Gość: JACEK IP: 80.48.73.* 24.05.02, 13:12 PYtam sie dlaczego polsat sport został wrzucony tylko do Warszawy i Krakowa.Czy reszta miast jest gorsza,a noże nie zasluguje na to.Ważne że od 1 lipca idzie cena kablowki zaś w góre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajeczni Re: UPC robi w jajo IP: *.icm.edu.pl / *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 13:19 Dokładnie! Ja rezygnuje z UPC w najbliższym czasie. Już nawet nie będę dodawał że cena leci zały czas w górę a dochodzą takie "świetne" stacje jak Niepokalanów zamiast Wizji Sport itd... Bardzo ucieszyłem się kiedy jakiś czas temu czytałem zapowiedzi że P.Sport pojawi się w kilku sieciach kablowych, m.in. w UPC. A tu takie "jajo"!!!! Warszawa i Kraków... Świetnie - DZIĘKUJEMY CI UPC !!!!!!! I nie zapomnimy!!! ps. Kierownictwo C+ też się niech nie cieszy że przybędzie mu klientów na platformę cyfrową przy takiej polityce. NIE WYBIORĘ C+. Będę oglądał stacje naziemne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergi Re: UPC robi w jajo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 19:48 A skad jesteście? Ja z Sosnowca i też mam zamiar zrezygnować z UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekam Re: UPC robi w jajo IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.05.02, 20:02 dobrze wam tak, w ogóle Polska powinna być tylko w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DafiDoo Re: UPC robi w jajo IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:04 Gość portalu: bekam napisał(a): > dobrze wam tak, w ogóle Polska powinna być tylko w Wawie I jeszcze czego. Jakby Polacy byli reprezentowani tylko przez warszawiakow to ja wolalbym byc koreanczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: UPC robi w jajo IP: *.chello.pl 25.05.02, 00:26 Bekam debilu! juz napisalem Ci to w innym poscie ale powtorze... mam tylko nadzieje ze czytac umiesz! Jestes burakiem i przez Ciebie Warszawa ma taka reputacje! Ja tez jestem z Wa-wy i jako normalny Warszawiak czuje sie w obowiazku przeprosic Polskich Kibicow za takiego "bekama"... i takze za wszystkich dekli nienawidzacych innych tylko dlatego ze kibicuja innemu klubowi a nie Legii (tez jej kibicuje, ale jakos nie czuje nienawisci do Polonistow czy tez Wislakow).. zalosne zjawisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: UPC robi w jajo IP: 2.4.STABLE* 25.05.02, 13:16 Jestem z Gdyni i też zrezygnuję z ich usług jeżeli nie pokażą MŚ na żywo. Co do warszawiaków to po co im mistrzostwa jak nie mają szacunku dla naszych piłkarzy i rzucają bananami w Olego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: UPC robi w jajo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.02, 23:28 przed chwilą wysłałem mail,'a na info.upc@upc.com.pl , napisałem że w związku z zaistniałą sytuacja oszczędzę im kłopotu i sam rozwiążę z nimi umowę skoro dla nich opłacalne są tylko Kraków i Warszawa ( z reszty kraju chyba się zwiną ...i dobrze...). Pozdrawiam. A bekam niech się leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Myślę, że nie bedzie tak źle IP: *.chello.pl 24.05.02, 23:35 Wiem, że to wkurzajace, ale bez paniki. Przecież w ich interesie leży, żeby jak najwięcej osób oglądało ten Polsat Sport. Nie po to go kupowali, żeby teraz nie pokazywać. Myślę, że wrzucenie programu do reszty sieci to kwestia dni, ale można się upewnić. Numer do UPC w Warszawie to 70 10 822. Tylko bez awantur, bo podaję z prywatnego notesu :) Według danych liczbowych, któe podała ich rzecznik prasowy (mowa o 700 tys. osób z dostępem do UPC) wynika, że udostępnią program wszystkim abonentom, bo mają w ogóle ok 700 tys. (pakiet pełny). Ale faktem jest, że powinni lepiej poinformować. Nosy do góry. Odpowiedz Link Zgłoś