Gość: aga IP: *.chello.pl 12.02.05, 17:55 Jestem tłumaczem języka hiszpańskiego, pojawia mi się przypadkowo taki termin, czy ktoś moze mi powiedzieć jak to się mówi po polsku? inecita@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: co to za kontuzja GLASS-ARM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:58 nie wiem ale gllas to szkło, a arm to ramię pewnie kontuzja ramienia ,a może tu chodzi o obojczyk dziwne to trochę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: co to za kontuzja GLASS-ARM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:59 Według definicji najlepszego słownika jaki mam to jest mniej wicej " ramie które szybko sztywnieje, utrudniajac normalny ruch". W dwujezycznym slowniku nie bylo nic podobnego, więc pewnie jest to dośc fachowy termin. Fachowiec z dziedziny medycyny pewnie bedzie wiedział. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs carpal tunnel syndrome IP: *.k29.webspeed.dk 12.02.05, 22:54 j/w: carpal tunnel syndrome po polsku: Zespół kanału nadgarstka zreszta moze znajdziesz jeszcze jaka bardziej "ludzka" nazwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: carpal tunnel syndrome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 04:58 Ojejku robicie problem: chodzi o to, że ktoś sobie rękę złamał przy rozbieraniu flaszeczki. No się każdemu może przydażyć Odpowiedz Link Zgłoś