Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans...

06.06.02, 08:42
    Mam jedno konto i wcale nie jest powiedziane że Ci co mają po kilkadziesiąt
    kont mają większą szansę,przecież nie jest w stanie zrobić tak aby zawsze
    wygrywał wynik na to jedno i to samo konto,faktem jest że ma większą szansę
    trafienia o wiele....ale nie zawsze na to samo konto,a przecież punkty nie są
    sumowane na jedno konto tylko na każde osobno,więc trzeba mieć naprawde
    szczęscie żeby się akurat przytrafiły wyniki na to samo konto...Jedno czy
    50,nie ma różnicy,tylko jest większa radocha bo się trafiło i tyle...
    Obserwuj wątek
      • pas1 Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 06.06.02, 10:40
        na ajkim poziomie zakończyłeś naukę matematyki?
      • dj_emo Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 07.06.02, 15:03
        Ja napewno na wyższym niż Ty,ale tu nawet nie trzeba używać matematyki tylko
        logicznego myślenia,widać że Tobie to sprawia dużą trudność,a przecież myślenie
        nie boli....Niestety tak wychodzi że większej szansy nie ma...
        • pas1 Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 07.06.02, 15:25
          naprawdę baaaaaardzo interesujące......
      • krzysier Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 07.06.02, 23:49
        Hej,

Oczywiście moga zwiększyć swoje szanse (o ile nie stawiają wszędzie takich
        samych wyników lub nie stosują równie nieskutecznego systemu).

Rzeczywiście zabezpieczenie się na wszystkie możliwe alternatywne scenariusze
        jest praktycznie niemożliwe, zwłaszcza w pierwszym etapie, kiedy meczy jest
        dużo a punktów mało. Ale wciąż przewaga osoby z większą liczbą kont jest
        istotna. Co więcej, ponieważ z powodu regulaminu ten etap można raczej
        traktować jako rozgrzewkę, której wpływ na wyniki jest prawie zaniedbywalny,
        wielokontowcy zyskają znacząco na ostatnich etapach: zabezpieczenie się na
        wiele wyników przy finale czy półfinale praktycznie może rozstrzygnąć konkurs,
        zwłaszcza przy nietypowym wyniku.

Za wszystkim co piszę oczywiście stoją proste prawidła rachunku
        prawdopodobieństwa i logiki. Obstawienie większej ilości koni w wyścigach
        zwiększa szanse wygranej i nie ma żadnej istotnej różnicy w tej kwestii między
        wyścigami i tym konkursem. Mogę to napisać formalnie, ale chyba to strata
        czasu?

Krzysztof Kasprzyk
      • gumis00 Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 08.06.02, 07:25
        Znajomy na 12 kont - w eliminacjach stawia tak samo na wszystkie.
        czeka na 1/2 finalu - dwa mecze - 6 obstawia na zwyciestwo jednej druzuny 6
        kont na zwyciestwo drugiej . zostaje mu 6 kont i na każdym pewne 60 punktów.
        Drugi mecz - to samo 3 konta na jedna - 3 konta na drugą - znnowu 60 punktów i
        zostają mu 3 konta(120 juz ma pewne) - o trzecie miejsce ryzykuje trzy konta
        obstawia tak samo. Finał jeno konto na zwycięstwo jednej drugie na drugą
        drużynę i trzecie na remis z dogrywką - na jednym koncie ma PEWNE 22o PUNKTÓW -
        RESZTA TO SZCZĘŚCIE I ZNAJOMOŚĆ PIŁKI NOŻNEJ
        • dj_emo Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 08.06.02, 11:05
          Więcej kont przyda się tylko po fazie grupowej gdzie będzie więcej punktów,bo
          narazie to ma małe powodzenia. Potem przyda się odskoczyć na więcej
          punktów,tylko jak większość uczestników będzie miała po 15/20 czy 30 kont to
          prawie każdy z nich trafi wynik i będzie bardzo ciężko wygrać w końcowej
          klasyfikacji,tylko ten kóry teraz ma więcej na większe szanse,czyli tak około
          pierwsza 20 uczestników.
          • kuti_master Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 08.06.02, 14:25
            róbcie ile chcecie kont
            ja mam jedno i jestem w czubie.
            Co to za zabawa z 60kontami???????????
      • hi-hi nie pierdziel głupot koleś !!! 08.06.02, 18:36
        dj_emo napisał(a):

> Mam jedno konto i wcale nie jest powiedziane że Ci co mają po kilkadziesiąt
        > kont mają większą szansę,przecież nie jest w stanie zrobić tak aby zawsze
        > wygrywał wynik na to jedno i to samo konto,faktem jest że ma większą szansę
        > trafienia o wiele....ale nie zawsze na to samo konto,a przecież punkty nie są
        > sumowane na jedno konto tylko na każde osobno,więc trzeba mieć naprawde
        > szczęscie żeby się akurat przytrafiły wyniki na to samo konto...Jedno czy
        > 50,nie ma różnicy,tylko jest większa radocha bo się trafiło i tyle...

---------
        nie masz pojęcia o matematyce koleś absolutnie !!!

jeżeli masz 1 konto - to masz 1 szanse
        jezeli ktoś ma 100 kont - to każde konto uzbiera jakąś ilość punktów, jedne
        większą inne mniejszą. Przez to ma wiecej szans... Kumasz to ?!!

Poza tym może mieć 1 konto podstawowe i dbać o nie tak jak ty o te 1 konto i mieć
        50 kont pomocniczych. Potem może sie okazać że z tych kont pomocniczych kilka
        kont ma wyższe wyniki niż jego podstawowe konto - A TO PRZEZ TO ŻE 1 KONTO = 1
        SZANSA, A 100 KONT = 100 SZANS !!

po prostu się zbłaźniłeś koleś
        idź lepiej zmień login bo bedą sie smiali z ciebie...hehe

hi-hi
        pzdr

ps. skończ podstawówke a potem zabieraj głosssssssssss
        • hi-hi pomoc dla debili.... 08.06.02, 18:48
          dokładnie wygląda to tak :
          jeżeli szansa trafienia jest jak 1/3 czyli 33%
          to porównaj sobie kogoś kto ma 1 konto z tym co ma 3 konta :

mecz nr1
          - koleś z 1 kontem prawdopodobnie nie trafił bo ma 33% szans na dobre
          wytypowanie
          - koleś z 3 kontami trafił na 100% przynajmniej na 1 konto (jesli obstawił
          zwyciestwo, remis, przegraną)

mecz nr 2
          - koleś z 1 kontem prawdopodobnie nie trafił bo ma 33% szans na dobre
          wytypowanie
          - koleś z 3 kontami trafił na 100% przynajmniej na 1 konto (jesli obstawił
          zwyciestwo, remis, przegraną)

mecz nr 3
          - itd itp

Po np: 30 meczach
          - koleś z 1 kontem bedzie miał brawdopodobnie 10 trafień na swoje konto
          - a koleś z 3 kontami będzie miał tez średnio 10 z 30, tylko że ich rozkład
          bedzie prawdopodobnie taki, np:
          konto nr1 - 15 trafień
          konto nr2 - 10 trafień
          konto nr3 - 5 trafień

wiec jego 15 trafień z twoimi 10 wygrywa
          kumasz już ?
          prosciej sie nie da.....
          ;-)

hi-hi
          pzdr
          • gumis00 Re: 3 konta - sprawdzimy 09.06.02, 07:50
            Witam. Założyłem właśnie TRZY konta - klon01, klon02, klon03 - będe typował do
            końca finałów - pierwsze typowanie - Niedziela 9 czerwiec - zobaczymy jak to
            się ułoży. TYPY ; klon01 - zawsze 2:1, klon02 - zawsze 1:1, klon03 - zawsze
            1:2. Zapraszam do śledzenia klonów - sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie.
            • wortal Re: 3 konta - sprawdzimy 09.06.02, 16:00
              gumis00 napisał(a):

> Witam. Założyłem właśnie TRZY konta - klon01, klon02, klon03 - będe typował do
              > końca finałów - pierwsze typowanie - Niedziela 9 czerwiec - zobaczymy jak to
              > się ułoży. TYPY ; klon01 - zawsze 2:1, klon02 - zawsze 1:1, klon03 - zawsze
              > 1:2. Zapraszam do śledzenia klonów - sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie.

Witam.
              Powinieneś jeszcze założyć 4 konto, takie w którym decyzje podejmował byś na
              podstawie wiedzy. Wtedy byś sprawdził czy jesteś w stanie wyprzedzić najlepszego
              z klonów. ;-)
              Poza tym 3 konta to mimo wszystko za mało by grac tym systemem.
              Jeśli chce mies się duże prawdopodobieństwo wygranej to najlepiej grać 30 i potem
              wybrać 10 najlepszych klonów. Ale to zabawa dla tych co mają czas...
              ;-)
              Ja u ciebie stawiam na klona 02 - tego od remisów. W 1 rundzie ma chyba najwiecej
              szans ;-) , póki sa remisy w 1 rundzie.

---
              Zapraszam na ::
              www.wortal.prv.pl
            • klon01 Re: 3 konta - sprawdzimy 09.06.02, 20:56
              gumis00 napisał(a):

> Witam. Założyłem właśnie TRZY konta - klon01, klon02, klon03 - będe typował do
              > końca finałów - pierwsze typowanie - Niedziela 9 czerwiec - zobaczymy jak to
              > się ułoży. TYPY ; klon01 - zawsze 2:1, klon02 - zawsze 1:1, klon03 - zawsze
              > 1:2. Zapraszam do śledzenia klonów - sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie.

Pierwsze typowanie 3 KLONÓW -
              KLON01 - 7 PUNKTÓW - 11337 MIEJSCE
              KLON02 - 0 punktów - 16375 miejsce
              KLON03 - 4 punkty - 12887 miejsce

Zobaczymy po następnych kolejkach
          • dj_emo no to jest tylko takie Twoje rozumowanie... 09.06.02, 17:29
            To głupota nakazuje Ci tak myśleć...
        • dj_emo No niestety,ale potwierdziłeś swoją głupote... 09.06.02, 17:28
          Jesteś nienormalny i tyle,wiecej kont jest nieprzydatne w fazie
          grupowej,poprostu widac jaki jestes inteligentny... Po rozgrywkach grupowych
          tylko zwieksza szanse,niestety,ale to Ty zrobiłeś z siebie półgłówka
          • hi-hi buhahaha o bosze aleś ty debil 09.06.02, 17:58
            dj_emo napisał(a):

> Jesteś nienormalny i tyle,wiecej kont jest nieprzydatne w fazie
            > grupowej,poprostu widac jaki jestes inteligentny... Po rozgrywkach grupowych
            > tylko zwieksza szanse,niestety,ale to Ty zrobiłeś z siebie półgłówka

--------
            A ręce opadają jak sie ciebie czyta....
            bosze jak można być tak głupim ? hmm ?
            Czyli według Ciebie jeżeli masz 1 konto to masz równe szanse z takim gościem
            który ma 30 kont ? aha, ciekawe
            Powiedz mi koleś miałeś już statystyke w swojej szkole ?

Jeżeli masz 1 konto to masz 33% szans że trafisz dobry wynik (bo do wyboru masz
            zwy-remis-por)
            A więc prawdopodobnie po 30 meczach bedziesz miał 10 meczów trafionych.

Natomiast koleś np: 5 kontami też bedzie miał średnio 10 trafionych meczów na 30,
            ale ich rozkład bedzie taki , np:

konto najlepsze 16 trafionych na 30
            konto nr 2 = 13 na 30
            konto nr 3 = 10 na 30
            konto nr4 = 7 na 30
            konto najgorsze 4 na 30

a na Twoim jednym koncie będziesz miał prawdopodobnie 10 na 30
            i jak widzisz on ma 2 lepsze konta od ciebie przez to ża ma wiecej kont. W
            przypadku gdy będzie miał kont 30 bedzie miał jeszcze lepsze rezultaty !!

Kumasz ?
            Po rozgrywkach grupowych moze wybrać sobie 10 najlepszych kont ze swoich 30 i ma
            już przewage nad Tobą.
            Wiem że do głupoty ciężko się przyznać, ale niestety taka jest prawda,
            ośmieszyłeś się. Zresztą jak nie przekonują Cie moje słowa to spytaj sie jakiejś
            pani nauczyciel albo mamy. A najlepiej kogoś mądrego... ;-)

A jak juz dorośniesz to poczytaj sobie dział matematyki :
            - o rozkładzie losowym
            - prawdopodobieństwie
            - i ogólnie statystyke

hi-hi
            pzdr
      • szymeks Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 09.06.02, 17:38
        Pierwszy raz wszedłem na to forum i trochę mi się odechciało grać dalej... Może
        byłem zbyt naiwny, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, że mogą być ludzie,
        którzy będą robili po kilkanaście / kilkadziesiąt "klonów", nie znałem też
        (durnego) przepisu o ponad 10* wyższym punktowaniu finału... Kto to wymyślił?
        Dlaczego???? Ciułam punkciki od 2 meczu mistrzostw, mam ich teraz 32 (to chyba
        przyzwoity wynik...)... i co? - te KILKANAŚCIE trafień może być warte ledwie
        połowie punktów za wytypowany finał? BZDURA! Zmniejszenie do 100 pkt. puli
        finałowej to za mało. Głosy na forum tłumaczące możliwą taktykę "klonów"
        doskonale tłumaczą, że dalsze zmniejszenie punktacji w II rundzie jest
        konieczne!!

Pytanie do organizatorów - czy jest możliwość weryfikacji po konkursie tego,
        czy zwycięzca miał naprawdę jedno konto? Moim zdaniem, jeżeli za zwycięstwo
        jest konkretna nagroda - wypada ją dać tylko uczciwemu graczowi.
        Bardzo proszę o odpowiedź.

(dlaczego uznaliście Rosję za faworyta meczu z Japonią?? Ale nie protestuję,
        więcej punktów za to mi wpadło...)

pozdrawiam wszystkich z jednym kontem! Powodzenia wam!
        szymex
        • dj_emo Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 09.06.02, 17:47
          szymeks napisał(a):

> Pierwszy raz wszedłem na to forum i trochę mi się odechciało grać dalej... Może
          >
          > byłem zbyt naiwny, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, że mogą być ludzie,
          > którzy będą robili po kilkanaście / kilkadziesiąt "klonów", nie znałem też
          > (durnego) przepisu o ponad 10* wyższym punktowaniu finału... Kto to wymyślił?
          > Dlaczego???? Ciułam punkciki od 2 meczu mistrzostw, mam ich teraz 32 (to chyba
          > przyzwoity wynik...)... i co? - te KILKANAŚCIE trafień może być warte ledwie
          > połowie punktów za wytypowany finał? BZDURA! Zmniejszenie do 100 pkt. puli
          > finałowej to za mało. Głosy na forum tłumaczące możliwą taktykę "klonów"
          > doskonale tłumaczą, że dalsze zmniejszenie punktacji w II rundzie jest
          > konieczne!!
          >
          > Pytanie do organizatorów - czy jest możliwość weryfikacji po konkursie tego,
          > czy zwycięzca miał naprawdę jedno konto? Moim zdaniem, jeżeli za zwycięstwo
          > jest konkretna nagroda - wypada ją dać tylko uczciwemu graczowi.
          > Bardzo proszę o odpowiedź.
          >
          > (dlaczego uznaliście Rosję za faworyta meczu z Japonią?? Ale nie protestuję,
          > więcej punktów za to mi wpadło...)
          >
          > pozdrawiam wszystkich z jednym kontem! Powodzenia wam!
          > szymex

ZGADZAM SIE Z KOLESIEM,POWINNY BYC PUNKTOWANE TAK SAMO JAK INNE MECZE,TO BYLOBY
          NAJBARDZEJ SPRAWIEDLIWE...
        • gmalek Re: Im więcej kont...tym wcale nie więcej szans... 10.06.02, 00:14
          Całkowicie popieram mojego przedmówce. Prosiłbym o przyemyślenie zmniejszenia
          np do 20 pt za wszyskie mecze (bez wyjatku) w fazie pucharowej, a
          najsprawiedliwiej byloby gdyby wszytkie mecze byly traktowane 8 pt, przeciez tu
          chyba chodzi o sportową rywlizacje, a zasady o wiekszej ilosci pt w fazie
          pucharowej (nie mowiac juz o o mozliwosci zakaldania klonow) daja szanse tym
          nie uczciwym, choc trudno ich nazywac nieuczciwymi, wcale ich nie bronie ale
          takie mozliwosci sprawia gra (na marginese sam ma jedno konto), ale wyrownanie
          do 8 pt daje mniejsze szanse tym kombiinatorom. Prosze o odpowiedz
      • dj_emo do Hi Hi... 09.06.02, 17:45
        Założyłem sobie 10 kont i w każdym obstawiłem inny wynik na trzy dzisiejsze
        mecze MEX:EKW , KOS:TUR i JAP:ROS ,co mozna zauwazyc...? Na trzech roznych
        kontach wytypowalem wyniki ..na klonie 04 trafilem,na 05 i na 10,wiec mysl tak
        dalej i bede dobrze,takie stawianie na wiecej kont przyda sie tylko wtedy gdy
        bedzie mozliwosc wygrania wiecej punktow,a nie teraz.
        Pozdrawiam Inteligenta Hi Hi...
        • hi-hi Re: do Hi Hi... 09.06.02, 18:00
          dj_emo napisał(a):

> Założyłem sobie 10 kont i w każdym obstawiłem inny wynik na trzy dzisiejsze
          > mecze MEX:EKW , KOS:TUR i JAP:ROS ,co mozna zauwazyc...? Na trzech roznych
          > kontach wytypowalem wyniki ..na klonie 04 trafilem,na 05 i na 10,wiec mysl tak
          > dalej i bede dobrze,takie stawianie na wiecej kont przyda sie tylko wtedy gdy
          > bedzie mozliwosc wygrania wiecej punktow,a nie teraz.
          > Pozdrawiam Inteligenta Hi Hi...

--------

A ręce opadają jak sie ciebie czyta....
          bosze jak można być tak głupim ? hmm ?
          Czyli według Ciebie jeżeli masz 1 konto to masz równe szanse z takim gościem
          który ma 30 kont ? aha, ciekawe
          Powiedz mi koleś miałeś już statystyke w swojej szkole ?

Jeżeli masz 1 konto to masz 33% szans że trafisz dobry wynik (bo do wyboru masz
          zwy-remis-por)
          A więc prawdopodobnie po 30 meczach bedziesz miał 10 meczów trafionych.

Natomiast koleś np: 5 kontami też bedzie miał średnio 10 trafionych meczów na 30,
          ale ich rozkład bedzie taki , np:

konto najlepsze 16 trafionych na 30
          konto nr 2 = 13 na 30
          konto nr 3 = 10 na 30
          konto nr4 = 7 na 30
          konto najgorsze 4 na 30

a na Twoim jednym koncie będziesz miał prawdopodobnie 10 na 30
          i jak widzisz on ma 2 lepsze konta od ciebie przez to ża ma wiecej kont. W
          przypadku gdy będzie miał kont 30 bedzie miał jeszcze lepsze rezultaty !!

Kumasz ?
          Po rozgrywkach grupowych moze wybrać sobie 10 najlepszych kont ze swoich 30 i ma
          już przewage nad Tobą.
          Wiem że do głupoty ciężko się przyznać, ale niestety taka jest prawda,
          ośmieszyłeś się. Zresztą jak nie przekonują Cie moje słowa to spytaj sie jakiejś
          pani nauczyciel albo mamy. A najlepiej kogoś mądrego... ;-)

A jak juz dorośniesz to poczytaj sobie dział matematyki :
          - o rozkładzie losowym
          - prawdopodobieństwie
          - i ogólnie statystyke

hi-hi
          pzdr
          • dj_emo Re: do Hi Hi... 09.06.02, 18:09
            Jasne,hehe... :-) baw sie dalej...
            • hi-hi brak argumentów ?? bhahahaaaa 09.06.02, 18:14
              dj_emo napisał(a):

> Jasne,hehe... :-) baw sie dalej...

---------
              Widze że brak argumentów przemawia przez ciebie hehehe

Co do mnie to ja się nie bawie w wiele kont, bo nie mam czasu
              za to sasiad ma 7 kont.
              Jedno podstawowe i 6 klonów gdzie stawia dosyć losowo.
              I po 24 meczach na swoim głównym koncie miał w 9 meczach punkty
              a na pozostałych 6 miał w 2 przypadkach lepsze wyniki i w 4 gorsze....więc
              jak widzisz tu statystyka sie sprawdza.

napisz coś mądrego czasem

hi-hi
              pzdr
              • dj_emo Re: brak argumentów ?? bhahahaaaa 09.06.02, 18:18
                Reagujesz jak dzieciak,poprostu widze ze nie da sie Ci przetlumaczyc bo jestes
                utwierdzony w swoim mysleniu,wiec nie bede Ci zabieral tej zabawy... Napewno
                wygrasz...
                • silas Re: brak argumentów ?? bhahahaaaa 09.06.02, 19:26
                  dj_emo napisał(a):

> Reagujesz jak dzieciak,poprostu widze ze nie da sie Ci przetlumaczyc bo jestes
                  > utwierdzony w swoim mysleniu,wiec nie bede Ci zabieral tej zabawy... Napewno
                  > wygrasz...

