Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.06.02, 12:48
    propozycja zorganizowania wspólnego weekendu
    jez. powidzkie- 25 km od Słupcy - 85 km od Poznania
    mam kontakt na bardzo tani i sympatyczny biwak

4 zł za osobodobę

super plaża - czyściutka woda - bar piwny - mało ludzi

pozsotaje kwestia samochodó (dojazdu)

ja mogę 4 zabrać

spanie w namiotach rzecz jasna
    Obserwuj wątek
      • Gość: apcio Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.06.02, 12:56
        ktorego weekendu ??? jak najblizszy to luz (no prawie hehe) a potem sie obaczy
        • Gość: guerra Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.06.02, 13:02
          ostatni weekend czerwca
          • Gość: xxx Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.futuro.pl 10.06.02, 13:12
            A nie ma tam moze jakiś domków dla bardziej wybrednych?
            • Gość: guerra Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.06.02, 16:09
              niestety bądź na szczęście nie ma- przez co potencjalne straty są mniejsze:)))
              • Gość: okie Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.pl 10.06.02, 20:14
                A mozna zbudowac domek?:) BTW: Ja sie pisze;)
              • Gość: Alchem Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:20
                jezioro powidzkie jest dlugie i nad jeziorem jest pare wiosek, nie znam
                wszystkich, nie wiem o ktorym miejscu dokladnie myslisz, ale na 100% sa domki w
                samym Powidzu - takie drewniane "trojkatne" domki letniskowe

jesli to bedzie ostatni weekend czerwca, to wstepnie sie pisze

pozdro
                • feelgood Re: ULTRASOWKI WEEKEND - jez. powidzkie 12.06.02, 08:19
                  Zakończyłem edukację w tym roku, więc termin pasuje. Też mogę zabrać 4 osoby.

nARKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka