Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje??????

IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.09.01, 21:27
    ????????????
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sonny Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: 65.42.135.* 01.09.01, 22:09
        Mysle,ze jednak pierwszy.My przeciez przed meczem bylismy juz liderem.
        Tak apropos czy ty nie masz na imie Marcin?:)
      • Gość: Al Bundy Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 22:18
        Jednak degrengolada Niemców jest szokiem dla całej Europy. Na zwycięstwo Angoli
        można było liczyć, ale nie w takich rozmiarach. Brawo Anglia (Liverpool)!
        • Gość: zbyszko Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:40
          zgadzam sie z alem boundy

to bardziej szokuje.. ale też cieszy (mnie)
          • Gość: Tomek K Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.bychawa.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 22:07
            Cieszeę sie zajebiście że szkopy przegrały aż 5 - 1 z angolami oby tak dalej
      • Gość: Drapka Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 01.09.01, 22:46
        No sądząc z dotychczasowej gry naszych w eliminacjach, to ten drugi wcale nie
        szokuje, zresztą przed meczem obstawiałem coś koło 3:1 lub nawet 3:0 dla nas,
        ale bałem się komuś o tym głośno powiedzieć. Szokuje może mając na uwadze nasze
        osiągnięcia w ciągu 16 lat. A 1:5 - no cóż - Niemcy zeszły mocno na dziady - to
        już nie jest ekipa Klinsmanna, Voellera, Littbarskiego i innych, która we
        Włoszech zdobyła mistrza. Co prawda nie spodziewałem się, że Angole, którzy też
        przecież nie są w najlepszej formie wbiją Niemcom aż 5 bramek. Ale taki jest
        sport (ten wielki, bo gdyby to była nasza liga, to nawet nie chciałoby mi się
        klawiatury marnować, żeby opisywać te "cuda").
      • Gość: kmicic Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.interpc.pl 01.09.01, 23:10
        Zdecydowanie najbardziej szokują Niemcy! Pokazali coś s stylu Ruchu Radzionków
        albo innego cudownego klubu. Byłem na Śląskim i powiem szczerze ze jesli mnie
        by tak dopingowano to nawet z Francją bym wygrał 3:0!!! Śląski to "da bezt"
        stadion in Polen!!!
        Chciałbym pozdrowić pana z rzędu przede mną za to jak ładnie kibicował, a takze
        tą wkurzającą kobiete za mną co na Karwana krzyczała : "ten z trójką jest
        pusty!!!na Kryszałowicza: Podaj do dziewiątki!!! no i na Emsiego: "murzyn jest
        wolny!!!" i tego typu hasła.
        KMICIC
      • Gość: obserwat Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: 10.129.221.* / *.acn.pl 01.09.01, 23:20
        Jest wielu Polaków i Norwegów, którzy pamiętają wyższe zwycięstwa Polaków nad
        Norwegami, ale jest bardzo mało (albo nawet nie ma wcale) Niemców i Anglików
        pamiętających taki wynik.
      • Gość: the_foe Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:06
        Dla mnie jest to szok, jak zyje nie pamietam takiej przegranej Niemiec i to na
        wlasnym boisku. Tym bardziej, ze Anglia to raczej juz wychudzony Lew (gdyby nie
        Backham i Owen to by juz dano zdechl). Nawiasem mowiac, czy ktos pamieta by
        Kahn wpuscil tyle goli - juz nie jest nr na swiecie (moze Dudi przejmie korone,
        jak Livershit pozwoli mu grac)
        • Gość: kibic Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 00:22
          Anglicy dojebali szwabom,to było nawet piękniejsze niż zwycięstwo nad Norwegią
          • Gość: Tomek Szkopy kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bychawa.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 22:15
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> Anglicy dojebali szwabom,to było nawet piękniejsze niż zwycięstwo nad Norwegią
            Szkopy kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: pati Re: Szkopy kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.FASK.Uni-Mainz.DE 04.09.01, 15:44
              czesc,

1. Szwab to mieszkaniec Szwabii (czyli okolic Stuttgartu), a nie synomin wyrazu NIemiec
              2. cieszac sie ze zwyciestwa anglikow zapomniales, ze to oni zamordowali gen. Sikorskiego i
              jeszcze za to nie przeprosili.
              • Gość: MIODEK Re: Szkopy kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 11:07
                ... chyba Anglików (raczej A niż a)
              • Gość: Luxc Re: Do Pati IP: *.waw.cdp.pl 05.09.01, 17:41
                Sikorskiego zabili ruscy i już przeprosili, tylko tak, żeby nikt nie słyszał.
                pozdr
          • Gość: Airduck Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.jasna.tarnow.pl 02.09.01, 22:26
            Oba wyniki to sama radość! :)))
            <www.airduck.prv.pl>
        • Gość: zbyszko Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 01:57
          sam jesteś wychudzony, no i khan z klosse ze swoją paką (no może poza janckerem)
      • Gość: maxcav Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 03:13
        Nie widziałem boju w Monachium (po meczu naszych wyskoczyłem poświętować ;))
        a gdy wróciłem to o jezuu. W życiu bym się tego nie spodziewał. No ale piłkarze
        Liverpool''u byli dziś najlepsi w całej Europie (mowa nie tylko o Owenie,
        Heskey''u i Gerrardzie, ale też o DUDKU!). Tylko Riise coś się nie dopasował do
        poziomu (może to i dobrze). Ciekawe ile wygrali farciarze obstawiający taki
        wynik na zakładach? Może ktoś wytypował, to niech się pochwali...
        pozdr.
        PS Jeszcze coś o Polakach. W finałach MŚ są na razie dwa zespoły z Europy:
        Francja (mistrz. św. i Europy) oraz Polska! Ciekawe, kto rok temu przewidziałby
        coś takiego (na pewno nie ja). Engel i chłopaki już dużo osiągnęli, ale, qrde,
        apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc... Czekamy na Japonię i Koreę!!!
        • Gość: neron Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.legnica.dialog.net.pl 02.09.01, 03:29
          Napewno cala pilkarska europa sie dziwi wynikowi meczu pomiedzy Niemcami a
          Wyspiarzami.Napewno tez sie zastanawiaja jak to mozliwe,ze MY jako pierwsi(z
          eliminacji)z Europy mozemy sobie rezerwowac bilety na mundial.Kto o zdrowych
          zmyslach by powiedzial rok temu,ze bedziemy tak szybko swietowac awans?
          A moze to tylko sen? hehehe Wrescie wzielismy sprawy w swoje rece!!! OBY TAK
          DALEJ!!!!!
        • Gość: observer nikt nie stawial na 1:5 !!! IP: *.*.*.* 03.09.01, 15:36
          z tego co mi wiadomo, to choc wielu Anglikow stawialo na zwyciestwo swojej
          druzynu w Monachium, to nikt (NIKT!) z setek tysiecy grajacych nie postawil
          pieniedzy na wynik 1:5 !!! (przynajmniej nie u bukmacherow William Hill). Ten
          wynik to jedna z najwiekszych sensacji ostatnich kilku lat.
          Natomiast nasze 3:0 to jest prawie w granicach normy.
          • Gość: neron Pytanko do grajacych...... IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.01, 19:47
            Czy mozna bylo postawic dokladny wynik meczu Niemcy-Anglia? jezeli tak czy byl
            wynik 1-5 ?? jezeli tak to czy w profesjonalu i stesie?
            • Gość: @ojtek Re: Pytanko do grajacych...... IP: *.cybernet.krakow.pl 03.09.01, 20:08
              Gość portalu: neron napisał(a):

> Czy mozna bylo postawic dokladny wynik meczu Niemcy-Anglia? jezeli tak czy byl
              > wynik 1-5 ?? jezeli tak to czy w profesjonalu i stesie?

Bukmacherzy na niektóre mecze mają "correct score" ale stawianie na takie wyniki
              yo czyste szaleństwo,kurs pewnie był w granicach 1/100

• Gość: ochman Re: Pytanko do grajacych...... IP: 194.203.162.* 05.09.01, 12:24
                Gos´c´ portalu: @ojtek napisa?(a):

> Bukmacherzy na niektóre mecze maja˛ "correct score" ale stawianie na takie wynik
                > i yo czyste szalen´stwo,kurs pewnie by? w granicach 1/100

Nie wiem ile dawali za 5-1, natomiast za 4-2 bylo 200-1
                Ide postawic na Polske rozwalajaca Bialorus 4-0 (101-1)
      • Gość: Valdor Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:59
        Porażka Niemców była możliwa, ale jej rozmiary szokują.
        • Gość: ćvich Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: 134.65.157.* 05.09.01, 11:17
          A mnie bardziej zawsze wkurzali angole (pare razy dali man sie we znali)Tym
          niemniej wynik jest naprawdę zaskakujący. Polską się nie zdziwiłem, nawet
          przewidziałem wynik(strzelców poza Żenadołem też), tyle że mi to lata, bo i
          tak anglia i niemcy będą grać w finałach. Czy ktoś się zakłada?
          P.S. Pozdrowienia dla dwóch kolesi z sektoru 25(pod jupiterem) którzy oglądali
          mecz w stanie niezmąconej nirwany wywołanej wiadomo czym, i którzy
          tym "niewiadomo-czym" z chęcią się podzielili.
          peace
      • Gość: Jędras Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.enetwork.pl 05.09.01, 12:00
        Bardziej szokuje mnie wynik Anglia - Niemcy. Niemniej jednak szokuje mnie
        ogólny hurraoptymizm i egzaltacja towarzysząca meczom naszej reprezentacji.
        Owszem, i ja się cieszę i gratuluję zwycięstwa 3:0, ale jedna jaskółka nie
        czyni wiosny! Gdybyśmy byli tak silni jak teraz mówimy to nie balibyśmy się jak
        ognia drugiego miejsca w grupie a w konsekwencji baraży.
        • Gość: gyt Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.09.01, 01:11
          Gość portalu: Jędras napisał(a):

> Bardziej szokuje mnie wynik Anglia - Niemcy. Niemniej jednak szokuje mnie
          > ogólny hurraoptymizm i egzaltacja towarzysząca meczom naszej reprezentacji.
          > Owszem, i ja się cieszę i gratuluję zwycięstwa 3:0, ale jedna jaskółka nie
          > czyni wiosny! Gdybyśmy byli tak silni jak teraz mówimy to nie balibyśmy się jak
          >
          > ognia drugiego miejsca w grupie a w konsekwencji baraży.

Gdybysmy grali w barazach to wtedy niebylibysmy tacy mocni.
      • Gość: BERCIK Re: NIEMCY - ANGLIA 1:5 !!! POL-NOR 3:0 ktory wynik bardziej szokuje?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:56
        Najbardzej szukujace to Polska - Bialorus 4:1 !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka