Dodaj do ulubionych

heath........(you know9)

IP: 9.67.96.* 13.03.02, 09:57
..uwaga,..uwaga!!!!,..część 9 uważam oficjalnie za otwartą!!!:)))
chlup!,...chlup!!,...hik!!:)))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 09:59
      Chlup!! Chlup!! Chlup!! i Chlup!! i..............
      • laelia Re: heath........(you know9) 13.03.02, 10:05
        Tygrysku skoczyłbyś może po leżaki zanim martwym bykiem z tego szczęścia
        padniemy. Chlup!
        A ja przyniosłam osobiście zrobioną śliwkówkę, na spirytusie :o) O jak latem
        pachnie.
        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 10:12
          OK!!!:)),..już mam leżaczki!!:)),..dla ciebie, Aroski, Ronji, Anki..
          ..a ja przy Was na trawce!!:))),...jak to Tygrysek...:))
          chlup!!!:)))

tygrysek...
        • Gość: Aroska Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 195.116.92.* 13.03.02, 10:12
          Ale najpierw jako gospodarz, gość i jedyny mężczyzna w tym gronie polej
          wszystkim.......no i skocz po te leżaczki:)))))))))
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 9.67.96.* 13.03.02, 10:17
            ..przeciez leżaczki juz przyniosłem!!:)),..przeczytaj wyżej!!:))
            ..a polać mogę,..oczywiście!!:)),..już to robię!!

tygrysek...
            • Gość: anka1 Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 212.33.74.* 13.03.02, 10:22
              ahoj Pijusy!:) ja na razie bez logowania bo mnie wywala jak probuje wejsc na
              swoja poczte. Tygrysek ciesze sie ze wrociles!!!
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/ANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 13.03.02, 10:24
                ..tęskniłem za Tobą jak jasna cholera!!!!!:))))))
                ..już dłużej nie mogłem bez Was!!!!:)))))
                masz tu kielonka!!..pij ile wlezie!!!,.dzisiaj impreza!!!:)))
                ..za stare dobre czasy!!!!!!....

chlup!,..chlup!!:)))

tygrysek...
              • laelia Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:26
                Jak się zwalę pod biurko, to się dopiero szef zdziwi :o)
                Chlup!
                • anka1 Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:28
                  u mnie na szczescie nie bedzie sie dziwil bo Krystyny!:)
                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 212.244.252.* 13.03.02, 10:38
                    U mnie też , bo go przyzwyczaiłam do różnych wyskoków z mojej strony...
                    Cześć, Ania1!
                    • anka1 Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:41
                      moj jest niereformowalny. przed chwila przemknela za moimi plecami kolezanka
                      szepczac ze on jest piz... hmm tego, no.
                      a do diabla z tym, pijmy!
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 9.67.96.* 13.03.02, 10:41
                      ..Ronja a ty co tak oficjalnie: "cześć Ania1"??
                      zamiast: cześć Anka, albo: stara co pijesz do h....!!!:))??

tygrysek...
                      PS:..chlup!,..a gdzie ta Aroska!!!??..kurde..
                      • Gość: Ronja Re: heath........(you know9)/Tygrysku IP: 212.244.252.* 13.03.02, 10:45
                        Anka, co pijesz, stara dupo:)))))
                        Zastosowałam sie do wskazań Tygryska...
                        Najwyżej po pysku dostane od Anki. W sumie nie zaszkodzi mi...
                        • anka1 Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:52
                          stara dupa pije wszystko co sie do picia nadaje z wyjatkiem jagodzianki na
                          kosciach itp. ingrediencji:) w pysk nie dostaniesz najwyzej poufale walne Ci po
                          plecach zeby picie lepiej szlo!:)
                          aha kurde gdybym zamilkla tzn ze szefica zagonila mnie do pracy(((
                          • laelia Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:56
                            Hi Hi Hi. Ja tam jestem nastolatką (od ilu już lat??? a nie powiem)
                            Pijmy, pijmy, najwyżej kogoś przechrzczę na Krystynę, coby się współpracownicy
                            nie dziwili.
                          • ronja Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 10:58
                            A my czytamy: piz... :)
                            Dziekuje bardzo. Za motywujące przywalenie w plecy. Prosze o jeszcze raz:)
                            • th0mas Re: heath........(you know9)/Tygrysku 13.03.02, 11:31
                              dziendobry.
                              czy i dla mnie znajdzie sie jakis kieliszek?
                              • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 11:42
                                Kieliszek się znajdzie, ale obsłuż się sam, bo tu juz wszyscy lekko
                                wstawieni...:)))))....a szkoda rozlewać:)))))))
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 11:51
                                  ..kurde łapy mi się już plączą!!:),..hik!!:))
                                  ..ale chlup!,..jak balanga to balanga!!:)

tygrysek...
                                  PS:..czes Th0mas!!..pijesz czy wylewasz???:)))
                                  • ronja Poręczenie osobiste 13.03.02, 11:57
                                    Za Thomasa ręczę - nie wylewa. Pije jak smok i jeszcze od czasu do czasu do
                                    Samu poleci po alkohol.
                                    Szczególnie dobry jest w piciu na niewykończonych wiezowcach...:)
                                  • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 11:58
                                    Chyba się przestraszył........tu nie przelewki:))))))))) Chlup!!!!!!!! A reszta
                                    gdzie???????/ Już leżą?????????:))))))))) Chlup!!
                                    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 12:00
                                      To co z nim????? Poleciał po kolejne????? Chlup!!! No to za niego Chlup!!.....
                                      i za kolejne Chlup!!!
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 12:01
                                      jak leżą to będziemy im wlewać przez rurkę!!!,..na leżąco!!!!!
                                      ..i nie ma że boli!!:)),..impreza przeciez jest!!!!..hik!,..
                                      ..chlup!

tygrysek...
                                    • th0mas Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:03
                                      Sie nie wystraszyl, nie nie. Na Szklanej Gorze nie takie popijawy sie odbywaly!
                                      po prostu chcialem sie wkupic i polecialem do sklepu po wisniowka. Macie tu po
                                      flaszcze. No i oczywiscie..... plasikowe kubeczki! A co kultura musi byc!
                                      To w gore, za ten piekny dzien!
                                      • ronja Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:10
                                        No prosze a naszych starych znajomych z budowy co to pomagali mi kiedyś
                                        skrzynke dźwigać, nie spotkałeś?:)
                                        • ellen Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:17
                                          Thomas, nie wierzę własnym oczom, jak się masz!
                                          Strzyga przefarbowana.
    • Gość: RAyoff Re: heath........(you know9) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 12:03
      Nie to, żebym się wcinał, ale ufff... :))))))))
      • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 13.03.02, 12:05
        ......I za heath... przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!.........

A.

Ps. Cześć Ray!!! Co uff...???? Pijesz z nami??????
        • th0mas Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:17
          No kurcze nie spotkalem :(( Ale ja juz tak troche przez mgle widze... W tej
          wisniowce byl metanol!! Szpiedzy, chca nas wykonczyc!! AAAA slepne!!
          • ellen Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:18
            Sam sobie jesteś winien, kochaneńki. Czy mamy ci skołować psa przewodnika?
          • ronja Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:19
            Thomas, nieeeeeeeeeee!
            Kto nam będzie prawił tak udane PODSTAWNE komplementy?

Widziałeś, Strzyga też się zjawiła!!!!
            Jeszcze Mirindę zwabić i ekipa w całości!:)))))))))))))
        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 12:18
          ..mam ty jeszcze 4 flachy ..kurde..
          ..cudem zdobyte!!!:))),..ale co tam..dla przyjaciół wszystko!!:))
          ..chlup!!,...chlup!!:))...hep!!,..
          ..cholera zaraz chyba...zapalę sobie!!:)))

tygrysek...
        • laelia Re: heath........(you know9) 13.03.02, 12:27
          Dziewczyny osaczcie ich dyskretnie, w końcu jacyś panowie do naszego wrzosowego
          rodzynka dołączyli. Zapraszamy na popijawę. Kubeczki plastikowe są
          nieekologiczne toteż zwykle pijemy z gwinta :o)
          Zdrowie gości!
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 12:32
            osaczcie, osaczcie!!!:))))))))))) bo chłop jak pijany to..:)))))
            • Gość: laelia Re: heath........(you know9) IP: 212.244.106.* 13.03.02, 12:50
              Ale to subtelnie trzeba, nie jak jakiego zająca. Aby się nie wystraszył i
              złudzenia miał że to on za myśliwego robi. Ci Tygrysie, nie wydaj nas.
              PS. A na trzeźwo to takie fatalne z nas kobitki?
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 13.03.02, 12:54
                ..nie wydam Was!!:))),..nie ma obaw!!:))))
                ..a jaka jesteś to nie wiem Laelio,..bo Cię jeszcze nie widziałem:)))
                ..ani na żywo,..ani na zdjęciu!:)))

tygrysek...
                • Gość: laelia Re: heath........(you know9) IP: 212.244.106.* 13.03.02, 13:14
                  A wyobraźnia od czego??? Moja osobowość wspaniała nie wystarczy???? Tygrys!
                  No wiesz!
                • Gość: laelia Re: heath........(you know9) IP: 212.244.106.* 13.03.02, 13:15
                  A wyobraźnia od czego??? Moja osobowość wspaniała nie wystarczy???? Tygrys!
                  No wiesz!
        • Gość: th0mas Re: heath........(you know9) IP: mieszko.pl.u* 13.03.02, 13:10
        • Gość: th0mas Re: heath........(you know9) IP: mieszko.pl.u* 13.03.02, 13:11
        • Gość: th0mas Re: heath........(you know9) IP: mieszko.pl.u* 13.03.02, 13:12
        • Gość: th0mas Re: heath........(you know9) IP: mieszko.pl.u* 13.03.02, 13:13
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Laelia IP: 9.67.96.* 13.03.02, 13:18
            ..wystarczy, wystarczy..:))),..ale do pewnego stopnia!!:))
            ..skąd mam wiedzieć jaka jesteś na trzeźwo jak Cie nie widziałem!!:)))

tygrysek...
            • Gość: laelia Re: heath........(you know9)/Laelia IP: 212.244.106.* 13.03.02, 13:28
              Tygrys, to które z nas tak ciągle nawalone chodzi? A co tam, polewaj.
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Laelia IP: 9.67.96.* 13.03.02, 14:03
                ..no ja oczywiście!!!!!:))))),..dobra polewam!!:))
                ..a gdzie reszta???,..Aroska, Ronja, Anka???

tygrysek...
                • laelia Re: heath........(you know9)/Laelia 13.03.02, 14:27
                  Przysnęły na leżaczkach pod dębem. Juuuuuuuuż mi w głowie szumi, może zacznę
                  śpiewać?
                • ronja Re: heath........(you know9)/Laelia 13.03.02, 14:28
                  Ale dzis portal zaszalał! On to dopiero opijał Krystyny...:)
                  • anka1 Re: heath........(you know9)/Laelia 13.03.02, 18:09
                    zaszalal jak jasny gwint! mnie dopiero niedawno wpuscil! gadzina jedna!
                    • ronja Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 07:44
                      a sprzątać butelek w wątku imprezowym mi się nie chce...
                      • Gość: Aroska Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... IP: 195.116.92.* 14.03.02, 07:55
                        ......zawsze można kogoś zatrudnić:))))) Cześć Ronja!!!!! Jak po
                        wczorajszym...??????:))))
                        • anka1 Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 08:27
                          kacora macie?!:) czesc! przynioslam sloj kiszonych ogorkow!:)
                          • laelia Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 08:30
                            Cześć dziewczyny, dawaj Ania te ogórki. Wystraszyłyśmy wczoraj wszystkich panów?
                            • Gość: Aroska Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... IP: 195.116.92.* 14.03.02, 08:40
                              Cześć Dziewczyny!!!!!! Ogórki zawsze się przydadzą:))))))) A panowie jacyś
                              słabi tacy widać..........
                              • anka1 Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 08:45
                                wlasnie, chcialam zapytac gdzie jest Tygrysek? moze zapach ogorkow Go zwabi?:)
                                czy Tygryski jadaja ogorki? bo inni Panowie chyba tak:)
                                • laelia Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 08:49
                                  Aleśmy się rozbestwiły. Wiosna wkoło, mimo że dziś jakaś zachmurzona, to od
                                  razu hormony do głowy uderzają i damskie towarzystwo tęsknie wokół oczami
                                  strzela. Arosko szczęściaro, tobie chyba powiiodło się polowanie? Znacie tę
                                  piosenkę: Nie zakocham się tej wiośnie na przekór....Zakochałam się zimą już
                                  wcześniej. Piękny stan. Ech.
                                  • Gość: Aroska Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... IP: 195.116.92.* 14.03.02, 08:52
                                    .......tylko, że to nie było polowanie......piękny stan, ale tylko wtedy jak
                                    można się temu oddać bez reszty........
                                • Gość: Aroska Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... IP: 195.116.92.* 14.03.02, 08:49
                                  Tygryski chyba nie bardzo.........ogórki i Tygrysek.......to chyba nie
                                  pasuje....chociaż na kaca.........to może być jak lekarstwo:)))))))
                                  • anka1 Re: Przylazłam, ległam pod dębem i czekam... 14.03.02, 08:56
                                    dobra to nakarmcie Go jak sie zjawi, bo ja musze do pracki sie zabierac. na
                                    razie!
                                  • ronja Bronię honoru Thomasa i Rayoffa! 14.03.02, 08:57
                                    Nie ci, to będą nastepni:)
                                    Ja tam łapczywa nie jestem - ta moja połówka pomarańczy mimo że pewni teraz
                                    imprezuje noc w noc, pije i uważa że nawet mu się podoba i tak w końcu mnie
                                    odnajdzie. Bo beze mnie nie będzie szczęśliwy:)))))
                                    • laelia Re: Bronię honoru Thomasa i Rayoffa! 14.03.02, 09:01
                                      Myślałam że to jabłka, ale może mam biblijne skojarzenia. To może i ja
                                      porozbijam się i zabawię póki mnie moje drugie pół jak grom z jasnego nie
                                      dopadnie.
                                      • ronja O to to! 14.03.02, 09:06
                                        Zawsze wychodziłam z tego założenia...
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 14.03.02, 09:06
                                      ...kurde...ale mnie głowa.....!!:))))
                                      ..idę i potykam się o puste flaszki,..brzdęk!!!!,..cholera potłukłem jedną!!:))
                                      ..a co tam..posprzątamy później,..

tygrysek...
                                      PS:..masz rację Ronja!, trzeba znaleźć tę swoją drugą połówkę z którą będzie się
                                      czuło w sercu że jest się szczęśliwym....i nie można jej stracić jak sie ją
                                      już pozna!!!!!
                                      PS:Laelio uważasz że Aroska to szczęściara????:))))
                                      • ronja Tajger 14.03.02, 09:08
                                        Ale ja nie szukam - nie che mi się...
                                        Jak mnie sam nie znajdzie to nici z posiadania Ronji na własność
                                        • Gość: tygrysek Re: Tajger IP: 9.67.96.* 14.03.02, 09:15
                                          ..znaczy się..ja miałem na myśli "szukać"..wiesz o co chodzi..
                                          ..a nie łazić z latarką po knajpach i świecić w oczka..:)))))

tygrysek...
                                          PS:..mi też się nigdy nie chciało..
                                          • laelia Re: Szukać nie szukać 14.03.02, 09:25
                                            Albo z Was straszne leniwce albo szczęściarze. A co będzie jak nie znajdzie?
                                            PS. Tygrys nie napraszaj się o komplementy :o)
                                            • Gość: tygrysek Re: Szukać nie szukać/Laelia IP: 9.67.96.* 14.03.02, 09:35
                                              ..moim zdaniem można szukać,..można i nie szukać,..
                                              ..ważne jest to, że jeżeli się ją już spotka,..nieważne jak, kiedy i w jakiej
                                              sytuacji życiowej..,..żeby być z nią i nie utracić jej..

tygrysek...
                                              PS:..ależ ja się nie dopraszam o komplementy!!:)))))))))),..hihi..
                                              • laelia Re: Szukać nie szukać/T 14.03.02, 09:39
                                                Bardzo mądrze dziś mówi nasz uderzająco skromny Tygrysek. Ważne aby dostrzec
                                                miłość i o nią walczyć nie tylko w chwilach zagrożenia ale przede wszystkim w
                                                życiu codziennym. Pielęgnować ją, dbać o nią i rozweselać.
                                                • Gość: Ronja Re: Szukać nie szukać/T IP: 212.244.252.* 14.03.02, 09:41
                                                  Ach, jak mądrze i powaznie dziś.
                                                  A ja jestem leniuszek i trudno.
                                                  Nie chce mi się szukać...
                                                  • Gość: tygrysek Re: Szukać nie szukać/Laelia IP: 9.67.96.* 14.03.02, 09:48
                                                    Laelio,..zadziwiłaś mnie!!!,..bardzo!!!!!:))))
                                                    ..to co napisałaś to tak jakbym ja to napisał!!:)),.bo tez tak myslę i czuję..
                                                    ..o tej miłości..tej prawdziwej..
                                                    ..i napewno będę ją pielęgnował,rozweselał, dbał o nią na każdym kroku!!!!..w
                                                    tym życiu codziennym..
                                                    ..to samo mówiłem o niej Arosce..:))))

tygrysek...
                                                    PS:..Ronja ale my własnie mówimy że można szukać i można nie!!,..to zalezy od
                                                    nas..
    • ronja W górę! 14.03.02, 11:48
      Mgła nam przykryła wrzosy, ale to taka mgła przedwiosenna...
      • Gość: tygrysek Re: W górę! IP: 9.67.96.* 14.03.02, 12:23
        ..ale ona długo tu nie będzie!!!,...bo zaraz tu przyjdzie promyczek!!!!!:))))
        ...i będzie już słonecznie i ciepło!!!:))))))))

tygrysek...
        • Gość: Aroska Re: W górę! IP: 195.116.92.* 14.03.02, 12:30
          ....tylko, że promyczki też czasami są smutne i nie mogą wtedy świecić......:(((
          • Gość: tygrysek Re: W górę! IP: 9.67.96.* 14.03.02, 12:35
            ..czasami są,..wiem,...ale niech nie będą!!!:)))
            ..wszystko będzie dobrze!!!:))),...tak myśli Tygrysek!!!:)))
            ..bo on wie jakie są i co lubią promyczki!!:))

tygrysek...
            • ronja Kurna, podciągać kąciki ust w górę, ale już! 14.03.02, 12:36
              • Gość: tygrysek Re: Kurna, podciągać kąciki ust w górę, ale już! IP: 9.67.96.* 14.03.02, 12:43
                :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                ...ja to cały czas staram sie robić!!!!!!:)))))
                ..i przekonuję Aroskę żeby też:)))))....bo będzie dobrze!!!!:))
                ...nie ma problemów nie do pokonania kiedy ktoś cię wspiera!!!:)))
                ..szczególnie kiedy jest to Tygrysek!!!!!!!:))

tygrysek...
                PS:..nie martw sie już promyczku!!!,..wszystko będzie dobrze!!!:))
              • Gość: Aroska Re: Kurna, podciągać kąciki ust w górę, ale już! IP: 195.116.92.* 14.03.02, 12:46
                To niestety nie takie proste, Ronja........
                • ronja Re: Kurna, podciągać kąciki ust w górę, ale już! 14.03.02, 12:48
                  Ale co? Faktycznie takie coś co potrzebuje czasu lub długotrwałego wysiłku, czy
                  uzaleznione jest od nastroju?
                  • Gość: Aroska Re: Kurna, podciągać kąciki ust w górę, ale już! IP: 195.116.92.* 14.03.02, 12:56
                    .......tu nie o nastrój chodzi....to byłoby za proste....
                    • ronja Ale chyba da się coś zrobić? 14.03.02, 12:57
                      No cóż, nie wiem o co chodzi więc jedyne co moge robić to pocieszać Cie i
                      zapewniać, ze zawsze możesz liczyć na nasze ożywcze zwariowane towarzystwo:)))
                      • Gość: Aroska Re: Ale chyba da się coś zrobić? IP: 195.116.92.* 14.03.02, 13:01
                        Dzięki!!
                        Pewnie, że się da, ale co nie zrobię to zawsze ktoś będzie cierpiał........:(((
                        .....wóz albo przewóz.......
                        • ronja Re: Ale chyba da się coś zrobić? 14.03.02, 13:06
                          A to masz niewesoło.
                          Zawsze sie panicznie bałam żeby ktoś przypadkiem przeze mnie nie cierpiał..
                          Wole sama...
                          • Gość: Aroska Re: Ale chyba da się coś zrobić? IP: 195.116.92.* 14.03.02, 13:15
                            No widzisz...........sytuacja prawie beznadziejna........:(((((((
                            • Gość: tygrysek Re: Ale chyba da się coś zrobić?/Ronja!!!!!! IP: 9.67.96.* 14.03.02, 13:21
                              ..co jest z Tobą!!!!, Ty zamiast mi Aroskę na duchu podtrzymywać to co robisz???
                              ..natychmisst mi ją pocieszyć!!!,..ale już!!!!:)))
                              ..i powiedzieć żeby się nie bała!!!,..bo z Tygryskiem nikomu nie było i nie
                              będzie źle!!:))

tygrysek...
                              PS:..bo Tygrys będzie zły!!!:)))

• ronja Tajger Ty mi nie gróź! 14.03.02, 13:26
                                Ja na razie dałam do zrozumienia że ją rozumiem (masło maślane)
                                Ale Arosko, może nie jest tak beznadziejnie.
                                Widzisz tak to już jest że człowiek jest zwierzęciem mówiącym. Czasami
                                porozmawianie z kimś i wytłumaczenie swego postepowania zapobiega właśnie temu
                                skrzywdzeniu.
                                Poza tym jeśli myślisz że możesz kogoś skrzywdzić to znaczy że jest to ktoś
                                bliski - tym bardziej powinien Cie zrozumieć, bo będzie patrzył na Ciebie swoim
                                sercem.
                                • Gość: Aroska Re: Tajger Ty mi nie gróź!/Ronja IP: 195.116.92.* 14.03.02, 13:34
                                  Tak Ronja, to ktoś bliski, a raczej bliscy...ale po tym na pewno któryś z nich
                                  już nie będzie........ A poza tym tak się składa, że czy bym to wytłumaczyła
                                  czy nie i tak go skrzywdzę!!!!!!!!!:((((((((((( Tragedia...........
                                  • ronja A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:39
                                    E, Aroska, bliscy na pewno zrozumieją. Jeśli Cie kochaja, chcą Twego szczęścia
                                    - choć na poczatku trudno jest sie pogodzić.
                                    Ja osbie nie wyobrażam w swoim otoczeniu bliskiej osoby, która by nie pogodziła
                                    się z każda moją decyzją. No z wyjątkiem samobójstwa.
                                    Z Twoimi na pewno jest podobnie.
                                    • Gość: Aroska Re: A próbowałaś rozmawiać?/Ronja IP: 195.116.92.* 14.03.02, 13:43
                                      To nie tak jak myślisz:((((((( Musiałabym Ci wytłumaczyć o co chodzi....bo to
                                      nie w tym kierunku........
                                      • ronja Re: A próbowałaś rozmawiać?/Ronja 14.03.02, 13:45
                                        Nawet nie próbuję się domyślać, bo się zgubię:)))
                                        Tak tylko zgaduję, a odpowiedzi wydają się uniwersalne
                                    • anka1 Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:44
                                      bardzo powaznie sie tu zrobilo.
                                      a czy ja mniej powaznie moge zyczyc Wam udanego weekendu? bo jak zwykle czasu
                                      malo, a niektorzy z WAs znikna gdy mnie nie bedzie.
                                      • ronja Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:46
                                        A mnie jutro nie będzie , więc tez bym chciała udanego weekendu Wam życzyć!
                                        • anka1 Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:49
                                          ojej Ronja szkoda... masz zupelnie wolne? jesli tak to sie wybycz!:)
                                          • ronja Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:55
                                            Wiesz lekarz łamany przez odpoczynek, to drugie mrrrrrrrrrrrrr...
                                          • Gość: Aroska Re: A próbowałaś rozmawiać? IP: 195.116.92.* 14.03.02, 13:57
                                            To baw się dobrze Aneczko i do jutra:)))))))) A Ty Ronja, teraz jeszcze
                                            jesteś??????
                                            • ronja Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:58
                                              No, teraz tak.
                                            • anka1 Re: A próbowałaś rozmawiać? 14.03.02, 13:59
                                              ja tu dzis jeszcze zajrze jak portal znow nie oszaleje:) ale chcialam pozyczyc
                                              tym ktorych nie bedzie milego byczenia sie:) a teraz sie wylacze na troche!
                                              papatki!:)
    • ronja Wiedząc o tym, że Tygrysek zara się zmywa 14.03.02, 14:40
      chciałam Ci miłego weekendu zyczyć!
      Reszcie też jakby kto sie później pojawił!!
      Cześć, kochane słoneczka!!!!!
      • arosa Re: Wiedząc o tym, że Tygrysek zara się zmywa 14.03.02, 15:02
        Już się zmył:((((((((((((
        Tobie też Ronjeczko - bajkowego weekendu, ale wróć na ziemię w poniedziałek:)))
        czyli do nas pod dąb:)))))
        I wszystkim pozostałym - miłego popołudnia, wieczorku i nocki:))))))))) Pa Pa
        • anka1 Re: Wiedząc o tym, że Tygrysek zara się zmywa 14.03.02, 15:47
          wszyscy sie pozegnali, a na dab zaczal deszcz padac, chyba sie do kaszlaka
          schowam, bo pod jego galeziami zmokne:)
          • laelia Smutek pada z nieba 15.03.02, 09:38
            Wszyscy się żegnają, smutki krążą i mnie dopadły. Więc się zwinę w kłębek pod
            dębem a wiatr może osuszy łzy.
            • Gość: tygrysek Re: Smutek pada z nieba IP: 9.67.96.* 15.03.02, 10:08
              ..nie martw się Laelio!!!:)))) ....Tygrysek jest!!!!!:))))
              • laelia Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:13
                Cześć Tygrysku.
              • Gość: tygrysek Re: Smutek pada z nieba/Laelia IP: 9.67.96.* 15.03.02, 10:14
                ..i jeszcze cos ci zaśpiewam:....:))))
                "..nie płacz Laelia bo tu miejsca brak,..na twe babskie łzy..
                ..po ulicy hula wiatr,..a Tygrysek..patrzy!!:)))"

albo:
                "..nie rycz mała nie rycz!!,..ja znam te twoje numery!!
                ..a na koszulce napis:..Tajger is the best for me!!!:)))))"

tygrysek...

• anka1 Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:15
                witajcie! komu smutek pada z nieba? moge mu przeslac troche slonca ktore u mnie
                swieci! i to jest powod do radosci! ale poza tym znow mi wolno lazi i na poczte
                sie dostac nie moge!wrrrrrrrrrr!
                • laelia Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:20
                  Poproszę słońca. Ja się nawet zaskoczona przekonałam, że mogę się dostać do
                  poczty, mam jakieś listy niewynullowane, ale cóż z tego kiedy żadnego nie mogę
                  otworzyć :o(((
                  A może nikt do mnie nie pisze po prostu.
                • Gość: Aroska Re: Smutek pada z nieba IP: 195.116.92.* 15.03.02, 10:23
                  Słoneczko u Ciebie Aniu????????????? Takie prawdziwe?????????? Ale Ci
                  dobrze.....ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak poza tym to cześć wszystkim!!!!!!!!
                  Głowa do góry Laelio......to przejdzie........jesteśmy z Tobą:))))))))))))))
                  • laelia Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:26
                    Tak sobie pomyślałam, że może zwalę trochę mojego przygnębienia na cudze głowy.
                    Pewnie to nie po przyjacielsku, samolubnie i odwagi w tym brak, ale czasem ma
                    się taki dzień że łzy same płyną
                    • Gość: tygrysek Re: Smutek pada z nieba/Laelia IP: 9.67.96.* 15.03.02, 10:29
                      ..no to powiedz co się stał Lialejlio :)))))))))))))))
                    • anka1 Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:32
                      ha to moze dobrze ze mnie portal wkurza i nie mam czasu na smutki?:)
                      • Gość: tygrysek Re: ROBIMY IMPREZĘ ...KURDE!!! IP: 9.67.96.* 15.03.02, 10:37
                        ..bo za smutno jest!!!,..ja pierwszy!!:))
                        ..chlup!!!,..za nas!!!:)))))

tygrysek...
                        • Gość: Aroska Re: ROBIMY IMPREZĘ ...KURDE!!! IP: 195.116.92.* 15.03.02, 10:43
                          ......upijamy się tak na smutno?????.........a wiesz co będzie później???
                          ...a zresztą........już gorzej być nie może.........
                          CHLUP!!
                      • laelia Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:41
                        Koszmar wielki plus mnóstwo małych nieszczęść i zwykłych niedogodności i teraz
                        już wystarczy pogoda żeby mnie do łez doprowadzić i wściekam się na siebie, bo
                        za płaksę nie zwykłam robić.
                        • anka1 Re: Smutek pada z nieba 15.03.02, 10:56
                          macie tu jeszcze wiecej slonaczka i salatke wielowarzywna! a ja ide
                          popracowac.jeszcze tylko gniewny watek zaloze:)
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9)/Laelia IP: 195.116.92.* 15.03.02, 10:55
      Znasz to??????:

"When the day is long and the night
      The night is yours alone
      When you're sure you've had enough of this life, well hang on
      Don't let yourself go
      Everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong
      Now it's time to sing along
      When your day is night alone, (hold on, hold on)
      If you feel like letting go, (hold on)
      When you think you've had too much of this life, well hang on

Everybody hurts
      Take comfort in your friends
      Everybody hurts
      Don't throw your hand
      Oh, no. Don't throw your hand
      If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone..."

I już się nie martw!!!!!!!!:))))))))

• Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Arosko!! IP: 9.67.96.* 15.03.02, 11:00
        ..piękna piosenka!!!!:))))
        ..chlup!!:))

tygrysek...
        PS:..umiem ja grać!!,..wiesz..
        • Gość: Aroska Re: heath........(you know9)/Tajgerku!! IP: 195.116.92.* 15.03.02, 11:09
          To musisz mi to zagrać jeszcze kiedyś........może.....chlip.......
          • laelia Re: heath........(you know9) 15.03.02, 11:17
            Dziękuję za piosenkę piękną. To prawda - najważniejsi są przyjaciele. I słonka
            jakby troszkę do mnie dotarło. A pijmy, będę sobie rozpaczć śpiewnie i
            alkoholowo.
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/Arosko!! IP: 9.67.96.* 15.03.02, 11:19
            Kochanie!!!!,..nie "może"!!!:))
            ..tylko uwierz w końcu!!!:)))

tygrysek...
            • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 11:57
              To pijmy.........chlup!!:(( :))
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9)???????????????? IP: 195.116.92.* 15.03.02, 12:27
      ........no i gdzie się wszyscy podziali???????????????...............
      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)???????????????? IP: 9.67.96.* 15.03.02, 12:29
        jestem już Kochanie!!:)))),..chlup!!,..z Nas!!!!:)))
        za Aroskę i Tygryska!!:)))

tygrysek...
        • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 12:33
          Chlup!!!!!!!! I za to co będzie........ Chlup!!!
          • laelia Re: heath........(you know9) 15.03.02, 12:57
            A ja?
            • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 13:00
              O, jesteś????????? To za Ciebie!!!!!! Chlup!!! Żeby wszystkie smuteczki
              odeszły!!!!!!!:))))))
            • Gość: anka1 Re: heath........(you know9) IP: 212.33.74.* 15.03.02, 13:03
              i ja?
              bez logowania:)
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 13:10
                ..będzie dobrze Kochanie!!!!,..wierze w to!!!,..mocno!!:))
                ..chlup!!!,..za to!!:)))

tygrysek...
              • laelia Re: heath........(you know9) 15.03.02, 13:13
                Jestem i piję. Chlup.
                • Gość: anka1 Re: heath........(you know9) IP: 212.33.74.* 15.03.02, 13:17
                  a ja Was powoli zegnam do poniedzialku, bo niedlugo sie wylaczyc
                  musze.odpoczywajcie, pijcie, jedzcie i z nowymi silami zjawcie sie po
                  weekendzie:) caluski w zapijaczone pysie!:) papa!
                  anka. nadal bez logowania:)
                  • bambis Re: heath........(you know9) 15.03.02, 13:22
                    No to chlup w ten glupi dziob, jestem z wami moczy mordkami.
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 13:25
                      ..a ty to kto??? ktoś zupełnie nowy??,..czy może znajomy już??

tygrysek...
                      • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 13:27
                        ........a Tygryseczek to zawsze taki ciekawy:)))))))))
                        Chlup!!
                  • Gość: laelia Re: heath........(you know9) IP: 212.244.106.* 15.03.02, 13:29
                    To pa! Pa! Aniu, jak widzisz mnie właśnie wylogowało. Ale, jak mawiał mój
                    kochany literacki bohater: nic to. A parafrazując Fredrę: pijmy więc!
                    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 13:35
                      To chlup!!!!!!!
                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 13:37
                        ..no nie,...ale lubi wiedzieć z kim ma do czynienia!!:)))
                        ..Kochanie:))))

tygrysek...
                        • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 13:50
                          ....wiem:)))).....tak tylko napisałam:)))))
                          ......ale chyba się nie dowiemy, bo zniknął....
                          Chlup!!:))))))
                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 13:55
                            ..a pal go licho Kochanie!!!:)))
                            ..ważne że my jesteśmy!:))

tygrysek...
                            • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 14:00
                              No pewnie!!!!!!!!!! Chlup!!!:)))))))
                              A co Ty tak nic nie pijesz Kochanie?????? Znowu chcesz mnie upić???????:)))))
                              ...........aaaaaaaa, już wiem czemu nie pijesz:)))))).........
                              A ja wprost przeciwnie..... Chlup!!
                              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 14:03
                                czemu nie piję Kochanie???,..przecież piję!!!:))))
                                ..za nas!!!,..żeby się nam udało!!:))),..spójrz 2 posty wyżej!:))))
                                ..a dlaczego Ty wprost przeciwnie???,..o co chodzi Kochanie??:)))

tygrysek...
                                • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 14:10
                                  Chodzi o to, że Ty nie pijesz, a ja wprost przeciwnie, czyli piję:))))))))))
                                  Rozumiesz już????????
                                  Ale niech Ci będzie, że pijesz:)))))))
                                  Myślałam, że nie pijesz, bo.........wiesz co..........:)))))))))))))) wiesz????

Chlup!!!!!!
                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 14:13
                                    wiem Kochanie , wiem!!!!:))))))
                                    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 15.03.02, 14:55
                                      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

To do poniedziałku!!!!!!!!! Życzę wszystkim miłego weekendu..........i żeby
                                      słoneczko zaświeciło.........dla nas:))))))))

I jeszcze na koniec CHLUP!!

Pa pa!! A.
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 15.03.02, 14:56
                                      pa Kochanie!!!,....będę prosił Boga,..wiesz o co....

tygrysek...
                                      • anka1 Re: heath........(you know9) 16.03.02, 09:59
                                        wrzosowisko nam zadeptaja przez ta ilosc watkow.:) a ja dostalam cebulki
                                        przebisniegow i tak sie zastanawiam czy nie za pozno je posadzic pod debem? i
                                        czy wrzosy sie nie beda z nimi klocic. ale chyba nie, jesli jedne kwitna teraz
                                        a drugie jesienia. moze w nastepnym roku na wiosne zobaczymy tu lan bialych
                                        przebisniegow ?
                                        • anka1 Re: heath........(you know9) 18.03.02, 07:53
                                          nieee?:) ja jestem dzis pierwsza? niemozliwe!:) w takim razie milego tygodnia
                                          Wam zycze!!! u mnie slonce, robi sie cieplej i korki potworne a u WAs?
                                          • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 08:00
                                            ..wrzosowiskiem...,...bo Tygrysek smutny dzisiaj...
                                            całe niebo pokryte jest stalowo ciemnymi , ciężkimi chmurami..
                                            ..huragan szaleje po równinach i wzgórzach wrzosowiska,...wyrywa wrzosy i łamie
                                            drzewa....,....błyskawice co chwilę przecinają czarne jak węgiel niebo...
                                            ..nie ma dokąd uciec,...nie ma się gdzie schować....

• ronja Kochane zwierzątka!!! 18.03.02, 08:01
      Stęskniłam się za Wami!!!!!!!!!!!
      Powiedzcie mi w skrócie, o czym gadamy?
      • anka1 Re: Kochane zwierzątka!!! 18.03.02, 08:05
        ahoj! Witajcie. Ronja jak tam? wszystko ok po piatku? Tygrysku dlaczego jetses
        taki smutny? moze sie do mojego kaszlaka schowasz? dzis rano mi zapalil w
        koncu:) raznie strzelajac z gaznika.
        • ronja Re: Kochane zwierzątka!!! 18.03.02, 08:08
          Ech, słońce, i za mna trzy dni laby - taka sobie zajebistą długa ogniście
          czerwona kieckę szyje z rozpierdakiem od biodra...
          Palce mnie od szpilek bola...
          I jeździłam konno - na ogierze arabskim - a to jest to co tygryski... hm...
          ronje lubią najbardziej:)))))
        • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 08:09
          ..chętnie bym się schował Aniu,..wiesz.
          ..gdybym mógł,..gdybyś była bliżej...

tygrysek...
          • anka1 Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... 18.03.02, 08:12
            Prztul sie do nas Tygrysku! jesli nie mozesz powiedziec to wez od nas troche
            slonca i ciepla i pamietaj ze my Cie bardzo kochamy!
            • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 08:15
              ..chlip!,...jesteście kochane!!:)
              ..bo Tygrysek naprawdę bardzo smutny dziś...:((((

tygrysek...
              • ronja Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... 18.03.02, 08:21
                Tygrysku, ni ebądź smutny...
                Mozna Ci jakoś pomóc?:)
                • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 08:25
                  ..niestety Ronja,..nie można....muszę sam sobie pomóc!!
                  ..wiem że zrobiłybyscie wszystko bo kochacie Tygryska tak jak on Was,..ale nie..

tygrysek...
                  PS:..widziałem Lord of the Rings!!!,...cudo!!!,..najbardziej podoba mi się
                  ten łucznik z długimi blond włosami, no i Arwena oczywiście!!!:))))
                  • anka1 Re: heath.....(you know9)/straszliwa burza nad.... 18.03.02, 08:30
                    Tygrysku a moze jakiegos wsparcia potrzebujesz? powiedz!
                    a ja to chyba jakas wypaczona:) jestem.wszystkim prawie sie Wladac Pierscieni
                    podoba a mi nie.
                    • ronja Własnie - Legolas i Bilbo to debeściaki!!!!!!!!! 18.03.02, 08:35
                      Uwielbiam ich!!!!
                      Znów się w tym tygodniu wybieram...
                      • anka1 Re: Własnie - Legolas i Bilbo to debeściaki!!!!!!!!! 18.03.02, 08:40
                        hmm a ja sobie chyba dalej ksiazke bede czytac:)
                        • Gość: tygrysek Re: Własnie - Legolas i Bilbo to debeściaki!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.03.02, 08:48
                          ..a mi zamiast Bilbo podobał się lepiej Aragorn!!!
                          ..,walczy jak Tygrys!!!:))

tygrysek...
                          • anka1 Re: Własnie - Legolas i Bilbo to debeściaki!!!!!!!!! 18.03.02, 08:53
                            i jest rownie dostojny!
                            a jako osoba wypaczona powiem ze mi najbardziej podobal sie Balrog:)
                            a w ogole to bede sie powoli wylaczac Kochani. przywitajcie ode mnie Aroske i
                            Laelie jak sie pojawia. Tygrysku masz buziaka i kawal ciasta pt. " piersi
                            blondynki":) Reszcie zostawiam serniczek:) buziaki i na razie!
                            • Gość: Aroska Re: Własnie - Legolas i Bilbo to debeściaki!!!!!!!!! IP: 195.116.92.* 18.03.02, 08:58
                              Cześć Aniu!! Cześć Ronja!! Fajne ciasto zostawiasz dla Tygryska...na pewno nie
                              odmówi......:))))))) A ja dziękuję za serniczek:))))
                              • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/ uwielbiam!!... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:04
                                ..piersi blondynek!!!,..eee..sorry..blondynki!!:)))
                                ..szczególnie polane czekoladą!!:))

tygrysek...
                                • ronja Re: heath.....(you know9)/ uwielbiam!!... 18.03.02, 09:06
                                  Cześć, Aroska!
                                  A ja z podobnych ciast robie piersi murzynki ciekawe czy o to samo ciasto
                                  chodzi...
                                  • Gość: tygrysek Re: heath.....(you know9)/ uwielbiam!!... IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:11
                                    ..nie wiem,..piersi blondynki, brunetki już widziałem!:))
                                    ..murzynki jeszcze nie..:(((,...może są,..eee to znaczy jest smaczne!!:))

tygrysek...
                                    • ronja Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) 18.03.02, 09:14
                                      Tygrys, te zmiałes wrażenie po obejrzeniu LOTR, że prawdziwe życie to toczy sie
                                      tam, a nie tu?
                                      Mnie wchłoneło dosłownie...
                                      • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 09:21
                                        Jak tylko znajdę jakąś Murzynkę to Ci ją podeślę.......spróbujesz......
                                        • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:23
                                          ..ale to jest ciasto!!!:)))
                                          ..możesz najwyżej upiec!:))

tygrysek...
                                      • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:21
                                        ..też miałem takie wrażenie!!,..dosłownie oniemiałem!!:))
                                        ..kurde chyba se nawet łuk kupie i włosy przefarbuje!!!:))
                                        ..powiedzą:..szaleniec!!,..ale co mi tam!!:))

tygrysek...
                                        PS:..temat piersi troche mi poprawił humor!!:)))
                                        • Gość: Ronja Re: Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) IP: 212.244.252.* 18.03.02, 09:30
                                          No prosze gdybym była złośliwa, to bym napisała: Jaki Ty jesteś prosty...:)
                                          Ale właśnie takie głupotki i żarty odwracają nasza uwagę od przygnębienia:)
                                          I kto jak kto, ale Ty prosty nie jesteś. Zresztą żadne z nas...
                                          • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:38
                                            ..bo Tygryski nie są proste!!:)),..zakamarki ich serca, duszy i umysłu trzeba
                                            długo poznawać..:)),...ale warto!!:))

.a piersi,..cóż..smaczne!!:))

tygrysek...
                                          • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 09:40
                                            Ciasto ciastem, ale te prawdziwe piersi prawdziwej Murzynki nie byłyby takie
                                            złe, co......:))))))))))))))
                                            • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 09:46
                                              ..no to by zależało od wielu czynników natury...:)))))

tygrysek...
                                              • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 10:04
                                                ????????????? No ładnie, ładnie.........to było podchwytliwe pytanie, o!!!!!:(((
                                                • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 10:06
                                                  wiem Kochanie!!,..bo cie znam!!
                                                  ..i dlatego tak napisałem!!!:)))

tygrysek...(DRAŃ:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 10:33
                                                    :)))))))))))))))))))))))))
                                                    A może to tylko maska.........a bardzo mnie to zraniło???????:)))))))))
                                                    Draniu!!!!!!!!:)))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 10:37
                                                    ..żadna maska!!!!,...to było specjalnie!!,..:)))
                                                    ..uwielbiam jak mi mówisz DRANIU!!!!!:)))))
                                                    ..proszę o jeszcze!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 11:05
                                                    drrraniu!!! drrrrrraniu!!!!!! DRANIU!!!!!!!
                                                    Kochany Tygryseczku!!!!!!!!:))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 11:19
                                                    ..ach te "rrrr...":))))),..czuję się jak w niebie!!!:)))
                                                    ..mów mi tak jeszcze!!!:)),..a będę Cię Kochał po wieczne czasy!!!!:))
                                                    ..i niczego Ci w życiu nie zabraknie!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 11:48
                                                    Tygrysku, z Ciebie jakiś masochista:))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 11:56
                                                    ..to zależy od tego kto te słowa wymawia!!:)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 12:04
                                                    Wiem Kochanie:))))))))))) Draniu!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 12:07
                                                    ..ach te "rrr.."!!!!!!!!!!!:))))
                                                    ..mój misiaczku!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 12:18
                                                    To Ty teraz w psychologa się bawisz, Kochanie??????:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 12:22
                                                    ..ja!!??,..a skąd!!,..dlaczego tak myslisz???:))
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 12:37
                                                    ........bo widzę Kochanie.......:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 12:42
                                                    ..jezu!!!,..Kochanie!!!!,..to nie ja!!!,..ktoś się podszył!!!

• anka1 Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) 18.03.02, 13:39
                                                    kompletnie nie wiem o czym rozmowa, ale nieladnie sie pod Tygryska podszywac. i
                                                    niebezpiecznie!
                                                  • Gość: Aroska Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 195.116.92.* 18.03.02, 14:10
                                                    Cześć Aneczko:)))))))) (po raz drugi) Ty pewnie znowu tylko na chwilkę?????
                                                    Ciasto było pyszne, nawet nie wiesz jak Tygryskowi te piersi smakowały!!!:)))))
                                                    aż się rozmarzył...............
                                                    A pod Tygryska nikt się nie podszył, tylko on udaje, że nie wie o co chodzi:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) IP: 9.67.96.* 18.03.02, 14:18
                                                    ..ja udaje!!????:)))))))),...no co wy dziewczyny????
                                                    ..na bohaterów z prądem????:)))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: Wszystko przed Tobą Tajger:)))))))))))))))) 18.03.02, 16:26
                                                    to fajnie ze sie Tygryskowi humor poprawil! nie ma jak ciasto o intrygujacej
                                                    nazwie:) i nam sie od razu weselej robi:)
                                                    do jutra Misiaczki!:)))
    • ronja Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... 19.03.02, 07:57
      Mój koń się ze mna przywitał...
      Całe szczęscie że nie jestem facetem - poniewaz inaczej powyższe wstawki głupio
      by się kojarzyły...
      Poklepałam konia (no prosze - kolejny przykład powodów do cieszenia się że nie
      jestem facetem...), rozsiadłam się pod dębem i czekam...
      Ale fiołków pod dębem zakwitło... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
      • Gość: tygrysek Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 08:04
        ..Ronja czeka.........,..a tymczasem Tygrys cicho skrada się od strony lasu..
        ...z piersiami blondynki w pysku!!:))

tygrysek...
        • ronja Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... 19.03.02, 08:07
          I gdy Ronja sie odwróciła i zobaczyła to curiosum (zwłaszcza te krwawe szczępy
          zwisające mu u wąsów) - dostała zawału i m ieli z nia spokój przez reszte
          dnia....
          Tylko przez wzgląd na dawne czasy nie wezwali łódzkiego pogotowia...
          • Gość: tygrysek Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 08:28
            :))))))))))))))))),...ale to było ciasto....:)))
            ...i co mu zwisało???:))
            • ronja Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... 19.03.02, 08:32
              No ten biust...
              • anka1 Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... 19.03.02, 09:12
                czesc Wrzosowiskowcy! zaczelo sie fiolkowo a potem lekko makabrycznie zrobilo:)
                a ja dzis bede nadawac z przerwami i troche krocej, bo jakas szycha ma dzis u
                nas byc i niektorym utrudniono dostep do pracy:)
                • Gość: Ronja Re: Donośne rżenie rozniosło się po wrzosowisku... IP: 212.244.252.* 19.03.02, 09:30
                  Dostep do zabawy znaczy się:)))))
                  • Gość: laelia Słonecznie i fiołkowa IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:44
                    witam Was kochani, piersi murzynki rozszarpane przez Tygryska, jakieś
                    makabryczne wątki dzisiaj?
                    • Gość: Ronja I storczykowo...;) IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:36
                      Cześć, Laelka!
                      Dziś mozna by nas obrazowo opisac jako porozkłądane po mchu leniuchy, którym
                      nawet gadac sie ze soba nie chce...:)
                      • anka1 Re: I storczykowo...;) 19.03.02, 10:54
                        aaa pewnie dlatego ze dzis Jozefa:)
                        czesc Laelia!
                        a gdzie Aroska?
                        • Gość: Ronja Re: I storczykowo...;) IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:56
                          Właśnie.
                          Pewnie leży najdalej i nawet jej sie głowy nie chce podnieść na dźwiek swego
                          imienia...:)
                      • Gość: laelia Re: I storczykowo...;) IP: 212.244.106.* 19.03.02, 10:59
                        Leniuszki, to może herbatę zaparzę a Tygrys by coś upolował na obiad? Chyba
                        zgłodniałam, a ochota na ciasto po tych skrwawionych strzępach mi przeszła :o)
                        • Gość: Ronja Re: I storczykowo...;) IP: 212.244.252.* 19.03.02, 11:03
                          To możemy zjeść śledziki w occie z marynowanymi grzybkami i ogórkami
                          kiszonymi...
                          Ciastem na pewno nie są...
                          • Gość: laelia Re: I storczykowo...;) IP: 212.244.106.* 19.03.02, 11:13
                            To może coś mocniejszego zamiast herbaty pod te śledziki?
                            • Gość: tygrysek Re: I krwawo... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 11:24
                              ..kurde,..gdzieś mi sie te piersi zgubiły po drodze!!:))
                              ..no ale juz znalazłem!!:))
                              ..co robimy dalej ekipo-wulgarno-zabawowa???:)))

..a Aroska cos chora dzisiaj bidula:(((
                              ..zatruła się czarnymi jagodami bo myslała że są
                              już czerwone a były jeszcze zielone...:))))

tygrysek...
                              • Gość: laelia Re: I krwawo... IP: 212.244.106.* 19.03.02, 11:37
                                A jak Twój nastrój Tygrysie, gotowy jesteś zmierzyć się z życiem?
                              • anka1 Re: I krwawo... 19.03.02, 11:37
                                gdzie te jagody gdzie? trzeba miejsce oznaczyc i pilnowac zeby dojrzaly i nikt
                                ich nie wyjadl!:)
                                • Gość: Aroska Re: I krwawo... IP: 195.116.92.* 19.03.02, 11:43
                                  No właśnie.......cześć wszystkim!!!!! To ja dzisiaj tylko herbatkę miętową mogę
                                  pić i położyć się pod dębem, bo sił nie mam na nic:(((((((((((((((((((((
                                  • Gość: tygrysek Re: I krwawo.../Arosko!!! IP: 9.67.96.* 19.03.02, 11:47
                                    ..a tyle razy Ci mówiłem:..nie jedz zielonych jagód jak są jeszcze czerwone!!!!
                                    ..miałaś czekać aż będą czarne!!!!!,...no i się doigrałaś!!:))

..ale Ania zrobi ci mięty!:)))
                                    ..a ja poczytam bajeczkę i będzie OK!:))

tygrysek...
                                • Gość: tygrysek Re: I krwawo... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 11:44
                                  ..nastrój ciut lepszy przez te piersi!!!!:)),..kurde,..:))
                                  ..a te jagody to na skraju wrzosowiska,..na zachód trzeba iść!,..

tygrysek...
                                  • Gość: Ronja Re: I krwawo... IP: 212.244.252.* 19.03.02, 11:46
                                    No, ekipa głowy popodnosiła znad wyr.
                                    Nie jest źle:)))))))
                                    Faktycznie do śledzi coś mocnego trzeba.
                                    3/4 bolsa na początek:)
                                    • Gość: tygrysek Re: I krwawo... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 11:48
                                      ..kurde Ronja!!..ty to wiesz jak z Tygrysem postepować!!!:))
                                      ..dawaj te 3/4!!!!:))
                                      ..chlup!,..

tygrysek...
                                    • Gość: laelia Re: I krwawo... IP: 212.244.106.* 19.03.02, 11:56
                                      To pijmy, gorzałka i na jagody i na smutki i na ogólne wyrzęcie dobra.
                                      Uniwersalna jednym słowem.
                                      Tygrys cieszę, się następnym razem już będziemy wiedziały co Ci na smutek
                                      podesłać :o), a teraz polewaj, jak zacznę śpiewać to Ci jeszcze śmierć ze
                                      śmiechu może zagrozić.
                                      • Gość: Aroska Re: I krwawo... IP: 195.116.92.* 19.03.02, 12:10
                                        A ja dzisiaj nawet na imprezkę nie mam sił....buuuuuuuuuuu..........:((((((((
                                        Ale wy pijcie i się bawcie, a ja położę się pod dębem.....może mi przejdzie.....
                                      • Gość: tygrysek Re: I krwawo... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 12:15
                                        ..dobra macie:..Laelia.., Aroska,..Ronja,..Anka..!!:))

..no to...chlup!!!!!!:))
                                        .za nas!!!:)),..i piersi!!!:))

tygrysek...
                                        • Gość: laelia Re: I krwawo... IP: 212.244.106.* 19.03.02, 12:37
                                          Aroska, to my cię przez rurkę będziemy poić. Prawdziwych przyjaciół poznaje się
                                          w biedzie :o)
                                          • Gość: anka1 Re: I krwawo... IP: 212.33.74.* 19.03.02, 12:58
                                            a ja chyba mam picia dosc na dzis:) poloze sie obok Aroski i powygrzewam an
                                            sloneczku moze sobie troche glowe przewietrze.
                                            anka znow bez logowania bo mnie wywalilo!:)
                                            • Gość: tygrysek Re: I krwawo... IP: 9.67.96.* 19.03.02, 13:24
                                              ..wstawać lenie!!!,..pijemy!!!:))
                                              ..chlup!!:))),...:)))

tygrysek...
                                            • anka1 Re: I krwawo... 19.03.02, 13:27
                                              misiaczki kochane dzis koncze wczesniej wiec sie z Wami pozegnam! trzymajcie
                                              sie bawcie wrzosowiskowo i do jutra!
                                              • laelia Re: I krwawo... 19.03.02, 13:39
                                                Pa! Pa! To ja też się poopalam na trawce.
                                                • Gość: Aroska Re: I krwawo... IP: 195.116.92.* 19.03.02, 15:57
                                                  Przyjemnie tak tu razem.........ale co dobre to się szybko kończy:(((((((
                                                  Mam nadzieję, że jutro będę miała już zdrowie na imprezkę. To Pa Pa!!!!
                                                  Do jutra:)))))))))))
    • ronja Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 07:42
      Mam piwo na klina....
      Kto chce?:)
      • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 08:07
        ..ja, ja!!!!!!!:)))),...kurde żeby moja żona mi tak piwo nosiła!!!:))
        ..to ja nosiłbym ją na rękach!!!!:)))

tygrysek...
        • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 08:13
          Ja też mogę piwo, ale i tak jeszcze śpię. Dzień dobry.
          • Gość: Ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 212.244.252.* 20.03.02, 09:07
            To piwo Cię tym bardziej uśpi, Laelka...
            W ogóle słowo klin kojarzy mi się ze słowami zaćmienie słonca...
            Wtajemniczeni usmiechneliby się przy tym i pokiwali nade mną głową...
            • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 09:24
              To może jednak pójdę spać, przynajmniej wirtualnie się wyśpię :o)
              • anka1 Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 10:11
                uaaaa! :)przepraszam ze sie z Wami przywitam szerokim ziewnieciem.:) wstalam
                rano i robilam porzadki wiosenne tu i owdzie a teraz spac mi sie chce.
                • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 10:20
                  To dobrze trafiłaś, bo dziś śpimy :o)
                  • anka1 Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 10:24
                    w rzeczy samej pogoda taka ze tylko zwinac sie w klebek w jakims suchym miejscu
                    pod debem, owinac w kocyk, popic cos cieplego i usnac:)
                    • Gość: Aroska Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 11:07
                      Dzień Dobry Wszystkim!!!!!!:)))))))) Śpimy?????? To fajnie:)))))) Co prawda ja
                      ostatniej nocy spałam prawie 12 godzin, ale........czemu nie jeszcze:)))))))

A.

Ps. Tygrysku!!!!!! To gdzie Ty taką żonę znajdziesz?????:)))))))
                      • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 11:15
                        Nie znajdzie i daltego Aroska będzie najlepszym co mu się w zyciu przytrafi:)

Zadziwiające jest jedno - nasza wyobraźnia uparcie układa nas w pogodę i w
                        niepogode pod dębem (zauważcie że mrozy zimowe i śnieg pod dębem spedziliśmy),
                        mimo że niedaleko stąd jest karczma, gdzie grzany miód podają... Byliśmy tam z
                        Tygryskiem pare razy gdy jeszcze sami tu gospodarowaliśmy... Ale ciągneło nas
                        pod dęba...
                      • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 11:18
                        A ja mało bardzo spałam tej nocy więc tu sobie w kłębku z Wami śpię. A tygrys
                        zamiast żony powinien nam jakiś kocyk znaleźć chyba :o)
                        • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 11:32
                          A co robiłaś???????????:)))))))))))))
                          • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 11:44
                            Nie powiem bo jestem gantlemanem, dyskrecja mnie obowiązuje :o)
                            • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!!/Ronj IP: 9.67.96.* 20.03.02, 12:54
                              ..pamietasz te wyprawy na rózne krance wrzosowiska???!!
                              ..jak budowałem tratwę???:)),..i przez krainę cieni!!??

..to były czasy!!:))

..ale dobra ja tez zwijam sie z wami w kłębek i śpię..
                              ..ogrzeje was troche futerkiem!!:))

tygrysek...
                              PS:ja wcale nie szukam żony na siłę!!!:)),..co wy baby???:))
                              PS:..choćiaż Aroska napewno byłaby cudowna żoną!!!:))
                              • anka1 Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:13
                                nic na sile wszystko mlotkiem:) szukac zony tez tak:) a ja musze sie z naszego
                                klebka pomalu wyplatywac i tygryskowego-futerkowego ciepelka((( zaraz musze na
                                dyzur mknac. to do jutra Milusinscy!
                                • Gość: Aroska Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 13:16
                                  To pa Aneczko!!!!!!!! Przyjdź jutro to poprzytulamy się jeszcze do tygrysiego
                                  milutkiego i cieplutkiego futerka, albo zrobimy jakąś imprezkę:)))))))

A.

Ps. Tak myślisz Tygryseczku????????:)))))))
                                  • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:27
                                    Cześć Aniu, do jutra! Tygrysku a może zamiast tratwy zbudujemy balon? Ale to
                                    dopiero jak się wyśpimy.
                                    • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:31
                                      Cześć, Ania!

A nie obawiasz sie, Laelia, że z balonu nasze wrzosowisko okaże si ę planszą
                                      podobna do tej z ostatniej sceny Kingsajzu...?
                                      Chociaz nie - wrzosowisko jest raczej rodzajem krainy fantazji z Niekończącej
                                      sie opowieści...
                                      • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 13:37
                                        Laelia super pomysł z tym balonem!!!!!!:)))),..jutro budujemy wszyscy razem
                                        ...od rana!!!!!:)))
                                        ..a wrzosowisko jest tak potężne że nie masz się o co bać Ronja!!
                                        ..ono jest jak Nibylandia!!!!:))),..ogromne!!!!!:))

tygrysek...
                                        PS:..i ty się jeszcze pytasz Arosko!!????:))),..przeciez wiesz..:))
                                        • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:43
                                          To ja dziś poszukam informacji nt. wyplatania koszy, przed Wielkanocą to na
                                          czasie.
                                          • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:45
                                            Ja ostatnio sukienkę szyje, więc mogę siąść i uszyć tego balona... Z
                                            przyzwyczajenia. I z radości że tej cholery do figury nie trzeba
                                            dopasowywać...;)
                                            • laelia Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 13:53
                                              Za to do bryły chyba trzeba?
                                              A jak sukienka? Czerwona, to na jakieś wielkie polowanie?
                                            • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 13:55
                                              OK!!!:)))))),...równe z was dziewczyny!!:))
                                              ..a co ja mam robić??,..może o zapasy jedzenia zadbam??
                                              ..jakies małe polowanie!!:)))

tygrysek...
                                              PS:..Ronja a przyslesz mi swoje zdjęcie w tej czerwonej sukience??????
                                              ..plizzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!,..bo Tygryski lubią czerwień!!!:)))
                                              • Gość: Aroska Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 14:06
                                                To może ja Ci potowarzyszę w tym polowaniu, co Tygrysku??????
                                                Będę płoszyć zwierzynkę (hihi).......
                                                • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:10
                                                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  ..razem zapolujemy!!!!:))),..tylko nie wiem czy z Tobą sie uda,..:)))
                                                  ..bo wiesz ..co innego wtedy Tygryskowi w głowie...:)))

tygrysek...
                                                  • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 14:16
                                                    Żadne polowanie. Wesela mi się szykują, a reszte sukienek towarzystwa
                                                    widziały...
                                                    A zdjęć swoich zarówno w sukienkach, jak i bez nie rozsyłam...
                                                  • Gość: Aroska Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 14:17
                                                    :))))))))))))))))))......wiem szalony Tygrysku:)))))))))
                                                    .......wiem co w tej Twojej główce się rodzi:))))))))))
                                                    ...........ale możemy spróbować.....najwyżej.......nic przeciez nie stracimy...
                                                    ........no może to jedzonko na wyprawę.......:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:27
                                                    ..no to spróbujemy!!:)),..a co tam!!!:)),..najwyżej nic nie przyniesiemy..
                                                    ...ale za to będzie przyjemnie!!!:)))))

tygrysek...
                                                    PS:..Ronja no co ty???,..nie wygłupiaj się!!,..ciekawośc mnie zżera!!!!!
                                                  • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 14:29
                                                    Tygrysku, wszystkie jak zwykle liczymy na Twoja bujną wyobraźnię:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:39
                                                    ..już sobie Ciebie wyobrażałem!!:)),..ale wiesz chciałbym porównać..
                                                    ..fantazje z reality show..:)))))

tygrysek...
                                                  • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 14:47
                                                    I porównasz sobie. Gdy się cały nasz ludek wrzosowiskowy spotka w realu. Rzecz
                                                    jasna nie przyjade na spotkanie w czerwonej kiecce, tylko w dżinsach i swetrze,
                                                    ale co tam!;)
                                                  • Gość: Aroska Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!/Ronja IP: 195.116.92.* 20.03.02, 14:55
                                                    .....Tygrysek uwielbia dżinsy, więc masz już plusa na wstępie:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:56
                                                    ..no co ty Ronja!!!..chcesz nam popsuć środowisko estetyczne
                                                    i wpędzić w melancholię!!!!:)))))))
                                                    ..nie ma mowy!!!,..albo zdjęcie albo przychodzisz w czerwonej kiecy!!!!

tygrysek...
                                                  • ronja Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 15:01
                                                    Jasne, spotkajmy sie jeszcze do tego w jakims lesie na bagnach, na pewno w
                                                    kiecce i butachna obcasach przygnam coby uczcić ten fakt:))))))))))0
                                                  • anka1 Re: Już środa!!!!!!!!!!!!! I zaraz weekend!!! 20.03.02, 18:21
                                                    a to bylby fajny widok!!! Ronja wtedy na pewno najpierw bysmy Cie za rusalke
                                                    wzieli!
                                                  • Gość: tygrysek Re: a rusałki ...... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 07:17
                                                    ..są suuuuuper!!!!!:))),..Ronja będzie czerwoną rusałka!!:)))
                                                    ..troszkę przyciężkawą ale co tam!!:)),..ważne że nią będzie!!:))

tygrysek...
                                                    PS:..a co z tym BALONEM!!!!!!!!!!!!!!!!???????
                                                  • ronja Re: a rusałki ...... 21.03.02, 07:45
                                                    DLACZEGO PRZYCIĘŻKAWĄ????????????????????????????????:)

Balona uszyłam, tera trza zamontować...

Wyobrażacie sobie rusałkę całą w błocie i klnącą pod nosem: Kurwa mać, sukienek
                                                    im się zachciało...?
                                                  • Gość: tygrysek Re: a rusałki ...... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 07:50
                                                    ..:))))))))))))))),..wiedziałem że o to zapytasz!!!!:))
                                                    ..albo rusałka mówiąca:..kurwa!! co to jest!!! co to ma być!!!!
                                                    ...co tu się kurwa dzieje??!!!......kurwa ja chcę do biura!!!! nie po to
                                                    studiowałam!!!!!!

tygrysek...
                                                    PS:..Aroska idziemy na te polowanie????!!!:))))
                                                  • laelia A wracając do balonu 21.03.02, 08:14
                                                    Jakie polowanie? Tygrysku Ty mi pomóż ten kosz zamontować, strasznie ciężki.
                                                    Robimy tradycyjny balon, na ciepłe powietrze, co?
                                                  • Gość: tygrysek Re: A wracając do balonu IP: 9.67.96.* 21.03.02, 08:27
                                                    ..no bo w planach było że ja miałem zabrać Aroskę na polowanie..
                                                    ..i mielismy przynieśc jedzenie do balonu..:)))
                                                    ..no i ???

..a balon oczywiście że tradycyjny!!!:)

tygrysek...
                                                  • laelia Re: A wracając do balonu 21.03.02, 08:30
                                                    A mamy worki? I skąd wziąść piasek? A liny? Może dziewczyny pomyślały.
                                                    Na polowanie pójdziecie kiedy my z Ronją będziemy odpoczywać po budowie :o)
                                                  • Gość: tygrysek Re: A wracając do balonu IP: 9.67.96.* 21.03.02, 08:38
                                                    ..nie ma głupich!!!:))),...my idziemy a wy budujecie!!!:))
                                                    ..a potem wspólny odpoczynek!!!:)),..lub.....:))

..worki mamy pod oczami,..a piasek w nerkach!!...nie bój nic będzie ok!!:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: A wracając do balonu 21.03.02, 08:40
                                                    No to budujmy, póki Aroski nie ma możesz mi pomóc z tymi linami?
                                                  • Gość: tygrysek Re: A wracając do balonu IP: 9.67.96.* 21.03.02, 08:57
                                                    ..no właśnie i to mnie martwi!!!!,..gdzie ona znowu jest?????
                                                    ..kurde...
                                                    ..ale na razie póki co pomoge Ci !!:)))
                                                    trzymaj tę!!!....a ja idę z drugiej strony,..

tygrysek...
                                                    PS:..Arosko gdzie jesteś!!!!!???,..polowanie czeka!!!:))))))
                                                  • Gość: Ronja Odnośnie studiów... IP: 212.244.252.* 21.03.02, 09:12
                                                    A nie nie Tygrysku, nie znasz mnie, nigdy nie powiedziałabym : nie po to
                                                    studiowałam. Ja zawsze byłam dzika. Marzę o tym, by powrócić do uczenia jazdy
                                                    konnej i prędzej czy póxniej zajme się tym... Mi naprawde odpowiada bycie
                                                    rusałką... Zawsze byłe we mnie coś z lesno-łąkowego stworzenia...

E, uważaj jak lina rzucasz, włeb bym dostała i całe studia poszłyby mi w
                                                    diabły...
                                                  • laelia Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 09:29
                                                    Dobra, balon kolorowy powiązany z koszem, worki z piaskiem są, możemy rozpalać
                                                    ognisko. Zaraz, mamy jakąś kotwicę? "Pięć tygodni w balonie" mi się przypomina -
                                                    kotwica niezbędna, i balon chyba powinna oplatać siatka.
                                                  • Gość: tygrysek Re: Odnośnie studiów... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 09:53
                                                    ...to szukajcie tej kotwicy, a ja ide z Aroska na te polowanie!!:))
                                                    ..AAAAAAArrrrrooooossssskkkkkooooooooooooooo!!!!!!:))))))
                                                    ..gdzie jesteś!!!!????,..wyruszamy!!!!:))))))))))))))))))))))))

tygrysek...
                                                    PS>..niebawem wrócimy!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: Odnośnie studiów.../Tajger IP: 195.116.92.* 21.03.02, 09:56
                                                    Dobra, dobra......nie krzycz tak........już jestem.......
                                                    ......idziemy i pogadamy sobie o wszystkim po drodze:))))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Odnośnie studiów... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 09:57
                                                    Cześć wszystkim!!!!!!!!! Piękny balon:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Odnośnie studiów... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 10:04
                                                    ..dobra..pogadamy..po drodze!!:))
                                                  • Gość: Ronja Re: Odnośnie studiów... IP: 212.244.252.* 21.03.02, 10:06
                                                    Laelia, my musimy chyba ten balon wypróbować, prawda?:)))))
                                                    Pośledzimy ich z góry:)))))
                                                  • anka1 Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 10:16
                                                    heeej ! poczekajcie na mnie tez bym chciala wyprobowac chociaz mam lek
                                                    wysokosci. a czy balon tez jest czerwony? lubie czerwony ! a na chrzest balonu
                                                    mam szampana w lekko tlukacej sie butelce:)
                                                    a w ogole to witajcie!
                                                  • laelia Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 10:21
                                                    Balon bajecznie kolorowy, czerwony między innymi. Zawsze byłam przeciwniczką
                                                    marnowania trunków, może wypijmy szampana a rozbijmy butelkę później?
                                                    No to już wskakujemy!
                                                  • Gość: Ronja Re: Odnośnie studiów... IP: 212.244.252.* 21.03.02, 10:28
                                                    Uwagaaaa!!! Odcinam linę, unoooooooosiiiiiiiiiimyyyyy się!!!!!
                                                    Rany, ale nasz dąb jest wysoki!!!!!
                                                  • anka1 Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 10:42
                                                    o rany uwazajmy bo sie o jego galezie zaczepimy:))) widzicie jakie ma paczki
                                                    duze tam gdzie slonce najmocniej grzeje? jeszcze troche i zielone listki sie na
                                                    nim pojawia hurra! ale wieje tu w gorze, chcecie gogle?:)
                                                  • laelia Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 10:44
                                                    Och Ronja, Anka jakie nasze wrzosowisko piękne z góry. Dąb ogromny widać z
                                                    daleka, nie zgubimy się. A tam, czy to strumień? Widzicie gdzieś naszych
                                                    myśliwych? Cholera, trzeba było wziąść lunetę.
                                                  • ronja Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 11:07
                                                    O rany, ale to jezioro jest duże... A tam, po drugiej stronie jeziora widzicie
                                                    ten... to chyba półwysep z takim małym przesmykiem do lądu? Tam sa chyba jakieś
                                                    ruiny!!! Jak już zbierzemy sie całą ekipa i po wypróbowaniu balona, musimy tam
                                                    polecieć...
                                                  • laelia Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 11:16
                                                    Patrzcie, widzicie sarny? Tam nad jeziorem. Ach.
                                                  • ronja Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 11:28
                                                    Przestraszyłam się, ze mają skrzydła i lataja nad tym jeziorem...:)
                                                  • laelia Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 11:34
                                                    Na wrzosowisku wszystko jest możliwe - nawet latające sarny. Anka śpisz, czy z
                                                    zachwytu mowę Ci odebrało?
                                                  • ronja Re: Odnośnie studiów... 21.03.02, 11:42
                                                    Ej, chyba nasi z polowania wracają...
                                                    Lądujemy?
    • ronja E, to co z tą nasza wyprawą balonowa? 21.03.02, 12:11
      Towarzystwo sie rozlazło, siedze i jak głupia pilnuję balona. Nawet konia nie
      ma, bo boi sie balona...:(
    • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:15
      No widzisz Ronja........a Tygrys tam się ze mną kłóci:((((((((((
      • ronja Re: heath........(you know9) 21.03.02, 12:49
        E, to chyba nie kłótnia, to poróżnienie.
        Bywa tak, na początku trudno o kompromisy, bo oczekuje się bardzo, bardzo,
        bardzo wiele...
        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:57
          ..i w tym momencie wesoły Tygrysek wpadł na Ronje i Aroskę,..liżąc je po
          buziach!!:))))
          ..pamiętaj Kochanie Tygryski się nigdy nie kłócą z tymi których Kochają!!!
          ..co innego z wrogiem,..ale wtedy to juz walczą!!:)))

tygrysek...
          PS:..lecimy gdzies balonem???
          • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 13:07
            No pewnie:)))))))))) Ja bardzo chcę!!!!!!!:))))))) Ale czekamy na Anię i
            Laelkę?????????? Czy Ronja wszystko sama nam pokaże????????

A.

Ps. Moje Kochanie:))))))))
            • ronja Re: heath........(you know9) 21.03.02, 13:13
              Idę se gębę w strumieniu wymyć. Od tego ozora:)))
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 13:30
                ...jakiego ozora!!:))),..kurde!!..to jest języczek Tygryska a nie jakiś tam
                ozor!!!!!,...obyś się nie utopiła!!:))))))))

..a co z tym lotem??? może jutro??
                ..dziś już późno..

tygrysek...
                PS:..mój promyczek!!!:))))
                • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 13:46
                  Co późno?????????? Boisz się, że nie zdążymy wylądować przed zmierzchem???????
                  .........A taki lot nocą może być całkiem przyjemny........:)))))))

A.

Ps. Języczek Tygryska faktycznie jest super:)))))))))))
                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 13:57
                    ..ale juz naprawdę późno:((,..a ja zaraz idę:((,..muszę jeszcze obejść
                    wrzosowisko..czy ktoś sie nie zagubił albo co..
                    ..ale możemy jeszcze pogadać pod dębem!!:))

tygrysek...
                    • ronja Re: heath........(you know9) 21.03.02, 14:19
                      Nono bo jeszcze będę chciała sprawdzić:)))
                      • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 14:57
                        Nie uwierzysz na słowo????:)))))
                        • ronja Re: heath........(you know9) 21.03.02, 15:05
                          Widzisz, może być tak, ze mamy zupełnie inne w skali odniesienia do
                          porównania;)))
                          • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 15:13
                            Nooooo, masz rację.......ale niezależnie od tego wydaje mi się i tak, że
                            naprawdę jest super i myślę, że potwierdziłabyś:))))))))))))
                            • Gość: Ronja Re: heath........(you know9) IP: 212.244.252.* 21.03.02, 15:40
                              hehehe powiedzmy że wierzę Ci na słowo:)))))
                              • anka1 Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:08
                                ahoj ja wczoraj nie moglam tu sie wpakowac ze wzgledu na dluuugie ladowanie. a
                                jak sie wpakowalam to Was nie ma((( czy jest juz nowy watek? ide popatrzec!
                                • ronja Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:11
                                  Jeszcze nie ma, no właśnie, miał być!!!!!
                                  • anka1 Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:16
                                    a ja leze i leze:) pod debem i czekam i mam jak zwykle malo czasu a Tygryska z
                                    nowym ni widuuuuuu ni slychuuuuuuuuu:)
                                    • laelia Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:20
                                      Ale leżysz w dobrym towarzystwie - cześć dziewczyny, przyniosłam kosz piknikowy
                                      na wyprawę balonem, ale to już chyba nad nowym wrzosowiskiem. Na razie mam
                                      piersiówkę na rozgrzewkę.
                                      • ronja Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:24
                                        To może chodźmy do tej karczmy na grzańca?
                                        Ostatnio twardo chodzę wiosennie ubrana, a temperatura i wiatr do wiosennych
                                        nienależą...
                                      • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 22.03.02, 08:26
                                        Cześć Laski:))))))))) To może po łyczku tej piersiówki?????:)))))

A.

Ps. A z Tygryskiem nie wiem co się dzieje, bo nie odzywał się od rana:((((((
                                        buuuuuuuuuuu..........
                                        • anka1 Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:27
                                          moze zwabi Go zapach miodowego krupniku? tylko gdzie ja zakopalam butelke?:)
                                          • ronja Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:30
                                            mam wizję, jak wszystkie te laski z obłędem w oczach rzucaja sie do rycia w
                                            ziemi pazurami w poszukiwaniu krupnika...;)
                                            • laelia Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:36
                                              No coś Ty, jeszcze bym połamała paznokcie karminowe :o)
                                              • anka1 Re: heath........(you know9) 22.03.02, 08:38
                                                mam w bagazniku kaszlaka lopate! tylko gdzie kopac?:)))) Laseczki macie
                                                rekawice jak chcecie kopac pazurkami:)
                                              • Gość: Aroska Re: heath........(you know9) IP: 195.116.92.* 22.03.02, 08:41
                                                To co w końcu robimy??????? Bo mnie smutek nachodzi...z braku jednej osoby
                                                :((((((
                                                • Gość: Ronja Re: heath........(you know9) IP: 212.244.252.* 22.03.02, 09:40
                                                  Anka, uwłaczasz mi! Myślisz że ja w rękawicach kopyta końskie z błota
                                                  czyszczę???? Moim paznokciom juz nic nie zaszkodzi...
                                                  • 9876aaww witam Panie! 22.03.02, 09:44
                                                    Tygrysek zaraz dołączy! .... właśnie nadchodzi!
                                                  • laelia Re: heath........(you know9) 22.03.02, 09:48
                                                    To zacznij o nie dbać bo nic nie zostanie z Twojej czerwonej sukienki :o)
                                                    Lepiej kopny saperką, tam między korzeniami. Co powiecie na Kawę z krupnikiem i
                                                    bitą śmietaną? Pycha, piłam ostatnio w Wilanowie i nawet nie musiałam ogłaszać
                                                    bankructwa :o)
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know9) IP: 212.244.252.* 22.03.02, 10:06
                                                    Do czerwonej sukienki dadzą się jeszcze zakamuflować:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9) IP: 9.67.96.* 22.03.02, 10:20
                                                    ..cześć kamuflatorki!!:))
                                                    ..zakładać ten nowy wątek???,..cz.10 znaczy sie..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know9) 22.03.02, 16:08
                                                    nie pytac tylko zakladac bo jak go w poniedzialek nie zobacze to juz w ogloe
                                                    sie z Wami nie dogadam tak dlugo ten sie laduje.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know9)/KONIEC CZ. 9!!!!! IP: 9.67.96.* 25.03.02, 07:05
                                                    ..zakładam 10!!!!!!!!!!!!!!!:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka