Gość: hodowca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 23:22 mam na sprzedanie 8 szczeniaków pitbullterierów ostre z rodowodem ojciec walczy na ukrainie w psich walkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apispy Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 04.07.01, 15:30 Spierdalaj ,to jest chat sportowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 23:04 jak cię kurwo poszczuje to zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: psy! IP: *.minrol.gov.pl 05.07.01, 13:03 Gość portalu: hodowca napisał(a): > jak cię kurwo poszczuje to zobaczysz! Zgadzam się z apispy; spierdalaj chamie!!! Psie walki to nie żaden sport, tylko rozrywka dla zwyrodniałych palantów! A ty won z powrotem na Stadion cieszyć się, że go jeszcze nie zamknęli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 18:41 ale jakby moja ZOLTA rzuciłaby ci się do jaj to inaczej byś pisał teraz to kozaczek jesteś przyjdź zobaczysz pieseczka ( a ona nie takich zapierdalała , kiedyś nawt konia o mało nie zajebała) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 18:46 jeszcze jedno cioto psie walki to jest sport dostarcz tyle adrenaliny co wszystkie mecze na całym świecie razem wzięte! a na stadion chodze tylko ją tresować bo ona jakby pierdolneła tym krzesełkiem to.... wiesz pójde kiedyś na mecz z nią kuuuuurwaaa ale będzie jazda zajebie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: psy! IP: *.chello.pl 05.07.01, 19:40 ja chciałbym pieska ale żeby nie był pojebany i szczepiony bo szkoda mi ich poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAt Re: psy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 20:20 a masz jakgoś psa na żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 23:17 moje pieski mogą być na żydów, murzynów, żółtków itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: psy! IP: 213.25.93.* 06.07.01, 08:32 proponuje panu hodowcy isc do lekarza psychiatry. prosze sie nie gniewac, ale taka agresje trzeba leczyc. szczerze. a pieskow mi szkoda, ze musza z panem byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: psy! IP: 212.160.165.* 06.07.01, 08:47 Hodowco, a ty gdzie byles hodowany , u czubkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gore Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 06.07.01, 20:39 I co się rzucasz cwelu w dupe jebany!!.Możesz sobie pojebać te swoje pieski. Nie dość ,że pierdolnięty to jeszcze psychiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 11:29 następny wycwelony kozaczyna na odległość lachorobie powiedz gdzie mieszkasz to wpadne z pieskami to ci chuja odpierdolą (jak go masz frajerze)każdy z was co tu wypisują powinien być zajebany przez moje pieski, ALE JESTEŚCIE WYDYGANI I NIE POWIECIE GDZIE MOŻNA WAS SPOTKAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berserk Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 07.07.01, 13:35 Takich Pogiętych obywateli jak hodowca powinno się utylizować! Pogięty czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gore Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 07.07.01, 13:38 Ty jebany cwelu!Ograniczony prymitywie!My ludzie wykształceni mamy przewagę nad takimi zerami jak ty!SRAM NA CIEBIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 18:32 ja na ciebie też bym na ciebie na srał ale to dla ciebie za duża przyjemnośc by była drobny wycwelku z dupą jak garaż dla czołgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corum Re: psy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:16 Jak jesteś taki kozak cwelu to może podasz swój adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: psy! IP: *.snake.dialup.pol.co.uk 07.07.01, 20:56 Ja sie zgadzam z hodowca. Akurat polscy kibice pilki noznej sa ostatnimi ktorzy maja prawo do krytyki innych. Hodowco! Slusznie mowisz, wypusc pieski na polskie stadiony! Niech one zrobia porzadek jak wladza nie moze. Acha... i nie boj sie, twoi "wielbiciele" z tego chata na pewno tez tam sa (na stadionach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:51 dzieki mike za poparcie tu jakiś chuj pisze żebym podał mu adres a taka szmata znajdzie mój numer i będzie dzwonił bo chuj zajebany będzie bał się sam osobiście pokazać a niech mi poda swój ja dużo jeżdże po kraju z moimi psiulkami więc cwela zruchanego odwiedził bym na pewno i bez kitu kiedyś wiade na jakiś stadion z moimi koleśami z Kijowa (którzy oczywiście też mają pieski) to cały stadion będzie spierdalał wy chujowe złamasy drobne urkęsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corum Re: psy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:15 Czyżbyś się bał odwiedzin cioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 08.07.01, 14:04 ktoś ma tu duży problem........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 23:24 corum jak ja bym bał się takich cweluchów jak ty to bym na dwór nie wychodził jak ci podam adres to i tak przecież chuju nie przyjedziesz bo jesteś zasranym wydygańcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjDragon Re: psy! IP: *.nyc.rr.com 10.07.01, 04:01 Sluchaj hodowco! Czesc mieczaku bezkregowcu i lajdaku! Jesli miales okazje poznania troche prawa to wiesz ze molestowanie seksualne ludzi, jak i twojej psinki jest surowo karane. Tylko jedno pytanko!!!!!! HODOWCO ?! CZY TY SIE Z WLASNYM CHUJEM NA LBY POZAMIENIALES? Dziekuje i dobranoc!!!!!! P.S Ty sie kurwa odnas odpierdol bo zawolamy policje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: psy! IP: *.pkp.wroc.pl 08.07.01, 14:12 A tak poza tym ,to odpierdol się od kibiców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjDragon Re: psy! IP: *.nyc.rr.com 10.07.01, 04:03 Sluchaj hodowco! Czesc mieczaku bezkregowcu i lajdaku! Jesli miales okazje poznania troche prawa to wiesz ze molestowanie seksualne ludzi, jak i twojej psinki jest surowo karane. Tylko jedno pytanko!!!!!! HODOWCO ?! CZY TY SIE Z WLASNYM CHUJEM NA LBY POZAMIENIALES? Dziekuje i dobranoc!!!!!! P.S Ty sie kurwa odnas odpierdol bo zawolamy policje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: psy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 16:25 Podaję drrugą branżę:oprócz hodowli piesków także świetnie i tanio obciągam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: psy! IP: *.minrol.gov.pl 10.07.01, 16:05 Gość portalu: hodowca napisał(a): > mam na sprzedanie 8 szczeniaków pitbullterierów ostre z rodowodem ojciec walczy > > na ukrainie w psich walkach A jeszcze przy okazji informuję cię wale, że zasada jest prosta; im ktoś ma mniejszego kutasa, tym bardziej podnieca się wielkimi i groźnymi psami (tzw. mechanizm kompensacji). Jeżeli jak piszesz masz całą sforę "piesków", to strach pomyśleć, jaki jest u ciebie stopień niedorozwoju tzw. pierwszorzędnych cech płciowych. Ale nie martw się; wprawdzie żadna panienka cię nie zechce, ale oprócz szczucia jednych zwierząt na drugie (pewnie jeszcze wyrywasz skrzydełka muszkom) zawsze możesz próbować się wyżyć na forum; tyle że, jak widać, sam zostaniesz zbluzgany jeszcze bardziej - i dobrze ci tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligoll Re: psy! IP: *.se.com.pl 10.07.01, 16:18 chłopaki dajcie sobie spokój bądzmy poważni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re:Do Oligoll IP: *.waw.cdp.pl 10.07.01, 16:33 Cześć Oligoll! Wpadnij jutro do baru, dawno cie nie było. pozdrawiam ps przepraszam za brak bluzgów i niezrozumienie tematu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca? Re:Do Oligoll IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 20:50 Dobra chłopaki dam wam spokój chce tylko powiedzieć że łatwo was można wkręcić w idiotyczny temat w sumie nierozumiem tego ja nie odpisuje tu na żadne debilne tematy a tak dla zabawy postanowiłem zobaczyć jaki będzie odzew! Aha pieska mam, ale nie pita, a bokserka i w życiu bym nie poszczuł nikogo dla zabawy. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gore do hodowcy IP: *.pkp.wroc.pl 10.07.01, 23:05 Bez komentarza........!!!!!!!!!!!???????? Myślisz ,że tym wyjaśnieniem wszystko załatwisz? Może wypadłeś przez balkon z 10????????? Za krótka hospitalizacja? Może czas wrócić??!!!!Lecz się człowieku...To forum jest dla prawdziwych kibiców a nie żartownisiów... Obraziłeś bardzo wielu ludzi a zgrywając kozaka wyszedłeś na durnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: do hodowcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 23:10 spokojnie usiądź i napij sie zimnej wody! Teraz już cześć może kiedyś was znowu wkręce Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: do hodowcy IP: 212.160.165.* 11.07.01, 09:09 Myslisz ze kogos nabrales , wciagnales ? Przeciez wszyscy wiedzieli ze maja przed soba czubka i z ciebie sobie jaja robili. Ja powturze swoje pytanie. Hodowco gdzie byles hodowany ? U czubkow ? A moze teraz tam jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re:Do Oligoll IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 12.07.01, 16:24 Gość portalu: hodowca? napisał(a): > Dobra chłopaki dam wam spokój chce tylko powiedzieć że łatwo was można wkręcić > w idiotyczny temat w sumie nierozumiem tego ja nie odpisuje tu na żadne debilne > > tematy a tak dla zabawy postanowiłem zobaczyć jaki będzie odzew! > Aha pieska mam, ale nie pita, a bokserka i w życiu bym nie poszczuł nikogo dla > > zabawy. Cześć! Gratulacje, kolego; świetnie zagrałeś prymitywnego debila. Wrodzony talent czy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkęcając Re:Do Oligoll IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:27 widze cybały że ciągle was boli to że tępe chuje jesteście i wkręcić się daliście w jakiś tam temat bo inaczej nie pisalibyście tu ciągle. Ale słowo nie moja wina że gówno we łbach macie pretesje do starych możecie tylko i kończe bo mi się nie chce fajfule pisać o waszej naiwnej wrodzonej tępocie do starych i napierdolić ich za to że z was chuje tępe a nie bystrzachy. podejmować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11379 Re:Do Oligoll IP: *.nyc.rr.com 13.07.01, 02:48 Gość portalu: wkęcając napisał(a): > widze cybały że ciągle was boli to że tępe chuje jesteście i wkręcić się > daliście w jakiś tam temat bo inaczej nie pisalibyście tu ciągle. Ale słowo nie > > moja wina że gówno we łbach macie pretesje do starych możecie tylko i kończe bo > > mi się nie chce fajfule pisać o waszej naiwnej wrodzonej tępocie do starych i > napierdolić ich za to że z was chuje tępe a nie bystrzachy. podejmować moze i oni powinni miec pretesie do starych ale ty z pewnoscia powinienes prosic Boga o odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Do cwela hodowcy(schizofrenika) IP: *.pkp.wroc.pl 13.07.01, 12:13 Ty rumuński cwelu!!Nie potrzebnie dostałeś kartę stałego pobytu!!Wszyscy srają ci na głowę i nikt cię nie szanuje... I dobrze ci tak!! A tak poza tym to jesteś Schizofrenikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: Do cwela hodowcy(schizofrenika) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 00:50 Jestes zapewne zjadaczem psiego gowna i obciagaczem psich fujarek. dlatego tak sie wkurwiles ze pitbulli nie ma . ale psie gowno jest wszedzie, pozbieraj z trawnikow i zjedz. Odpowiedz Link Zgłoś