Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sobolewski powołany do kadry

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 12:28
    pod zdjeciem jest podpis "radosc REMIGIUSZA Sobolewskiego..." - zalosc . notka ma 5 zdan,
    pare razy podane jest jego imie, ale pod zdjeciem zawsze wyskoczy jakas glupota.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bolo Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 24.03.05, 12:49
        To jest facet z "jajami",twardziel.Brawo Janas.
        • Gość: adam_i Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:47
          To prawda, takich ludzi trzeba do kadry. Mocna kondycja, uniwersalny, może grać
          na każdej pozycji. Pomyśleć, że kiedyś graliśmy tyle razy razem, a teraz jest w
          reprezentacji. Trzymam kciuki :)
      • Gość: Adam DAJCIE TEKST O TRĄBKACH NA GŁÓWNĄ STRONE IP: *.chello.pl 24.03.05, 13:08
      • Gość: LoRd QulaG brawo IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 24.03.05, 13:40
        dziwi mnie, że dopiero teraz Janas go powołuje... ale lepiej późno niż wcale :)
        mam nadzieję że Sobolewski wkrótce wygryzie ze składu Kałuznego - myślę że
        środek pomocy Szymkowiak-Sobolewski to jest to!
      • Gość: maciek Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.zeork.com.pl 24.03.05, 15:17
        Ale O Golińsklim sobie Janas nie przypomniał. A powinien.
      • Gość: zgrzyt Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:33
        bravo Janas - poszłeś po rozum do głowy,

a kałużny jest mi kasę dłużny, za MS2002, i nadaje się tylko na ławkę
      • Gość: krasnal Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 24.03.05, 16:12
        Jeden z najbardziej walecznych piłkarzy,razem z Szymkowiakiem i mamy 6 punktów.
      • Gość: Franek Aj Franek IP: 62.121.73.* 24.03.05, 16:26
        Traktujecie mecz z Austrią jako rehabilitację w oczach kibiców za porażkę w
        pucharach?

- Sprawiliśmy kibicom przykrość i jest świetna okazja, by poprawić nastroje.
        Ale nie gramy z Azerbejdżanem, by przed meczem być pewnym. Szanse oceniam
        równo. Austria to solidna drużyna, świetnie przygotowana kondycyjnie i
        fizycznie.

fragment wywiadu z tej strony sport.gazeta.pl/pilka/1,35518,2331217.html
      • Gość: das boot Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:11
        szkoda tylko, ze techicznie to kompletny drewniak
        • Gość: zgrzyt sam jesteś umysłowy drewniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:26
          sam jesteś umysłowy drewniak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka