Gość: derro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 14:10 chyba golas, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saper Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 27.06.01, 15:10 chyba na pewno Gołaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.zigzag.pl 28.06.01, 00:15 Gołaś jest debeściak-ma machnięcie łapskiem, jak nieźle wyrośniety orangutan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zafarin Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.cb.open.net.pl 28.06.01, 05:47 Obaj sa slabi gdyby ich porownac z np.Gustavo(Brazylia),van de Goorem (Holandia),itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:45 Gość portalu: Zafarin napisał(a): > Obaj sa slabi gdyby ich porownac z np.Gustavo(Brazylia),van de Goorem > (Holandia),itd... ... Daquin, Henrique, Hellerem, Kazakowem itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! 28.06.01, 17:29 No bez przesady. Gołaś jest ok. Ale ja wolę Papiego z Włoch. Śliczności, tylko nie gra w tych finałach:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazyolo Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: 62.179.5.* 01.07.01, 00:35 Ja bardzo zaluje ze w lidze nie moglo zagrac USA.Oni maja super srodkowego - Roumain.Koles jak byk,gral kiedys w football,super serw,ostre zciecie no i najwiekszy wyskok z siatkarzy na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: 217.97.51.* 01.07.01, 14:53 Gość portalu: Crazyolo napisał(a): > Ja bardzo zaluje ze w lidze nie moglo zagrac USA.Oni maja super srodkowego - > Roumain.Koles jak byk,gral kiedys w football,super serw,ostre zciecie no i > najwiekszy wyskok z siatkarzy na swiecie. Niestety Roumain to nie środkowy bloku a atakujący. Przykro mi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda PRUS CZY GOŁAŚ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.06.01, 19:01 Zdecydowanie Arek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mimo pewnych braków w zagrywce pierdzielnięcie ma zdrowe ,no i świetny zasięg ramion. Ponad to nie ma debilnej fryzury i jest przystojniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipton Re: PRUS CZY GOŁAŚ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 21:14 Postawmy na młodość świeżość talent i zapał...Nic dodać nic ująć..Gołaś, Arek Gołaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: PRUS CZY GOLAS IP: 213.77.14.* 28.06.01, 07:31 Tylko dlaczego tak słabo zbijają? Może siłownia? No i szybkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 28.06.01, 11:03 Ja to bym się zapytała: Stancelewski czy Gołaś? Bo po pierwsze w meczu z Jugolami Jarek zespół trochę(czyt. trochę dużo) piłek, a po drugie Prusa darzę ogromną sympatią. Możecie sobie mówić co chcecie, ale ja i tak nie zmienie zdania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: PRUS CZY GOLAS IP: 217.97.51.* 28.06.01, 13:32 Gołaś , Gołaś i jeszcze raz Gołaś takiego srodkowego nam brakowało. I nawet jego zagrywka jest niezła chociaz nie za mocna.I to wczucie na bloku. Brawo Arek!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:50 atak: zdecydowanie Gołaś blok: raczej równowaga, może lekko w strone Prusa zagrywka: zdecydowanie Prus gra w polu: raczej Prus wystawa: Gołasia nie widziałem w tej roli, a Prus kilka razy musiał wystawiać Jeżeli dodać jeszcze do tego doświadczenie i ogólnie lepszą orientację na boisku (a może "boiskowe cwaniactwo") to Prus wypada (na razie) lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: PRUS CZY GOLAS IP: 217.97.51.* 28.06.01, 17:21 Gość portalu: Qba napisał(a): > atak: zdecydowanie Gołaś > blok: raczej równowaga, może lekko w strone Prusa > zagrywka: zdecydowanie Prus > gra w polu: raczej Prus > wystawa: Gołasia nie widziałem w tej roli, a Prus kilka razy musiał wystawia > ć > > Jeżeli dodać jeszcze do tego doświadczenie i ogólnie lepszą orientację na > boisku (a może "boiskowe cwaniactwo") to Prus wypada (na razie) lepiej. Biorąc pod uwage ile lat ma Prus a ile Arek oraz to ile razy grał w reprezentacji Prus i od ilu sezonów jest podstawowym zawodnikiem Mostostalu nie można ich w ten sposób porównywać. Jest takie powiedzenie "Trening czyni mistrza" i oby sprawdziło sie to przypadku Gołasia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 18:24 Gość portalu: martino napisał(a): > Biorąc pod uwage ile lat ma Prus a ile Arek oraz to ile razy grał w reprezentac > ji > Prus i od ilu sezonów jest podstawowym zawodnikiem Mostostalu nie można ich w t > en > sposób porównywać. Jest takie powiedzenie "Trening czyni mistrza" i oby > sprawdziło sie to przypadku Gołasia. > pozdrawiam Dlaczego nie? Przecież w tym wątku mówi się, że Gołaś jest lepszy Prusa. Ja satrałem się tylko wykazać, że tak nie jest (przynajmniej nie we wszystkim). Zgadzam się, że nie powinno się ich porównywać pod względem doświadczenia, ale skoro Gołaś jest lepszy tylko w ataku, to dlaczego odzywają się głosy, że jest taki super, a Prus to "ciota"? Za kilka lat może (a nawet napewno) będzie lepszy, ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibs Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.pl 01.07.01, 13:53 Decyzja należy do trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 17:24 nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 18:16 Z Nowakiem to jeszcze zobaczymy -wrócił wlasnie do AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazyolo Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.chello.pl 01.07.01, 00:31 Mnie sie wydaje ze nowak jest dobry bo jest naprawde bardzo wysoki ale ma przy tym kiepska kordynacje ruchowa.to nie jest facet ktory zrobi wielka kariere.moze byc dzokerem lub kolejnym zmiennikiem ale na pierwszy sklad mamy lebszych srodkowych-Golas,Prus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkuć Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 21:53 takie porównanie nie ma sensu. obaj są dobrzy,ale Arek to jeszcze małolat. Obserwuje Arka od początku ostatniego sezonu tz od meczu, w kórym Mostostal zlał AZS 3:0, facet jest niesamowity a i serwy w lidze miał precyzyjne choć trochę za słabe/ na naszą ligę wystarczało, w LŚ bałem się jak wchodził w pole zagrywki/ Jeśli mu nie odbije /a nie wygląda na takiego /to za dwa trzy lata będziemy mieli środkowego super. Brakuje mi na środku Dacewicza i bardzo gościowi współczuję - dwa sezony praktycznie w szpitalu lub na ławce rezerwowych. A co do Prusa to niezły gość i lubię go za to, że nawet w złych momentach potrafi zagrzewać zespół i kibiców do zwiększenia obrotów. pozdrawiam- ale się dzisiaj rozgadałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rus Re: Do Qba !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 23:00 Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza przewage ! Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!! A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie mial okazji sie pokazac !) Golas fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo wyraznie widac jak dlugo potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!! Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Do Rus !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 08:53 Gość portalu: Rus napisał(a): > Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza > przewage ! A ja cały czas uważam, że najlepszy jest w ataku. > Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden > jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!! No nie wiem czy był tylko jeden... A nawet gdyby, to Jugosławią cały zespół grał nie najlepiej. Poza tym mecz trwał tylko 3 sety. >A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie mial okazji sie pokazac !) Golas >fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo wyraznie widac jak dlugo >potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!! Z Francją Prus nie miał okazji się pokazać:))) Gołaś może sobie wisieć w powietrzu (ma do tego predyzpozycje - wzrost i świetny wyskok), ale Prus ma lepsze wyczucie bloku. > Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na > wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o > tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!) > pzdr. A w czym przejawia się to jego gwiazdorstwo? Poza tym, to zobaczymy za kilka lat jak Gołaś będzie sławny - ciekawe czy jemu nie przewróci się w głowie. Pozdrawiam Qba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: Do Rus !!! IP: *.*.*.* 29.06.01, 13:28 prus jest cienki jak polsilver. chociaz trzeba przyznac, ze nauczyl sie w ostatnim roku serwowac. on po prostu nie dobrej koordynacji /golas tez jest cienki ale ma jescze troche czasu/. porownywanie obu z czolowka swiatowa to bzdet /zwlascza gra w obronie/ prus nie ma o tym pojecia, nie potrafi nawet dobrze sie ustawic do asekuracji. niestety w tym wieku to juz chyba hopeless case. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketti Re: Do Qba !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 20:16 Gość portalu: Rus napisał(a): > Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza > przewage ! Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden > jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!! A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie > mial okazji sie pokazac !) Golas fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo > wyraznie widac jak dlugo potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!! > Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na > wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o > tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!) > pzdr. Drogi Rus czy nie wiesz ze powtorki sa w zwolnionym tempie? ;-) Szczerze to mysle ze Prus jest lepszy (i tu zgadzam sie z Qbą), w jakims ostatnim meczu pokazal klase piekielnie mocnymi zagrywkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 21:38 Zdecydowanie Golas Arkadiusz !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 21:57 Zgadzam się w 100% Gołaś wiele zrobi dla reprezentacji Boska i dla galaxii Mazura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutka Jasne, że Marcin Prus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 20:33 Jasne, że Marcin Prus nest najlepszy !! Odpowiedz Link Zgłoś