HiHi,daj sobie spokoj z dj_emo,bo do niego nic nie dociera.Szkoda nerwow i
                  klawiatury.

• pavao Re: brak argumentów ?? bhahahaaaa 09.06.02, 19:59
                    silas napisał(a):

> dj_emo napisał(a):
                    >
                    > > Reagujesz jak dzieciak,poprostu widze ze nie da sie Ci przetlumaczyc bo je
                    > stes
                    > > utwierdzony w swoim mysleniu,wiec nie bede Ci zabieral tej zabawy... Napew
                    > no
                    > > wygrasz...

Drogi dj_emo - nie chcialbym sie czepiac - ale <po prostu> i <na pewno> piszemy
                    oddzielnie :)) - wiec oprocz podrecznika do statystyki, zajrzyj tez czasem do
                    slownika ortograficznego jezyka polskiego...
                    pozdrawiam
                  • pas1 Re: brak argumentów ?? bhahahaaaa 09.06.02, 23:34
                    silas napisał(a):

>
                    > HiHi,daj sobie spokoj z dj_emo,bo do niego nic nie dociera.Szkoda nerwow i
                    > klawiatury.
                    >

Ja sobie dałem spokój po 2 postach. Swoją drogą próbowałem obliczyć ile kont
                    załatwiałoby wszystkie możliwości zakładając max wynik w meczu 5:5.
                    Chooooooolernie dużo. Całe życie spędziłbym na zakładaniu tych kont.
                    pozdr
                    GS
                    • hi-hi Re: brak argumentów ?? bhahahaaaa 10.06.02, 00:08
                      pas1 napisał(a):

> silas napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > HiHi,daj sobie spokoj z dj_emo,bo do niego nic nie dociera.Szkoda nerwow i
                      >
                      > > klawiatury.
                      > >
                      >
                      > Ja sobie dałem spokój po 2 postach. Swoją drogą próbowałem obliczyć ile kont
                      > załatwiałoby wszystkie możliwości zakładając max wynik w meczu 5:5.
                      > Chooooooolernie dużo. Całe życie spędziłbym na zakładaniu tych kont.
                      > pozdr
                      > GS

----
                      Ano dużo tych kont potrzeba by trafić każdy mecz,
                      ale ja obliczyłem że wystarczy 40-50 kont
                      mądrze obstawionych (bez powtórzeń) by być
                      bezapelacyjnie na 1 miejscu. Sprawdziłem to po obecnych wynikach.
                      Tylko że komu chce się tyle kont robić ? łapczywym debilom

ja z moim 1 kontem byłem 2 dni temu już na 41 miejscu, chwilowo spadłem
                      ale zamierzam być w top 100.
                      ciężko będzie o top 50 bo z klonami walczyć to tragedia

;-)

hi-hi
                      pzdr
                      • hi-hi 35-40 ptk 10.06.02, 00:27
                        jeśli jakiś klon obstawiał same reminy 1-1
                        to w tej chwili miałby około 35-45 ptk
                        czyli dosyć dobre miejsce.
                        To daje 600 miejse na 16 400 graczy.
                        Taki wynik uzyskuje się mając 1 klona
                        a teraz mnożąc różne kombinacje spokojnie można trafić do pierwszej 50.

;-)
                        hi-hi
                        pzdr
                        • klon01 Re: 35-40 ptk 11.06.02, 07:49
                          Sprawdzajcie atak klonów - robi się ciekawie - po dwóch dniach klon03 ma 16
                          punktów - to ten od remisów 1:1
        • romanc Re: do Hi Hi... 11.06.02, 18:14
          Obaj jesteście głupki
          • hi-hi Re: do Hi Hi... 12.06.02, 15:10
            ta wypowiedź to przejaw twojej inteligencji ?
            hmmm

hi-hi
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka