Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRUS CZY GOLAS

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 14:10
    chyba golas, nie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: saper Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 27.06.01, 15:10
        chyba na pewno Gołaś
        • Gość: Dlelka Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.zigzag.pl 28.06.01, 00:15
          Gołaś jest debeściak-ma machnięcie łapskiem, jak nieźle wyrośniety orangutan...
          • Gość: Zafarin Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.cb.open.net.pl 28.06.01, 05:47
            Obaj sa slabi gdyby ich porownac z np.Gustavo(Brazylia),van de Goorem
            (Holandia),itd...
            • Gość: Qba Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:45
              Gość portalu: Zafarin napisał(a):
              > Obaj sa slabi gdyby ich porownac z np.Gustavo(Brazylia),van de Goorem
              > (Holandia),itd...
              ... Daquin, Henrique, Hellerem, Kazakowem itp. itd.

• wasia Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! 28.06.01, 17:29
              No bez przesady. Gołaś jest ok. Ale ja wolę Papiego z
              Włoch. Śliczności, tylko nie gra w tych finałach:-(((
              • Gość: Crazyolo Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: 62.179.5.* 01.07.01, 00:35
                Ja bardzo zaluje ze w lidze nie moglo zagrac USA.Oni maja super srodkowego -
                Roumain.Koles jak byk,gral kiedys w football,super serw,ostre zciecie no i
                najwiekszy wyskok z siatkarzy na swiecie.
                • Gość: martino Re: Gołaś!Gołaś!Gołaś! IP: 217.97.51.* 01.07.01, 14:53
                  Gość portalu: Crazyolo napisał(a):

> Ja bardzo zaluje ze w lidze nie moglo zagrac USA.Oni maja super srodkowego -
                  > Roumain.Koles jak byk,gral kiedys w football,super serw,ostre zciecie no i
                  > najwiekszy wyskok z siatkarzy na swiecie.

Niestety Roumain to nie środkowy bloku a atakujący. Przykro mi.
                  pozdrawiam
          • Gość: magda PRUS CZY GOŁAŚ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.06.01, 19:01
            Zdecydowanie Arek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mimo pewnych braków w zagrywce
            pierdzielnięcie ma zdrowe ,no i świetny zasięg ramion. Ponad to nie ma debilnej
            fryzury i jest przystojniejszy
            • Gość: Lipton Re: PRUS CZY GOŁAŚ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 21:14
              Postawmy na młodość świeżość talent i zapał...Nic dodać nic ująć..Gołaś, Arek
              Gołaś!
      • Gość: Tom Re: PRUS CZY GOLAS IP: 213.77.14.* 28.06.01, 07:31
        Tylko dlaczego tak słabo zbijają? Może siłownia? No i szybkość.
      • Gość: K. Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 28.06.01, 11:03
        Ja to bym się zapytała: Stancelewski czy Gołaś? Bo po pierwsze w meczu z
        Jugolami Jarek zespół trochę(czyt. trochę dużo) piłek, a po drugie Prusa darzę
        ogromną sympatią. Możecie sobie mówić co chcecie, ale ja i tak nie zmienie
        zdania:-)
        • Gość: martino Re: PRUS CZY GOLAS IP: 217.97.51.* 28.06.01, 13:32
          Gołaś , Gołaś i jeszcze raz Gołaś takiego srodkowego nam brakowało. I nawet
          jego zagrywka jest niezła chociaz nie za mocna.I to wczucie na bloku.
          Brawo Arek!!!!!!.
      • Gość: Qba Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:50
        atak: zdecydowanie Gołaś
        blok: raczej równowaga, może lekko w strone Prusa
        zagrywka: zdecydowanie Prus
        gra w polu: raczej Prus
        wystawa: Gołasia nie widziałem w tej roli, a Prus kilka razy musiał wystawiać

Jeżeli dodać jeszcze do tego doświadczenie i ogólnie lepszą orientację na
        boisku (a może "boiskowe cwaniactwo") to Prus wypada (na razie) lepiej.
        • Gość: martino Re: PRUS CZY GOLAS IP: 217.97.51.* 28.06.01, 17:21
          Gość portalu: Qba napisał(a):

> atak: zdecydowanie Gołaś
          > blok: raczej równowaga, może lekko w strone Prusa
          > zagrywka: zdecydowanie Prus
          > gra w polu: raczej Prus
          > wystawa: Gołasia nie widziałem w tej roli, a Prus kilka razy musiał wystawia
          > ć
          >
          > Jeżeli dodać jeszcze do tego doświadczenie i ogólnie lepszą orientację na
          > boisku (a może "boiskowe cwaniactwo") to Prus wypada (na razie) lepiej.

Biorąc pod uwage ile lat ma Prus a ile Arek oraz to ile razy grał w reprezentacji
          Prus i od ilu sezonów jest podstawowym zawodnikiem Mostostalu nie można ich w ten
          sposób porównywać. Jest takie powiedzenie "Trening czyni mistrza" i oby
          sprawdziło sie to przypadku Gołasia.

pozdrawiam
          • Gość: Qba Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 18:24
            Gość portalu: martino napisał(a):
            > Biorąc pod uwage ile lat ma Prus a ile Arek oraz to ile razy grał w reprezentac
            > ji
            > Prus i od ilu sezonów jest podstawowym zawodnikiem Mostostalu nie można ich w t
            > en
            > sposób porównywać. Jest takie powiedzenie "Trening czyni mistrza" i oby
            > sprawdziło sie to przypadku Gołasia.

> pozdrawiam

Dlaczego nie? Przecież w tym wątku mówi się, że Gołaś jest lepszy Prusa. Ja
            satrałem się tylko wykazać, że tak nie jest (przynajmniej nie we wszystkim).
            Zgadzam się, że nie powinno się ich porównywać pod względem doświadczenia, ale
            skoro Gołaś jest lepszy tylko w ataku, to dlaczego odzywają się głosy, że jest
            taki super, a Prus to "ciota"? Za kilka lat może (a nawet napewno) będzie lepszy,
            ale jeszcze nie teraz.
        • Gość: bibs Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.pl 01.07.01, 13:53
          Decyzja należy do trenera.
      • ckdraka Re: PRUS CZY GOLAS 28.06.01, 13:52
        A co z Nowakiem?
        • Gość: zet Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 17:24
          nic!
          • Gość: dude Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 18:16
            Z Nowakiem to jeszcze zobaczymy -wrócił wlasnie do AZS
            • Gość: Crazyolo Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.chello.pl 01.07.01, 00:31
              Mnie sie wydaje ze nowak jest dobry bo jest naprawde bardzo wysoki ale ma przy
              tym kiepska kordynacje ruchowa.to nie jest facet ktory zrobi wielka
              kariere.moze byc dzokerem lub kolejnym zmiennikiem ale na pierwszy sklad mamy
              lebszych srodkowych-Golas,Prus.
      • Gość: turkuć Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 21:53
        takie porównanie nie ma sensu. obaj są dobrzy,ale Arek to jeszcze małolat.
        Obserwuje Arka od początku ostatniego sezonu tz od meczu, w kórym Mostostal
        zlał AZS 3:0, facet jest niesamowity a i serwy w lidze miał precyzyjne choć
        trochę za słabe/ na naszą ligę wystarczało, w LŚ bałem się jak wchodził w pole
        zagrywki/ Jeśli mu nie odbije /a nie wygląda na takiego /to za dwa trzy lata
        będziemy mieli środkowego super.
        Brakuje mi na środku Dacewicza i bardzo gościowi współczuję - dwa sezony
        praktycznie w szpitalu lub na ławce rezerwowych.
        A co do Prusa to niezły gość i lubię go za to, że nawet w złych momentach
        potrafi zagrzewać zespół i kibiców do zwiększenia obrotów.
        pozdrawiam- ale się dzisiaj rozgadałem
        • Gość: Rus Re: Do Qba !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 23:00
          Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza
          przewage ! Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden
          jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!! A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie
          mial okazji sie pokazac !) Golas fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo
          wyraznie widac jak dlugo potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!!
          Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na
          wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o
          tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!)
          pzdr.
          • Gość: Qba Re: Do Rus !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 08:53
            Gość portalu: Rus napisał(a):

> Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza
            > przewage !
            A ja cały czas uważam, że najlepszy jest w ataku.

> Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden
            > jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!!
            No nie wiem czy był tylko jeden... A nawet gdyby, to Jugosławią cały zespół grał
            nie najlepiej. Poza tym mecz trwał tylko 3 sety.

>A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie mial okazji sie pokazac !) Golas
            >fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo wyraznie widac jak dlugo
            >potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!!
            Z Francją Prus nie miał okazji się pokazać:))) Gołaś może sobie wisieć w
            powietrzu (ma do tego predyzpozycje - wzrost i świetny wyskok), ale Prus ma
            lepsze wyczucie bloku.

> Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na
            > wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o
            > tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!)
            > pzdr.
            A w czym przejawia się to jego gwiazdorstwo? Poza tym, to zobaczymy za kilka lat
            jak Gołaś będzie sławny - ciekawe czy jemu nie przewróci się w głowie.

Pozdrawiam
            Qba
            • Gość: john doe Re: Do Rus !!! IP: *.*.*.* 29.06.01, 13:28
              prus jest cienki jak polsilver. chociaz trzeba przyznac, ze nauczyl sie w ostatnim roku serwowac. on po prostu nie dobrej koordynacji /golas tez jest cienki ale ma jescze troche czasu/.
              porownywanie obu z czolowka swiatowa to bzdet /zwlascza gra w obronie/ prus nie ma o tym pojecia, nie potrafi nawet dobrze sie ustawic do asekuracji. niestety w tym wieku to juz chyba hopeless case.
          • Gość: ketti Re: Do Qba !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 20:16
            Gość portalu: Rus napisał(a):

> Uwazasz ze Prus jest lepszy w bloku ??? Moim zdaniem tu Golas ma najwieksza
            > przewage ! Podczas meczu z Jugo nie widzialem ani jednego (no moze jeden
            > jedyny !) skutecznego bloku Prusa !!!! A podczas meczu z Francja ( z Jugo nie
            > mial okazji sie pokazac !) Golas fantastycznie blokowal i na powtorkach bylo
            > wyraznie widac jak dlugo potrafi "wisiec" w powietrzu czekajac na pilke !!!!
            > Prus jest w tym wyraznie slabszy !!!! No i jeszcze caly czas pozuje na
            > wielkiego gwiazdora (czasem wyglada to tak jakby podczas meczu myslal tylko o
            > tym zeby jak najwiecej lasek go zuwazylo !!!!)
            > pzdr.

Drogi Rus czy nie wiesz ze powtorki sa w zwolnionym tempie? ;-)
            Szczerze to mysle ze Prus jest lepszy (i tu zgadzam sie z Qbą), w jakims ostatnim
            meczu pokazal klase piekielnie mocnymi zagrywkami.
      • Gość: manio Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 21:38
        Zdecydowanie Golas Arkadiusz !!!!!!!!!
        • Gość: robak Re: PRUS CZY GOLAS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 21:57
          Zgadzam się w 100% Gołaś wiele zrobi dla reprezentacji Boska i dla galaxii
          Mazura
      • Gość: Gutka Jasne, że Marcin Prus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 20:33
        Jasne, że Marcin Prus nest najlepszy !!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka