Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typowanie wynikow meczow Lecha - liga typerow???

IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 23:03
    witam, a wiec jest juz watek o ewentualnym typowaniu (swietny pomysl radost)
    wynikow. zamieszczajcie tutaj swoje opinie na ten temat i propozycje zasad
    punktowania i dzialania takiego przedwsiewziecia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto Re: Typowanie wynikow meczow Lecha - liga typerow??? IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 00:38
        jeszcze raz to, co napisalem na watku o pierwszych wynikach lecha... proponuje,
        zebyscie przesylali mi propozycje punktacji i krotkiego regulaminu. ja to
        wstepnie opracuje i przesle na wasze maile oraz przedstawie w tym watku i
        wspomnianym wczesniej - dogadamy szczegoly i RUSZAMY. musimy sie pospieszyc,
        meczyk juz niedlugo - najlepiej zrobic to do jutra (dzis...) wieczorem,
        czwartku. moj e-mail cane_muto@wp.pl. CO WY NA TO???
      • Gość: Radost Re: Typowanie wynikow meczow Lecha - liga typerow??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:47
        jestem na czacie Poznan:)
        • Gość: canemuto Re: Typowanie wynikow meczow Lecha - liga typerow??? IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 01:30
          czesc radost - powiedz mi, na jakiej stronie jest ten chat Poznan? czy tez
          trzeba na niego wejsc przez mirc albo icq?
      • Gość: Radost Re: Troche nie na temat:)) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 01:08
        Jest nas 1600 osób - to na pewno dużo i mało, ale w przypadku tak popularnego
        klubu jakim jest Lech Poznań oczekiwania są znacznie większe....

Mamy dla was propozycje, która nic nie kosztuje, a na pewno pomoże Waszemu
        Lechowi .

Niech każdy członek Naszego Klubu przez najbliższe 6 tygodni wakacji postawi
        sobie za cel zaproszenie i wpisanie do Wielkiej Bazy Kibiców Lecha Poznań
        kolejnych 5 członków- takiego mejla otrzymalem przed chwila!
        Ludzie do roboty! ja namowilem juz 4 osoby! ale przde wszystkim sie ciesze ze
        dwie z nich zaczely regularni chodzic na mecze! pozdro!
      • Gość: Radost Re: Typowanie wynikow meczow Lecha - liga typerow??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 01:36
        czat jest na stronie gazety:) spojrz w gore!:)) wybierz pokoj Poznan:)! i juz
        czatujemy !
      • Gość: canemuto pierwsze typy IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 09:55
        czy chcecie, zeby obstawiac takze mecze pucharowe? jesli tak to pierwsze cztery
        wyniki do wytypowania:
        1. 21.07 gornik leczna - LECH POZNAN l
        2. 25.07 jagiellonia bialystok - LECH POZNAN pl
        3. 28.07 LECH POZNAN - wlokniarz kietrz l
        4. 1.07 LECH POZNAN - jagiellonia bialystok pl
        proponuje typowac z czasem, nie wszystkie mecze na raz... z reszta - jak kto
        woli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka