Gość: W Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 19:09 NAPAKUJĄ SIĘ KOKSEM JAK CHŁOPAKI WÓJCIKA W BARCELONIE - COŚ WYGRAJĄ - A PÓŻNIEJ BĘDZIE OBCIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 02.09.01, 20:26 Trafić do grupy z Koreą byłoby bardzo korzystne. Moglibysmy wtedy poważnie namieszać. Gratulacje dla Engela - facet ma łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokti Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.09.01, 21:10 Engel ma leb, to po pierwsze(choc poczatkowo w niego nie wierzylem), ale ja chyle czola przed wszystkimi naszymi pilkarzami (moze poza Zdebelem:-)). Pytanie prowokuje troche ludzi, ktorzy nawet jeslibysmy rozpykali Argentyne 3:0 a potem 4:1 Francje i tak powiedzieliby, ze jestesmy beznadziejni...kij im w ryj..Nie mowie, ze jestesmy najleposi, ale od kilkunastu lat ogladam mecze Polakow i jestem baaaardzo wdzieczny naszej reprezie za te chwile radosci, nawet jak nie wyjda z grupy, ja i tak uwazam, ze naleza im sie co najmniej brawa, pelen szacuneczek, za brak sodowy również..gratulki chlopaki..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!!(OBY JAK NAJWIECEJ :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:10 MOIM ZDANIEM WYJDZIEMY Z GRUPY - JEDNAK DUZO BEDZIE ZALEZALO OD LOSOWANIA - BYC MOZE TRAFIMY NA JAKAS DRUZYNE, DO POKONANIA KTOREJ BEDZIEMY DODATKOWO ZMOBILIZOWANI - PRZYKLADOWO ANGLIA CZY NIEMCY - CHOC JA OSOBISCIE ZYCZE POLAKOM JAK NAJLATWIEJSZYCH PRZECIWNIKOW... PO ROZGRYWKACH GRUPOWYCH TO JUZ KOMPLETNA NIEWIADOMA... OSOBISCIE STAWIAM NA POLFINAL.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTATA Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:21 W takiej sytuacji być realistą to nie pozwolić sobie na marzenia. Będziemy MISTRZAMI ŚWIATA. Po to walczy się o udział wtakiej imprezie żeby wygrywać. W moim życu po raz piąty dostałem prawo marzyć, że widzę naszych piłkarzy jako mistrzów. Po raz piąty tak też typuję. Nie zapomnę satysfakcji jakiej doświadczałem gdy byli blisko spełnienia marzeń. Ten zespół jest coraz lepszy i sprawdza się w nowych dla siebie sytuacjach. Ciekawe jak zagra z Białorusią i Ukrainą. Wielcy nie odpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bull Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:24 redakcja napisał(a): > Zapraszamy do dyskusji o tym, co Polska osiągnie na mistrzostwach świata. Awans > > wywalczyliśmy jako pierwsza drużyna z Europy. I co dalej? > Trzy mecze i do domu? > Wyjście z grupy, po walce, ale potem porażka? > Ćwierćfinały? > Półfinały? > A może.... > Jedziemy jako pierwsza drużyna z Europy(po eliminacjach) a wracamy jako ostatnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bull Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:28 redakcja napisał(a): > Zapraszamy do dyskusji o tym, co Polska osiągnie na mistrzostwach świata. Awans > > wywalczyliśmy jako pierwsza drużyna z Europy. I co dalej? > Trzy mecze i do domu? > Wyjście z grupy, po walce, ale potem porażka? > Ćwierćfinały? > Półfinały? > A może.... > Jeżeli awansowaliśmy z pierwszego miejsca wyprzedzając Ukrainę i Norwegię, w dodatku zrobiliśmy to jako pierwsza drużyna z Europy( po elim.) to jedziemy na MŚ. po złoto oczywiście. Takie potęgi jak: Anglia, Włochy czy Niemcy to dla nas chłopaczki do bicia. Polska, biało-czerwoni, Polska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 21:42 Wydaje mi się, że ćwierćfinał MŚ byłby wynikiem dokonałym, ale i osiągalnym przy pełnej koncentracji i odrobinie szczęścia przy losowaniu (wszyscy przecież dobrze wiemy, że na dzień dzisiejszy istnieje wciąż wiele reprezentacji z którymi wygrać chyba byśmy nie potrafili, ot - chociażby Argentyna, czy Francja). Zajście dalej byłoby spełnieniem snów - ale czy rzeczywiście zasłużylibyśmy na miejsce w pierwszej czwórce świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 10.1.30.* 03.09.01, 02:02 CO WY KURWA WIECIE O PILCE NOZNEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbas Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 03.09.01, 09:53 POLSKA TO JEST POTĘGA POLSKA NAJLEPSZA JEST POLSKĘ TRZEBA SZANOWAĆ POLSKA W FINAŁACH JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mvp Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 212.160.130.* 03.09.01, 09:57 I co z tego skoro nie każdy będzie mógł oglądać mecze na żywo ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Zwycięstwo!!!!!!! IP: *.*.*.* 03.09.01, 14:19 najlepiej kontre graja Anglicy z Liverpoolu (Owen + Heskey). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.s WARTO PRZECZYTAĆ-ANALIZA IP: 192.168.0.* / 217.98.193.* 03.09.01, 14:44 1.wielkie podziękowania dla piłkarzy-dali nam dużo radości 2.żyje już 20 lat i dopiero teraz będę oglądał mistrzostwa z prawdziwym zaciekawieniem(a starzy niebędą musili przypominać sobie-i nam-jak to było, kiedy... 3.zgadzam się z Bogdanem i z the_foe 4.lepsi(niby) siatkarze nie awansowali do MŚ(a szkoda) choć za przeciwnika mieli zespół pokroju(piłkarskiego) Norwegii,Belgii czy Szkocji...-BRAWO PIŁKARZE 5.widze,że na Forum są sami ludzie z wielką wyobraźnią,... a Oscara za najlepszy scenariusz otrzymuje....SCUD-gratuluję i życzę (filmowo-piłkarskiej) realizacji:))) 6.zgadzam się,że Polska może stać się czarnym koniem(inni moi kandydaci to: Japonia,Irlandia i...Australia) 7.na MŚ nie ma słabych przeciwników(mogą być bez formy,ale to już inna sprawa) więc chęć wylosowania Korei mnie nie napawia optymizmem(lepsze to niż Francja- to fakt) 8.jakie widzę szanse z rywalami na MŚ(na dzień dzisiejszy i moimi przewidywaniami:Francja-poza zasięgiem-moim zdaniem obroni tytuł Japonia- wielka niewiadoma-można ich ograć,choć jak mają dzień to ...ojjoj Korea-gospodarz może iść niesiony dopingiem... przez pierwsze 45 minut Kamerun-jak ktoś napisał mają 11 czarnych-przepraszam(moja dziewczyna by się obraziła)-a my jednego,ale ma taki szacunek w Polsce jak żaden inny czarny-ups- na świecie (no może Michael Jackson :)))---poradzimy sobie Tunezja-hmm--jedziemy z nimi!!!! RPA-silny zespół z doświadczeniem z tamtych MŚ-poziom zbliżony do Polski-przy dobrej naszej grze do pokonania Nigeria-zawsze silna i nieobliczalna-jak trafią z formą to nie mamy szans Senegal-przez wszystkich lekceważona,a pamiętacie taką drużynę jak Maroko (fajnie grali co nie?)zastanówcie się dlaczego nie jadą na MŚ???---ale wygramy Argentyna-niestety poza zasięgiem Ekwador-jedyny zespół,z którym jestem pewien że wygramy(nie pytajcie dlaczego!) Paragwaj-sam Chilavert meczu nie wygra-po karnym możemy wygrać Brazylia-teraz z nią jedziemy,ale to jest złudne to się może zmienić-uwaga Ronaldo back!!! Włochy,Hiszpania-na razie ...niestety Portugalia,Anglia-powalczymy,przy ich słabszym dniu wygrana nasza( z Anglią będzie gorzej), a tak walczymy jak lwy(żeby Anglicy nie mieli takiej fofmy jak w sobotę) Rosja,Turcja,Czechy,Szwecja,Belgia-ten sam poziom-zależy od dyspozycji dnia,możemy ..."wygrać,przegrać albo zremisować" Niemcy- z taką formą to 3:1 dla naszych, ale to są Niemcy i grają 90 min. Jugosławia,Chorwacja,Irlandia-nasz poziom-grają szybką piłkę będzie bardzo ciężko-lepiej ich ominąć na MŚ Jamajka,kraje z Azji--możemy sobie poszczelać!!!(uwaga na Chiny-jest ich dużo) Australia(Kolumbia)--z taką formą nie poradzimy sobie(na razie) Meksyk,USA-to zależy jak się przygotują do MŚ-lekko przed nami:(( 9.nastawcie się na nocne oglądanie meczów-szkoda,że jest tak daleko:(((((((((( 10.gdzie jesteśmy w piłce światowej?-przetestują nas Belgowie-jak przywieziemy dobry wynik to nie ma mocnych:))) co wy na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: WARTO PRZECZYTAĆ-ANALIZA IP: *.*.*.* 03.09.01, 15:50 ciekawie napisane - z tym, ze wiecej osobistego optymizmu w tym, niz chlodnej analizy - np. z Anglia poplyniemy jeszce gorzej niz Niemcy, jesli nie daj Bog na nich trafimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Howser17 Co zrobimy na MŚ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:06 Wszyscy mówią o Francji, ale pamiętajcie - ''mundial w Europie, wygrywają Europejczycy; MŚ poza Starym Kontynentem - mistrzem zostaje drużyna południowoamerykańska'' (tak było zawsze. Stawiam na Argentynę. Co do biało-czerwonych: a mało to drużyn ''z nikąd'' zdobyło dobre miejsca na wielkich imprezach: Dania - ME''92, Czechy ME''94 Chorwacja MŚ''98. Z drugiej strony, jeśli trafimy na silną grupę, dobrze byłoby chociaż zagrać jak Słowenia na Euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Co zrobimy na MŚ IP: *.*.*.* 04.09.01, 19:04 z tymi ''zlotymi regulami'' to doradzam ostroznsc: do tej pory Mundial byl albo w Europie, albo w Ameryce (Pln lub Pld) - i rzeczywiscie, jakos nigdy nie wygrywala druzyna z przeciwnej strony Atlantyku - ale teraz jestesmy w Azji, wiec trudno powiedziec, kogo to faworyzuje jezeli chodzi o Mistrzostwo Swiata. W kazdym razie raczej nie Iran albo Chiny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_M Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 10.105.13.* 03.09.01, 14:46 Po mistrzostwach bedziemy mieli kadre zlozona z graczy wystepujacych w bardzo dobrych europejskich klubach. Karwan, Kryszalowicz i paru innych pojda sladami Dudka, Waldocha, Hajty, Swierczewskiego i Olisadebe. Wystarczy, ze wyjda w dobrym stylu z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BACA Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 213.195.133.* 03.09.01, 16:04 Losowanie dopiero 1.12.2001 ale myślę , że mamy szanse na wyjście z grupy a potem wszystko może się zdarzyć!A tak przy okazji zaniepokoił mnie artykuł w ponidziałkowej "Gazecie Sport" o kosztach wyprawy do Azji,więc może kolej transstberyjska to dobry pomysł na dotarcie na finały M.Ś.?! Może Gazeta mogła by zajać się tym tematem na swoich łamach albo nawet wysłać kogoś w taką podróż?!Myślę ,że wyszedł by z tego równie ciekawy artykuł co szukanie rodziny Olisadebe w Nigerii opublikowany w Magazynie Gazety kilka miesięcy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KsR Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:17 Wydaje mi się,że dużo będzie zależało od pierwszych 2 meczy Polaków.Po tak długiej przerwie nie wiadomo jak pokażą się na tej imprezie.Jeżeli wyjdziemy z grupy to wszystko może się zdarzyć.Światowa piłka jest teraz tak wyrównana,że każdy może wygrać z każdym.Myślę i głęboko w to wieżę,że Polska będzie czarnym koniem tych mistrzostw.Stawiam na miejsce w pierwszej 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 10.0.254.* / *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 19:30 Jak nie stracimy wiary w siebie, nie będziemy pękać i wlaczyć do końca (nie traktować awansu np. do półfinału za sukces i tyle wystarczy - jak Bułgaria w 1994 lub nasi z Włochami w 1982). Powalczyć możemy z każdym, piłka jest okrągła... Poza tym: drużyny klubowe potęg piłkarskich będą walczyć w Lidze Mistrzów - efekt- wszyscy są zmęczeni sezonem, a poza tym wszyscy się znają jak łyse konie. Drużyna świeża, nierozpracowana przez inne drużyny ma duże szanse. Jak często zdarza się, że zawodnik świeżo po kontuzji błyszczy w imprezie (Van Basten w 1988) - jest świeży i głodny gry. Myślę, że to będą nasze atuty. Najbardziej obawiam się o naszych zawodników, którzy mogą stracić miejsce w podstawowej jedenastce w swoim klubie (Kłos, Iwan, Bąk, Matysek) bo wówczas możemy mieć problemy. W piłce nie zawsze wygrywa ten kto jest wyżej sklasyfikowany, uznawany za mocniejszego. Bywa, że drużyma broni się na własnym polu karnym przez cały mecz i zdobywa po jednej akcji zwycięską bramkę (Wembley 1971 prawie tak było - karny był nie słuszny). Na pewno awans jest sukcesem, nie zapominajmy jednak o biedzie naszych klubów - tu jest chyba największe zagrożenie dla rozwoju polskiej piłki - brak jasnych reguł na finansowanie sportu wyczynowego. Mieszkam w Lublinie - tu pozostała jedynie drużyna piłkarek ręcznych Monteksu - wszystko pozostałe to wspomnienia... Nawet nie stać na III ligę. I tak jest w wielu miastach Polski (Stal Mielec,Lechia Gdańsk, ŁKS,Górnik Wałbrzych,Olimpia Poznań, Szombierki Bytom, Cracovia, Jagielonia Białystok itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orestes Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:54 Ludzie czym wy się podniecacie, po pierwsze grupa nie była zbyt dobra, po drugie Hiszpania każde eliminacje wygrywa w pięknym stylu i co z tego? Choć sukcesem jest sam awans, więc cieszmy się :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dREX Nie dać za wygraną! IP: 3.149.5.* 03.09.01, 21:14 Jeśli nie spuszczą z tonu, zagrają jak dotyczczas - ćwierćfinał jest nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrekq Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.09.01, 21:35 Polska reprzentacja grała do tej pory z rywalami gorszymi od siebie i przeżywającą w tej chwili kryzys Norwegią. Uważam że z mocniejszymi rywalami może sobie nie poradzić(chociaż Polska jest nieobliczalna). Obawiam się, że gdy chłopcy przegrają wszystkie 3 mecze będą porównywani do Andrzeja Gołoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HyLo Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 16:10 Dziwie sie zawsze dwom kategoriom ludzi. Pierwsi nic tylko kracza. Nie wyjdziemy z grupy... No dobra, ale z kim my wygralismy... Na MS na pewno przewalimy wszystkie mecze... Czerpia satysfakcje z takiego biadolenia czy co? Drudzy po byle czym wpadaja w euforie. Polska juz jest dla nich medalista MS. Troche rozsadku! Owszem , wyszlismy z grupy w dobrym stylu, ale, kazdy przyzna, ze nie byla to najsilniejsza mozliwa konkurencja. Osobiscie uwazam, ze Polske stac na 1/8, moze cwiercfinal. Wtedy najdalej, chyba, ze bedziemy miec duzo szczescia, trafimy na jakas Francje, wlochy czy Argentyne. Druzyny swietne i, co bardzo wazne, maja doswiadczenie z wielkich imprez. Z nimi to my obecnie nie jestesmy w stanie wygrac. Milo by jednak bylo, gdybysmy sie okazali czarnym koniem, tak jak ostatnio Chorwacja. Trzymam kciuki! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 193.116.20.* 04.09.01, 17:48 Jezeli chlopaki wygraja ostatnie dwa mecze (ktore dla Bialorusi i Ukrainy wiele znacza) to udowodnia, ze sa naprawde NIEZLI. Nie maja juz o co grac a rywale sie bija o awans, wiec wygranie tych spotkan pokazaloby, ze nasi umieja oprzec sie atakom zdesperowanych przeciwnikow. Co do mistrzostw to w grupie bedziemy mieli zespol roztawiony (czyli albo ktorys z gospodarzy albo tradycyjne potegi typu Argentyna, Francja, Wlochy, itd...) Liczmy na gospodarzy, bo trzeci zespol w grupie bedzi conajmniej na naszym poziomie, a czwarty tylko teoretycznie slabszy. Teraz na mistrzostwach juz nie ma zespolow, ktore sie ciesza, ze sa i ze przegrywaja tylko trzema bramkami a nie piecioma. Nawet Francja czy Argentyna musza sie napocic zeby pokonac Koree czy Iran. Niby nie przegralismy od 12-tu czy 13-tu spotkan, ale tez nie gralismy towarzyskich spotkan z druzynami wyzej notowanymi od nas. Polscy pilkarze graja dobrze zespolowo i nareszczcie wierza w siebie. To pozwoli im wyjsc z grupy. Jak dobrze trafia w drugiej rundzie dopchna sie do cwiercfinalow. Jak znajda rytm i beda na fali, a rywale beda grali przecietnie, bedzie polfinal. Jak rywale beda oslabieni przez zolte kartki, strzela samobojcza i nie wykorzystaja tuzina szans na strzelenie nastepnych bramek dojdziemy do finalu po karnych. Jak wszystko powyzej sie powtorzy, Oli pobiega dwa razy szybciej, piorun z nieba spadnie, kaktus mi na dloni wyrosnie i obie moje babcie z martwychwstana, to bedzie PUCHAR... a wtedy, a wtedy to taka impreza bedzie, ze Polska i wszystkie Polonie nie wytrzezwieja przez 5 lat i tak na haju wygramy tez mistrzostwo Europy - jak Francuzi. Co se bedziemy zalowali, nalezy nam sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.96.186.155.host.de.colt.net 04.09.01, 17:52 Czarnym koniem to bylismy w 1974. Ale w 1974 to byly nazwiska Lato, Deyna, Lubanski itd. Chlopaki grali jeszcze dobrych pare lat ''78, ''82. A nasi obecni "Mlodzi Gniewni" to sie wypowiadaja - "to byla dla nas ostatnia szansa na gre w mistrzostwach". Mam nadzieje, ze jak trafimy na Angoli, to nie rozjada nas jak Adolfow. kpt.Klos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWEW Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:37 HGHGHGHGFHFGHGHFGHHGHGHGHGHGHGHGFHSADG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabkarz Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:50 No jak to co?! Duuuuuużo! Ma się rozumieć! Nie no, tak na poważnie to nie obraziłbym się gdyby wyszli z grupy. Wtedy będzie już naprawdę fajnie! A kiedy dojdą do ćwierćfinału to ja po prostu nie mam słów... Skacze do sufitu i z powrotem przez cały tydzień, a nawet i miesiąc!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Howser Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:31 Rację masz! Wychodzimy z grupy - bardzo duży sukces (II runda dla drużyny nie grającej na wielkiej imprezie od 16 lat), ćwierćfinał - wielki, wielki, wielki sukces (pamietajcie o meczach towarzyskich drużyny Engela z prawdziwymi potęgami Hiszpanią, Francją, Holandią) I Niemców to my na pewno nie rozjedziemy, w końcu to drużyna na pierwszym miejscu w swej grupie, a że zdarzyło im się potknięcie... (oni od iluś tam lat nie przegrali u siebie). W końcu Anglię, co nas rozbijała przez kilka kolejnych eliminacji pokonali na wyjeździe (1:0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer szkopy to mamy na raz, jakby co IP: *.*.*.* 04.09.01, 18:53 to teraz II liga eurpopejska - zreszta nie wiadomo, czy w ogole bedziemy miec szanse ich spotkac w AZJI: owszem, sa na 1 miejscu w swojej grupie, ale to dlatego, ze Anglia ma jeden mecz mniej - jutro koledzy zza Odry juz beda oczko nizej - a w barazach maja Ukraine z Szefem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 04.09.01, 19:16 No więc jest tak: nikt nie wie jak będzie, każdy chce żeby było jak najlepiej więc wierzy w Mistrzostwo! Najlepiej jest wciąż powtarzać że jedziemy po wygraną, bo może wtedy usłyszy to też reprezentacja. Engel prawdopodobnie już w to wierzy i stawia na to swój majątek. No cóż, wtakim razie mówię - oczywiście, mistrzostwo mamy w kieszeni, aha - przyszłe eliminacje też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 04.09.01, 20:07 Tyle razy juz to mowilem, ze nie chce mi sie powtarzac ale zrobie to, ostatni raz. Zdobedziemy (najwyzej) 1 punkt i nie wyjdziemy z grupy. pozdrw.grek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.upc-b.chello.nl 04.09.01, 20:54 Gość portalu: grek napisał(a): > Tyle razy juz to mowilem, ze nie chce mi sie powtarzac ale zrobie to, ostatni > raz. > Zdobedziemy (najwyzej) 1 punkt i nie wyjdziemy z grupy. > pozdrw.grek. To lepiej nic nie mow zjebie nie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 05.09.01, 05:27 Gość portalu: TYTUS napisał(a): > Gość portalu: grek napisał(a): > > > Tyle razy juz to mowilem, ze nie chce mi sie powtarzac ale zrobie to, osta > tni > > raz. > > Zdobedziemy (najwyzej) 1 punkt i nie wyjdziemy z grupy. > > pozdrw.grek. > > To lepiej nic nie mow zjebie > nie pozdr. Tytus - Lepiej ty nic nie mow bo jestes zalosny, az mi sie smutno za ciebie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vuj Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 20:27 zdobędziemy mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.09.01, 04:47 Mala porada dla trenera Engela: przed rozpoczeciem MS w Korei/Japoni prosze zorganizowac spotkanie naszej kadry z finansowym ekspertem( dobry amerykanski bankowiec bylby najlepszy )" Temat " - ile sa warte kontrakty z zachodnimi klubami jak druzyna awansuje do polfinalu, a ile sa warte jak odpadnie w pierwszej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulaa o której w TVP????? IP: 206.99.201.* 05.09.01, 10:09 Czy ktoś z Was orientuje się,o której TVP bedzie transmitowac dzisiejszy mecz???!!!???!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciaz Re: o której w TVP????? IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 05.09.01, 10:56 22.05 tak mowi ci stach metal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciaz Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 05.09.01, 11:00 Zeby podpisac taki kontrakt trzeba najpierw cos umiec, a taki Hajto to potrafi jedynie pierdolnac w trybuny!!!!! PS Pozdrowiena dla Jacka Zielinskiego, brakuje mi jego strzalow, przy ktorych pilka leciala na Legii do kanalku za trybunami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer amerykanskiego rynku nie polecalbym naszym kopaczom.... IP: *.*.*.* 05.09.01, 14:07 ...chyba, ze maja takie mozliwosci jak ten koles z Tych, co gra w National Football League Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 05.09.01, 12:53 pewnie bedzi tak jak grecja w 94 trzy mecze bramek 0 i zakup biletow powrotnych ale to i tak dobrze bo od 15 lat wcale nas tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.panther.dialup.pol.co.uk 05.09.01, 19:58 Gość portalu: wert napisał(a): > pewnie bedzi tak jak grecja w 94 trzy mecze bramek 0 i zakup biletow powrotnych > > ale to i tak dobrze bo od 15 lat wcale nas tam nie było Tez sie tego obawiam. Sytuacja jest niemal identyczna, az strach. Dlatego nie ma co szalec dopuki nie sprawdzimy sie z twardymi rywalami, jak Anglicy, Niemcy, Francuzi lub Wlosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goofy Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: *.olsztyn.tpnet.pl 05.09.01, 14:09 NIC!!!!! NIC!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆVICH Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 134.65.157.* 05.09.01, 14:47 Z GRUPY WYJDZIEMY, WIERZĘ W TO GŁĘBOKO, A WSZYSTKO CO PONADTO, TO BĘDZIE SUKCES, ALE PRAWDĘ MÓWIĄC SAM AWANS JEST JUŻ OSIĄGNIĘCIEM PONADPRZECIĘTNYM W KONTEKŚCIE OSTATNICH KILKUNASTU LAT "POSUCHY" I "KLĄTWY PIECHNICZKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: CO OSIĄGNIEMY W KOREI I JAPONII????!!!!! IP: 64.168.108.* 05.09.01, 21:03 > Półfinały? > A może.... > Jestem optymista. Wierze, ze spokojnie wyjdziemy z grupy i bedziemy czarnym koniem turnieju! Odpowiedz Link Zgłoś