tomaliangracz1 13.03.05, 18:45 kielbowicz, sagan, zając, ślusarski, goliński ... reszty przez grzeczność może nie będę podawał bo dopiero mi zagrają... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ujea Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 18:49 tomaliangracz1 napisał: > kielbowicz, sagan, zając, ślusarski, goliński ... reszty przez grzeczność > może nie będę podawał bo dopiero mi zagrają... :) Zapomnialeś, że jeszcze Vranjesa w składzie masz. I nazwiska pisze się wielką literą lamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
palec01 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 18:53 Vranjesa to ma na pewno ale jeszcze Franka i Żurawia zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
tomaliangracz1 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 18:58 a franek z żurawiem pisani małymi literami są ciency ... bo drodzy a mam nadzieję , że nie bardziej skuteczni niż sagan i ślusarz Odpowiedz Link Zgłoś
tomaliangracz1 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 18:56 sorry nie wiedziałem o tych nazwiskach,mam nadzieje że bardzo się nie pogniewałeś o to? a vranjesa niestety nie mam... ale inni gracze z nazwiskami pisanymi małymi literami zapunktują niezgorzej mam nadzieje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
adaana A z tego możecie się pośmiać 13.03.05, 19:29 W każdym składzie mam Markowskiego z GKS-u. Sądzę, że strzeli więcej bramek w sezonie niż Ślusarski, ale nie powiem dlaczego. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
gropek19891 Re: A z tego możecie się pośmiać 16.03.05, 13:43 adaana napisał: > W każdym składzie mam Markowskiego z GKS-u. Sądzę, że strzeli więcej bramek w > sezonie niż Ślusarski, ale nie powiem dlaczego. > Cześć W każdym :O to ile ich masz :P Odpowiedz Link Zgłoś
ronaldo.6 [...] 13.03.05, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaliangracz1 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 20:30 bez kitu obrona cracovii może okazać się słuszną, no i mam nadzieję że piątek będzie grał ,ale zacwytów nieustannych nad wiślackimi gwiazdeczkami nie rozumiem, całe szczęście że jest ograniczenie budżetowe bo sądzę że większość grających by sobie po prostu całą wisłę kupiła i co to za zabawa by była?? 40000 takich samych składów... Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 20:39 A Budżet to miałeś 30 mln za pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaliangracz1 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 20:48 nie, budżet miałem 24 mln, poważka mam tych ziomków w jednej ekipie, ale jak znam tą grę to jak zawsze parę kolejek będę wysoko , a później lipa jakaś będzie Odpowiedz Link Zgłoś
adamx2 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 21:55 No i co sie tak podniecasz na tych wydałeś 13,7 mln plus 7 rezerwowych po (min) 0,3 mln to jest 15,8 mln. wiec na pozostałych 6 zawodników zostało ci 8,2 mln co daje srednio 1,37 mln na zawodnika, wiec reszty raczej nie masz rewelacyjnej. Podnieciłeś sie jak nie wiadomo na co, a niekonieczne bedziesz miał dużo wiecej pkt niz masz :] Odpowiedz Link Zgłoś
tomaliangracz1 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 13.03.05, 22:04 do adamx2 ... primo się wcale nie podnieciłem tylko skoro się tu tak liczne grono przechwala to czego ja mam tego raz przez grzeczność nie zrobić?? primo masz jakieś kompleksy? primo wierz mi że wystarczy mi te 8,2 mln żeby ugrać minimum 75 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 15.03.05, 19:07 siemka forumowicze, jak stoicie z punktami po tych dwóch meczach? no i pytanie do fanów cracovii, wyjdzie Piątek w piątek ;) w pierwszym składzie? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
baczek279 Re: Chwalicie się? Słuchajcie tego... 15.03.05, 20:35 Zapraszam na moją ligę bardzo... Wrazie czego KOD:8753004439 Zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś