Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9

IP: *.run.pl / *.mnc.pl 15.05.02, 23:18
    Ale to był emocjonujący mecz! Nie kibicowałam tak właściwie żadnej z
    drużyn,chciałam po prostu obejrzeć dobre widowisko piłkarskie i nie zawiodłam
    się. Gol Zidane'a to była bramka marzeń. Świetnie w końcówce bronił Casillas.
    Naprawdę,mecz mi się ogromnie podobał. Gratuluję Realowi,no i trochę żal mi
    Bayeru,który do tegorocznej edycji LM dostał się przecież po dodatkowych
    eliminacjach,i naprawdę zaprezentował się wspaniale. Pozdrawiam kibiców obu
    zespołów. Niech żyje wspaniały sport,czyli piłka nożna! Fabiana.
    Obserwuj wątek
      • Gość: toler Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 16.05.02, 00:17
        Gość portalu: Fabiana napisał(a):

> Niech żyje wspaniały sport,czyli piłka nożna! Fabiana.

Fabiana! masz racje 100000% + MS sie zblizaja!!! :-)

pozdr.
      • Gość: andres Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.esrf.fr / 160.103.149.* 16.05.02, 00:24
        Ciao Fabiana i wszyscy kibice latynoskiej pilki noznej!
        Swietny mecz! Ach, zeby wszystkie gry na Mundialu takie
        byly...

Gość portalu: Fabiana napisał(a):

> Ale to był emocjonujący mecz! Nie kibicowałam tak
        właściwie żadnej z
        > drużyn,chciałam po prostu obejrzeć dobre widowisko
        piłkarskie i nie zawiodłam
        > się. Gol Zidane'a to była bramka marzeń. Świetnie w
        końcówce bronił Casillas.
        > Naprawdę,mecz mi się ogromnie podobał. Gratuluję
        Realowi,no i trochę żal mi
        > Bayeru,który do tegorocznej edycji LM dostał się
        przecież po dodatkowych
        > eliminacjach,i naprawdę zaprezentował się wspaniale.
        Pozdrawiam kibiców obu
        > zespołów. Niech żyje wspaniały sport,czyli piłka nożna!
        Fabiana.

• Gość: wojtek Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:52
          Ciekawe co zaprezentuje Fabian B podczas MŚ :-)

A ten del Bosque to czasem ma dziwne decyzje,dał Casiliasa na ławkę bez żadnych
          powodów a okazało się że on jest w znakomitej formie.Całe szczęście że Camacho
          wie swoje.
          Odnośnie tych 9 pucharów,Real to wielka druzyna ale kilka początkowych pucharów
          nie było tej rangi jak teraz, wogóle całe te rozgrywki były inne i nie można
          ich porównywać do dzisiejszych.
          • Gość: hejira Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 01:02
            Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Ciekawe co zaprezentuje Fabian B podczas MŚ :-)
            >
            > A ten del Bosque to czasem ma dziwne decyzje,dał Casiliasa na ławkę bez żadnych
            >
            > powodów a okazało się że on jest w znakomitej formie.Całe szczęście że Camacho
            > wie swoje.
            > Odnośnie tych 9 pucharów,Real to wielka druzyna ale kilka początkowych pucharów
            >
            > nie było tej rangi jak teraz, wogóle całe te rozgrywki były inne i nie można
            > ich porównywać do dzisiejszych.

HALA MADRID HALA MADRID - dopiero wrocilem do domu po swietowaniu tytulu - gol
            Zidanea zapowiada nam emocje na mistrzostwach - pilka nozna jest wielka!!
      • Gość: Iv Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: 213.25.159.* 16.05.02, 02:26
        Słuchajcie bez przesadyzmu gol Z.Z był naprawdę ładny, ale i ,,Aspiryny "
        pokazały w tym meczu charakter.
        • Gość: Michel Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.horsens.dk 16.05.02, 08:23
          Brawo REAL
          Gol Zidane´go byl fantastyczny, tylko pilkarz wielkiej klasy moze tak strzelic
          ale niestety to jedyne pozytywne wspomnienie w sumie ze slabego meczu.
          Uwazam, ze byl to jeden ze slabszych finalow.
          Real nie musial nic wiecej robic a Bayer nie potrafil.
          Z calym respektem dla Bayer stwierdzic trzeba, ze nie dorownuje on klasa
          Realowi i dobrze, ze nie wygrali. "Robotniczy" styl gry jest kiepska reklama
          dla pilki noznej.
      • campo Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 16.05.02, 08:36
        Mialy byc 3 korony, jest jedna, ale za to najcenniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALA MADRID !!!
      • Gość: Woda Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.05.02, 10:03
        Atak serca i łóżko na kardiologii. Czas doliczony przez sędziego mnie
        wykończył. Mimo, iż kibicowałam Realowi, to Bayer mi zaimponował. A Butt był
        tak blisko wyrównania! Na szczęście się nie udało.
        Niesamowita jest radość i rozpacz tych twardych, silnych facetów.
        Niech już będą Mistrzostwa!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: aimarek Re: REAL TRIUMFATOREM LIGI MISTRZÓW PO RAZ 9 IP: 212.191.66.* 16.05.02, 13:01
          Na poziom momentami faktycznie można było kręcić nosem, ale dramatyczna
          końcówka w pełni to wynagrodziła. Piłkarzem meczu był oczywiście Zizou.
          Uwielbiam styl gry tego gościa. W zasadzie w każdym jego zagraniu widać wielką
          klasę. Jego forma rośnie i to może oznaczać, że nadchodzący mundial będzie
          należał do niego. Kolejnym bohaterem Realu był dla mnie Claude "Pacman"
          Makelele. Ten koleś był dla mnie jedną z największych gwiazd tej edycji LM.
          Real zawdzięcza mu bardzo wiele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka