Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no to typujemy dm 2005

IP: 82.177.65.* 28.12.04, 00:07
    sklady juz prawie znane,mimo wszystko do torunia raczej dodac crumpa i
    jagusia ja typuje tak dmp 2005

1.Wlokniarz
    2.Unia T
    3.Atlas Wroclaw
    4.Unia Leszno
    5.Zkz
    6.Apator
    7.Btz
    8.Lotos

jako ze nie jestem kibicem zadnej z druzyn extraligowych wydaje mi sie ze
    obiektywnie z tym ze to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolabor Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.torun.mm.pl 28.12.04, 00:26
        1. Tarnów
        2. Cz-wa
        3. Wrocław
        4-6. Bydgoszcz, Z.Góra, Toruń
        7. Leszno
        8. Gdańsk
        • zinekk Re: no to typujemy dm 2005 28.12.04, 01:04
          Czesc !! Niestety moze Tarnów, moze Czestochowa, te dwie druzyny. Potem znów
          beda jaja bo bedziemy mowic o tym kto wrzeszczał o DMP jeszcze przed nowym
          2005. I bedzie pozywka dla forumowych debili. Ale pobawic sie mozemy.
      • Gość: cs Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.k29.webspeed.dk 28.12.04, 01:14
        jasne, typowac mozna, nic to nie kosztuje:

1.Wlokniarz
        2.Unia T
        3.Atlas Wroclaw
        4.Zkz
        5.Btz
        6.Apator
        7.Unia Leszno
        8.Lotos
      • Gość: Juby Re: no to typujemy dm 2005 IP: 195.85.209.* 28.12.04, 10:24
        1)Włókniarz(oby nie Tarnów)
        2)WTS
        3)BTŻ
        4)Tarnów
        5)Zielona Góra
        6)Lotos
        7)Apator
        8)Unia Leszno
        • Gość: Bodzio Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:05
          Jak się bawić to się bawić:
          1. Czewa (mają Maślankę i kilka innych atutów)
          2. Wrocław (Rusko zrobi kilka protestów i będzie)
          3. Tarnów (ślusarze i wiking to mimo wszystko ekipa na medal)
          4. Toruń (siedzą cicho ale zrobią swoje)
          5. Leszno (bez Rufina mniej śmiesznie ale nie tragicznie)
          6. Bydgoszcz (z dużej chmury mały deszcz: nazwiska, i to tylko 2 nie jeżdżą)
          7. Zielonka (znają swoje miejsce w szyku)
          8. Gdańsk (lajf iz brutal)
          • Gość: byzydura Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.tvgawex.pl 28.12.04, 11:20
            a ja bede optymistą:
            1. Cz-wa
            2. Unia T.
            3. BTŻ
            4. Apator (derby powinny być i w fazie zasadniczej i w play-offach)
            5. Wrocław
            6. Unia L.
            7. Falubaz
            8. Gdańsk

Wrocek pewnie wskoczy wyżej, ale ja chcę 4derby w przyszlym roku!!!
            • Gość: sasiad Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:38
              1. tarnów (solidni seniorzy i mlodziez ktora moze wygrac kazdy mecz)
              2. czewa (jak wyzej tylko ciut lepsi seniorzy i juniorow brak)
              3. btz (rewelacji nie bylo w tym sezonie, ale reszta jakby slabsza, i cos czuje ze klecha sie rozwinie)
              4. apator (juz kiedys pisalem, nawet puszak z mirkiem beda lepsi od bajera i pepe, wiedomo dzieki komu)
              5. wroclaw (problem z juniorem, problem z obcokrajowcem, i nie mam slawka ktory ich ciagnal w tym sezonie, ale jest rusko a on zawsze wyjdzie na swoje)
              6. lotos (jest pieniadz i atmosfera w druzynie, choc sklad bez rewelacji i sie boje ze chrzanowi palma odbije przez gp)
              7. unia (brak kasy, chociaz mlodziez moze ich pociagnac wyzej)
              8. zkz (z 3 liderow krajowych 2 moglo by byc ojcem wiekszosci forumowiczow, choc to winny region a wiadomo ze im starsze tym lepsze :) do tego pedersen...)
            • Gość: MAVERICK PL Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.12.04, 14:27
              ps. nie będzie podziału na dwie czwórki po pierwszej rundzie...
              ma być jakoś ianczej rozgrywane... nie pamiętam, ale chya z pozycji 1 (i chyab
              2) "czeka"
              później ma byćjakaś krótka runda
              i nie jestem pewnien ale chyba system play-off a jak play-off to przecież
              będzie 1-4 2-3 na wstępie...
              ale nie pamiętam o co chodziło z tym "czekaniem"
              chyba po rundzie zasadniczej pierwsze 2 druzyny mają jużmiejsce w play-off
              a 2 ostanie będą czekać
              środkowa czwórka ma mieć jakieś mecze na zasadzie (chyba) każdy z każdym
              i dwie pierwsze są w play-off o medal a dwie ostatnei (5-6) jadą z drużynami 7-
              8 o utrzymanie, ale nie pamiętam czy play-off czy małą tabela
              tylko że wtedy te krańcowe drużyny mają czekać ?
              hmm...
              ja ta mna 100% nie jestem pewnien, ale walneli jakieś większe zmiani...
        • Gość: Magda z Krakowa Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 29.12.04, 11:15
          Mam pytanie co masz do Tarnowa , dlaczego nie Tarnów?
      • Gość: MAVERICK PL Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.12.04, 14:01
        w sumie zgadzam się
        nie zgadzam sie z BTŻ
        ma o wiele lepszy skład od Apatora i na pewno lepszy od ZKŻ
        ale patrząc całościowo to
        w pierwszej trójce Włókniarz, Unia T., Wrocław ale nie zdziwi mnie BTŻ w
        pierwszej trójce
        czyli pierwsza czwórka
        Wrocław
        Tarnów
        Częstochowa
        Bydgoszcz

5.ZKŻ

6-8
        Toruń Gdańsk Leszno
      • Gość: TylkoPolonia!!! Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.hipernet.ras.pl 28.12.04, 19:23
        Widze, ze ludzie juz zapomnieli o prawdziewj nazwie klubu z Bydgoszczy. W
        zadnym poscie nie padla nazawa POLONIA tylko jakies tam beteżety...

TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!
        • kid_cassidy Re: no to typujemy dm 2005 28.12.04, 20:08
          Spokojnie tyfolu.
          Jeszcze kilka tygodni i wszyscy zgodnie bedą BezToŻsamowca KUJAWIAKIEM nazywali
          hehehe czego gorąco życzę na nowy rok!!!!

TYLKO KUJAWIAK BYDGOSZCZ

BTŻ KUJAWIAK/BUDLEX 2004
          • Gość: Bodzio Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 08:33
            No i wlazł na forum jakiś dzieciak a poziom naszej zabawy od razu j...ł o
            posadzke. To już koniec tego wątku.
          • Gość: byzydura Hej IP: *.tvgawex.pl 29.12.04, 13:15
            Kid Cassidy, ty przypadkiem nie powinienes sie nazywac Kid Wróżki albo Wróżka
            junior? bełkoczecie te same durnoty, chociaz musze przyznac ze niedlugo
            przerosniesz swego mistrza.
            • Gość: wróżka bzdura gub sie idioto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:35
              bzdura a moze bys tak spier... bo znow paranoiku nie masz nic istotnego do
              powiedzenia
              a swoja droga gadka kida podoba mi się, zera kompromisu-sypie co mu wisi na
              jęzorze
              • zinekk Re: bzdura gub sie idioto 30.12.04, 20:35
                Jak słysze-zero kompromisu, to mam wrazenie ze gadam ze studencinami, takimi
                maminsynkami, którzy szczaja jeszcze w gacie, na mamausi wikcie. Ale na forum
                to gieroje jak cholera... Smiac mi sie z Was chce, z tych totalnych Mistrzów
                którzy onanizuja sie -piszac bzdury i robiac zamet na tym forum. Czekam z
                utesknieniem na pojawienie sie pozostałych normalnych forumowiczów. Monka,
                Iksa, Symona... Pisze to raz i wystarczy. A Wy siusiumajtki dalej prezcie
                miesnie... Jestescie załosni, jak zycie da Wam po dupsku, to i dorosniecie.
                • Gość: wróżka Re: bzdura gub sie idioto IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.12.04, 22:13
                  masz wrażenie ze gadasz ze studencinami?
                  a kto z toba w ogóle gada bucu?

ja czytajac spazmatyczne, konwulsujne, przemadrzałe i nacechowane kompleksami i
                  nostalgia posty mam wrażenie ze czytam grafomanie dojrzałego przedwczesnie
                  osieroconego szczyla, któremu wydaje sie, ze doświadczenie zyciowe posiadł i
                  teraz mógłby w swej nieskonczonej madrosci robic za guru

pewnie rownie adekwatne do rzeczywistosci, co?
                  wiec szoruj psychologu i znawco charakterow wychowany na kolorowych tygodnikach
                  dla gospodyn domowych
                  • zinekk Re: bzdura gub sie idioto 30.12.04, 22:30
                    Zabolało pierdoło? A wiec miałem racje... Jestes tu od niedawna. Szanuj słowa,
                    choc i tak Ci to nic nie pomoze. Nie masz tutaj i miec nie bedziesz autorytetu.
                    Twoje wypowiedzi swiadcza o tym co napisałem poprzednio. I tyle. Bez pozdrowien.
                    • zinekk i jeszcze jedno... 30.12.04, 22:34
                      Mało sie tu udzielam, bo tacy jak Ty opanowali od kilkunastu tygodni to forum.
                      No i radze sie usamodzielnic...
                      • Gość: wróżka Re: i jeszcze jedno... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.12.04, 23:03
                        nie czytaj tyle tygodnikow dla gospodyn- nie bedziesz mial urojen GURU.
                        a ze w szkole koledzy uwzaja cie za charyzmatycznego bo sam sobie kanapki
                        robisz to nie znaczy, że autorytet posiadles- w koncu kazdy mieszkaniec domu
                        dziecka musi byc twardy i zahartowany.
                        • zinekk Re: i jeszcze jedno... 30.12.04, 23:11
                          Nie jestesmy partnerami do rozmowy. Nie ten poziom. Przykro mi. Kropka.

• Gość: iks Re: i jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 08:13
                            Czy teraz ruzumiesz Zinekk dlaczego nie zabieram glosu na forum? Czekam, az
                            przez to forum przejdzie "tsunami", tzn: fala chamstwa zostanie zabrana przez
                            fale bezmyslnosci i obie utona w odmecie oceanu. Chyba jeszcze troche poczekam.
                            Wszystkim normalnym ktorych wymieniles i Tobie skladam najserdeczniejsze
                            zyczenia noworoczne!
                            • zinekk Re: i jeszcze jedno... 31.12.04, 13:33
                              Tak Isksie, bardzo dziekuje. Nie wymieniłem sdb, cs, Jazona , maattiego i kilku
                              innych, ale wiadomo ze o Nich tez chodzi. Czekajmy, przejdzie samo. Powyzszym
                              internautom, oraz Chrisowi zycze Szczesliwego Nowego Roku.
                              • Gość: symon41 Re: i jeszcze jedno... IP: 212.122.214.* 31.12.04, 17:54
                                Wywołany na tym forum przez Ciebie Zinekk chciałbym gwoli usprawiedliwienia
                                napisać, że czytam wypociny tych pożal się Boże ofiar polskiego pieniactwa.
                                Ale zaraz sie zastanawiam...Czy warto na to chamstwo odpowiadać...??? Sam
                                widzisz mają odpowiedź na wszystko, monopol na rację wypowiadaną w żałosny
                                sposób.
                                Normalnym forumowiczom życzę szczęśliwego Nowego Roku.I tych mających coś do
                                powiedzenia szczerze pozdrawiam.
                              • Gość: Jazon Pozdrawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:50
                                Pozdro chłopaki- ja jeszcze poczekam z powrotem tutaj. Jakos motywacji nie ma,
                                a wypowiedzi bandy frustratow z obu stron barykady nie są warte komentarza.
                                Wszystkim normalnym forumowiczom życze udanego roku 2005.
                          • Gość: wróżka [...] IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 21:18
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: TylkoPolonia!!! Re: bzdura gub sie idioto IP: *.hipernet.ras.pl 01.01.05, 16:38
                Gość portalu: wróżka napisał(a):
                > a swoja droga gadka kida podoba mi się, zera kompromisu-sypie co mu wisi na
                > jęzorze

Tylko zebys sie w gacie nie spuscil...
          • Gość: TylkoPolonia!!! Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.hipernet.ras.pl 30.12.04, 23:13
            Tyfolu mam pytanie jaka nazwe nosi klub z torunia, bo chyba i apator i adriana
            to sponsorzy. A klub jak sie nazywa?
        • Gość: MAVERICK PL Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.12.04, 15:11
          Dla mnie najprawdziszą nazwą jest
          BTŻ Polonia Bydgoszcz
          tęsknie troche za nazwą
          BKS Polonia Bydgoszcz
          ale czasy się zmieniają
          a nazywanie
          Kujawiak/Budlex Bydgoszcz
          to takie troche beznadziejnie (według mnie) wyglądające
          W tabelach będzie 'Kujawiak/Budlex' a dla mnie naważniejszą częścią nazwy
          drużyny jest 'Bydgoszcz' Bez nazwy miasta w tabeli traci się bardzo dużo, ale
          niestety nie mam na to wpływu...
          • Gość: Piter Polonia Panowie wiecej optymizmu!!BedziemyMistrzami!! IP: 80.50.52.* 02.01.05, 11:40
            bedziemy mistrzami!! no ale tak bardziej serio 1.WLokniarz 2 Unia T 3 WTS/BTŻ
      • Gość: Magda z Krakowa Re: no to typujemy dm 2005 IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 29.12.04, 11:13
        No to zabawmy się , zgaduj zgadula czyja będzie złota kula. Ja ze ściśniętym
        sercem (kibic Tarnowa) typuje do złota Częstochowa, śrebro Unia Tarnów, brąz
        czyli 3 miejsce Apator lub Wrocław we wskazaniem na Apatora, potem Unia
        LesznoBTZ, Lotos, , ZKZ .. Apator moze zbyt wysoko ale determinacja zawodnkow w
        tej drużynie moze byc ogromna, Wrocław stracił trochę na sile rażenia, Unia
        Leszno bez Rufina hmm zobaczymy .A jak będzie to się okaże.Wszystko
        rozstrzygną " rycerze czarnego sportu" na swych rumakach i należy tylko
        wszystkim życzyc aby kontuzje omijały ich z daleka , abyśmy my kibice chcieli
        ich w sposób kulturalny dopingować, a zawodnicy swoje porachunki niech
        załatwiaja prywatnie poza torem , a złoto niech zdobędzie najlepszy czego sobie
        i wam życzę w nadchodzącym Nowym Roku 2005.
        Pozdrowienia z Krakowa
        • Gość: macdeth Re: no to typujemy dm 2005 IP: 213.199.218.* 30.12.04, 23:46
          He Apator zatonie jak okret w tym nowym roku jak tak beda sie zbierali z
          podpisaniem kontraktow to daleko zajda w tabeli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka