Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kandydat - Liczka

IP: *.waw.prokom.pl 25.06.02, 21:21
    GW z niewiadomych przyczyn forsuje kandydaturę Wernera Liczki na selekcjonera
    naszej kadry.
    Pewnie już zapomniała, jakie wzburzenie w narodzie wywołała wypowiedź Liczki
    przed MŚ2002, że jedynym atutem Polaków jest... godność narodowa. I jak taki
    trener, który widzi jedynie takie walory naszego narodu może dobrze prowadzić
    biało-czerwonych? To jakaś pomyłka, mam nadzieję...
    Obserwuj wątek
      • Gość: kataryna Re: Kandydat - Liczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:44
        Gość portalu: tun napisał(a):

> GW z niewiadomych przyczyn forsuje kandydaturę Wernera Liczki na selekcjonera
        > naszej kadry.

Wymienia, ale czy rzeczywiście foruje? Nie jestem pewna...

> Pewnie już zapomniała, jakie wzburzenie w narodzie wywołała wypowiedź Liczki
        > przed MŚ2002, że jedynym atutem Polaków jest... godność narodowa.

Jak się okazało, nawet ten niby atut atutem nie był, niestety...

I jak taki
        > trener, który widzi jedynie takie walory naszego narodu może dobrze prowadzić
        > biało-czerwonych?

To, że sceptycznie ocenia sytuację wyjściową nijak nie przesądza o jego
        ewentulanym sukcesie, przecież w pracy trenera chodzi właśnie o to aby te
        atuty ,mnożyć...

To jakaś pomyłka, mam nadzieję...

A ja bym Liczkę chciała (u mnie jest w pierwszej piątce kandydatów)...

Pozdrawiam,
        • Gość: wojtek Re: Kandydat - Liczka IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:52
          Liczka ? a kto to jest?
          znowu Polonia ,to jakiś koszmar który nigdy się nie skończy
      • laki88888 Re: Kandydat - Liczka 25.06.02, 23:37
        Ale nie jest Polakiem, to dla GW jest najważniejsze. Taki atut, nie wolno go
        zmarnować!!!!!!!
        :)
        • Gość: Boniu Re: Kandydat - Liczka IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 03:32
          A mnie sie ta kandydatura podoba. Choćby za to co Liczka mówił o A.Bąku: " On
          miał tak skonstruowany kontrakt, że w żaden sposób nie mogłem go umotywować
          więc wypożyczyliśmy go za darmo do Widzewa." I tak ma być! Nazwiska nie grają.
          pzdr
          • campo Re: Kandydat - Liczka 26.06.02, 09:27
            "Tak naprawde z rozwiazaniem kontraktu z nasza mlodzieżówką nie będzie miał
            Liczka problemu - uważa Jakub Koniećny dziennikarz czeskiego "Hat tricka" - sam
            zreszta przyznał czeskim dziennikarzom już kilkanaście dni temu, że otrzymał
            oferte z federacji polskiej. I powiedział ze jeżeli tylko federacje obu krajów
            dojda do porozumienia to przejmie polski zespół.

To tekst z dzisiejszego "SPORTU"

Czyzby kolejny były Polonista na trenerskiej ławce repy?;-)
            Oferta jest kusząca, również z punktu finansowego, podobno Liczka za prace w
            młodzieżówce kasuje polowe tego co trener pierwszej rep. Czech, czyli
            ok.......5 tyś euro.

pzdr.
            • Gość: Kirk Re: Kandydat - Liczka IP: *.tele2.pl 26.06.02, 09:35
              Znowu ktos z przesloscia polonijna.
              Ja wole Kasperczaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka