Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ?

IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.08.01, 16:12
    Mi osobiscie najfajniej gra sie Milanem ... Szewczenko strzela po 4 gole w 2
    meczach z rzedu ... a Albertini ma 20 asyst w sezonie to jest to :PPP
    Real tez jest ok, ale zupelnie nie bawi mnie granie w polska lige ....

Jak to jest z wami ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.waw.cdp.pl 29.08.01, 16:57
        No cóż, to zależy. Teraz gram Lazio bo to klub w którym mogłem zmontować
        drużynę z gości których najbardziej lubię, np Crespo, Nesta, udało się też dość
        szybko dokupić Cannavaro, Figo idt.
        Jednak większą frajdę sprawia prowadzenie słabszej drużyny i wprowadzenie jej
        do "wielkiego świata".
        Kiedyś, zresztą razem z lhp wzięliśmy drużyny z drugiej ligi francuskiej i
        graliśmy tego sejwa chyba ze 12 sezonów, kiedy były już w europejskiej
        czołówce. Ja grałem wtedy Cayen, a lhp - nie pamiętam, może sam napisze.
        Tak więc po latach grania :)) (z dużymi przerwami) stwierdzam, że prowadzenie
        super zespołu typu Lazio czy Milan na pewno jest bardzo przyjemne, ale
        powiedzmy szczerze - bardzo łatwe.
        Odpowiadając na pytanie tytułowe CAYEN Rulllleezzzzzzzzzz!!!
        ps Kiedy znudzi mnie już wygrywanie wszystkiego Rzymskimi faszystami, wezmę się
        za jakiś zespół z drugiej ligi hiszpańskiej, lub angielskiej (z jakimś
        stadionem większym niż 20 tys - takie małe ułatwienie).
        Pozdrawiam
        • Gość: capulet Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 18:36
          Kettering Town rządzi!!!
          początki są niezbyt miłe bo to zespół z Conference (V liga angielska), ale
          satysfakcja jest nieporównywalna
          no a z potantatów to oczywiście niepokonany i niezwyciężony Manchester United!!!
          • Gość: Zyziek Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:37
            Kiedy grałem Widzewem wygrałem Puchar UEFA a 36-letni wtedy Juskowiak strzelał
            30 goli w sezonie. Razem z Poskusem, Reissem i Sosinem po 4 w meczu. Było
            dobrze dopóki nie kupiłem za dużo piłkarzy.
        • Gość: lhp Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.3w.com.pl 29.08.01, 21:07
          Hihi wtedy to byly jaja bosssskie zolto-czerwone le mans i bossssski Milos
          Glonek. Obecnie prowadze Amice i mam wielkie szanse na mistrzostwo.

Pzdr
          • Gość: BaT Tylko boska BARCELONA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 23:09
            BARCELONA i TYLKO ONA. Z DOKUPIONYM SZEWCZENKĄ i tylko tyle. Mój kumpel grał
            kiedyś Rochdale, ja próbowałem Torquay.
            • Gość: schewa Re: Tylko CM !!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 23:39
              Mam cztery ulubione kluby, którymi lubię najbardziej grać:
              AC Milan, AS Roma, ManU i Peterborough.
              Już nie moge się doczekać następnej części CMa :-)
              Pozdr.
              A najlepsi gracze to :
              Szewczenko, Totti, Montella, Samuel, Silvestre, Giggs, Etherington i Davies.
              Pozdr.
              • Gość: grek Re: Tylko CM !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 30.08.01, 00:07
                A co sidzicie o kupowaniu mlodych zawodnikow ...
                Ja np. polecam obronce "Per Nilson" potem jest wart 15 milionow, a kupuje sie
                go za 750 ...
                Tak samo jest z innymi ... duzo dobrych jest w skandynawii.
                • Gość: capulet Re: Tylko CM !!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 10:04
                  największy rzeźnik to Robbie Keane jako ofensywny pomocnik ze strzałką do
                  przodu
                  strzela po dwa gole na mecz i jeszcze czsem asystą sypnie
                  no gwiazda!!!
                  tylko trzeba ostro zabulić
                  świetny jest też Gareth Graham
                  prawdziwy drugi Roy Keane (jak ja tych Keane''ów lubię:))
                  a tak na marginesie to grając Ketteringiem na lewej obronie miałem Danny''ego
                  Higginbothama a wczoraj zobaczyłem z nim wywiad na eurosport.com!!!
                  ten gość gra teraz w Derby!!!
                  dziwne uczucie zobaczyć"na żywo" gościa, który grał w twoim zespole w CM, a
                  którego wcześniej na oczy nie widziałeś...
                  Pzdr dla wszystkich fanów CM
                  a tak wogóle to w jakie wersje gracie?
                  bo ja w trójkę (00/01 jak dla mnie ze drogo...:()
                  • Gość: grek Re: Tylko CM !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 30.08.01, 19:48
                    Jezeli juz sie chwalicie to opowiem wam moja historie.
                    Gram sobie Milanem juz 3 sezon .. w kazdym mistrz ... LM final zawsze.
                    Przegladam sobie oferty pracy i widze Asante ... jakas druzyna z 3 ligi ...
                    okey biore, juz mi sie wygrywanie znudzilo ... Zaczynam, zadluzony bez kasy i
                    na 10 kolejek przed koncem w dole tabeli - skonczylem na 8 miejscu.
                    Nastepny sezon, zalatwilem troche gosci free .. awans do 2 ligi ...
                    ------||------, zalatwilem troche lepszych .... awans do 1 ligi ...
                    Po kilku kolejkach 1 miejsce i ogrywam Milan w bezposrednim meczu :>
                    Can You belive it ?
                    • Gość: martino Re: Tylko CM !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 22:41
                      AC Parma !!
                      To klub z niezłymi zawodnikami (Cannavaro, Bufon, Thuram ) ale ma tez troche
                      kasy na transfery. Jedynym mankamentem jest troche za mały stadion (28 000).
                      Ale jaka przyjemność pokonac krezusów z Lazio czy Milanu.
                      Pozdrowienia dla fanów CM.
                      • Gość: pun|sh Re: Tylko CM !!! IP: *.saturn.pl 31.08.01, 07:19
                        Polecam Chelsea
                        zespol z duza iloscia obcokrajowcow, mowiach wszystkimi jezykami swiata
                        potrzebny trener poliglota
                        moja druzyne oparlem na GK - Robercie Douglasie obroncach Paulu Ritchie
                        Dawidzie Wright (kupiony prze Real za 35mln$ po pierwszym sezonie a kosztowal
                        ok.1ln$) Hermanie Hreindarssonie(to on strzelil samobojcza bramke w niedawnym
                        spotkaniu Islandia - Polska), w pomocy u mnie bryluje Seth Johnsson Chris Byrne
                        Carsten Freedgard i oczywiscie Robbie Keane i napad w skladzie Ian Moore Darren
                        Huckerby i Lude Chadwick
                        Ogolnie jest zagorzalym wielbicielem tej gry i bede wlaczyl z kazdym jej
                        przeciwnikiem
                        • Gość: grek Re: Tylko CM !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 31.08.01, 15:45
                          E tam.
                          Milan to druzyna z klasa ...
                          Klub niezwykle zaslozony w ktorym kral moj ulubiony zawodnik Van Basten ... zawsze bede gral tylko
                          nimi w lidze wloskiej.
                          pozdr.
                          • Gość: kakak O jakiej grze mówicie? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.08.01, 15:53
                            Nie iwme o czym tak rozmawiacie, jakiś manager pewnie...ale proszę o pełną
                            nazwę. Ja grywam w FIFĘ 2000....
                            • Gość: grek Re: O jakiej grze mówicie? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 31.08.01, 20:29
                              Mowimy o Championship Manager 00-01.
                              • Gość: capulet Re: O jakiej grze mówicie? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 21:56
                                Fifa to jest dobra dla konsolowców, którzy lubią zręcznościówki, bo z piłką to
                                FIFY nie mają dużo wspólnego
                                a mówimy ogólnie o Championshipie a nie tylko o najnowszej wersji (przynajmniej
                                ja mówię ogólnie)
                                ja na przykład gram w trójkę
                                • Gość: grek Re: O jakiej grze mówicie? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 01.09.01, 08:04
                                  Nowa wersja jest troche lepsza, ale niewiele ... Kilka rzeczy mnie denerwuje
                                  caly czas ... jednak nie pamietam dokladnie co bo mam dluzsza przerwe
                                  spowodowana posiadaniem zbyt slabego sprzetu ...
                                  pozdr.grek.
      • Gość: dude Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:00
        Alania Wladykawkaz -goscie mają szmal i nie trzeba zadnych gwiazd zeby
        wygrac,wszystko wygrywam samymi ruskimi
      • Gość: lhp Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.3w.com.pl 29.08.01, 21:13
        pamietam tez jak kiedys prowadzilem w wersji ceema 98/99?? klub z brytyjskiej
        div - 3 Rochdale, potem awans do div2, div1, i premiership, nastepnie
        mistrzostwo i wygrana w lidze mistrzow. A jak przegrywalem 1:0 z MU to bylo
        shocking defeat. hihi

Pzdr
      • Gość: Crotalus Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.pl 29.08.01, 21:43
        Oczywiście Valencia z Riquelme i Rosickym w środku oraz Savioli na szpicy.
        Zabójczy trójkąt.
      • Gość: Galba FC SCUNTHORPE IP: *.users.skanska.se 30.08.01, 09:03
        Najprzyjemniej prowadzić drużynę "z dołów". Moją ulubioną jest SCUNTHORPE z
        fenomenalnymi: Hope''m i Walkerem (za pieniądze z jego transferu można zbudować
        b. silną drużynę). Satysfakcja ze zdobycia vice-mistrzostwa Anglii(oczywiście
        bez żadnych powtórek meczy i innych oszustw) z taką drużyną jest dużo większa
        od potrójnej korony z MU czy Liverpoolem.
        W Lidze Mistrzów FC Scunthorpe też poczyna sobie nieźle.

Minusem prowadzenia nieznanej drużyny jest mała możliwość zdobywania funduszy.
        Na mecze chodzi w porywach 16.000 ludzi. Jedynym sposobem na ratowanie finansów
        klubowych jest stara dobra metoda "przejmij za darmo - sprzedaj za krocie".
      • Gość: Gelu Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.arthurandersen.com 30.08.01, 10:07
        Mi najlepiej gra się Śląskiem Wrocław, zwłaszcza, że teraz już w pierwszym
        sezonie (2000/2001) mam duże szanse na mistrzostwo Polski.
      • Gość: Christ Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.stream.pl 30.08.01, 10:58
        Ja grywam Rushden & Diamonds z Conference. Maja troche kasy i spoko chairmana.
        Jak sie kupi w miare fajny sklad to pozniej juz tylko awans za awansem. Na
        conference proponuje GK - Najlepiej jakis mlody skandynaw np. z Hacken, DML -
        Koles z Rotherham Jones czy cos takiego, DC - Pat Scully (taniocha)i Mark
        Nicholas (free) DMR - Mike Duff (Cheltenham) mozna go odsprzedac po sezonie za
        jakies 5 mln funtow do premiership, DMC - Jak sie uda to Dean Keates, MC -
        Scott Huckerby i moze jeszcze taki smieszny mlody szkot tylko nie pamietam jego
        nazwiska, AMC - Obowiazkowo Pitcher ma do dupy wspolczynniki ale na Conference
        nie znajdziesz lepszego ok 25 asyst i 20 goli po sezonie sprzedac jak
        najszybciej bo w wyzszych ligach sie nie sprawdza :-), FC - David Collins z
        Burnley (z reguly chce przejsc) i Marnix Kolder (z jakiegos holenderskiego
        klubu). Prosze o komentarze.
      • Gość: aero Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 23:40
        Ostatnio gram Olympique Marseille, juz 3 sezon, i jest bardzo milo.
        Dokupilem do skladu z 99 roku: Silvestre (najlepszy gracz ligi francuskiej po
        sezonie), Aimara, Swierczewskiego, Pinede (wolny transfer) i jak zawsze
        rewelacyjnego Lovenkrandsa. W lidze rzadko przegrywam, u siebie dosc latwo PSG
        4:0 pokonam itd.. Potem wezme kogos slabego, zeby sie pomeczyc i powspinac w
        tabelach.
      • broli Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? 31.08.01, 10:21
        Zdecydowanie Najgorszych. Świetna zabawa kiedy rozwalasz Francję Mauritiusem
      • wasia CM:))) 31.08.01, 16:05
        Ja gram Barcą: dużo kasy, ale obrona do wymiany:))) Dokupuję Saviolę i
        załatwiam wszystkich. Najbardziej kocham Liverpool, ale nigdy nim nie grałam w
        CM - porażki tego klubu za bardzo mnie bolą - poza CM zreszta też;)))

pzdr, wasia
      • Gość: wacek Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 18:38
        widzew z frankowskim piotrem heheh oraz wojtkiem kowalczykiem za free niestety
        bez szymka sprzedany za 12 mln$, cztery lata mistrz kraju oraz zdobywca pucharu
        UEFA
      • Gość: Grabkarz Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 22:16
        no cóż! Bardzo fajnie gra się Wisłą! Nieźle też się gra Śląskiem. Niby taka
        słaba drużyna, każą ci się utrzymać w lidze, a możesz osiągnąć o wiele więcej.
        Ale pamiętam jak w CM 99-00 miałem St-tiente(mogłem trochę litery pomieszać-w
        każdym razie I liga francuska)i po pięciu latach panowałem w Europie, a kasy
        miałem tyle że ja pierdziele. A też na samym początku przez chyba dwa sezony
        miałem się utrzymać w I lidze :)Zajebiście też się gra Nantes. Mieliście może
        do czynienia z obrońcą Pawłem Włodarczykiem? W CM 00-01 po pięciu latach ma 20
        lat i naprawdę niezły z niego kiler!Ale i tak nic nie zastąpi zrobienie kilera
        z twoim nazwiskiem :)
      • Gość: Miklosz Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:52
        Ja zdobyłem wszystkie trofea, krajowe i europejskie Milanem, Lazio, Juventusem,
        Atalanta i ...Alessandria (Serie C). Najłatwiej jest chyba grać Juventusem, a
        co najciekawsze, grając nim kupiłem do ataku Saviolę, M.Palermo i Olisadebe.
        Ten trzeci grał najlepiej. Polecam również Comandiniego z Milanu, Rossiniego
        (po 2 sezonach w Atalancie był wart 39mln USD). Dobrze spisują sie w klasowych
        drużynach Żurawski i Kałużny. Polecam rówież Alexa Pinardiego z Atalanty na
        pozycję PlayMakera. Chyba najlepszym graczem jest Totti (bardzo wszechstronny).
        Zresztą długo by jeszcze pisać kto tam jest dobry...zależy jak sie poprowadzi
        danego zawodnika.
        Pozdrawiam Fan Cm''a
      • hubson Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? 31.08.01, 23:55
        Ja lubie lige niemiecką...a co do polskiej ligii terminarz(gra co 3 dni) jest
        niedopracowany!!
      • Gość: Martinez Re: Prowadzenie ktorej dryzynyw CM sprawia Ci najwieksza frajde ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:07
        INTER MEDIOLAN RULEZ!!! !-4-1-2-1-2 i wszystkie trofea moje!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka