Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

top hooligans

IP: 192.168.34.* / 212.160.143.* 10.07.01, 19:02
    1.wks slask
    2.lechia gdans
    3.wisla
    Obserwuj wątek
      • srubokret zenada 10.07.01, 20:38
        <jak w temacie>
        • Gość: chooyoza Re: zenada IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:00
          1)KSG Zabrze
          2)Lechia
          3)WKS
      • Gość: viper Re: top hooligans IP: *.com.pl 11.07.01, 07:26
        chyba top pojebani
        • Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 11.07.01, 15:01
          TY JESTES POJEBANY
          CAŁA POLSKA W CIENIU SLASKA !
          • Gość: viper Re: top hooligans IP: *.com.pl 11.07.01, 15:51
            nie przypominam sobie Wolf, żebyśmy byli na ty, młotku.
            Nie ma więkrzych cieniasy niż Śląsk Wrocław.
            • Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 11.07.01, 17:09
              NO I NA SZCZESCIE NIEUKU.
              POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW Z OPOROWSKIEJ
              • Gość: CAlogero Re: top hooligans IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 17:55
                Slask to pedaly jeszcze dobrze pamietam jak dostali wpierdol w Nowym Dworze sam kopalem
                jakiegos lamusa z Wroclawia oddal mi wszystkie pieniadze i telefon. Legia WArszawa
                • Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 12.07.01, 11:47
                  Hej cwaniaczku, czemu tam nie byłeś taki mądry?
                  • Gość: WOLF Re: do CAlogero IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 12.07.01, 12:26
                    LEGIA TO CYKORY I SZEMRANCE
                    (szemraja policji) NA WYJAZDACH ALBO ICH NIE MA
                    ALBO CICHO SIEDZĄ
                    • Gość: Lfan Re: do CAlogero IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 19:15
                      ty chujku ciekawe czy tak bedziesz gadał gdy spotkasz jakiegoś LEGIONISTE nad
                      morzem w górach czy mazurach. Nawet spermojadzie nie napisałeś komu kibicujesz.
                      Nawet nie odpowiem ci na twoje "zarzuty" bo twój orzeszek, którego niedługo
                      wysrasz wie że to nie prawda
                      • Gość: maniek Legia !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.01, 21:34
                        Co? TY KUUUUUUUUUURWO !!! Jebać tych debili z Łazienkowskiej !!!
                        • Gość: Calogero Re: maniek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:06
                          Tylko na to Ciebie stac cwelu byles chociaz raz na jakiejs awanturze czy cale zycie siedzisz przed tym
                          komputerem z chujem w reku .Przyjedz do stolicy na jakis mecz a napewno zostaniesz wydymany w
                          usta slyszalem ze lubisz takie rozgrywki
                    • Gość: Quentin Re: do CAlogero IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:28
                      Zalecam nowe okulary , no i naturalnie coś na kompleksy !
                      • Gość: Lfan Re: do CAlogero IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:16
                        quentinowi coś się pojebałow orzeszku i także jego koleszce maNkowi który
                        podszywa się pod nie swój klub (widocznie jest lamerem i nikt go chuja nie
                        lubi) a następnie sam nazywa się kurwo brawo zgadzam się jesteś kurwą i ty
                        quentin dlaczego masz kompleksy?
                        • Gość: Quentin Re: do CAlogero IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 23:26
                          Sorry , ale dostałem niesłusznie moje słowa były do WOLFA !
                          • Gość: tusiek Re: do CAlogero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.01, 23:51
                            Idźcie porzucać się mięchem gdzie indziej, bo to żałosne... PS. Wy naprawdę nie
                            macie co robić w domach. PPS. A kto wam w ogóle dał komputery?!
                            • Gość: Darek Re: do CAlogero IP: 172.16.0.* / *.chorzow.um.gov.pl 13.07.01, 12:06
                              Święta racja..... nic dodać.
                  • Gość: Calogero Re: do vipera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:06
                    Ty chujozo zmien ksywke bo napewno jezdzisz obsranym maluszkiem z chujowym napisem na tylniej
                    szybie PIONEER.A tak wogole kurwo z jakiego klubu jestes byles chociaz raz w Stolicy napewno nie
                    bo dostalbys kilka kutasow do dupy ale slyszalem ze wy to lubicie wiec chyba nie bylaby to dla was
                    straszna kara
                    • Gość: Caloco? Do Calocośtam IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 12:47
                      Calogero, a co to za ksywa, chyba Caloryfero, albo Calogelo od niejakiego
                      Marcina M.
                  • Gość: WIERNI GKS TYCHY ARMIA MARYCHY IP: *.upc-b.chello.nl 14.07.01, 22:59
                    2/LECHIA
                    3/CRACOVIA
      • Gość: Camara Re: top hooligans IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 14:27
        Te małolaty, byl ktory kiedy na jakimkolwiek wyjezdzie????
        Jak nie to nie zabierac głosu pajace.
        ON the top is>>>>>>>>>>>::::::::::::::
        1. ARKA GDYNIA
        2. LECH POZNAN
        3. piszta frajerzy co chceta.......hehehehehe
      • Gość: heh Re: top hooligans IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:48
        oni wszyscy są pojebani w tych pomarańczowych kostiumikach
        • Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 14.07.01, 15:58
          ARKA GDYNIA(TO KURWA I ŚWINIA) I LECH POZNAN(PSY) TO II LIGA
          BYŁEM KIEDYŚ NA MECZU ŚLĄSKA WROCŁAW Z LECHEM POZNAN W HALI ARENA.
          GRAJ JECHOREK I CHYBA TEN DŁUGOWŁOSY PEDAŁ TORGOWSKI I CWEL KIJEWSKI.
          WZIELIŚMY Z KUMPLEM NA BUTY JEDNEGO PYRA.CAŁA SALA SIE GAPIŁA A GOŚCIU BYŁ
          BRANY NA BUTY. A MY KOPALIŚMY Z OKRZYKIEM WKS WKS WKS.
      • Gość: Kuroń Re: top hooligans IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.07.01, 23:37
        1.GKS GÓRNIK ŁĘCZNA!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 16.07.01, 08:03
          Jestem kiepie z Krakowa. Kibicuję Wiśle. Jak widzę takich jak ty to mnie zbiera
          na wymioty. W Warszawie byłem i też chce mi się rzygać jak widzę to "miasto".
          • Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 16.07.01, 08:10
            Ty pewnie jeździsz BMW. Chodzisz w dresiku, białe skarpety, ślizgacz
            (ewentualnie Adidasy z czterema paskami), włosy na żelu (jak mogłoby być
            inaczej skoro Mięciel też żeluje). Zapomniełem chyba o siłowni. Tylko wiedz, że
            w głowie nie ma mięśnia tylko mózg i jego nie da się tam wyrobić na więkrzy. Z
            tekstu wnioskuję, że dużego nie masz.
            • Gość: mpower Re: do vipera IP: 194.128.221.* 16.07.01, 11:22
              Gość portalu: viper napisał(a):

> Ty pewnie jeździsz BMW. Chodzisz w dresiku, białe skarpety, ślizgacz
              > (ewentualnie Adidasy z czterema paskami), włosy na żelu (jak mogłoby być
              > inaczej skoro Mięciel też żeluje). Zapomniełem chyba o siłowni. Tylko wiedz, że
              >
              > w głowie nie ma mięśnia tylko mózg i jego nie da się tam wyrobić na więkrzy. Z
              > tekstu wnioskuję, że dużego nie masz.

Viper ty kupo gowna, jebany studencie politechniki. Po chuj zabierasz glos na
              temat hooliganski, parowo, jak nie masz miesni i dresu, debilu. Na stadionie mozg
              ci nie pomoze, cwelu, bez miesni wpierdol masz murowany, wiec po co pierdolisz
              takie wywody, wirtualny hooliganie. Ja akurat jezdze BMW, zapierdalam w dresie i
              chodze na silownie. Tylko wlosow nie zeluje, bo mam lysy leb. Chcialbym cie
              kiedys spotkac na stadionie, rozplatac ci ta wielka glowe, wyjac twoj olbrzymi
              mozg i wsadzic ci go w dupe, glupi chuju.

I zdejmij z szyby napis PIONEER, kondonie. Firanki z papiezem tez. Niezapomnij o
              plycie CD z lusterka.

• Gość: viper Re: do mpowera IP: *.com.pl 16.07.01, 15:23
                Wpierdolisz mi, wyjmiesz mózg itp. Trudno. Ale i tak nie zmieni to faktu że
                byłeś, jesteś i będziesz prostaczkiem w BMW i dresiku.
                Cześć
                • Gość: mpower Re: do vipera IP: 194.128.221.* 16.07.01, 15:28
                  Gość portalu: viper napisał(a):

> Wpierdolisz mi, wyjmiesz mózg itp. Trudno. Ale i tak nie zmieni to faktu że
                  > byłeś, jesteś i będziesz prostaczkiem w BMW i dresiku.
                  > Cześć

Wole byc prostaczkiem w BMW niz pseudointeligentem w maluchu jak ty, synu soltysa.

• Gość: WOLF Re: do vipera IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 16.07.01, 15:26
                PISZCIE O KIBOLACH, KTO KOGO ZLAŁ, ZROBIŁ NAJLEPSZY DOPING
                KTO JEST NAJLEPSZY A NIE PIERDOŁACH I LESZCZACH.

W SOBOTE INAUGURACJA WE WROCŁAWIU ŚLASK WROCŁAW - LEGIA WARSZAWA.
                CIEKAWE ILU SZEMRAŃCÓW PRZYJEDZIE?
                ..DZIESIĘCIU. HŁE,HŁE.
                • Gość: mpower Re: Legia w sobote pojedzie ze slaskiem IP: 194.128.221.* 16.07.01, 15:50
                  >
                  > W SOBOTE INAUGURACJA WE WROCŁAWIU ŚLASK WROCŁAW - LEGIA WARSZAWA.
                  > CIEKAWE ILU SZEMRAŃCÓW PRZYJEDZIE?
                  > ..DZIESIĘCIU. HŁE,HŁE.

Dziesieciu starczy zeby wam dopierdolic, lamusy.

• Gość: zgred Re: Legia w sobote pojedzie ze slaskiem IP: 217.96.51.* 18.07.01, 10:16
                    tylko nie zapomnijcie o tedybojsach bo wrocławskie zgredy już na was czekają
                    warszawskie kukułki
              • Gość: Fanatyk Re: do vipera IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 12:50
                Co masz do papieża baterio?
                • Gość: viper Re: do Fanatyka IP: *.com.pl 18.07.01, 13:15
                  Ja nie mam nic. Przecież to nie ja napisałem.
                  • Gość: Fanatyk Re: do Vipera IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 13:30
                    Pisałem do niejakiego mpower'a, dlatego uzyłem słowa bateria, tak mi się
                    skojarzyło.
                    • Gość: mpower Re: do Fanatyka IP: 194.128.221.* 18.07.01, 15:05
                      do Papieza nie mam nic. Ale tobie to bym chetnie dopierdolil tepy wiesniaku.
                      Nie zabieraja wiecej glosu bo twoj iloraz inteligencji jest zbyt maly, ciotko.
                      • Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 12:33
                        A co Ty wiesz o ilorazie inteligencji? Zreszta czego sie mozna po Tobie
                        spodziewać jeśli jeździsz BMW. To jest samochód dla BezMózgoWców. A to że
                        jesteś kibicem Legii to się zgadza z taką rymowanką: Złoty łańcuch, żel na
                        głowie, wykształcenie podstawowe, dresy, disco juz od rana po tym poznasz Legii
                        fana.

Całuję Ciebie w Twą łysinę i już sie nie irytuj, bo zabraknie Ci przekleństw.
                        Zresztą tak na marginesie, jaki jest Twój zasób słownictwa? Niech zgadnę 50
                        słów. Za dużo?
                        • Gość: mpower Re: do MPOwer''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 12:55
                          Co fanatyk, kurwiszonie? Pojezdzil bys Beemka, co? Ale przykro mi to nie jest
                          samochod dla rolnika. Musisz dalej zapierdalac do kosciola swym Ursusem z
                          przyczepa.

• Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''''''''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 13:10
                            Czy Ty masz jakiś kompleks, że cały czas do swoich tekstów wplatasz albo wątek
                            religijny, albo przekleństwa? Samo BMW jest niezłe, ale jak jeżdżą nim tacy jak
                            Ty to jego prestiż automatycznie się obniża. A do Kościoła, chodzę na piechotę
                            i nie mam Ursusa.

Ps. I tak nie klnij bo Ci uschnie język, albo ręka. Poważnie.
                            • Gość: mpower Re: do MPOwer''''''''''''''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 13:47
                              Fanatyk, swinska kupo!
                              Czy ty chcesz mnie dzisiaj oslabic??? Twoje posty to tragedia!!! Odpierdol sie
                              juz ode mnie, Legii, BMW i kosciola, bo bede musial z toba pojechac jak z tymi
                              chujami Grubym (juz go stad wyjebalem) i Wiltem (jeszcze sie trzyma, ale to juz
                              dlugo nie potrwa.

CHUJ CI W DUPE. CZESC.
                              • Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 13:56
                                Rzeczywiscie dam Ci spokój, bo nerwy Ci puszczają, słownictwa brakuje (stajesz
                                się monotonny), a i zarazić sie od Ciebie można jakimś niecenzuralnym syfem.

Paka do wstrieczi
                                • Gość: mpower Re: do MPOwer''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 14:07
                                  Dzieki,

gadka z toba jest tak nudna jak jebanie polonisty w dupe.

Narka
                                  • Gość: Maro Re: top hooligans IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 12:11
                                    viper zeby Cie konski chuj w podniebienie laskotal,a twoja matka stala pod
                                    latarnia i robila lache rumunskim zebrakom,zeby jej twarz obciekala ich
                                    sperma ,a twoja dupa sluzyla za zlew dla murzynskiego nasienia.Pierdole
                                    ciebie ,cala twoja rodzine (chuj wam na grob)itwojego maluszka(idz go
                                    umyj).Szacunek dla Lfana MPowera i Calogero.Jezdze Fordem ale lubie Bety i tez
                                    mam lysa glowe.LEGIA FOREVER.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka