Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hattrick nie kończy się nigdy

• Gość: ja Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:32
        gra jest zajebista !!
      • Gość: ronek czekam na druzyne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.05, 00:04
        Zglosilem sie do gry. Zainteresowanie jest duze i musze czekac ok. 4 tygodnie
        na druzyne. Chetnie przeczytalbym cos wiecej o tej grze .
        • xxx131 Re: czekam na druzyne 20.04.05, 01:00
          he, ja tez sie zalogowalem, dobrze ze sobie poczekam moze niezaczne jako lamer...
          • Gość: larsek Kolejka czekajacych rosnie IP: *.dclient.hispeed.ch 20.04.05, 08:29
            Aktywnych użytkowników: 19007
            Kolejka oczekujących: 2017

Za 6 tygodni nowy sezon, powstanie raczej na pewno 8 liga i wszyscy otrzymaja
            druzyny. Do tego czasu polecam poczytac reguly gra jak i pomocne programy,
            ktore mozna przestawic na jezyk polski.
            Oto adresy:

www.databased.at/hattrick
            www.hattrickorganizer.de
            www.hattrickbuddy.de/

Powodzenia!

• Gość: hattrick.org Re: Kolejka czekajacych rosnie IP: *.telkab.pl 20.04.05, 09:52
              już 2000 oczekujących a drużyn do przydzielenia zostało tylko 100
              co może być lepszą reklamą HT? nieczekaj wstąp do familli
              www.hattrick.org
              • Gość: Mario Re: Kolejka czekajacych rosnie IP: *.tkchopin.pl 20.04.05, 09:55
                za 4 tyg bedzie 8 liga i dojdzie ponad 8000 miejsc wiec kazdy dostanie druzyne
                badzcie spokojni
            • Gość: schnitter Re: Kolejka czekajacych rosnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:59
              ano rosnie ale naprawde warto poczekac bo gra potrafi wciagnac a co najleprze
              ze nawet jak wciagnie to i tak wystarczy doslownie jedna godzinka tygodniowo by
              w to grac (a to chyba malutko w porownaniu z innymi grami tego typu).
          • Gość: hf Re: czekam na druzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:53
            poczytajcie sobie reguły i poradniki :) Jest tego naprawdę wiele :) np
            hottrick.org
        • Gość: Mario Re: czekam na druzyne IP: *.tkchopin.pl 20.04.05, 09:54
          W sumie to dobrze ze poczekacie bo poczytacie sobie poradniki i miej bledow
          porobicie w trakcie gry. No czesc osob sprobuje oszukiwac jak zawsze ale i tak
          sa zawsze wykrywani i traca druzyne:) To gra dla cierpliwych i uczciwych :P
        • Gość: pelele Re: czekam na druzyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:03
          Hejka, wkrotce dostaniesz login i bedziesz juz mogl korzystac z forum itp...

www.hottrick.org tu masz najlepszy poradnik do HT
          www.hattrick.mocny.com tu masz najlepsza gazetke HT
          www.htradio.prv.pl tu masz radio Hattricka
          • Gość: lipa Re: czekam na druzyne IP: 82.160.21.* 20.04.05, 12:54
            a po jakims czasie ci i ta mozliwosc zabiora bo okazalo sie ze ktos juz sie
            rejestrowal z twojego IP ale wyjasnien nie uzyskasz.
      • Gość: Jasmon Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.05, 09:55
        Uważam ,że HT jest wspaniałą grą ,zbliżoną do rzeczywistych rozgrywek. Ma wiele
        wad ,ale jeśli już ktoś się w to wciągnie to ich nie zauważa. Zresztą HT
        zmienia się. Pamiętam jak zaczynałem prawie 1,5 roku temu i nie było wielu
        statystyk tak łatwo dostępnych a i programy pomocnicze dalekie były od ideału.
        Siedziałem godzinami starając się coś zrozumieć; co potrzebne jest zawodnikowi
        na danej pozycji a co nie. Po pół roku grania dołączyła do mnie moja żona. Nie
        ma chyba nic piękniejszego niż siedzieć rano w piątek i zastanawiać się kto
        skoczy na poziom wyżej lub siedzieć do późna w sobotę aby zalosować jakiegoś
        znakomitego juniora. Polecam wszystkim.
        • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 20.04.05, 09:59
          no nie ma nic lepszego na swiecie niz czekanie przez 5 min na jedna linijke
          komentarza meczowego - rotfl
          • Gość: maniak3000 Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:08
            Hattrick jest super! Prawda jest to co napisano w artykule: "Moje życie dzieli sie na okres przed hattrickiem i po hattricku"!!!!
            • goose Re: Hattrick nie kończy się nigdy 20.04.05, 12:07
              Tu autor trafił w sedno. Moje życie też dzieli się na to przed Ht i na to kiedy
              otrzymałem druzynę
              • Gość: Beniamin Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:37
                ja kazałem swojej siostrze nauczyć się nazwisk graczy pierwszej jedenastki :) i
                kiedy coś ode mnie chciała to mówiłem "bramkarz!" a ona musiał podać nazwisko :)
                • goose Re: Hattrick nie kończy się nigdy 20.04.05, 12:56
                  dobre, a rezerwowych jej darowałeś?
                  • Gość: Beniamin Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:59
                    tak, rezerwowych nie musiała, ale pierwszą jedenastkę miała obkutą ;)
      • Gość: Lizardxxxxxxxxx Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 20.04.05, 13:29
        Wyniki hokejowe ??? :) haha moj nie wiem czy moj ostatni mecz mial wynik
        hokejowy
      • Gość: J.M.T.H. Hattrick a Sokker. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:13
        Nie będę wdawał się w kolejną polemikę. Postaram się obiektywnie podać plusy i minusy obu gier. Dodam, że to moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać. Pomijam tutaj standardy typu lepsze forum, oglądanie meczy, czy liczba użytkowników.

Hattrick

Plusy:
        - przetarł drogę
        - wieloletnie doświadczenie
        - profesjonalne podejście do graczy
        - możliwość zatrudniania specjalistów
        - reprezentacje narodowe (oraz U-21)
        - wybory
        - doświadczenie formacji
        - mnóstwo programów pomocniczych
        - wiele wersji językowych
        Minusy:
        - za duża rola pomocy
        - mała możliwosć doboru taktyki
        - zbyt obliczalny i przewidywalny
        - handel odgrywa zbyt dużą rolę
        - małe szanse przebicia do wyższych lig

Sokker

Plusy:
        - polska produkcja (nasi też potrafią)
        - świetnie rozwiązana szkółka juniorów
        - szerokie możliwości w doborze trenerów oraz asystentów
        - większe możliwości rozbudowy stadionu
        - możliwość dowolnej edycji taktyki
        - nieprzewidywalność
        - lepiej rozwiązany trening (wpływ umiejętności trenera oraz asystentów)
        - otwartość (ludzcy moderatorzy oraz niejaka możliwość dyskutowania nad rozwojem z twórcami)

Minusy:
        - kiepściutka szata graficzna strony
        - brak specjalistów
        - brak drużyn narodowych
        - brak (na razie) nowych wersji językowych
        - brak doświadczenia drużyny jak i formacji

Tak to widzę ja. Zapraszam do podzielenia się własnymi uwagami.
        Dodam jeszcze tylko, że aktualnie Sokker jest dla mnie produktem bardziej wartościowym.
        Pozdrawiam ludzi, których rozsądek dominuje nad zaślepieniem.
        • Gość: Kiwny Re: Hattrick a Sokker. IP: *.chello.pl 22.04.05, 01:09
          > Hattrick
          > Minusy:
          > - za duża rola pomocy
          > - mała możliwosć doboru taktyki

nie wiem czy teraz jeszcze grasz, ale jeśli tak to zauważyłeś pewnie, że
          zmniejszają znaczenie pomocy (w enginie i przez nowe taktyki). Nie robią tego od
          razu jednym skokiem tylko stopniowo, żeby z dnia na dzień nie rozwalić komuś
          długoterminowego planu rozwoju drużyny. Dzięki kontrze i pressingowi pomoc
          przestała być tak ważna jak była kiedyś. Teraz mając tylko pomoc można tylko
          przegrać lub zremisować mecz bo się po prostu gola nie strzeli.

> - handel odgrywa zbyt dużą rolę

już mniejszą bo wprowadzili zróżnicowanie prowizji dla agenta piłkarza w
          zależności jak długo gra w klubie, co mocno ograniczyło tzw daytradeing. Ale
          handel odgrywa dużą rolę bo dzięki temu że wytrenujesz graczy i ich sprzedasz
          masz kase na wzmocnienie, czy rozbudowe stadionu.

> Sokker
          > Plusy:

jak rozumiem sąto wyższości nad HT więc do HT będe porównywał

> - możliwość dowolnej edycji taktyki

nie grałem w sokkera więc możesz powiedzieć jakie to taktyki, czy chodzi o
          jakieś kosmiczne nierealne ustawienia, czy polecenia dla zawodników? bo jeśli
          kosmiczne ustawienia to jest to spory brak realizmu

> - lepiej rozwiązany trening (wpływ umiejętności trenera oraz asystentów)
          w Hattricku też jak masz dobrego trenera to będzie szybciej trenował zawodników
          niż gorszy, chyba że o co innego chodzi.

> - otwartość (ludzcy moderatorzy oraz niejaka możliwość dyskutowania nad
          rozwojem z twórcami)

w HT też ostatnio zrobili ankiete w której prosili o propozycje zmian i dużo z
          kosmetycznych zmian które ułatwiają gre wprowadzono. Co do moderatorów to
          niestety w HT gra dużo ludzi którzy zadają na forum pytania nie czytając zasad i
          faq i gdyby nie stanowcze reakcje modów byłby na forum taki śmietnik że nie
          dałoby się go czytać.

Co do plusów Hattricka dodał bym jeszcze:
          - wpływ morale na wyniki drużyny (jeśli zagramy mecz sezonu w tym meczu zagrają
          lepiej, ale w następnych gorzej) i możliwość zlekceważenia przeciwnika
          (overconfidence), co moim zdaniem urealnia gre
          - atmosfera na forach wszystkich szczebli
          • Gość: J.M.T.H. Re: Hattrick a Sokker. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:53
            Wiem, że znaczenie pomocy maleje, jednak nie przekonujesz mnie. Wciąż jest zbyt duża. Przypomnij sobie w jaki sposób Szwedzi przegrali.

Plusy Sokkera - nie jest to wyższość nad HT, tylko zalety jakie widzę w tej grze.
            Taktyka - masz do dyspozycji boisko, na którym według Twojego widzimisię możesz dowolnie poustawiać piłkarzy w stosunku do piłki. W ten oto sposób mozesz grać kontrę, skupić się tylko na obronie, atakować z furią, grać prawym skrzydłem, lewym skrzydłem, podwoić obronę najgroźniejszego napastnika i co Ci przyjdzie jeszcze do głowy.
            Trening - w Sokkerze każdy trener ma osiem umiejętności i jeżeli np. ma nieziemską umiejętność trenowania strzałów, które trenujesz, a do tego posiada jeszcze wysoki poziom szkolenia np. techniki, to jest duże prawdopodobieństwo, że poza skokiem trenowanej umiejętności co jakiś czas skoczy i nietrenowana. Analogicznie - jeśli trener ma małą umiejętność treningu techniki, to raczej nie licz na jej skok. To tak w skrócie.

DT to bolączka nie tylko HT, ale tam właśnie najbardziej dawało się to zauważyć.

No widzisz - znalazłeś jeszcze plusy, które pominąłem. :)
      • Gość: Pafcio Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 212.160.172.* 20.04.05, 14:57
        Jak dla mnie to sporo lepszy jest Sokker:
        www.sokker.org

Przede wszystkim można oglądać mecze tak jak w telewizji !!
        • narogus Re: Hattrick nie kończy się nigdy 20.04.05, 15:28
          W telewizji to ogląda się Ligę Mistrzów, ewentualnie ligę angielską. GRa w
          menedżera piłkarskiego nie polega na oglądaniu, ale na umiejętnym prowadzeniu
          drużyny. Mi wystarczy, że dostanę raport z meczu, że bramka padła po
          indywidualnej akcji danego piłkarza. Oj, wypaliłeś stary z tym oglądaniem...
          • narogus Re: Hattrick nie kończy się nigdy 21.04.05, 11:11
            Panowie Hattrickowcy. Podobne w necie chodził film z nagraniem z rumuńskiej
            telewizji. Może ma go ktoś, z chęcią bym zobaczył
      • Gość: Sirqwiat Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:52
        jak pomiedzy druzynami jest przepasc w umiejetnosciach to mozna spodziewac sie wynikow hokejowych
        • Gość: pienkowo Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.upc-h.chello.nl 20.04.05, 21:01
          Moim zdaniem Hattrick jest najlepszy i tyle ;P
      • Gość: SQter Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 20.04.05, 21:29
        Antyreklame zaczynamy ! www.sokker.org - gra istnieje około roku gra w nią
        znacznie mniej uzytkowników niż w hattricka jednak zaletą są mecze ! Widzisz
        jak twoi zawodnicy grają a nie czytasz co 20 minut jakis nędzny komentarz.
        Polecam serdecznie www.sokker.org . Dopiero jak sie zarejestrujesz zobaczysz
        jego potęge !
        • Gość: kmieciu Re: sokker IP: *.opa / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:55
          i co mam patrzec jak moj zawodnik 5 raz z zedu nie trafia sam na sam? albo jak
          pilka toczyy sie kolo zawodnika a on nie podbiega? bo tak jest w taktyce? wole
          ht, tam przynajmniej jest duzo zabawnych komentow a nie jakies bieghajace
          ludziki. aha i jeszcze jedno www.htplus.com - tu mozesz zobaczyc glowne akcje
          ze swojego meczu
          • Gość: J.M.T.H. Re: sokker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:12
            Wiesz dobrze, że oszukujesz sam siebie, bo gdyby w HT była taka możliwość, to byś ją wychwalał wniebogłosy i byłby to chyba główny argument, a nie jak teraz - forum i TL.
            Mnie możesz okłamać, siebie jest trudniej.
        • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 21.04.05, 12:15
          Co ty wypisujesz ze co 20 min dostaje sie komunikat w ht ja wiem co minute czy
          padl gol wkoncu przeskakuja minuty a ja zawsze wciskam po uplywie minuty HT-
          LIVE i mam odswiezone. Wiem czy byla akcja czy nie. Przegieles z tymi 20min.
          Wole opisy meczu niz nie poradne ludziki w sokkerze. Sokker jest do bani i
          wogle niema co sie porownywac z HT w Sokerze gra niecale 3000 osob w Polsce a w
          HT juz 23000 jest
          • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 21.04.05, 12:17
            --------------------------------------------------------------------------------
            HT juz 23000 jest
      • Gość: pablo wyniki hokejowe źle świadczą? bzdura! IP: *.244.155.47.wifi155.tnp.pl 20.04.05, 22:03
        Wyniki hokejowe tylko dobrze świadczą o tej grze, gra jest pełna niedoświadczonych "menadżerów" nie umiejących ustawić drużyny... jak w życiu.. wiadomo to tylko gra ale naprawdę najlepsza jaką znam .. nie ma chyba gry w którą grałbym w życiu dłużej...
      • Gość: danek77 Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:18
        Ja już trochę gram ;-) w HT .Na imprezach piwoszy bywałem ,ale teraz obowiązki
        i praca doprowadziły do tego ,że zaniedbałem drużynę i spadam do V ligi ....mam
        nadzieję ,że na krótko ;-)
      • Gość: piopie Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.244.155.47.wifi155.tnp.pl 20.04.05, 23:45
        t glupi jestes
        • Gość: 123 Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.torell.pl / 212.160.164.* 21.04.05, 10:36
          ano jest
      • Gość: grzesiek86 Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.krakow.pl 21.04.05, 11:35
        w/g mnie hattrick jest do bani. Najlepszy jest www.sokker.org !
        • Gość: schnitter Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:00
          jak mozebyc do mani jak w niego tyle gra
          • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 21.04.05, 12:18
            --------------------------------------------------------------------------------
            HT jest już 23000 osob
            • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 21.04.05, 14:51
              za to w MZ ponad 70000 - tylko ze to sa dane teoretyczne bo czy to HT czy
              Sokker czy MZ to ilosc graczy naprawde grajaca jest duzo nizsza. Tym bardziej
              ze te 23000 to nie liczba grajacych tylko grajacych i oczekujacych, ktorzy za 4
              tygodnie nawet nie beda pamietali ze tam sie rejestrowali.

Nie wiem czy rzegial z 20 minutami, czasem tyle trzeba bylo czekac na cos
              nowego w komentarzu, ale jak ty wolisz przez nawet 10 min wpatrywac w to samo
              zdanie niz zobaczyc chociazby najbardziej niepradna akcje w przekazie
              graficznym to moze powinienes tez zaczac grac w gry tekstowe sprzed 10 lat bo
              niestety HT sie zatrzymal w poprzednim tysiacleciu.
              • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 21.04.05, 16:11
                mam podglad na 9 meczy moich kumpli nawet jak u mnie sie chwile nic nie dzieje
                to u nich cos sie dzieje a pozatym mecz to nie wszystko nie raz niema sie czasu
                go ogladac. Nie przekonales mnie do Manager Zone. Hattrick najlepszy!!
                • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 22.04.05, 09:42
                  nawet nie zamierzalem cie przekonywac zyjcie dalej w ciemnogrodzie gdzie czas
                  zatrzymal sie razem z rozwojem gry w zeszlym stuleciu (o czym swiadczy sam
                  wyglad strony) ja w ciagu tych 105 minut w ktorych ty poczytasz tylko raport z
                  9 meczy swoich kolegow wole obejrzec sobie 7 meczy moich znajomych w dowolnym
                  trybie graficznym (od zwyklych kolek i kropek albo w podobnym do tego znanego z
                  sensible soccer lub w 3D znanym juz z fify) i tez mi to zajmnie tyle samo czasu
                  a frajdy wiecej.
                  Caly ten temat i tak na mysli przekonac grajacych juz w HAttrika, ze dobrze
                  zrobili siedzac dalej w zeszlym tysiacleciu gdy reszta swiata jest juz w wieku
                  XXI. wygladacie w tym temacie jak archeolodzy przekonujacy ze Eniac jest lepszy
                  od BigBLue bo jest wiekszy i ma fajne lampy ktore sie rozgrzewaja i swieca
                  przez godzine :P
      • Gość: BeRyK Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:15
        Club: FC Barcelona (POL)
        www.ht-arena.com/barca/?page=news
      • Gość: Anariki Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.05, 15:36
        Jest beznadziejny LEPSZY JEST WWW.SOKKER.ORG
        • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 21.04.05, 16:13
          no wlasnie SOKKER jest beznadziejny jak i Manager Zone. Moga sie schowac do HT
          mialem tam druzyny i kompletnie mnie nie wciagnelo. Hattrick jest najlepszy!!!
      • Gość: meevee Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:19
        czytam sobie i co widzę, masa ludzi grających sobie spokojnie w Hattricka bo
        lubią tą grę i ona im się podoba i kilku osobników którzy za wszeklą cenę chcą
        udowodnić im, że coś Hattrick jest do bani a sokker lepszy.
        Grałem w sokkera i nie podoba mi się. Tobie podoba się sokker, OK, graj sobie w
        niego ale czy to jest powód do atakowania drugiej gry???
        Wy wszyscy od Sokkera zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy "moaj zabawka
        jest lepsza a twoja do dupy". to są gry komputerowe, każdy gra w to co lubi a
        tutaj wojna co lepsze.
        Czy wy sokkerowcy macie jakieś kompleksy???
        • Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 22.04.05, 00:04
          Sokkerowcy i tak nie sa w stanie tego zrozumiec. Oni sa zaslepieni
      • Gość: bwdowczyk managerzone.com - to jest to!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:42
        POLECAM!
      • Gość: Mate Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.pl / 80.48.163.* 22.04.05, 07:50
        Wychwalają tą grę ponad niebiosa a pewnie sami nie grali:) To powinien być
        artykół o wszystkich managerach a nie o tym jednym. MZ rulezzz
        • dzyn81 Re: Hattrick nie kończy się nigdy 22.04.05, 09:35
          chcialbym jeszcze wrocic do realnosci sokkera
          czy dalej tak jest ze druzyna gra mecze co 2 dni?
          bo jak ja gralem, to tak bylo, a to chyba nie jest zbyt realne
          • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 22.04.05, 09:43
            a czytanie raportu zamiast ogladania biegajacych zawodnikow jest realne ? chyb
            nie
          • Gość: J.M.T.H. Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:58
            Aktualnie jest tak, że liga gra w niedzielę, a mecze towarzyskie odbywają się w środę.
      • Gość: tequilla ManagerZone górą!! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.05, 10:08
        Hattrick jest wiele gorszy od ManagerZone i opisuą go w gazeci :-[ w MZ gra juz
        poad 700tys uzytkowników i mozna ogladac mecze 3d! hattrick jest malo
        przejzysty i w ogole słaby !! Przy managerzone wymięka !! managerzone ma nawet
        swoje radio w Polsce, organizowane są spotkania graczy z całego świata i
        mistrzostwa, który odbywają się w różnych panstwach ! mamy fora, radio, chaty,
        itd.
        • Gość: Mario Re: ManagerZone IP: *.tkchopin.pl 22.04.05, 10:50
          stary nie jestes w temacie widze my w Hattricku mamy tez swoje radio , fora ,
          czaty itp. Dales ciala teraz chlopie:)
          • Gość: m Re: ManagerZone IP: 82.160.21.* 22.04.05, 11:07
            dali ciala fanatycy HT, ktorzy to uznawali za argument za HAttrikiem, niestety
            nie jestescie jedyna zorganizowana spolecznoscia, choc przez dluzszy czas
            byliscie. POzostalo wam tylko to ze w hattriku macie confe na ktorej pisza
            ciagle ci sami ludzie a nowi sa niszczeni i odsylani na inne forum bo pytaja o
            rzeczy ktore byly omawiane 2 miesiace temu.
            • Gość: ht Re: HT IP: *.telkab.pl 22.04.05, 11:13
              człowieku co ty możesz wiedzieć jak nie ma ci na HT, NIE PISZ BZDUR

jest dokładnie na odwrót, to dalej jest i będzie zaletą HT i będzie górował nad
              słabiznami które sie pocieszają pod artykułem o HT
              • Gość: m Re: HT IP: 82.160.21.* 22.04.05, 11:16
                no i widzisz znow cie zlapalem na ignoranctwie, gralem w HT, gralem w sokkera i
                dlatego wiem o czym mowie w przeciwiencstwie do ciebie.
                • Gość: ht Re: HT IP: *.telkab.pl 22.04.05, 11:24
                  ile grałeś? 2 dni, obraziłeś sie bo założyeś wątek na głównym jak odwołać
                  sparing? daj spokój z takim graniem
                  • Gość: m Re: MZ IP: 82.160.21.* 22.04.05, 11:30
                    mylisz sie i to grubo, gralem o ile to mozna nazwac graniem przez 5 sezonow,
                    gdie przezylem spadek, awans, utrzymanie, walke o awans. i naprawde staralem
                    sie przez dluzszy czas wkrecic w ta gre - ale przegral hattrick zdecydowanie,
                    czesto bywalo ze zapominalem o tym ze jeszcze tam gram. a powiedz mi ile twoja
                    kariera trwala w MZ albo w sokkerze ?
                    nie obrazilem sie na nikogo na forum bo nie zakladalem tematow tylko je
                    czytalem, ja potrafilem uzywac funkcji szukaj i samemu przeszukiwalem forum ale
                    wielu mlodych graczy zniechecalo sie wlasnei takie twoje podejscie, zle
                    zatytuowal temat to zniszczyc go zbluzgac i dac bana na rok - niech sobie
                    popamieta.
                    • Gość: ht Re: MZ IP: *.telkab.pl 22.04.05, 11:34
                      > czytalem, ja potrafilem uzywac funkcji szukaj i samemu przeszukiwalem forum ale
                      >
                      buhahahahahahah w co ty grałeś?? oszukujesz sam siebie, w HT nie ma na forum
                      funkcji szukaj ahhahahahah
      • Gość: lakinho Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:46
        hehe Hattrick to gierka dla dzieciuakow z gomnazjum, prawdziwy i najlepszy
        manager pilkarski to ManagerZone, przygotowany swietnie graficznie i wogole
        zajefajny od strony sportowej, polecam prawdziwy manager on-line, dla
        przawdziwych managerow!!!

www.managerzone.com
        • Gość: HT Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.telkab.pl 22.04.05, 10:58
          sorry ale właśnie MZ to typowa gra dla dzieci jest pełno kolorów pierdół i
          innych a brak tam dobrego managera i enginu, chodzi tragicznie, a społeczność
          wogóle nie istnieje przynajmniej ja takiej tam nie dostrzegłem

jak lubisz dużo kolorków i pierdół w stylu ilość HotDogów pod stadionem a nie
          lubisz dobrego managera to możesz grać w MZ, ale z tego co wiem żeby teraz grać
          w to TRZEBA PŁACIĆ, a HT jest całkowiecie za darmo a oglądanie akcji graficznych
          też już jest możliwe

tak więc MZowcy i SKowcy idzicie błagać o swój artykuł w GW a nie płaczacie tutaj
          • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 22.04.05, 11:15
            oplacasz tylko 10 zl za aktywacje druzyny za co uzyskujesz mozliwosc ogladania
            meczy, stworzenia ligi towarzyskiej i tego typu pie.., poza tym w HT musisz
            placic za cos co w MZ masz za darmo (czy tez za te 10zl ktore wplacisz jak ci
            sie spodoba) jak ksiega gosci, mozliwosc wklejenia swojego herbu a nawet calej
            prezentacji itd itd.
            spolecznosc jest, wlasnie odpisywalem mariowi ze dajecie ciala ignoranci z HT
            nie znajac rzeczywistosci. Znacie MZ tylko z legend boicie sie tam zajrzec bo
            przestaniecie grac w HT.
            Nie musimy balgac o artykuly , do nas ludzie sami przychodza, do was trzeba ich
            oklamac w artykule zeby przyszli. mam na mysli mnogosc statystyk pomeczowych ,
            ktore masz jak zaplacisz, co w MZ masz za darmo. i przestancie glupoty pisac ze
            HT jest calkowicie za darmo, bo darmo to jest wersja podstawowa, za wiele
            pozytecznych rzeczy trzeba zaplacic, chocby za to zeby byc informowany o
            postepach w treningu co w MZ masz za darmo.
            i co teraz ignorancie, nie napisales slowa prawdy, a gdzie jest ten graficzny
            tryb w HT, z tego co wiem to nie jest oficjalny, moze bys mnie oswiecil
            dokladniej ? bo jestes pierwszy ktory o nim wspomnial.
            • Gość: ht Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.telkab.pl 22.04.05, 11:32
              > oplacasz tylko 10 zl za aktywacje druzyny za co uzyskujesz mozliwosc ogladania
              > meczy, stworzenia ligi towarzyskiej i tego typu pie.., poza tym w HT musisz
              > placic za cos co w MZ masz za darmo (czy tez za te 10zl ktore wplacisz jak ci
              > sie spodoba) jak ksiega gosci, mozliwosc wklejenia swojego herbu a nawet calej
              > prezentacji itd itd.

to ładnie mała różnica, płacisz bo musisz lub płacisz bo chcesz, w HT płacisz
              tylko za bajery które nic nie pomagają w grze

> Nie musimy balgac o artykuly , do nas ludzie sami przychodza, do was trzeba ich
              >
              > oklamac w artykule zeby przyszli. mam na mysli mnogosc statystyk pomeczowych ,
              > ktore masz jak zaplacisz, co w MZ masz za darmo. i przestancie glupoty pisac ze

WOW powiedz to Kowalowi który sam gra w HT i nikt go o ten artykuł nie prosił a
              dowiedzieliśmy sie oni przed dzień wyjścia GW, "płacić za statysyki pomeczowe"
              co za bzdura chłopaku zagraj przynjmniej raz w HT

> HT jest calkowicie za darmo, bo darmo to jest wersja podstawowa, za wiele
              > pozytecznych rzeczy trzeba zaplacic, chocby za to zeby byc informowany o
              > postepach w treningu co w MZ masz za darmo.

BULLSHIT żadna rzecz porzyteczna nie płatna, wszystkie programy (tak na oko
              jakieś 15 do wyboru) są oddzielną rzeczą od samej gry i połowa jest z nich
              płatna ale to zależy od twórców danego progamu a mnogość darmowych programów
              tego typu jest spora, "w MZ masz za darmo" już raz miałeś napisane za samą w gre
              tam trzeba płacić!!,

> i co teraz ignorancie, nie napisales slowa prawdy, a gdzie jest ten graficzny
              > tryb w HT, z tego co wiem to nie jest oficjalny, moze bys mnie oswiecil
              > dokladniej ? bo jestes pierwszy ktory o nim wspomnial.

another bullshit www.htplus.org, idź już sobie na swojego managera i pogadaj
              sobie to swoich ustawień, bo prawdziwym ignoranctwem jest spamowanie pod
              artykułem o innej grze, ale sam nie wiesz że tylko pomagasz HT :) i czekaj na
              kolejny artykuł w GW

• Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 22.04.05, 12:55
                Dokladnie sami proscie o swoj artykul. Skoro pisza o Hattricku a nie o jakims
                beznadziejnym Sokkerze czy Manager Zone wiadomo odrazu ktory manager jest
                ciekawszy a pozatym o Hattricku pisala rok temu "PILKA NOZNA PLUS" wiec nie
                macie sie co rownac. Gadajcie sobie co chcecie ludzie i tak wybiora w
                wiekszosci Hattrick bo mysla logicznie.
                • Gość: J.M.T.H. Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:11
                  Większosć wybierze HT nie dlatego, że jest najlepszy, ale dlatego, że najbardziej znany.
                  Fiat 126p jest w Polsce także najbardziej znany, ale nic z tego nie wynika.
                • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 22.04.05, 16:01
                  ty chyba konczyles klase humanistyczna, wiec udziele malej korepetycji z
                  matematyki
                  MZ - 70000 zarejestrowanych druzyn
                  HT - 24000 uzytkownikow

70000 > 24000 - dobrze
                  70000 < 24000 - zle
                  70000 = 24000 - zle

Nie bede jezdzil najnowszym mercedesem bo w kazdej gazecie opisuja trabanta :D
                  • dzyn81 Re: Hattrick nie kończy się nigdy 22.04.05, 16:15
                    Jestescie jak dzieci... klotnie, obelgi, itd...
                    Darujcie sobie. Mielismy w tym temacie pisac o naszych wrazeniach i historiach zwiazanych z HT, a kilku oszolomow najezdza na HT, chwalac sie jaki to Sokker albo Managerzone jest lepszy. O gustach sie nie dyskutuje i tutaj nie dojdziecie do konsensusu, wiec nie ma sensu dalej prowadzic tej polemiki. Ja to odbieram tak, ze osoby spoza HT na sile staraja sie przekonac innych ze menedzery w ktore oni graja sa najlepsze, a inne sa do d.... W Gazecie opisali HT, w Pilce Noznej + opisali HT, wiec o czyms to swiadczy. O sokkerze czy MZ nigdzie nie przeczytalem. Gralem w jedno i drugie, najbardziej spodobal mi sie HT i tak juz zostalo. Prosze was uspokojcie sie juz bo to nie ma sensu. Kto bedzie chcial zapisze sie do HT, inny do MZ, a inni do Sokkera. Klotnie do niczego nie doprowadza.
                    Postarajcie sie o artykul w jakiejs gazecie, badz portalu to wtedy pogadamy, a tymczasem - jak macie pisac o tym ze HT jest daremny a wszystko inne lepsze - zamilczcie krzykacze....
              • Gość: m Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 82.160.21.* 22.04.05, 15:57
                to moze mi powiesz co to sa te wypasione statystyki pomeczowe ? ja widzialem
                tylko takie cudo jak lewa obrona - dobrze, srodek slabo, prawa - niezle itd
                itd. wlasnie polowa jest platna, czyli placisz za supportera (ktory niby nic
                nie daje), placisz za uzywanie przynajmniej jednego programu bez ktorego mozesz
                sie obejsc a wszyscy je uzywaja. Placisz bo musisz - OK ale musisz tylko 10zl i
                nic poza tym, w zamian za to dostajesz wszystko to co oferuje HT, a nawet
                wiecej.
                W MZ nie potrzebujesz zadnych programow (a sa) i masz to wszystko plus wiele
                innych rzeczy za glupie 10 zl wydane na poczatku, i nie musisz placic co
                kwartal kase zeby miec ksiege gosci czy wsadzic sobie obrazek (logo druzyny).

www.htplus.org jak rozumiem to jest dodatkowa aplikacja stworzona przez kogos z
                zewnatz HT-zalogi, czyli znow cos dodatkowego do gry, a nie sama gra.
              • Gość: m PS IP: 82.160.21.* 22.04.05, 16:11
                nieodpowiedziales ile grales w MZ czyli rozumiem ze wcale nie grales.
      • Gość: jjanuszek Managerzone.com IP: *.magma-net.pl 22.04.05, 15:04
        Duzo lepszym managerem online jest managerzone.com.
      • Gość: gosc_MZ_tak Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:37
        I tak MZ jest leszy :)
      • Gość: Malina Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 172.16.4.* / 167.206.75.* 22.04.05, 17:24
        sokker.org rzedzi :)
      • Gość: zieloo Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:00
        chyba jestes smieszny! gdzie ty masz wyniki hokejowe? ze co czesto sie zdarza 4-0 lub 5-0 jasne ze tak jest jak sie dominuje w spotkaniu majac wiekoszosc posiadania pilki zagraj kiedys z kontry lub pressing a ujrzysz inny wynik. TO NAJLEPSZY MANAGER PILKARSKI W SIECI!
        • Gość: palnik Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 80.51.242.* 23.04.05, 13:32
          MZ rządzi. :) Sokker rządzi. :) Hattrick rządzi. :)
          Wszystkie managery rządza w w pewnym kregu ludzi, pewnie chodzi tu o gust
          kazdego z osobna. Ja gralem na MZ(OK) - ale ja jestem zwolennikiem prostoty i
          przejrzystosci, wybralem HT. POzniej pojawil sie sokker(OK) mam tam druzyne i
          gram troszke i gra ta posiada kilka atutow ktorych nie ma HT, ale to rzecz jasna
          ze tworcy musieli jakos przyciagnac do siebie nowych graczy. Ktos wczesniej
          pisal ze ktos kogos zmusza do wykupowania supporterow czy programow... ja nie
          uzywam zadnego z tych porgramow (only NOTATNIK i moje zaangazowanie :)). pozdr
      • Gość: zieloo Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:05
        hattrick to najlepszy manager internetowy nie ma co!
      • Gość: Patryk Hattrick to shit!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:47
        Jedyny naprawde dobry piłkarski manager online to ManagerZone (patrz
        www.managerzone.com). Hattrikowcy jak widać swój sukces zasługują tylko
        i jedynie dobrej reklamie ,a nie grywalności
        • Gość: piotrek24 Re: Hattrick to shit!!! IP: *.244.155.31.wifi155.tnp.pl 23.04.05, 00:34
          ty jestes chyba popier... hehe hattrick nie ma popularnosci :)
          zauwaz ze ta reklame nie stworzyli tworcy gry a i nawet to nie reklama tylko
          artykul pokazujazy ta gre. a napisal go uzytkownik ktory nie jest wysoko w
          lidze.
          • Gość: K4cp3r Re: Hattrick to shit!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 07:52
            Ech... grałem w to kiedyś. Nic specjalnego, MZ wciągnął mnie a HT jakoś nie,
            beznadziejny system umiejętności i jeszcze gorszy trening. :/ Mało intuicyjne.
            Zrezygnowałem po 2 tyg.
        • Gość: palnik Re: Hattrick to shit!!! IP: 80.51.242.* 23.04.05, 14:03
          napisz co Ci sie tak podoba w MZ a co nie w HT a nie ttresia twoja jest
          beznadziejny tytul, ktor mi nic nie mowi. Znajduja sie tu odpowiedzi na tresc
          arttykulu umieszczonego w tym portalu i tytuly w stylu np. : hattrick rzadzi !!
          czy poodbne sa na miejscu bo troszke o grze dowiadujemy sie z tresci. Wiec jak
          ktos juz krytykuje hattrcika a chwali innego managera to niech napisze swoje
          odczucia co go boli w HT a co wrecz ciagnie do Sokkera lub MZ. Chociaz i to
          chyba hjest bez sensu wedlug mnie, kazdy z nich posiada cechy ktore przyciagaja
          nowych graczy. i raczej jakies zroznicownaie musi byc... bo o gutsach sie nie
          dyskutuje :).
        • Gość: Visitor Re: Hattrick to shit!!! IP: *.int.contactpoint.pl / *.crowley.pl 30.05.05, 16:35
          Gość portalu: Patryk napisał(a):

> Jedyny naprawde dobry piłkarski manager online to ManagerZone (patrz
          > www.managerzone.com). Hattrikowcy jak widać swój sukces zasługują tylko
          > i jedynie dobrej reklamie ,a nie grywalności
          ----
          Heh, coś marny ten mz.com
          Strona nie działa. Często tak macie? A co mi tam, zarejstruję się do HT - tam
          podobno nie ma takich problemów.
          • Gość: m Re: Hattrick to shit!!! IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 19:51
            proponuje kurs obslugi przegladarki i internetu.
            Bo strona dziala a na hattricku zanim druzne dostaneisz to miesiac poczekasz - no ale moze ten czas spozytkujesz na nauke obslugi IE :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka