Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TYSON vs LEWIS W TVP2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:12
    wiem ze atmosfera mundialu w pelni ale istnieja rowniez inne rownie wazne
    wydarzeia w swiatowym sporcie... na podstawie rzeczpospolitej z 28 maja walke
    mika i gay'a lewisa bedzie mozna obejzec w tvp2!!!!!!!!!! ciezko w to uwierzyc
    ale rzeczpospolitej mozna chyba zaufac... (-: wiem ze to bedzie bardzo trudne
    ale mam nadzieje ze mike przygotuje sie dobrze do tej walki i znokaltuje lewisa
    np w 6 rundzie...
    pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: eM A iKS Re: TYSON vs LEWIS W TVP2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 29.05.02, 01:20
        Gość portalu: pm napisał(a):

> ale mam nadzieje ze mike przygotuje sie dobrze do tej walki i znokaltuje lewisa
        > np w 6 rundzie...
        > pozdrawiam.

Nie da rady, nie walczy za często! Brak mu obicia ostatnimi czasy i już nie jest
        tym Mike'm sprzed kilkunastu latek.

Pozdrawiam
        • Gość: viper Re: TYSON vs LEWIS W TVP2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.150.* 29.05.02, 07:51
          Będzie na żywo czy z dwudniowym poślizgiem?
          • Gość: pop Re: TYSON vs LEWIS W TVP2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.27.* 29.05.02, 11:27
            Mam nadzieję że zobaczymy wreszcie kawalek dobrego boksu, bo ostatnio było z
            tym cieńko w wadze ciężkiej
      • Gość: gerard Re: TYSON vs LEWIS W TVP2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:49
        Jeśli to prawda to bomba! Ja kibicuje jednak Lewisowi.
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka