Gość: tomil IP: 212.180.161.* 14.04.05, 21:09 szkoda mi Śląska...:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mir Re: Anwil w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:12 Tak już to bywa, lepszy wygrywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz AZ DO CZERWCA MAMY CZEKAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:14 Cos jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goranka Re: Anwil w półfinale IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.05, 21:17 szkoda WKS-u.. trzeba wierzyc, ze polonia rozjedzie anwil w polfinale na cacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSPjan Re: Anwil w półfinale IP: 212.180.161.* 14.04.05, 21:18 niezły półfinalik się kroi - Anwil - Polonia.....jakie typy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaq Re: anwil - polonia 3:1 (ew. 3:2) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 21:47 Shaq prostuje kolegę - jak już to 4:1 (ew. 4:2). Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: anwil - polonia 3:1 (ew. 3:2) 14.04.05, 22:03 Gość portalu: Shaq napisał(a): > Shaq prostuje kolegę - jak już to 4:1 (ew. 4:2). thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Anwil w półfinale IP: 212.180.161.* 14.04.05, 21:48 Polonia - Anwil 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Re: Anwil w półfinale IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 21:59 Tak Polonia - Anwil 3:2 po pięciu meczach, po siedmiu Polonia 3 zwycięstwa, Anwil 4 wygrane. sprawdż akros najpierw do ilu wygranych gra się w tym sezonie w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Anwil w półfinale IP: 212.180.161.* 14.04.05, 22:06 masz rację , zwracam honor:) zasugerowałem się dzisiejszym ćwierćfinałem:) Awans Polonia!!!:)Tak lepiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Re: Anwil w półfinale IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 22:42 Z całym szacunkiem dla Polonii, ale ma jednak chyba zbyt krótką ławkę jak na Anwil. im dłużej będzie trwała ta rywalizacja tam szanse Anwilu będą większe. Tym bardziej, że Anwil "walczy" a nie "gra". Stawiam 4:2 dla Anwilu. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaq Tako rzecze Shaq IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 21:29 Lubie jak ta drużyna z Włocławka wygrywa ważne mecze we Wrocławiu. To dla mnie ogromna radość. Kobe tez lubi, ale nie przyznaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Anwil w półfinale IP: 195.136.16.* 14.04.05, 22:07 Może i szkoda Śląska ale patrząc na dokonania drużun w sezonie to wynik raczej nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee? poczatek 22 czerwca? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 14.04.05, 22:24 chyba cos wam sie chlopaki pokielbasilo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekb Re: Hyży aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:56 jeżeli ma się tak słabych obcokrajowców to wynik mógł być tylko jeden.I tak mam szacunek dla ślaska że zaszedł tak daleko, bo tak słabym składem poinien walczyć o utrzymanie. I dziwie sie że wszyscy zachwycają sie gra Hyżego: w kluczowych momentach meczów zawsze zawalił i nie dziwie sie ze go faulowali bo koszykarz który nie umie rzucać osobistych moze grac tylko amatorsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANDWICH Hyży aut!!! Powiem więcej..... IP: *.magma-net.pl 14.04.05, 23:39 Zgadzam sie że kolesia ryżego Hyżego trzeba wywalić jak najprędzej i nigdy wiecej takich zawodników w ŚLASKU!!! co z tego że czasem narzucał sporo punktów, skoro tak naprawdę to on w kosza nie potrafi grać. Klasowy zawodnik nigdy nie zawodzi i coś sobą reprezentuje. Tymczasem ten ziomek tylko niepotrzebnie wzniecał chore do przesady emocje jak typowy fizol ze stadionu na oporowskiej (zresztą dzięki temu zjednał sobie tym podobnych "fanów"). Jestem jednak zadowolony z postawy naszych koszykarzy szczegulnie za koncówkę sezonu i myślę że pewna epoka dla ŚLĄSKA się skończyła i czas na zmiany. Od "góry" począwszy na zawodnikach skończywszy. Pozdrawiam prawdziwych miłośników koszykówki i gratuluje ANVILOWI zasłużonego zwycięstwa. Kibic koszykarskiego ŚLĄSKA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marudus Re: Hyży aut!!! Powiem więcej..... 15.04.05, 00:52 No więc tak: Kiedyś koszykówka była dla mnie czarną magią Ale poznałem kobitę spod Włocławka, oczywiście fankę Anwilu, legalną kibolkę :) No ale tak patrząc na grę Anwilu, to się czasem zachowują jak stare cioty... Ale jak już się dopadną do piłki to rządzą na parkiecie A taki Hyży który jest ryży to taki jakiś tam amatorek Ale się należy go bać, bo to nigdy nie wiadomo co się w tej rudej czaszce coś urodzi... Miło że Anwil załatwił Ślunsk... ale taka jest kolej rzeczy... przecie to wiadome było, chociaż z dawnych czasów to odwieczni rywale... I miło by było jakby to była walka w finale a nie ćwiartka... ale je..ć Prokom je..ć. W sumie z Warszawki jestem i powinienem Polonii kibicować, ale Anwil to Anwil :) a Polonia to takie śmierdziele z wykopalisk - w Warszawie się liczy tylko Legia :). A Polonii to ja strasznie nienawidzę. Ale fajno że se obejrzymy kilka meczów półfinałowych Polonia-Anwil :) Myślę, że nie będzie źle tak jak w ostatnim sezonie. I Anwil skonsumuje Polonię na dzińdybry. :) No a w finale wreście skonsumujemy Jagodników śmierdzieli. Bo ich jeszcze bardziej nienawidzę. ANWIL ANWIL ANWIL ANWIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (P) Re: Hyży aut!!! Powiem więcej..... IP: *.ci.uw.edu.pl 15.04.05, 00:56 won od Polonii koźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Hyży aut!!! Powiem więcej..... IP: *.acn.waw.pl 15.04.05, 09:12 to jest wlasnie wypowiedz typowego kibola legii wyzwiska,inwektywy,klamstwa nic dodac nic ujac jesli takie bydlo zacznie chodzic na mecze koszykowki skonczy sie wspaniala atmosfera i zabawa na trybunach ,a zaczna bojki obrazliwe spiewy i wszystko co co najgorsze i znane z boisk pilkarskich ze szczegolnym uwzglednieniem lazienkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
akors1 pędź się 15.04.05, 14:35 brudasie!!!!!! Jaka qu.. legła???????????? widać jaki z ciebie Warszawiak burasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca NIC SIE NIE STALO .... IP: 212.127.66.* 15.04.05, 01:11 ... slasku nic sie nie stalo. w nowym sezonie slask w koronie ... schetyna porzucil cieniaski slask pilkarski teraz moze znow machine rozkrecic na koszykowce trzeba ... trzeba. koszykowka dobra rzecz. bedzie okiej... ignerski, kobale, skibniewski, randle, hanas ... plus kilku nowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as STALO SIE STALO... IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.04.05, 02:36 Znowu dostaliscie baty, to sie stalo, kolejny sezon pokazujecie jak slabi jestescie, i nastepny sezon bedzie taki sam, no ale zawsze macie gwiazdeczki Hyzy, Zielinski i "wielce" utalentowana mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca Re: STALO SIE STALO... IP: 212.127.66.