Gość: Serg IP: 212.1.102.* 06.09.01, 14:33 Вашы прогнозы на матч Польша-Украина Я немного не уверен но думаю что: 1-2, а что думаю польские колеги поэтому поводу? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OP Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 194.158.208.* 06.09.01, 14:47 Gość portalu: Serg napisał(a): Przetłumacze dla Polaków: Wasza prognoza na mecz Polska - Białoruś. Nie jestem pewien, ale myślę, że będzie 1:2 dla Ukrainy. Co myślą moi polscy koledzy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. 06.09.01, 15:16 twoi polscy koledzy myślą że ukraina dostanie łomot w stylu pierwszego spotkania obu tych krajów;-) srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 06.09.01, 15:55 Srub, ты не прав, в Киеве мы проиграли вам заслужено, но в предстоящем матче вам ничего не светит потому что: а) Нам ОЧЕНЬ нужно виигрывать; б) Вам в принципе очки уже не нужны; с) И самое главное, это то что Украина на подьеме, а Белорусь-Польша ? Так что мой польский колега, 1-2 это для Ваших футболистов лучшый из возможных вариантов. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 195.136.95.* 06.09.01, 16:04 Tak sobie mysl Serg, moze cos wymyslisz. Trzy dni po kwalifikacji do MS - nic dziwnego ze nie chcialo sie. Ale za miesiac to bedzie inna bajka zupelnie. Stawiam na remis 1-1 albo 2-0 dla Polski jak mowilem wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 195.136.95.* 06.09.01, 14:51 Ja dumaju po etomu samomu powodu szto 2-0 :-))) A po Polsku - moja prognoza to 2-0. Dzieki za tlumaczenie OP - w tym kraju wiekszosc musiala uczyc sie kiedys rosyjskiego (niestety, chociaz ja nie zaluje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 06.09.01, 16:08 Ты не прав, мой польский колега, а почему? Пожалуста: а) Украина на подьеме, нам ОЧЕНЬ надо выигрывать б) Белорусь-Польша? в) Все таки сб.Украины сильнее сб.Польши (только без обид), и мы это докажем. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Ukrainski kolego :-))) IP: 195.136.95.* 06.09.01, 16:32 Gość portalu: Serg napisał(a): Nie boj sie Serg - nie bedzie nikt tu obelg rzucal - w koncu pochodze znad ukrainskiej granicy, na ukrainie bylem kilkadziesiat razy i nawet przyjaciol tam mam :-)))) W jednym sie mylisz. Ani mecz z Bialorusia ani z Armenia nie jest dowodem na zwiekszajacy sie poziom ukrainskeij pilki. Sam Szewczenko zadnego meczu nie wygral, a gole padaly po koszmarnych bledach jednych i drugich. Masz racje ze Polacy zagrali slabo z Bialorusia. Ale na takim kacu i probujac nowego srodkowego obronce, ktory sie nie sprawdzil to kazdy by przegral. Bialorus zagrala mecz zycia, ktory trafia sie raz na 10 lat. Wygrala bo musiala. Za miesiac to bedzie zupelnie inna bajka - Polacy beda juz obudzeni. Czy Ukraina jest lepszym teamem niz Polska ? Watpie, pozycja w rankingach opraz sytuacja w Grupie 5 mowia co innego. Jest moze kilku pilkarzy w ukrainskiej kadrze ktrorzy moze przewyzszaja polskich odpwoiednikow - na pewno Szewczenko, moze Rebrov, moze Szowkowskij - ale z Dudkiem to wybacz nie ma nawet porownania. Tylko co z tego. Names dont play mowia Anglicy. Nawet powiedzialbym - ludzie nie graja .... Gra ZESPOL, ktory w przypadku Engela jest calosciowo lepszy i bardziej zgrany niz zespol Lobanowskiego Pozdrawiam PS: z jakiego miasta na Ukrainie jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg(iy) Re: Polski kolego :-))) IP: 212.1.102.* 06.09.01, 16:50 Марио, спасибо за дискусию, извини пора идти за детском, буду заканчивать. Зайду завтра об 10.00 Я из г.Луцка, но мои предки родом из Польщи. До видзеня Best Regard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohun Re: Polski kolego :-))) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:20 Dlaczego piszesz kolego po rosyjsku ,a nie ukrainsku,nie przynos siary Ukraincom w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papago Re: Polski kolego :-))) IP: 195.8.8.* 10.09.01, 14:08 Pisze po rosyjsku bo jak łatwo się domyślić w Polsce sporo ludzi zna ten język. W przeciwieństwie do ukraińskiego. NIe przynosi mu to wstydu. A twoja wypowieć ciut nacjonalistyczna jest - zakuta pało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 14:51 chciałbym żeby ukraina awansowała -należy jej się juz od paru lat wstyd mi za wynik z mińska... WYGRAJCIE!!! PS: JAK ZROBIĆ TAKIE BUKWY??? może bym coś po rosyjsku napisał???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASDA Re: Poland-UKRAINE IP: 62.244.5.* 06.09.01, 16:19 Hey,little brothers! Remember to write "Ukraine" correctly or we''ll have to teach you some grammar - you still remember russian language, right? :). On football: Only time will tell what will happen in October, but in the end we will kick your sorry asses all over Europe :) Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.09.01, 16:20 Moi Drodzy, pamitetajcie, ze cieszymy sie z awansu rowniez dzieki Ukrainie. To, ze Bialorus (w dupe kopana) dostala tak latwe punkty bylo w stosunku do Ukrainy poprostu nie fair... ...w sumie, nie mialbym nic przeciwko gdyby Ukraina zdobyla na nas punkty a Bialorusini PASZLI WON ze swoim Lukaszenkom na czele. UKRAINA i POLSZA dwa bratanki...a odbijemy sobie juz w Koreii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 192.168.106.* / *.interpacket.net 06.09.01, 16:25 Ups, a od kiedy to Polska pokochała Ukrainę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Od kiedy... IP: 195.136.95.* 06.09.01, 16:39 OP chcesz rozpoczac dyskusje na osi - Chmielnicki - Orleta Lwowskie - UPA - Akcja Wisla ??? Po co ? To juz BYLO ... A zycie toczy sie dalej .... Ja mialem to na codzien - pochodze znad ukrainskiej granicy, na Ukrainie bylem dziesiatki razy, mam przyjaciol na Ukrainie... Moj dziadek bral udzial w akcji Wisla - stracil wszystkich kolegow z plutonu, wyszedl z psychicznym urazem wobec wysiedlanych pod przymusem Ukraincow i szczerze tego zalowal... do konca zycia (Swiec Panie nad jego dusza)... Dyskutujmy o futbolu - tu sie mozemy poklocic najbardziej zazarcie.,.. A ja znow do Lwowa pojade niedlugo pospacerowac po tym pieknym UKRAINSKIM miescie ze wspaniala historia, wspolna polsko-ukrainska.... Pozdrawiam PS Czy ty jestes Ukraincem czy Polakiem OP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Od kiedy... IP: 192.168.106.* / *.interpacket.net 06.09.01, 16:48 Mario, może cię zdziwię, ale jestem Polakiem, z pięknego miasta Grodno ze wspólną polsko-białoruską historią. A propos mojego poprzedniego pytania, to mi chodziło nie o historię, a wyłącznie o futbol - dlaczego Polacy wolą w finałach MS Ukrainę a nie Białoruś? Przepraszam, ale to wywnioskowałem z massagów na tym forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Od kiedy... IP: 195.136.95.* 06.09.01, 16:53 Witam przemile miasto Grodno - bylem raz :-))) Ja nie wole Ukrainy czy Bialorusi. Niech wygra lepszy. Obu zespolom nie daje szans w play-offs - zarowno z Niemcami jak i z Angolandia... Dlaczego ? Ano, bo: 1. Anglia i Niemcy sa to lepsze zespoly pilkarsko 2. for the good of the game - Anglia to ojczyzna futbolu, a Niemcy nie opuszczaj turniejow finalowych - ze wspanialymi rezultatami 3. za Anglia tez jestem z powodow osobistych, studiowalem w tym kraju... Pozdrawiam raz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road.... Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 16:29 Nasi sie podlozyli Bialorusi . Nie wazne czy celowo czy przez wlasna glupote. Wolalbym, zeby sie wylozyli tak Ukrainie . Pilke sie powinno grac dla sportu a nie dla Lukaszenki.I te gUPie teksty z megafonu przed meczem. Ukraina do WC a Belarus WON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road.. Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 16:31 Male sprostowanie WC - to World Cup a nie wiadomoe mniejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 192.168.106.* / *.interpacket.net 06.09.01, 16:34 Dobra, jak wy tak kochacie Ukrainę - zorganizujcie jakiś ruch typu "MS bez Białorusi", wystosujcie list do PZPN, Engela i całej reszty z prośbą o ...KONIECZNE przegranie mecza w Chorzowie. PRZESTAŃCIE WRESZCIE MIESZAC POLITYKE I SPORT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road.. Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 16:44 A co Ty slepy ??????? Taz wlasnie napisalem, ze wkurwia mnie mieszanie polityki z pilka w wykonaniu Bialorusi. Tobie jak sie nie podoba sympatia kibicow do Ukrainy to juz Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 192.168.106.* / *.interpacket.net 06.09.01, 16:55 Oprócz Łukaszenki na Białorusi mieszka jeszcze 10 mln ludzi, w tym ja. Nie ja jestem winien że po 1939 roku w Grodnie był ZSRR i dlatego mieszkam obecnie nie w Polsce, lecz na Białorusi. ale ja kocham Białoruś tak samo jak kocham Polskę. Chociaż w spotkaniu Białoruś - Poska kibicowałem właśnie Białorusi. W pozostałych meczach reprezentacji Polski kibicuje Polscę. A to że Łukaszenka, przeciw któremu zresztą walczę wykorzystuje sport i piłkę nożną w celach politycznych - to ŻADNA WINA BIAŁORUSI I BIAŁORUSKICH KIBICÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road.. Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 17:04 Mysle, ze sie jednak nie rozumiemy . Nie mam absolutnie NIC przeciwko Bialorusi Jej pilkarzom i kibicom. Kibicuje ukrainie z takiego samego powodu dla jakiego kibicowalem Argentynie a nie Brazylii , po prostu bardziej ich lubie . A to wcale nie oznacza ze mam cos przeciwko Bialorusinom czy Brazylijczykom. Tym niemniej lyso sie oglada nacjonalistyczny CYRK i festiwal poparcia dla tego schizofrenika ( wiadomo kogo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 06.09.01, 16:37 Футболисты Белоруси играли не для Лукашенка, а скорее для болельщиков, может тренеры сб. Польши просто жалели легионеров? И не надо хамить игнать на белорусов, они тоже славяне, просто живут через р.Буг как мы украинцы от Вас. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Poland-Ukranian /Jak dobratisiy z Ukrainie do Hojuva? IP: 62.244.54.* 07.09.01, 09:57 Zbirausiy na Poland-Ukranian do Hojuva Pidkajite . skilko koshtue kvitok na stadion ta chi hodiyat z Ukrainie bus abo potiyg? Sorry for my Poland-Ukr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: Poland-Ukranian /Jak dobratisiy z Ukrainie do Hojuva? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 15:47 Gość portalu: Alex napisał(a): > Zbirausiy na Poland-Ukranian do Hojuva Pidkajite . skilko koshtue kvitok na > stadion ta chi hodiyat z Ukrainie bus abo potiyg? Sorry for my Poland-Ukr Ty ciolku,podszywajacy sie pod Ukrainca!!! Alfabet ukrainski jest inny niz polski i Ukraincy nie pisza ,,normalnym'''' alfabetem tylko takim jak Serg (nie tym samym ale dosc podobnym)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Poland-Ukranian /Jak dobratisiy z Ukrainie do Hojuva? IP: *.inetia.pl 10.09.01, 15:52 Gość portalu: WISLAK napisał(a): > Gość portalu: Alex napisał(a): > > > Zbirausiy na Poland-Ukranian do Hojuva Pidkajite . skilko koshtue kvitok n > a > > stadion ta chi hodiyat z Ukrainie bus abo potiyg? Sorry for my Poland-Ukr > > Ty ciolku,podszywajacy sie pod Ukrainca!!! Alfabet ukrainski jest inny niz pols > ki > i Ukraincy nie pisza ,,normalnym'''''''' alfabetem tylko takim jak Serg (nie tym sa > mym > ale dosc podobnym)!!!! > Ty ciołku z Tczewa, nauczyłbyś się czegoś nowego zamiast pisać obelgi. Nie wszyscy piszą alfabetem łacińskim. Koresponduję z Ukraińcem i on jest w stanie pisać alfabetem rosyjskim, ukraiński oraz łacińskim. Fakt jest taki, że nie potrafi kolega Alex znaleźć odpowiednich czcionek, za co z resztą przeprasza. A z ciebie wyłazi matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soir Re: Poland-Ukranian /Jak dobratisiy z Ukrainie do Hojuva? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:21 To proste: wjezdzasz do Polski, szukasz drogowskazu na Hójuv, dojezdzasz, pytasz ktoregokolwiek z miejscowych kibicow Wisly, jak dojechac do Chorzowa, jedziesz w przeciwna strone i po poltorej godziny jestes na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonkeyUA Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 10.1.4.* / *.kiev.ua 06.09.01, 17:13 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > chciałbym żeby ukraina awansowała > > -należy jej się juz od paru lat > > wstyd mi za wynik z mińska... > > WYGRAJCIE!!! > Dzieki za zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Oczywiscie ze tak bylo :-))) IP: 195.136.95.* 06.09.01, 17:18 Wbrew pozorom - Polacy i Ukraincy to podobne charkterologicznie narody - goraczki i rzeczywiscie wszystko na ostatnia chwile... A jak sie zacietrzewi to swiat by na szabli poniosl taki jeden z drugim.... :-))) My przez 16 lat do ostatniego eczu eliminacji liczylismy ze sie dostaniemy .. Nie udawalo sie. . A tym razem - jak to sie mowi po rosyjsku - tiepier'' powiezlos'' :-))) Zobaczymy jak pogramy z amiesiac. .niesttey typuje albo wygrana Polski albo remis ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonkeyUA Re: Oczywiscie ze tak bylo :-))) IP: 10.1.4.* / *.kiev.ua 06.09.01, 17:56 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Zobaczymy jak pogramy z amiesiac. .niesttey typuje albo wygrana Polski albo > remis ... Swoi mysle o nastepnym meczu napisalem w odpowiedzi Dave''owi. A w ogole nie lubie niczego prognozowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 194.134.232.* 07.09.01, 15:52 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > chciałbym żeby ukraina awansowała > > -należy jej się juz od paru lat > > wstyd mi za wynik z mińska... > > WYGRAJCIE!!! > > PS: > JAK ZROBIĆ TAKIE BUKWY??? > > może bym coś po rosyjsku napisał???? popieram, jestem polkrwi lwowiakiem , i uwazam ze Ukrainie nalezy sie awans jako ze wykazala swoja wyzszosc nad Bialorusia.. a ze ma sie to stac kosztem lekkiego wtsydu dla nas ( bo k..wa trzeba bylo wygrac z bialorusia), trudno ukraina wygra u nas bo musi, nawet sie zalozylem o to z kumplem o 5l piwa ;P i zycze jej tego (ukrainie), bo nie moze bialorus grac w barazach tylko dlatego ze nasi chlopcy kaca leczyli i grali jak podworkowi amatorzy pozdr P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Hello Ukraine IP: *.ade.iprimus.net.au 06.09.01, 16:39 I''d like to see Ukraine go up against Germany, cause I think you''ve got a better chance than Belarus of beating them. But sadly, I think Poland will beat you next month. And then Belarus will go into the play-offs. Too bad, that''s life. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road.. Re: Hello Ukraine IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 16:49 unless Belarus gets proper and well deserved beating from their last rivall in the group. Even if Poland wins their last match against Ukraine there is still some chance for them (Ukraine) to qualify to Play-off`s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Hello Ukraine IP: *.iptelecom.net.ua 06.09.01, 16:50 Hi to all! But Dave, don`t forget that Ukraine play better outside. So, to my mind we`ve got better chance and even desire to win.Poland made a good job in a group, but I still believe that Ukraine is better. I wish you good luck in World Cup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave I guess we''ll see, but... IP: *.ade.iprimus.net.au 06.09.01, 16:59 I can''t see Poland losing a match at home to Ukraine - especially a game in which the Ukrainians will be attacking, and we''ll be counter-attacking. And ESPECIALLY after that fiasco in Minsk. Our boys are gonna be out for blood to again prove themselves to the nation. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonkeyUA Re: I guess we''''ll see, but... IP: 10.1.4.* / *.kiev.ua 06.09.01, 17:31 Gość portalu: Dave napisał(a): > I can''''t see Poland losing a match at home to Ukraine - especially a game in > which the Ukrainians will be attacking, and we''''ll be counter-attacking. And > ESPECIALLY after that fiasco in Minsk. Our boys are gonna be out for blood to > again prove themselves to the nation. Have you seen the game Belarus - Ukraine 5 days ago? We were attacking, but Belarusians COULD NOT create anything worthy in counter-game. And you know what is the favourite word of our coach Lobanovsky? Motivation (meaning, is there something to fight for). We''''ll have a lot to fight for. This generation of Ukrainian players had not qualified for major tournaments yet. Shevchenko can become a really big star, only if he''''ll take something with the National team. And what''''s about a Polish team''''s motivation? You''''ve got a place in WC already. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: I guess we''''''''ll see, but... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 18:22 Zgadzam sie z toba Donkey. Jeszcze raz dzieki za wygrana w Minsku. Uwazam, ze powinnnismy sie wam jakos odwdzieczyc, moze wlasnie tym brakiem motywacji? Bialorusinom odpuscili az do bolu, to i wam przeciez tez moga. Teraz mi wisza wygrane w eliminacjach, zakwalifikujcie sie do barazy i zmieccie tych fuksiarzy szkopow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu Male pytanko do kolegow z Ukrainy. IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 18:47 Jak znalezliscie to forum??? Ostatnio ze 3 osoby z Ukrainy sie tu pojawily w zwiazku z meczami eliminacji. A gosci z Bialorusi jak nie bylo, tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Male pytanko do kolegow z Ukrainy. IP: 212.1.102.* 07.09.01, 08:26 Извини что так поздно отвечаю, меня направил на Ваш Форум колега ОР (кстати он из Белоруси, г.Гомель), запрошем Польских колег на форум в http://www.dynamo.kiev.ua/ Заходите пообщаемся... Best Regard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.ade.iprimus.net.au 07.09.01, 03:44 Yeah, Ukraine has a good team and I want you guys to knock out the Germans. At the same time though, I don''t want Poland to lose. I guess we''ll see what happens next month. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvezdar Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 04:03 Jak zagramy normalnie, na poziomie Minska, to jest szansa, ze Ukraina powiezie kutasiny niemieckie, ktore graja na mistrzostwach od zawsze! To bedzie sensacja, a nie brak Holendra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK PRECZ ZE WSZYSTKIMI SOWIETAMI(BYLYMI I OBECNYMI!) IP: 65.42.134.* 07.09.01, 07:17 JESTESCIE OBZYDLIWI,KAZDEMU WCHODZICIE W DUPE BEZ WAZELINY.CO WY PIEPRZYCIE O BIALORUSI I UKRAINIE.JEDNI I DRUDZY UTOPILI BY WAS W LYZCE WODY.PRZESTANCIE MOWIC,ZE AWANSOWALISMY DZIEKI UKRAINIE.KAZDY GRA DLA SIEBIE,TO MY ROZDAWALISMY KARTY W TEJ GRUPIE I NIKOMU NIC NIE ZAWDZIECZAMY POZA SOBA.ICH PROBLEM ZE GRALI SLABIEJ OD NAS,A KOLEZCY Z UKRAINY(LUB BIALORUSI)NIECH ZAPOMNA O MISTRZOSTWACH BO SZWABY ICH ROZKLEPJA.SA LEPSI I TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 07.09.01, 09:06 Я маю налію, що зб.України без допомоги зі сторони Польщи вийде на німців і покаже що слов`яни можуть грати в SUPER футбол. Чим більше слов`янських команд буде грати в Кореї тим краще для нас усіх. Треба заставити поважати Україну, Польщу. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELE-29 Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:09 A dlaczego, myśląc o Ukraińcach, piszesz kolego po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 07.09.01, 09:16 Я просто боюсь що по українські мене можуть польські колеги незрозуміють Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mишко_UA Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.ucom.com.ua 07.09.01, 09:43 Хлопці, як ви вважаете, як ваша команда буде грати з нашою збірною? І як купити квитки на гру завчасно?? Дякую! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 07.09.01, 09:52 Ha, zrobiło się nam na forum cyrylicznie. Ale to dobrze, że koledzy z Ukrainy tak martwią się o to jak zagra nasza reprezentacja. Myślę jednak, że większe szanse ma Ukraina, jednak inaczej się gra o awans a inaczej tylko o honor, nasi nie będą tak zmotywowani. Także do baraży załapie się Ukraina - i dobrze, przy pewnym szczęściu mogą wywalić z finałów Niemców. A Białorusini niech mają pretensje do siebie, trzeba było wygrać z Ukrainą a nie grać na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 07.09.01, 10:07 Jorland, маю запитання таке: чи можна буде купити квиток на матч Польща-Україна якщо фани з України доберуться на матч, і скільки коштує квиток в долларах? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 07.09.01, 10:31 Kwitek kupic mozna, przeciez wasza federacja bedzie rezerwowala bilety na ten mecz. Spytaj w waszej federacji. Stadion mieści 43 tys. ludzi, nie sadze by Polacy w calosci go wypelnili, mysle, ze jakies 3-5 tys miejsc oddamy ukrainskiej federacji pilkarskiej. Czyli najlepiej spytaj o te bilety w Kijowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?./Zaprocham Jorland IP: 212.1.102.* 07.09.01, 10:56 Jorland Сенкс! Заходь на український Футбол-форум, там легше спілкуватись. Zaprocham. http://www.dynamo.kiev.ua/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dima football IP: *.selena.kherson.ua 07.09.01, 11:25 U jakomy misti byde gra Poland - Ucraine& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: для Діми\Хо IP: 212.1.102.* 07.09.01, 11:35 Матч буде в Хожуві, тільки не питай де це, не знаю. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: для Діми\Хо IP: 194.158.208.* 07.09.01, 11:49 Cześć koledzy! Przeczytałem, że niema tu nikogo z Białorusi. Otóż jestem i to ja sprowadziłem tu kolegów z Ukrainy. Otóż a propos meczu Polska - Ukraina myślę, że Polacy jednak wygrają. Po takim praniu w Mińsku (owszem, rozumiem, że grali po pijaku) nie możecie przegrać drugi mecz z rzędu i to na własnym stadionie. Tupuję 2:1 dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: для Op 1-2 IP: 212.1.102.* 07.09.01, 12:27 Колега Ор, цікаво хто ти понаціональності білорус поляк чи українець, я вчора не зміг до кінця дочитата ваші дискусії з Redom і Маrio, а взагалі приємно що ти встигаєш бути і на Стіні і тут, до речі дякую ще раз за допомогу розібратись з польським сайтом. А щодо матчу Польща- Україна, я думаю що поляки своїх легіонерів побережуть для матчів за клуби і виставлять молодняк для обкатки, тим більше крім гонору цей матч для них нічого не вартий, і зб.України їх звичайно не порве але у важкому матчі 1-2 всетаки виграє. Але все покаже зустріч між Динамо і Борусією в Лізі Чемпіонів, якщо Динамо вставить німців, то підсилене Шевченком і Ко хлопці будуть на підйомі. А щодо того що гра буде на полі суперника, то наша діаспора+заробітчани своє слово скажуть. торсиди небуде але 10-15% місць на стадіоні будуть за нами. Шкода що фортуна звела у підгрупи три словянські команди, нічого не поробиш. Маємо те що маємо. Нехай виграє сильніший на сьогоднішній день, а це безперечно Україна, з цим не можна не погодитись. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M28 Ja dumaju / I think IP: 217.67.195.* 07.09.01, 12:09 Privet. Ja dumaju szto nasza sw. łutsza ciem wasza i w normalnej sytuacji 2-0, 2-1 dla Polszy, no potomu szto my dali żopu w Minsku i dołżny igrać fair wy dołżny wygrać 1-0 no c drugom sw. Polszy. Hi5 I think that our national team is much better than Ukrainian (this is not just the question our last game with you) though, in normal situation the result would be 2-0, 2-1 for PL but, because we fucked up the match in Minsk to be fair with you, Ukraina should win 1-0 playing, however, against second Polish squad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: for M28 IP: 212.1.102.* 07.09.01, 12:40 Если Ваша команда выйдет на игру основным составом то все станет ясно кто лучше зб.Польши или зб.Украины. Скорее всего Ваши легионеры будут отдыхать и беречься от травм, а играть будет второй состав и молодёж, и у них шансов против сб.Украины НЕТ! 1-2 это самый лучшый прогноз для Вас. Best Regard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M28 TO SERG IP: 217.67.195.* 07.09.01, 12:55 Sorry English is easier for me but you may respond in Russian... Yeah, honestly speaking I don''t care. This game will have no meaning for us but, probably Engel&Boys would like to recover positive impression destroyed during the match in Minsk, though you will be in serious trouble. Personally... I wish all the best to Ukraina because, you only may stop Germany and I do not like these fuckers Małofiejew&Łukaszenka. With many greetings, M28 Warsaw PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: TO M28 IP: 212.1.102.* 07.09.01, 13:05 Извини но я не понимаю по английски, ответь по польски или на русском. Pliz Вибач, але я не розумію англійську, напиши по польськи або російськи. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO SERG Re: TO M28 IP: 217.67.195.* 07.09.01, 15:10 Serg, ja tiebia skażu szto igra c Ukrainom nie ma znaczenia dla nas no, Engel i Malciki mogut chotieć odzyskać dobro-pozytywne wrażenie kotore utracili w Minsku. Wtedy wy budete imiet bolszy kołopot. Ja sam żełaju wam wszystkiego najłutszego potomu szto tolko Ukraina mogut pobit Germancow. Ja toże nie liubliu etych palantow Małofiejewa i Łukaszenki. Pozdrawlaju, M28 Warszawa, PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M28 DLA SERG''A IP: 217.67.195.* 07.09.01, 15:12 Serg, ja tiebia skażu szto igra c Ukrainom nie ma znaczenia dla nas no, Engel i Malciki mogut chotieć odzyskać dobro-pozytywne wrażenie kotore utracili w Minsku. Wtedy wy budete imiet bolszy kołopot. Ja sam żełaju wam wszystkiego najłutszego potomu szto tolko Ukraina mogut pobit Germancow. Ja toże nie liubliu etych palantow Małofiejewa i Łukaszenki. Pozdrawlaju, M28 Warszawa, PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M28 DLA SERG''A IP: 217.67.195.* 07.09.01, 15:14 Serg, igra c Ukrainom nie ma znaczenia dla nas no, Engel i Malciki mogut chotieć odzyskać dobro-pozytywne wrażenie kotore utracili w Minsku. Wtedy wy budete imiet bolszy kołopot. Ja sam żełaju wam wszystkiego najłutszego potomu szto tolko Ukraina mogut pobit Germancow. Ja toże nie liubliu etych palantow Małofiejewa i Łukaszenki. Pozdrawlaju, M28 Warszawa, PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: DLA M28 IP: 212.1.102.* 07.09.01, 15:39 М28 Как мне лучше писать: кирилицей или на английском шрифте но по русски? Если чесно то я уверен что Украина будет второй, но чесно говоря боюсь швабов, потому что одного Шевченко им нейтрализовать вполне по силам. Best Regard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: TO Serg IP: 194.158.208.* 07.09.01, 15:18 Я гражданин Беларуси, поляк по национальности - мой дед в 1939 воевал в составе Войска Польского. Живу в Гродно - областной центр на самой границе Беларуси с Польшей. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: TO OP IP: 212.1.102.* 07.09.01, 15:48 Чесно говоря я так и думал (про национальность), на твою выдержку и толерантность я обратил внимание ещо на Стене, только ты перегнул палку напоминая полякам об операции "Висла" и т.д., в прошлом было много и плохого и хорошего. Моих деда с бабушкой по матери и по отцу после войны переселили из Польши и советы заслали их без ничего аж в Среднюю Азию. Но это так лирическое отступление... Пожалуста скажи как мне лучше писать здесь, кирилицей или англ. буквами но по русски? Понимают ли поляки написаное по украински? Сенкс Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: TO OP IP: 195.136.95.* 07.09.01, 15:51 Serg ja moge cyrylica.. nawet po ukrainsku . .a moge tez lacinskim alfabetem (ktory ty nazywasz angielskim) ... ALe ja jestem przyzwyczaajony :-))) Mysle ze ukrainski jest blizszy polskiego niz rosyjski ... ale rosyjski jest lepiej znany .. .pisz po rosyjsku alfabetem lacinskim. .. wiekszosc zrozumie ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: TO Mario IP: 212.1.102.* 07.09.01, 16:11 Bardzo Dzenkue za odpovedz, pchepracham za teksty, mam nadiyu co porozumem odne odnogo. Na razi mam malo hasu. yac tu musleh, Ukraina-Doychland ?-? De tu mehkaeh, yake myasto? Best Regard Сергій, з м.Луцька Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: TO Serg IP: 194.158.208.* 07.09.01, 16:14 Cтарик, а я про Операцию Висла и не говорил - ты спутал. Впрочем, у меня много друзей и на Украине и в Польше -(там, кстати, живет теперь мой отец) и, естественно в Беларуси. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: TO OP IP: 212.1.102.* 07.09.01, 16:41 Ну тогда извини, а то я вчера в спешке смотрел месаги и тебя с кем то здесь спутал. Ну ладно пора за малым в садик бежать, до встречи в понедельник. Желаю Удачи в бою и личной жизни. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ant Re: Poland-Ukranian, .0-3. IP: *.osh.deal.pl 07.09.01, 16:01 шо ащшу цоай йщштпщшй кщу шьпщ й щшйпктйщп щцпк тйщз цп щ лы цтджып елщытешк 0:3 щаку щщ ЗЬзь уца акщшуа цщзшьа ацщзша куцша акццш укаь акузшкаку куа азк зуц зжнребр зрзар нер арнанрнек н екр е р ек рк рк A tak poważnie to nie pajemajem pa ruski ani ukaińsku ale nie wypada nam wygrać (wiadomo z jakiego względu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian IP: 212.1.102.* 07.09.01, 16:21 Ne prohital tvoyu kirilicu. Ne budet 0-3, moget but 1-2, 2-3. A cego ne veryh v svoyu Polsku? Best Regard Serg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ant Re: Poland-Ukranian, .0-3. IP: *.osh.deal.pl 07.09.01, 16:44 шо ащшу цоай йщштпщшй кщу шьпщ й щшйпктйщп щцпк тйщз цп щ лы цтджып елщытешк 0:3 щаку щщ ЗЬзь уца акщшуа цщзшьа ацщзша куцша акццш укаь акузшкаку куа азк зуц зжнребр зрзар нер арнанрнек н екр е р ек рк рк A tak poważnie to nie pajemajem pa ruski ani ukaińsku ale nie wypada nam wygrać (wiadomo z jakiego względu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuutek Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.chello.pl 07.09.01, 17:50 Jestem Polakiem, kibicuje Polsce i chcialbym aby wygrala z Wami, Ukraincami. Jednak kiedy my Was pokonamy a team of lukaszenko pokona Walijczykow to wlasnie chlopcy(bogu winni) idioty lukaszenko beda na caly swiat rozlawiac jego dyktature-tego nie chce!!!Co wiecej nie wyeleminuja w barazach Niemcow czy Angoli za ktorymi rowniez nie przepadam. Najlepiej by bylo abysmy my was pokonali a Bialorus najwyzej zremisowala z Walia!!! Polska Ukraian 2:1 po zacietej walce. Walia Bialorus 3:0 (daj boze), musza w koncu kiedys po raz pierwszy wygrac na Millenium Stadium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu1 Re: Poland-Ukranian, .3:1 IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 18:06 ß äóěŕţ, ÷ňo áóäĺň 3:1 äë˙ Ďoëüřč. Szewczenko - xođořoé, íó Oli, Kryszalowicz i Dudek ëó÷řč. Ďîçäđŕâë˙ţ. Heh, jestem ciekaw, jak to wyszlo. Mam probna maturke z ruska za pare(nascie) dni i trzeba pocwiczyc. PS. Zna ktos lepszy sposob niz wycinanie i wklejanie cyrylicy z "Tablicy znakow"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu Re: Poland-Ukranian, .3:1 IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 18:11 No, chyba nie wyszlo :/ Chodzi o to, ze wygramy 3:1, bo chociaz Szewczenko jest niezly (i droooogi), to nie ma czego szukac przy Olim, Kryszale i Dudku :) PS. Jak moge pisac cyrylica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK PRECZ Z FORUM SABAKI!! IP: *.chicago.il.ameritech.net 07.09.01, 19:37 WYPIERDALAC UKRAINCY I BIALORUSINI!TO JEST POLSKIE FORUM!DOSC MAMAY JUZ WASZEGO TOWARZYSTWA!45 LAT WYSTARCZY TEGO DZIADOSTWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko DO DEBILA PSUDO-POLAKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 01:01 ty nie jesteś żaden polak! UZURPATOR! - nie masz prawa mienić się polakiem ty jesteś pierdolona zakała tego narodu zajebany polonus z maćkowa zasuwający na czarno, który źródła swoich niepowodzeń upatruje w żydowskim sklepie za rogiem czy masz pojęcie, że wielkość naszego państwa (kiedys tam), kulturowo, pollitycznie, militarnie, była wynikiem asymilacji wielu narodów, tolerancji i otwarcia??????? skąd możesz to wiedzieć, jak nie skończyłeś podstawówki , to jakie możesz mieć pojęcie o świecie albo o historii AMEN PS: pisz sobie co chcesz, to był ostatni twój post jaki przeczytałem, tym bardziej nie am zamiaru z tobą dyskutować z głupim człowiekiem nie warto gadać - więc stulić morde i prosze siadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: DO DEBILA PSUDO-POLAKA IP: 65.42.87.* 08.09.01, 02:34 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > ty nie jesteś żaden polak! > > UZURPATOR! - nie masz prawa mienić się polakiem > > ty jesteś pierdolona zakała tego narodu > > zajebany polonus z maćkowa zasuwający na czarno, który źródła swoich > niepowodzeń upatruje w żydowskim sklepie za rogiem > jezeli juz to Jackowa,i wcale nie jestem z tamtad,wielki uzdrawiaczu swiata.A tak na marginesie to twoja kultura osobista tez pozostawia duzo do zyczenia,KMIOCIE. > > czy masz pojęcie, że wielkość naszego państwa (kiedys tam), kulturowo, > pollitycznie, militarnie, była wynikiem asymilacji wielu narodów, tolerancji i > otwarcia??????? > > skąd możesz to wiedzieć, jak nie skończyłeś podstawówki , to jakie możesz mieć > pojęcie o świecie albo o historii > > AMEN > > > PS: > pisz sobie co chcesz, to był ostatni twój post jaki przeczytałem, tym bardziej > nie am zamiaru z tobą dyskutować > > z głupim człowiekiem nie warto gadać - więc stulić morde i prosze siadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soir Milcz, kundlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 02:59 Milcz, kundlu. Ogon pod siebie i nie szczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Milcz, kundlu IP: 65.42.87.* 08.09.01, 03:40 Kundel to ty,a twoja stara to suka rznieta przez wszystkie psy na ulicy,a stary to pedal robiacy fajke na dworcu za piatke.A wogole to cie jebie w dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soir Re: Milcz, kundlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 03:55 Do budy, chicagowski cwoku i nie szczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Milcz, kundlu IP: 65.42.131.* 08.09.01, 05:06 Dla ciebie byc w Chicago to niespelnione marzenie,szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Milcz, kundlu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:23 "Polaku"! Nie kompromituj się jeszcze bardziej i przestań pisać te idiotyczne komentarze.. Jak dorośniesz i zmądrzejesz (czego życzę), to ci będzie głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Milcz, kundlu IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 13:47 Zwykle kiedy ktos odezwie sie z ameryki, to pieprznie takie brednie, ze czytac sie tego nie da, dam ci rade psie, nie wychylaj sie ze swojego zawszonego "Jackowa" polaczku, dopuki nie bedzie cie stac na jakies madre zdanie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orleta Re: Milcz, kundlu IP: *.proxy.aol.com 08.09.01, 22:52 Zycze powodzenia Ukrainie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soir ...Powodzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:17 Gość portalu: Orleta napisał(a): > Zycze powodzenia Ukrainie !!! Tzn chcesz, zeby nasza reprezentacja przegrala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: ...Powodzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:55 niekoniecznie może chce żeby białoruś przegrała z walią a niemcy z ukrainą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road... Re: ...Powodzenia IP: *.server.ntl.com 10.09.01, 16:41 Mysle, ze chodzi o to zeby Bialorus przegrala z Walia . Wyjdzie na to samo... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: Milcz, kundlu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:16 Gość portalu: POLAK napisał(a): > Kundel to ty,a twoja stara to suka rznieta przez wszystkie psy na ulicy,a stary > > to pedal robiacy fajke na dworcu za piatke.A wogole to cie jebie w dupe! Wracaj do chicagowskiego brudnego rynsztoka, z którego wypełzłeś śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: SHEVHENKO-OLISADEBE IP: 212.1.102.* 10.09.01, 11:39 Privet kolegi, Proche vubahennya za duskusiyu ayku vuklukav sered Polskego tovarustva fanov. Do temy fuutboly/, "Milan"-"Fiorentyna" 5-2, 2 gools Shevhenko. Prohe povedat de i yak grae Olisadebe. Vash prognoz na 11.09.01 "Dinamo" Kiev - "Borrusia" Dortmund. Best Regard Сергій (Україна м.Луцьк). P.S. Spehial To POLAK: Ya sam Polski Ukrainec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Checam Polske koleg do rozmovy IP: 212.1.102.* 10.09.01, 14:33 Gość portalu: Serg napisał(a): > Privet kolegi, > Proche vubahennya za duskusiyu ayku vuklukav sered Polskego tovarustva fanov. > > Do temy fuutboly/, "Milan"-"Fiorentyna" 5-2, 2 gools Shevhenko. > Prohe povedat de i yak grae Olisadebe. > > Vash prognoz na 11.09.01 "Dinamo" Kiev - "Borrusia" Dortmund. > Best Regard > Сергій (Украї > на м.Луцьк). > P.S. Spehial To POLAK: Ya sam Polski Ukrainec. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuutek Re: Checam Polske koleg do rozmovy IP: *.chello.pl 11.09.01, 10:07 Olisadebe nie mial okazji sie wykazac w ostatni weekend, poniewaz liga grecka jeszcze nie wystartowala. Bylaby szansa zobaczyc go w meczu Schalke-Panathinaikos jednak na treningu zlapal kontuzje i nie pojechal do Niemiec na dzisiejszy mecz. A Schevchenko? Coz , jest bardzo dobry, 2 bramiki z bardzo slaba Fiorentina nie sa jednak wielka sprawa. Oli by trzelil co najmniej 3!!! Moj typ na Dynamo-Borussia 2:2 chociaz sam w to nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: To Smuutek: Shevchenko-Olisadebe IP: 212.1.102.* 11.09.01, 12:24 Shevchenko № 1 v superehke krahux futbolistov Evropu, moge otrimatu "Zolotuy myach" yakho zabie gola bocham v Ukraina-Doychland. A 53 gola za dva sezonu v lige A Italii? Olisadebe bardzo dobge grav protu Ukrainu v Kiyove, meni studno za tu gru, tak ale vse zobachum v dueli "Polska"-"Ukraina". Proche vubachennya za moyu "polsku". "Dinapo" porve "Borusiyu", nache hlopake duge zli, nehay bude 3-0. FORZA "DINAMO"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Proche adresu innego Polskego footbol-forumu IP: 212.1.102.* 11.09.01, 14:11 Proche adresu innego Polskego footbol-forumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu Re: Proche adresu... [sportsboard.pl] IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 15:12 www.sportsboard.pl <- propaganda robi swoje ;) innych nie znam, moze jakies sa, ale nie takie popularne. zobacz jeszcze moze futbol.pl i pzpn.pl i don`t know others, (but if any exists, i think they`re not such popular) try also futbol.pl or pzpn.pl (polish football federation site). you may also try https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=272 - it`s only about footbal (this forum, which we`re discussing on is generally about sport). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:53 Obawiam się, że mecz Polska - Ukraina dla naszych ukraińskich przyjaciół nie skończy się pomyślnie. Choć z jednej strony żałuję, bo komentarze pierdolniętego trenera Białorusi mnie denerwują, a komentarze tego kretyna, który jest tam prezydentem jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. 07.09.01, 23:11 wymiękam. Może ktoś w skrócie powiedzieć, co koledzy z Ukrainy myślą o meczu, wyniku, zaangażowaniu Polaków... Bo ja się w tych bukwach niezbyt orientuję i pewnie nie tylko ja. Uczyłem się ruskawa jazyka w podstawówce tylko, i tak nic z tego nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuutek Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.chello.pl 08.09.01, 13:54 Do wszystkich przemilych gosci naszego forum zza wschodniej granicy: Przepraszam za komentarze osoby poslugujacej sie psedo "Polak". Nie zwracajcie na niego uwagi, sa ludzie i ludzie... Mysle, ze ogromna wiekszosc gosci tego forum sie ze mna zgodzi. Przepraszam. Jednoczesnie czekam na dalsze prognozy, komentarze dotyczace meczu Polska-Ukraina. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 11.09.01, 08:55 АУУУУ, хочу розмови. AUUUU, zapracham do rozmovu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: 212.1.102.* 01.10.01, 15:17 Napevne bude rachunek 2-3, abo 1-2. Upered Ukraino!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Poland-Ukranian, .?.-.?. IP: *.silvershark.com.pl 02.10.01, 08:49 Ale jazda :) .. naliczylem sie chyba pieciu jezykow w tym poscie :).. Dobrze ze moja luba pochodzi z Kazachstanu i mi tlumaczyla rosyjski tekst :).. Chyba esperanto jeszcze tu nie bylo, ale kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEIG Re: Poland-Ukranian, .1.-.3. IP: 192.168.2.* / 194.44.213.* 05.10.01, 09:29 Odpowiedz Link Zgłoś