Gość: guerra IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.05.02, 16:26 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT wątek o CCC i projekcie sektorówki z logo Coca - Cola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivacee są gdzieś fotki tego cholerstwa? IP: *.cgs.poznan.pl 21.05.02, 18:27 chciałbym najpierw zobaczyć coś z czym mam walczyć. pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: są gdzieś fotki tego cholerstwa? 21.05.02, 19:45 Proponuję pić Pepsi........ a tak poważnie....od dziś drukuję naklejki Fuck Coca Cola........chętnych do rozklejania po różnych takich bimbach (przykładowo) proszę o meile ze zgłoszeniami......utworzymy bojówki.......zakleimy Polskę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Walczymy z Coca - Colą na sportowym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 20:05 Gość portalu: guerra napisał(a): > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT"target="_bla > nk">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT</a> > > > wątek o CCC i projekcie sektorówki z logo Coca - Cola Tylko Pepsi:)) oni tez przeciez w jakis sposob wspieraja Kolejorza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto koniec wojny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 21:46 Flaga na mundialu będzie polska! (23-05-02 18:31) We wtorkowej "Gazecie" ostro skrytykowaliśmy fakt, że na wielkiej biało- czerwonej fladze, którą zaprezentowano tydzień temu na meczu Polska - Estonia i którą polscy kibice mają zabrać na stadiony Korei, widnieje wielometrowy napis Coca-Cola. Firma w liście do nas wyjaśniła, że na fladze przygotowanej na mundial nie znajdzie się logo Coca-Coli. Oto list, jaki dostaliśmy od tej firmy: Coca-Cola szanuje narodowe wartości oraz osobiste uczucia wszystkich ludzi. Staramy się być lojalnym obywatelem każdego kraju, w którym działamy, i szanować jego wartości, w tym zwłaszcza symbole narodowe. Dlatego też zapewniam, że na polskiej fladze, którą przygotowaliśmy, aby służyła polskim kibicom do dopingowania naszej reprezentacji w Korei i Japonii, nie znajdzie się logo naszej firmy. Na tej fladze tysiące ludzi złożyło swe podpisy, tak że widząc tę flagę w telewizji w czasie meczów reprezentacji, będą mieli poczucie, że pełniej uczestniczą w dopingowaniu naszych piłkarzy. Coca-Cola jest również kibicem polskiej reprezentacji, dlatego w pierwszym projekcie chcieliśmy na fladze umieścić, wśród podpisów kibiców, także nasz firmowy "podpis". Skoro jednak miałoby to wzbudzać kontrowersje, to zamiast tego swoje podpisy złożyli pracownicy naszej firmy. Pomysł na przygotowanie flagi z podpisami kibiców zrodził się spontanicznie wśród naszych pracowników i nie był związany z naszymi działaniami promocyjnymi w związku z mistrzostwami. Mam nadzieję, że wyjaśniłem Państwa wątpliwości i że wszyscy razem będziemy pełnym sercem dopingować naszych piłkarzy. Krzysztof Jakubiak Communication & Public Affairs Manager Coca-Cola Poland Services Marcin Bosacki z "Gazety", który krytykował firmę, odpowiada: Chodziło mi właśnie o to, by ludzie oglądający w telewizji tę flagę widzieli w niej symbol Polski, a nie mieszankę polsko-colską. Jeśli "pracownicy Coca- Coli" się z tego wycofują - wspaniale. Dziękuję i życzę, byście tę wielką biało-czerwoną flagę mogli pokazywać w Korei aż do finału! no i gut. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: koniec wojny 24.05.02, 12:15 Hurrrrrrrraaaaaa !!!!!!! ZWYcięstwo !!!! ........a teraz jak już tak się wydarłem , to idę na piwo........ Odpowiedz Link Zgłoś