Gość: fred IP: *.outsourcing.atman.pl 23.12.04, 12:59 straszne i smutne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z$ W.k.u.r.wiają mnie reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:09 Gazeta dołączyła do dupków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA R. NIECH SIE TYFUS POCHLASTA, JEŚLI MU SIĘ ZNUDZIŁO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi To jest dramat a nie jakiś kundel wysłany pocztą IP: 62.111.139.* 23.12.04, 16:09 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Ja czuję to samo... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.12.04, 16:17 Piszcie sobie co chcecie, ale dopiero gdy staniecie przed takim wyborem - wóz albo przewóz - to docenicie jego szczerość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pq5 Re: NIECH SIE TYFUS POCHLASTA, JEŚLI MU SIĘ ZNUDZ IP: 5.5.* / 80.58.36.* 23.12.04, 20:08 Pajacu !!!!! Nie zyczew Ci tego co sie stalo Tysonowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad but true szkoda chlopa IP: *.vogel.pl 23.12.04, 13:10 eh... wreszcie zrozumial jak spierdaczyl pare spraw w zyciu oby sie pozbierał, bo jakby nie bylo to jeden z kilku najlepszych w historii zawodnikow... jeszcze tylko Ali, Leonard, Holmes... moze Holyfield i Frazier i chyba tyle a reszta cieniasów... to do wiazania rękawic sie nadaje ;-( nie peniaj Mike.. skup sie na rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky To depresja. Tez taka mialem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:15 ... ale forsy troche mniej, wiec musialem sie z niej szybko otrzasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broken down jak z tego wyszedles ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:35 czuje dokladnie to samo co Tyson...nic mnie juz nie bawi, wszytko wydaje sie byc bez sensu, czlowiek zyje wspomnieniami... czy to depresja ?? jak z tego wyjsc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.pkobp.pl 23.12.04, 13:53 Potem nakręcą film. Sens życia wg Monty Tysona. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Tyson trzymaj się 23.12.04, 13:53 Szkoda Bestii. Jest genialnym bokserem. Tyson jest ofiarą swojego sukcesu, pieniędzy, promotorów. Jego doradcy każą mu iść do psychologa, albo zrobić sobie operację plastyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 14:27 zatem starzy mistrzowie nie zawsze musza dawać takie triumfalne wywiady jak pewien świetny polski pilkarz a potem nieudany trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marihuana Za dużo pali :)) IP: 62.233.190.* 23.12.04, 14:34 Bo tak czasami jest, i niech rzuci uzywki inne :))) Niech zacznie napie..ć na siłke !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Za dużo zarobił, gdyby miał polskie 600zł/m-c IP: *.crowley.pl 23.12.04, 15:11 musiałby zasuwać do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mohammed Jedyny sens życia IP: *.mofnet.gov.pl 23.12.04, 15:55 Przejdzie na islam i zacznie stanowic wzor dla wszystkich braci jak postepowac. A jego nie male umiejetnosci wkrotce wykorzystamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beLLiCoSe do roboty urzędasie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:26 .. a nie za moje pieniądze surfować po necie, dezerterze z frontu walki o lepsza Polske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROJAN KONIEC KARIERY TO NIE KONIEC ŻYCIA IP: 62.233.171.* 23.12.04, 16:37 Mike Tyson chyba ma kłopoty z psychiką. Przecież koniec kariery sportowej to nie jest śmierć zawodnika. Poza tym mógłby on zostać trenerem w jakimkolwiek klubie bokserskim. Fakt, że Tyson był jednym z najbardziej agresywnie walczących zawodników prowokuje pewne obawy. Obawiam się, że podobnie, jak swego czasu Andrzej Gołota, Tyson będzie próbował wyładowywać agresję i brak sportu na niewinnych ludziach. Pan Mike Tyson musi się czymś pożytecznym zająć oraz zasięgnąć porady sportowego psychoterapeuty, bo inaczej stanie się tak, jak wyżej opisałem. Poza tym niech się relaksuje w kręgu rodzinnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KU-KLUX-KLAN Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:06 Tyson był chyba najlepszym bokserem w całej historii zawodowego boksu ale dla mnie zawsze będzie tylko nędznym czarnuchem i nie jest mi go ani troche szkode.Na koniec kariery może być dymany w d... przez białych. WHITE POWER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korror Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.12.04, 19:19 a mi szkoda ze sie nie spotkacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.mclink.it 23.12.04, 19:21 Depresja - brzydka bestia ale demokratyczna, bo dotyka wszystkich: bogatych, biednych, szarych i slawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Tyson: straciłem sens życia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 19:51 to tego tatuażu na liczku najbardziej przestraszył się nasz Andrew Odpowiedz Link Zgłoś