* 15.04.05, 11:20 nic sie nie stalo czasem jest znizka formy wrocimy spokojnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folpak Re: Anwil w półfinale IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 15.04.05, 01:23 neimcy wasze miejsce w bundeslidze a nie sie probować z najlepszą dróżyną!!!won !!! odłączyć sląsk hanysy jedne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bkma Re: Anwil w półfinale IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.04.05, 12:48 heh... nie ma jak kultura , naprawde... Bylo to widac u kolesia z numerem 11 z waszej swietnej druzyny (anwilu) kiedy po kazdym koszu pokazywal fuck you do kibicow.... Wogole anwil naprawde jest swietnym zespolem... tyle ze w zeszlym roku w finale nie gral, a tytulow mistrzowskich ma napaaaaawde duuuuuzo .. Slask przy to takie cieniasy... tylko o kilkanascie tytulow wiecej, co to jest... Wystarcz spojrzec do artykulu ktory komentujesz, ze drugi raz od 15 LAT slask odpadl w cwiercfinale... no poprostu potega waszej druzyny mnie zniewala... A dolny slask to region , w ktorym sie mowi najczystszym polskim (językiem) więc nie pierdo* ze jestesmy niemcy, bo wszystkich niemcow wyjeba** stad juz dawno. Chyba ze popisales sie inteligencją i łączysz dolny śląsk ze śląskiem górnym , to tylko pogratulowaćznajomoscie mapy Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer turow zgorzelec IP: 212.127.66.* 15.04.05, 01:24 dziekujemy za doping trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Polonia - Anwil 3:2 IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Re: Polonia - Anwil 4:3 IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:37 SORRY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
corte Ślask.Zawsze wierni. 15.04.05, 08:55 Primo. Śląsk ro jest koszykarska firma. Klikadziesiąt lat tradycji, tysiące kibiców i osób interesujących się losami drużyny. Od kilku lat to dyscyplina nr 1 we Wrocławiu. Dlatego pomimo słabsze sezonu ślask nie zginie i znów będzie walczył w czołówce. A nawet jak nie, to jego występy interesują wiecej ludzi niż Poloni, Anwilu czy Prokomu... Secundo. W dzisiejszych czasach w sporcie liczy się kasa. Tej w Ślasku od początku nie było. Pomomo tego oraz nie najlepszych obcikrajowców (powiazane z sobą) i tak udało się osiągnąc sporo. A już na pewno dac kibicom we Wrocławiu mnóstwo emocji i satysfakcji. Zwłaszcza pucharowym końcówkami. Tertio. Odwalcie się od Hyżego. To bardzo dobry zawodnik do "zadań specjalnych". Nie każdy musi seryjnie za 3, trafiać z 99 % wolne i wsadzać efektownie do kosza...On ma serducho do gry i wbrew temu co niektórzy piszą, to człowiek inteligenty,a zarazem niepokorny. Fajnie czyta się jego wypowiedzi po meczu zamiast: To był mecz walki,mhhhh,najpierw oni zdobyli,mhhhhhh, potem myśmy ich dogonili, mhhhhhh, cieszę się ze zwycięstwa.... No chyba, że ktoś lubi słuchać takich dyrdymałów ze względu na swoje IQ. pzdr prawdziwych kibiców, a nie tych od sukcesu do sukcesu corte Aha. Dla wyjasnienia nie zawsze kibicowałem Ślaskowi. Kiedyś częściej chodziłem na Gwardię, a później Aspro. To już jakieś 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Szkoda , że o pogromie pisało sie tylko w środę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:18 w czwartek tylko wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caar GRA SIE DOPIERO ZACZYNA-BEZ BURAKÓW IP: *.plj.com.pl 15.04.05, 09:50 i skonczylo sie na gdybaniu.final bedzie ANWIL-PROKOM.to bedzie basket.mistrzem oczywiscie ANWIL!!!ANWIL!!!ANWIL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca smiem watpic IP: 212.127.66.* 15.04.05, 11:30 rumunia dostanie baty. a urlep od nowego sezonu we wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: GRA SIE DOPIERO ZACZYNA-BEZ BURAKÓW IP: 195.47.201.* 15.04.05, 12:25 Marzenia nic nie kosztują.Twoja teoria jest czysto hipotetyczna.Tak samo możesz sobie założyć,że jutro polecisz w kosmos razem ze swoją ukochaną drużyną Anwilem i zagracie w finale z kosmitami-"Kosmiczny mecz 55".Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorys [...] IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 15.04.05, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Anwil w półfinale do Gorys IP: 195.47.201.* 15.04.05, 12:17 Co Twój komentarz ma oznaczać?Zupełny brak szacunku dla innych sympatyków Śląska.Wstydziłbyś się swojego zachowania,ale widocznie Twoje morale jest tak niskie,że niższe już nie może być.Mogę tu jedynie zacytować tekst piosenki"Mniej niż zero".I to jest adekwatne do Twojej wypowiedzi.Pozdrawiam i z całym szacunkiem mam nadzieje,że takich bzdur już nie będziesz wypisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Anwil w półfinale do Gorys 15.04.05, 19:59 Ale nie denerwuj się na barana. Jestem z Włocławka i wq...ją mnie tacy hamscy ziomale. Bardzo podobała mi się walka Anwilu ze Śląskiem. Liczyłem że się przeciągnie, bo lubię jak walczą te drużyny. Od lat walka Śląska i Anwilu dostarczała radości i zgryzot prawdziwym kibicom. I już się cieszę na przyszły sezon, że Wrocławnie zapowiadają rewnż. Bo nic nie daje takiej radości jak uczciwa walka ich ulubieńców :). Ale tak na boku to Anwil rulez :) Pzdr. Kiecaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JakobhorneATgazeta Wygrany Anwil jest zespołem bez Polaków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:22 Oczywiście, że kibicowałem Ślaskowi. Hyży, Ignerski, Skibniewski, dziadek Zieliński to gracze którzy czesto decydują o obliczu tej drużyny. Ile jeszcze takich zespołów, z czołówki choć nie tylko!, jest w naszym kraju? Miszkam w Gdańsku, ale do Prokomu mam ambiwalentny stosunek. Kustykajacy (chyba rozczarowanie sezonu) Wójcik i wielki znak zapytania na przyszłość: Dylewicz. W Anwilu, tak naprawe nie ma żadnego Polaka, nawet trener nie tutejszy. Wieć, jak można kibicowac takiej pseudo drużynia? Na jakiej podstawie? I co naszej koszykówce przyniosą ewentualne sukcesy Prokomu czy Włocławkowi? To jest absurd. Panie Romański, czekam na jakiś artykuł w tej sprawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolnoślązak Re: Wygrany Anwil jest zespołem bez Polaków! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.05, 23:47 Dam sobie może spokój z komentowaniem wypowiedzi osób, zarówno Śląska, jak i Anwilu. Pamiętajcie jednak,ze to tylko sport, wyzywanie się to zwyczajne buractwo a pokazywanie tak skrajnej ignorancji,jeśli chodzi o geografię Polski to po prostu straszny wstyd dla osoby wypowiadającej się. Jeśli chodzi o Śląsk- sezon był,jaki był. Trochę lepiej, trochę gorzej. Juniorzy więcej pograli, niektórzy się cofneli,niektórzy rozwinęli. Trener okazał się wcale dobry, Hyży dotrzymał obietnicy z końca zeszłego sezonu (dobrze by było,gdyby jednak został-serce do gry to rzecz bezcenna), pieniedzy więcej będzie,bo odpadnie nozna. Trzeba szybko znaleźć trenera...i walczymy w przyszłym sezonie :) Jeśli chodzi o półfinały... Myślę,że Anwil pokona Polonię, która,mimo że mocna, raczej jest obecnie gorsza,niż Włocławianie. Prokom i Turów... Wiecie... Sopocianie coś ostatnio gorzej grali... uważam,że może być niespodzianka. Jak będzie? Zobaczymy. Wszystkim druzynom życzę powodzenia...a mistrzowi? Przegranego meczu ze Śląskiem w Superpucharze ;) Odpowiedz Link Zgłoś