Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a nie mówiłem!

04.06.02, 20:15
    ...jak prorokowałem wynik 4:0 dla skosnych to mi zarzucano że pisze z
    wariatkowa..
    ludzie czy wy kurwa nie widzicie że w polskiej drużynie nic sie nie zmienia od
    20 lat.?
    Cały czas zgraja mięśniakowatych kiepów z IQ średnio 70, grających bez polotu
    beż tzw. piłkarskiej chytrości i cwaniactwa- te cechy widac nawet w grze
    bułgarów, turków, a najlepiej w druzynach latynoskich , u włochów.
    polski futbol skończył się z chwilą zniknięcia Grzegorza Laty i egzekutorów w
    stylu Szarmacha czy nawet Bońka. CZemu ciągle pokutuje u nas pogląd że dobrze
    to my gramy "z kontry" bo inaczej gra sie nie klei!? Po prostu totalny brak
    pomysłu na gre od wielu lat- nie jestem specjalistą ale wg moich obserwacji
    kluczową role sprawia że motorem zespołu jest rozgrywający MĄDRY rozgrywający
    (taki Beckham w angielskiej drużynie to jej 30% wartości, w Polskiej druzynie
    z '82 Lato stanowił 60% jej wartości)obecnie nie ma kogos kto pociągnie gre
    napędzi pozostałych zawodników, nie krytykuje poszczególnych zawoadników z
    osobna bo idę o każdy zakład że przy odpowiednim pokierowaniu i reżyserii gry
    zagraliby na pewno dobrze. ZAGADKĄ DLA MNIE OSOBIŚCIE JEST, JEDYNIE WYSTAWIANIE
    W ZESPOLE SWIERCZEWSKIEGO - PRZECIEZ ON KURWA NIC NIE GRA - W JEDNYM ZE SPOTKAŃ
    PRZED MUNDILAOWYCH STRACIŁ NIECELNIE PODAJĄC (LICZYŁEM)85% PIŁEK toż to jest
    SKANDAL ŻE taki ktos robi za turbinę zespołu CZY TEN ENGEL NIE MA OBIEKTYWNYCH
    DORADCÓW?

Obserwuj wątek
      • Gość: Donald Re: a nie mówiłem! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 20:25
        fajnie panie ale gadasz jak Lepper widzisz że jest źle, przypieprasz się ale
        nie powiesz jak to naprawić. bo się nie da tego naprawić. nikt nie wejdzie w
        miejsce świerczewskiego bo NIE MA KANDYDATÓW. zobacz kto zdobył mistrza Polski
        i z jakiego kraju pochodził rozgrywający...
        • Gość: dark Re: a nie mówiłem! IP: 217.98.124.* 04.06.02, 22:03
          z jakiego kraju?
        • Gość: Nina Re: a nie mówiłem! IP: *.TELE.NET 11.06.02, 21:13
          Zgadzam sie z p.Frugo,czysta prawda.Jestesmy 16 lat wstecz za murzynami bo oni
          nawet lepiej graja.Mistrzostwo kraju,coz to za poziom,pozal sie boze.
      • frugo3 Re: a nie mówiłem! 11.06.02, 20:56
        trzeba zmienić cały sztab z bońkiem i tym liskiem gogusiem na czele, do roboty
        panowie!
        • Gość: papa Re: a nie mówiłem! IP: *.ipartner.com.pl 11.06.02, 21:16
          Jak wiesz na kogo to podaj sklad.

PS. Rozumiem masz chrapke na ten stolek chyba...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka