Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wer ist Ballack?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:19
    No właśnie - czy ktoś widział kogoś takiego na boisku? A jeśli tak to w jakiej
    roli? Rozgrywający? He He..., Napastnik? Hmmmm.... Pomocnik? No może... Ale
    kreowanie go na najbardziej wszechstronnego play makera to chyba jakaś kpina,
    co swą grą potwierdził Zidane. Poza tym jaką motywację mieli Ci ludzie skoro
    wiedzieli że za parę dni każdy bęedzie grał w innej drużynie. Żalu wielkiego
    nie widziałem. Hi hi
    Obserwuj wątek
      • Gość: toler Re: wer ist Ballack? IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 15.05.02, 23:25
        Gość portalu: Rado napisał(a):

> No właśnie - czy ktoś widział kogoś takiego na boisku? A jeśli tak to w jakiej
        > roli? Rozgrywający? He He..., Napastnik? Hmmmm.... Pomocnik? No może... Ale
        > kreowanie go na najbardziej wszechstronnego play makera to chyba jakaś kpina,
        > co swą grą potwierdził Zidane. Poza tym jaką motywację mieli Ci ludzie skoro
        > wiedzieli że za parę dni każdy bęedzie grał w innej drużynie. Żalu wielkiego
        > nie widziałem. Hi hi

Rado,

wer ist Ballack?

Ballack to pilkarz o ktorym, smiem pszypuszczac, rok temu jeszcze moze i nie
        slyszales:-), a obecnie to faktycznie jeden z najlepszych ofensywnych pomocnikow
        swiata! ...a pozatym to fajny gosc ktory nigdy nosa za wysoko nie nosi...i ktory
        jeszcze mi wiele radosci sprawi w FC Bayern;-)!

pozdr.
        • Gość: rado Re: wer ist Ballack? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:59
          ?

Ballack to pilkarz o ktorym, smiem pszypuszczac, rok temu jeszcze
          moze i nie
          slyszales:-), a obecnie to faktycznie jeden z najlepszych
          ofensywnych pomocnikow
          swiata! ...a pozatym to fajny gosc ktory nigdy nosa za wysoko nie
          nosi...i ktory
          jeszcze mi wiele radosci sprawi w FC Bayern;-)!

pozdr.
          Ano słyszałem... co nieco. Nie mówię że jest zły. Jest dobry.
          Jednak nie na tyle dobry aby mówić o nim jako o genialnym rozgrywającym. Ten
          facet to typowy jak to określiłeś ofensywny pomocnik. Tak samo jak nie można
          powiedzieć o Świerczewskim że to typowy playmaker. Ten z kolei to praktycznie
          defensywny pomocnik. Ale takiego Ballacka potrzeba polskiej reprze no nie? Żeby
          Figo jeszcze grał w Korei tak jak dzis z Bayerem..

• Gość: toler Re: wer ist Ballack? IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 16.05.02, 00:03
            Gość portalu: rado napisał(a):

> ?
            >
            > Ballack to pilkarz o ktorym, smiem pszypuszczac, rok temu jeszcze
            > moze i nie
            > slyszales:-), a obecnie to faktycznie jeden z najlepszych
            > ofensywnych pomocnikow
            > swiata! ...a pozatym to fajny gosc ktory nigdy nosa za wysoko nie
            > nosi...i ktory
            > jeszcze mi wiele radosci sprawi w FC Bayern;-)!
            >
            > pozdr.
            > Ano słyszałem... co nieco. Nie mówię że jest zły. Jest dobry.
            > Jednak nie na tyle dobry aby mówić o nim jako o genialnym rozgrywającym. Ten
            > facet to typowy jak to określiłeś ofensywny pomocnik. Tak samo jak nie można
            > powiedzieć o Świerczewskim że to typowy playmaker. Ten z kolei to praktycznie
            > defensywny pomocnik. Ale takiego Ballacka potrzeba polskiej reprze no nie? Żeby
            >
            > Figo jeszcze grał w Korei tak jak dzis z Bayerem..
            >

wiesz Rado, mysle ze Figo tak szybko formy jednak nie odzyska...a to naprawde
            wielka szansa dla Polski i Koreii...wcale bym sie nie zdziwil gdyby one dalej
            pszeszly...

pozdr.
            • Gość: S04 Re: do Rado i Tolera IP: *.proxy.aol.com 16.05.02, 01:16
              Ballack jest ofensywnym pomocnikiem? Od kiedy. Na tym polega jego wartosc, ze
              jako defensywny pomocnik strzela duzo goli! Panowie, takie male pytanko mam
              (tylko prosze sie zaraz nie obrazac): czy Wy moze pilke ogladacie tylko w
              telewizji?
              pzdr
              • Gość: toler Re: do Rado i Tolera IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 16.05.02, 02:29
                Gość portalu: S04 napisał(a):

> Ballack jest ofensywnym pomocnikiem? Od kiedy. Na tym polega jego wartosc, ze
                > jako defensywny pomocnik strzela duzo goli! Panowie, takie male pytanko mam
                > (tylko prosze sie zaraz nie obrazac): czy Wy moze pilke ogladacie tylko w
                > telewizji?
                > pzdr

S04..o obrazie nie ma mowy:-) podyskutowac mozna:-)

Zidane jest typowym ofensywnm pomocnikiem.."playmakerem":-) otrzymujacym wsparcie
                zarowno z ofensywy i ze skrzydla..Ballacka ma podobne wsparcie w Leverkusen..choc
                oczywiscie nie byl ustawiony daleko z przodu,wiec klasycznym,
                maszracje,ofensywnym pomocnikiem nie byl...:-) dzis nie byl ale w tej roli i w
                Leverkusen gra!

Ballack nie gral i nie gra ZAWSZE jako defensywny pomocnik... Przeciwko Ukrainie
                w barazach gral ofensywnego pomocnika,ajako defensywny na pewno jest lepszy niz
                obecnie Jeremies, przede wszystkim technicznie!

Najwazniejsze :-)! jako defensywny pomocnik na pewno nie ustepuje Sousie czy
                Davidsowi ... bardziej ofensywnie "ustawiony" nie ustepuje Rui Coscie czy Zidane

z tymi meczami w telewizji...zgadza sie...ostatnimi czasy tylko w telewizji:-(

pozdrowienia

toler
                • Gość: ilaugh Re: do Rado i Tolera IP: *.pool.mediaWays.net 16.05.02, 17:54
                  ... bardziej ofensywnie "ustawiony" nie ustepuje Rui Coscie czy Zidane...
                  ...
                  No nie przesadzaj,Ballack to zupelnie inny zawodnik,ktory doskonale
                  wykorzystuje swoje warunki fizyczne ,zeby sie przepchac, szczegolnie w polu
                  karnym .Caly Leverkusen gra na takiego Ballacka, to wszystko jest dopracowane
                  do perfekcji.Ale porownywanie go z finezyjnym Zidane`m czy Costa to jakies
                  nieporozumienie .Ballack to raczej typ rodzaju Kaluzny ,choc na razie z
                  pewnoscia jeszcze lepszy od Kaluznego
                  • Gość: toler Re: do Rado i Tolera IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 16.05.02, 18:12
                    masz racje...to inny typ..ja pisze tylko o jego efektywnosci gdy ustawiony jest
                    ofensywnie..

pozdr.
              • Gość: Kuba Re: do Rado i Tolera IP: 217.97.129.* 16.05.02, 09:46
                i tak ze ogladaja chociaz w telewizji, nie czepiaj sie...;))
                • Gość: toler :-) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 16.05.02, 17:25
                  Gość portalu: Kuba napisał(a):

> i tak ze ogladaja chociaz w telewizji, nie czepiaj sie...;))

odsylam do trzech stron pokazujacych trzy rozne warianty uwzgledniajace pozycje
                  Michaela Ballacka:-)

jezeli one nie wyjasniaja WER IST BALLACK? to mamy juz powazny problem:-) i
                  faktycznie mecze bede (zaczynajacz oczywiscie po MS2002) ogladac juz tylko na
                  zywo:-)

1.
                  www.sport1.de/coremedia/generator/www.sport1.de/Events/WM_202002/Deutsches_
                  20Lager/Berichte/Hintergrund/fus_20nati_20aufstellungsvariante_203_20mel.html

2.
                  20Lager/Berichte/Hintergrund/fus_20nati_20aufstellungsvariante_202_20mel.html

3.
                  20Lager/Berichte/Hintergrund/fus_20nati_20aufstellungsvariante_201_20mel.html

no dobrze, wiem:-), dlugie te linki..ale sprawe wyjasnia:-)

pozdrowienia

toler

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka