Gość: wolf IP: 192.168.34.* / 212.160.143.* 10.07.01, 19:02 1.wks slask 2.lechia gdans 3.wisla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chooyoza Re: zenada IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:00 1)KSG Zabrze 2)Lechia 3)WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 11.07.01, 15:01 TY JESTES POJEBANY CAŁA POLSKA W CIENIU SLASKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: top hooligans IP: *.com.pl 11.07.01, 15:51 nie przypominam sobie Wolf, żebyśmy byli na ty, młotku. Nie ma więkrzych cieniasy niż Śląsk Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 11.07.01, 17:09 NO I NA SZCZESCIE NIEUKU. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW Z OPOROWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAlogero Re: top hooligans IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 17:55 Slask to pedaly jeszcze dobrze pamietam jak dostali wpierdol w Nowym Dworze sam kopalem jakiegos lamusa z Wroclawia oddal mi wszystkie pieniadze i telefon. Legia WArszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 12.07.01, 11:47 Hej cwaniaczku, czemu tam nie byłeś taki mądry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: do CAlogero IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 12.07.01, 12:26 LEGIA TO CYKORY I SZEMRANCE (szemraja policji) NA WYJAZDACH ALBO ICH NIE MA ALBO CICHO SIEDZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: do CAlogero IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 19:15 ty chujku ciekawe czy tak bedziesz gadał gdy spotkasz jakiegoś LEGIONISTE nad morzem w górach czy mazurach. Nawet spermojadzie nie napisałeś komu kibicujesz. Nawet nie odpowiem ci na twoje "zarzuty" bo twój orzeszek, którego niedługo wysrasz wie że to nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Legia !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.01, 21:34 Co? TY KUUUUUUUUUURWO !!! Jebać tych debili z Łazienkowskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calogero Re: maniek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:06 Tylko na to Ciebie stac cwelu byles chociaz raz na jakiejs awanturze czy cale zycie siedzisz przed tym komputerem z chujem w reku .Przyjedz do stolicy na jakis mecz a napewno zostaniesz wydymany w usta slyszalem ze lubisz takie rozgrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin Re: do CAlogero IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:28 Zalecam nowe okulary , no i naturalnie coś na kompleksy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: do CAlogero IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:16 quentinowi coś się pojebałow orzeszku i także jego koleszce maNkowi który podszywa się pod nie swój klub (widocznie jest lamerem i nikt go chuja nie lubi) a następnie sam nazywa się kurwo brawo zgadzam się jesteś kurwą i ty quentin dlaczego masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin Re: do CAlogero IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 23:26 Sorry , ale dostałem niesłusznie moje słowa były do WOLFA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusiek Re: do CAlogero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.01, 23:51 Idźcie porzucać się mięchem gdzie indziej, bo to żałosne... PS. Wy naprawdę nie macie co robić w domach. PPS. A kto wam w ogóle dał komputery?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: do CAlogero IP: 172.16.0.* / *.chorzow.um.gov.pl 13.07.01, 12:06 Święta racja..... nic dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calogero Re: do vipera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:06 Ty chujozo zmien ksywke bo napewno jezdzisz obsranym maluszkiem z chujowym napisem na tylniej szybie PIONEER.A tak wogole kurwo z jakiego klubu jestes byles chociaz raz w Stolicy napewno nie bo dostalbys kilka kutasow do dupy ale slyszalem ze wy to lubicie wiec chyba nie bylaby to dla was straszna kara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloco? Do Calocośtam IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 12:47 Calogero, a co to za ksywa, chyba Caloryfero, albo Calogelo od niejakiego Marcina M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIERNI GKS TYCHY ARMIA MARYCHY IP: *.upc-b.chello.nl 14.07.01, 22:59 2/LECHIA 3/CRACOVIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: top hooligans IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 14:27 Te małolaty, byl ktory kiedy na jakimkolwiek wyjezdzie???? Jak nie to nie zabierac głosu pajace. ON the top is>>>>>>>>>>>:::::::::::::: 1. ARKA GDYNIA 2. LECH POZNAN 3. piszta frajerzy co chceta.......hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: top hooligans IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 15:48 oni wszyscy są pojebani w tych pomarańczowych kostiumikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: top hooligans IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 14.07.01, 15:58 ARKA GDYNIA(TO KURWA I ŚWINIA) I LECH POZNAN(PSY) TO II LIGA BYŁEM KIEDYŚ NA MECZU ŚLĄSKA WROCŁAW Z LECHEM POZNAN W HALI ARENA. GRAJ JECHOREK I CHYBA TEN DŁUGOWŁOSY PEDAŁ TORGOWSKI I CWEL KIJEWSKI. WZIELIŚMY Z KUMPLEM NA BUTY JEDNEGO PYRA.CAŁA SALA SIE GAPIŁA A GOŚCIU BYŁ BRANY NA BUTY. A MY KOPALIŚMY Z OKRZYKIEM WKS WKS WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuroń Re: top hooligans IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.07.01, 23:37 1.GKS GÓRNIK ŁĘCZNA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 16.07.01, 08:03 Jestem kiepie z Krakowa. Kibicuję Wiśle. Jak widzę takich jak ty to mnie zbiera na wymioty. W Warszawie byłem i też chce mi się rzygać jak widzę to "miasto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: do CAlogero IP: *.com.pl 16.07.01, 08:10 Ty pewnie jeździsz BMW. Chodzisz w dresiku, białe skarpety, ślizgacz (ewentualnie Adidasy z czterema paskami), włosy na żelu (jak mogłoby być inaczej skoro Mięciel też żeluje). Zapomniełem chyba o siłowni. Tylko wiedz, że w głowie nie ma mięśnia tylko mózg i jego nie da się tam wyrobić na więkrzy. Z tekstu wnioskuję, że dużego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do vipera IP: 194.128.221.* 16.07.01, 11:22 Gość portalu: viper napisał(a): > Ty pewnie jeździsz BMW. Chodzisz w dresiku, białe skarpety, ślizgacz > (ewentualnie Adidasy z czterema paskami), włosy na żelu (jak mogłoby być > inaczej skoro Mięciel też żeluje). Zapomniełem chyba o siłowni. Tylko wiedz, że > > w głowie nie ma mięśnia tylko mózg i jego nie da się tam wyrobić na więkrzy. Z > tekstu wnioskuję, że dużego nie masz. Viper ty kupo gowna, jebany studencie politechniki. Po chuj zabierasz glos na temat hooliganski, parowo, jak nie masz miesni i dresu, debilu. Na stadionie mozg ci nie pomoze, cwelu, bez miesni wpierdol masz murowany, wiec po co pierdolisz takie wywody, wirtualny hooliganie. Ja akurat jezdze BMW, zapierdalam w dresie i chodze na silownie. Tylko wlosow nie zeluje, bo mam lysy leb. Chcialbym cie kiedys spotkac na stadionie, rozplatac ci ta wielka glowe, wyjac twoj olbrzymi mozg i wsadzic ci go w dupe, glupi chuju. I zdejmij z szyby napis PIONEER, kondonie. Firanki z papiezem tez. Niezapomnij o plycie CD z lusterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: do mpowera IP: *.com.pl 16.07.01, 15:23 Wpierdolisz mi, wyjmiesz mózg itp. Trudno. Ale i tak nie zmieni to faktu że byłeś, jesteś i będziesz prostaczkiem w BMW i dresiku. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do vipera IP: 194.128.221.* 16.07.01, 15:28 Gość portalu: viper napisał(a): > Wpierdolisz mi, wyjmiesz mózg itp. Trudno. Ale i tak nie zmieni to faktu że > byłeś, jesteś i będziesz prostaczkiem w BMW i dresiku. > Cześć Wole byc prostaczkiem w BMW niz pseudointeligentem w maluchu jak ty, synu soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: do vipera IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 16.07.01, 15:26 PISZCIE O KIBOLACH, KTO KOGO ZLAŁ, ZROBIŁ NAJLEPSZY DOPING KTO JEST NAJLEPSZY A NIE PIERDOŁACH I LESZCZACH. W SOBOTE INAUGURACJA WE WROCŁAWIU ŚLASK WROCŁAW - LEGIA WARSZAWA. CIEKAWE ILU SZEMRAŃCÓW PRZYJEDZIE? ..DZIESIĘCIU. HŁE,HŁE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: Legia w sobote pojedzie ze slaskiem IP: 194.128.221.* 16.07.01, 15:50 > > W SOBOTE INAUGURACJA WE WROCŁAWIU ŚLASK WROCŁAW - LEGIA WARSZAWA. > CIEKAWE ILU SZEMRAŃCÓW PRZYJEDZIE? > ..DZIESIĘCIU. HŁE,HŁE. Dziesieciu starczy zeby wam dopierdolic, lamusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Legia w sobote pojedzie ze slaskiem IP: 217.96.51.* 18.07.01, 10:16 tylko nie zapomnijcie o tedybojsach bo wrocławskie zgredy już na was czekają warszawskie kukułki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: do vipera IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 12:50 Co masz do papieża baterio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: do Fanatyka IP: *.com.pl 18.07.01, 13:15 Ja nie mam nic. Przecież to nie ja napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: do Vipera IP: *.escott.com.pl 18.07.01, 13:30 Pisałem do niejakiego mpower'a, dlatego uzyłem słowa bateria, tak mi się skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do Fanatyka IP: 194.128.221.* 18.07.01, 15:05 do Papieza nie mam nic. Ale tobie to bym chetnie dopierdolil tepy wiesniaku. Nie zabieraja wiecej glosu bo twoj iloraz inteligencji jest zbyt maly, ciotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 12:33 A co Ty wiesz o ilorazie inteligencji? Zreszta czego sie mozna po Tobie spodziewać jeśli jeździsz BMW. To jest samochód dla BezMózgoWców. A to że jesteś kibicem Legii to się zgadza z taką rymowanką: Złoty łańcuch, żel na głowie, wykształcenie podstawowe, dresy, disco juz od rana po tym poznasz Legii fana. Całuję Ciebie w Twą łysinę i już sie nie irytuj, bo zabraknie Ci przekleństw. Zresztą tak na marginesie, jaki jest Twój zasób słownictwa? Niech zgadnę 50 słów. Za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do MPOwer''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 12:55 Co fanatyk, kurwiszonie? Pojezdzil bys Beemka, co? Ale przykro mi to nie jest samochod dla rolnika. Musisz dalej zapierdalac do kosciola swym Ursusem z przyczepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''''''''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 13:10 Czy Ty masz jakiś kompleks, że cały czas do swoich tekstów wplatasz albo wątek religijny, albo przekleństwa? Samo BMW jest niezłe, ale jak jeżdżą nim tacy jak Ty to jego prestiż automatycznie się obniża. A do Kościoła, chodzę na piechotę i nie mam Ursusa. Ps. I tak nie klnij bo Ci uschnie język, albo ręka. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do MPOwer''''''''''''''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 13:47 Fanatyk, swinska kupo! Czy ty chcesz mnie dzisiaj oslabic??? Twoje posty to tragedia!!! Odpierdol sie juz ode mnie, Legii, BMW i kosciola, bo bede musial z toba pojechac jak z tymi chujami Grubym (juz go stad wyjebalem) i Wiltem (jeszcze sie trzyma, ale to juz dlugo nie potrwa. CHUJ CI W DUPE. CZESC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: do MPOwer''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: *.escott.com.pl 19.07.01, 13:56 Rzeczywiscie dam Ci spokój, bo nerwy Ci puszczają, słownictwa brakuje (stajesz się monotonny), a i zarazić sie od Ciebie można jakimś niecenzuralnym syfem. Paka do wstrieczi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do MPOwer''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: 194.128.221.* 19.07.01, 14:07 Dzieki, gadka z toba jest tak nudna jak jebanie polonisty w dupe. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: top hooligans IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 12:11 viper zeby Cie konski chuj w podniebienie laskotal,a twoja matka stala pod latarnia i robila lache rumunskim zebrakom,zeby jej twarz obciekala ich sperma ,a twoja dupa sluzyla za zlew dla murzynskiego nasienia.Pierdole ciebie ,cala twoja rodzine (chuj wam na grob)itwojego maluszka(idz go umyj).Szacunek dla Lfana MPowera i Calogero.Jezdze Fordem ale lubie Bety i tez mam lysa glowe.LEGIA FOREVER. Odpowiedz Link Zgłoś