Gość: Rafał IP: *.chello.pl 26.05.02, 08:21 No i gdzie sa Ci co wolali ze Kucharz bedzie tam co najwyzej trawe kosil ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 26.05.02, 08:53 Ludzie, napiszcie mi co sie dzieje na tym boisku. Nie moge ogladac tego meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: 168.143.113.* 26.05.02, 08:57 ja też już NIE MOGĘ go oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 08:58 Gość portalu: pablo napisał(a): > ja też już NIE MOGĘ go oglądać... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 26.05.02, 08:59 :) W sumie to zawsze jakis komentarz. Ale moze ktos bedziej mniej oszczedny w slowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.chello.pl 26.05.02, 09:35 koreanczycy strzelili na 2:1 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 08:57 Kucharski udowodnił, że może grać zarówno jako napastnik (dziś), jak i rozgrywający (Estonia). Jest on naprawdę świetnym zawodnikiem i zasługuje na bycie pierwszym rezerwowym na playmakerze (ew. drugim jako napastnik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 10:37 Na dziś to Kucharski powinien grać za Żurawskiego, ale jeden mecz nie może nikogo przekreślać zobaczymy co zadecyduje Engel. Po meczu moja jedenastka wygląda tak: Dudek - Hajto, Zieliński (za Wałdocha), Bąk, Rząsa - Koźmiński, Kałużny, Świerczewski, Krzynówek - Oli, Kucharski. Szkoda tylko że nasi nie umieją strzelać z dystansu bo taki strzał będzie groźny jak pokazał koreańczyk. Piłka dostaje świetnej rotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 10:53 Qna! To ten mecz byl transmitowany? FUCK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Re: SPARING Z KLUBEM KOREANSKIM !!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.02, 11:00 Mój typ na mecz - www.futbolnews.prv.pl - Mundial na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś