A Miklosik może jednak do pomocy? Jak by przyszedł Bosacki i Kaliszan to mógłby
                            >
                            > tam pograć, wymiennie jako obrońca. Co wy na to?
                            > Pzdr

Podpisuje sie dwoma rencami :-)

• klaifert Re: para stoperow? 14.05.02, 18:40
                        sir Boguś coś wspominał o dwóch stoperach, nieprawda? Jeżeli tak to znaczy,że
                        stałe fragmenty i główki Mowlika staną sie znane na stadionach w całej Polsce.
                        Chociaż trzy bramki z głowy w sezonie to nie jest duzo,ale jakoś czuje, że tak
                        może się skończyć...
            • student# Re: nie... 14.05.02, 11:46
              Możesz się nie bać. On ma żelazne płuca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka