dorota_snooker 1.Podziekowania. 14.02.05, 10:02 Tytułem wstępu Podziękowania: Dla dream team'u Beata - Rafał, czyli Elbee - jewta, za najlepszy makaron pod słońcem i dach nad głową. Beacie za czekoladki i piękny uśmiech. Rafałowi za emocjonującą grę (choć moim prywatnym zdaniem Wróblowi należało przystrzyc piórka) i za to, że jak mało kto, zawsze wprawi mnie w dobry humor - W Krakowie dla buraków zniżka 30%. Gustawowi za Buzz'a z Toy Story. Bartkowi Różyckemu z Łodzi - za miłość do niebieskiej bili - uroczy z niego sędzia. misiani - za dostarczenie mnie o czasie na dworzec centralny i za kilka cennych uwag komentatorskich. kemotowi8 - czyli mafii pruszkowskiej - za to że był bardzo miły i za miętową gumę orbit w drażetkach którą uratował mi życie. No i za próbę uwodzenia ;))))))) Ekipie krkowskiej za wolę walki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Podziękowania specjalne 14.02.05, 10:05 Wampirowi - za to że się nie pojawił bo dzieki temu mam całą tętnicę - Tato wampira K.Kruk uroczy, przywitał się ze mna nie mając pojęcia kim jestem - obustronne deja vu - to co Dorotki lubią najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bart147 Re: 1.Podziekowania. 14.02.05, 12:35 dzięki Dorotko, a ta niebieska bila - nie nazywałbym tego miłością, to raczej skromna sympatia (i do tego jednostronna), przemyciłem trochę o`sernika do Łodzi - jak już wcześniej mogłaś przeczytać - bardzo smakował mam nadzieję, że zobaczymy się na *** w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 1.Podziekowania. 14.02.05, 12:36 Się zobaczymy i carolę zabierz ze sobą !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: 1.Podziekowania. 14.02.05, 20:26 > kemotowi8 - czyli mafii pruszkowskiej - za to że był bardzo miły i za miętową > gumę orbit w drażetkach którą uratował mi życie. No i za próbę uwodzenia ;)))) > ))) po pierwsze to ja sie do zadnej mafii nie przyznaje :P jako iz jestem leniwy przylacze sie do wszystkich podziekowan Doroty :) do listy dopisze jeszcze Dorote (za mile towarzystwo w sobotni pozny wieczor), bo sama sobie nie podziekowala :) no i jeszcze specjalne podziekowania Misiani za podwozke! Odpowiedz Link Zgłoś
carola5 Re: Dzięki Dorotko!!! 14.02.05, 10:31 Ja również chciałam podziękować (choć mnie nie było w W-wie) za kawalek o'sernika. Miałam tą pyszną przyjemność skosztować snookerowego ciasta, mniam mniam! Pozdrawiam z Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker 2.Relacja 14.02.05, 10:41 Turniej sensacji !!!!!!!!!!!!! Krakusy przegrały wszystko co było do przegrania :((((( Stół był krzywy a i Marcin Molski jakby bardziej w formie - piekna 40 w meczu z Sebastianem Jóźwikiem. W 1/8 finału (po dyskretnych rozmowach kto chce zagrać z kim i dlaczego - bowiem nowy sposób rozstawiana czołówki rankingu okazuje się być prawdziwy) spotkali się : Marcin Molski vs Rafał Jewtuch - 1:3 ciężki mecz moim zdaniem a wynik nie oddaje jego napiętej atmosfery. Max Janicki vs Paweł Koch vel kaktus - 1:3 selekcjoner kadry musiał uznać wyższość żelu do włosów. Krzysztof Wróbel vs Pitor Adamek - 3:1 i pękny break Krzyśka 80 !!!!!!!!!! Pitor Murat vs Małgorzata Kłys - 3:0 bez komentarza, brawo Piotr. Marcin Nischke vs Wojciech Trajdos - 0:3 i break Trajdosa 49. !!!!!!! sensacja :)))))))))))))) Ten Wojtek to mi się spodobał jak nic. Nigdy go wczesniej nie widziałam w akcji. Jaka piękna mięciutka gra !!!!! Przywiązać go do stołu snookerowego i niech chłopak trenuje a nie w poola grywa !!!!! Jarek Kowalski vs Karol Łusiarczyk - wygrał Jarek ale był to najdłuższy mecz 1/8 - się dłłłłłłłłłuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżyyyyyyyyłłłłłłłł okropnie. Marek Zubrzycki vs Roman Wasilewski - wygrał Marco ( jak kto misiania powiedziała ;)))))) boczek z kiepskich ) Krzysztof Kubicki vs Phan Quoc Binh - eeeee wygrał ten drugi :)))))))) W 1/4 zagrali Koch vs Jewtuch - 0:3 Wróbel vs Phan - 3:1 ale nie jestem pewna tego wyniku. Za to wymuszony free ball Wróbla ;)))))))) Sama bym tego lepiej nie rozegrała ot co . Zubrzycki vs Murat - Wygrał Zubrzycki ale czort jeden wie jaki był wynik. Trajdos vs Kowalski - 2:3 co za mecz, najpierw 2:0 dla Jarka, potem pogoń Trajdosa i 2:2. No i wygrał Jarek ale po bardzo wyrównanym meczu - jak dla mnie szkoda..... Półfinały - zapachniało sensacją Kowalski vs Zubrzycki 2:3 !!!!!!!!!!!!!!!!!! vice prezes polskiego związku snookera i bilarda angielskiego w finale :P:P Wróbel vs Jewtuch 3:2 !!!!!!!!!!!!! Obydwa mecze pełne napięcia i wygrane na ostanich bilach. Zubrzycki wygrał na różowej, Wróbel bodaj na niebieskiej. I finał : Nie widziałam - podobno wygrał Wróbel 4:1. Z dwojga złego chyba wolę jego. W końcu też ptaszyna czyli jakby tak bardziej swojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: 2.Relacja 14.02.05, 10:46 jaki molski, jaki molski, wszyscy widzieli, że to harry potter był. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: 2.Relacja 14.02.05, 11:13 i taki był szczęśliwy jak wygrał ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker 3.Ploteczki i snookerowa moda 14.02.05, 10:57 Klub Atelier wyróżniają sciany o kolorze zabielanego barszczyku i dywan o psychodelicznych wzorach. W kontekście tego wielu zawodników usiłowało zasymilować się z otoczeniem. Królował róż i fiolet - a fuj !!!!! Prym wiódł Marcin Nitschke - był nie widoczny na tle ścian. Fryzury polskich snookerzystów napawają nadzieją iż sektor produkcji żelu do włosów szybko nie zbankrutje. Widziałam jak się poprawia taki fryz - sztuka sama w sobie. Brawo Paweł Koch. Krzyszto Wróbel - Fircyk w zalotach - niezwykle "całuśny" zawodnik chciał nam wycałować Sebastina J. tym razem. I wogóle tak szybko zmieniał kreacje że nie nadążałm notować ;)))). Stroszył piórka i ćwierkał oj ćwierkał. Niektórzy też zmieniali tylko koszule biała, czerwona, czarna. A gdzie koszula na finał była co komentatorze ?????? Moja kreacja wypadła blado - nie była różowa Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker 4.Atmosfera. 14.02.05, 11:04 Atmosfera była : Gęsta od dymu papierosowego. Straszne. Hałaśliwa jak na jarmarku - równoczesne zajęcia z pool bilarda, bardzo głośne zajęcia i głosny ryczący wręcz instruktor, dzwoniący telefon w barze (coś na kształt syreny alarmowej) no i oczywiście telefony komórkowe Wogóle to nawet mi sie nie chce o tym pisać. To nie była atmosfera turniejowa. :(((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker 5.Podsumowując 14.02.05, 11:08 Fajnie było. Podróże kształcą oj kształcą. I chcę was widzieć w Krakowie. Wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elbee no to i ja podziekuje 14.02.05, 15:22 Dorota dzieki za wielki O'Sernik - tak wszyscy go wsuwali i sie o niego bili ze juz nam go malenka o'kruszke zostalo w lodowce... Przemek zjadl - widzialam ;-) no i jak wiadomo nawet kochanej Karolinie sie dostalo owego przysmaku (tu kolezanke serdecznie pozdrawiam i zapytuje - dlaczego nie przyjechalas paskudo??? ;-)) co do makaronu - nawet przez sen widzialam jak kroje pieczarki, mozarelle, bazylie... ;-) i ten ciagly alfabet morse'a... uff... nastepnym razem Ciebie zatrudnimy ;-))) osobiscie dziekuje Dorotko za live broadcast z Attelier. z wiadomych przyczyn mam alergie na rozowy... :-I reasumujac, jak bedziemy w Krakowie nie omieszkamy was nawiedzic nasi drodzy Krakowiacy... p.s. w koncu znalazlam ucho pana bulwy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
carola5 Re: proszę o wybaczenie ! 14.02.05, 22:11 > kolezanke serdecznie pozdrawiam i zapytuje - dlaczego nie przyjechalas > paskudo??? ;-)) Przyznaję paskuda ze mnie okropna ;-) Niestety z przyczyn ode mnie nie zależnych nie mogłam Was tym razem nawiedzić, ale obiecuję poprawę przy najbliższym turnieju w Warszawie. Mam nadzieję żę wcześniej spotkamy się w Łodzi:) Pozdrawiam Ciebie cieplutko, do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: proszę o wybaczenie ! 14.02.05, 23:36 Ale by było wesoło gdybyś była ;))))))) Jak na koloni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker 6.Spóźnione refleksje 14.02.05, 23:52 Nie było Mariana Lipińskiego z Katowic. Turniej wiele stracił :))))))))))))) No i nie widziłam się M.Bednarzem, a taki milutki jest :( Odpowiedz Link Zgłoś