Gość: seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 12:28 pod zdjeciem jest podpis "radosc REMIGIUSZA Sobolewskiego..." - zalosc . notka ma 5 zdan, pare razy podane jest jego imie, ale pod zdjeciem zawsze wyskoczy jakas glupota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 24.03.05, 12:49 To jest facet z "jajami",twardziel.Brawo Janas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_i Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:47 To prawda, takich ludzi trzeba do kadry. Mocna kondycja, uniwersalny, może grać na każdej pozycji. Pomyśleć, że kiedyś graliśmy tyle razy razem, a teraz jest w reprezentacji. Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam DAJCIE TEKST O TRĄBKACH NA GŁÓWNĄ STRONE IP: *.chello.pl 24.03.05, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG brawo IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 24.03.05, 13:40 dziwi mnie, że dopiero teraz Janas go powołuje... ale lepiej późno niż wcale :) mam nadzieję że Sobolewski wkrótce wygryzie ze składu Kałuznego - myślę że środek pomocy Szymkowiak-Sobolewski to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.zeork.com.pl 24.03.05, 15:17 Ale O Golińsklim sobie Janas nie przypomniał. A powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:33 bravo Janas - poszłeś po rozum do głowy, a kałużny jest mi kasę dłużny, za MS2002, i nadaje się tylko na ławkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 24.03.05, 16:12 Jeden z najbardziej walecznych piłkarzy,razem z Szymkowiakiem i mamy 6 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Aj Franek IP: 62.121.73.* 24.03.05, 16:26 Traktujecie mecz z Austrią jako rehabilitację w oczach kibiców za porażkę w pucharach? - Sprawiliśmy kibicom przykrość i jest świetna okazja, by poprawić nastroje. Ale nie gramy z Azerbejdżanem, by przed meczem być pewnym. Szanse oceniam równo. Austria to solidna drużyna, świetnie przygotowana kondycyjnie i fizycznie. fragment wywiadu z tej strony sport.gazeta.pl/pilka/1,35518,2331217.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Sobolewski powołany do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:11 szkoda tylko, ze techicznie to kompletny drewniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt sam jesteś umysłowy drewniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:26 sam jesteś umysłowy drewniak Odpowiedz Link Zgłoś