Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prezes-akuna team--imperator = mega klon

21.04.05, 17:46
    Klon o pseudo "akuna""numer klonu" w kolejnej edycji jest nietykalny przez
    redakcję, mimo prawie 100 swoich drużyn. Przez takie klony ta gra jest
    pozbawiona sensu. Kto jest za wyrzuceniem mega klona z piłkarzyków niech się
    wpisze. Liczę szczególnie na poparcie redakcji...
    Obserwuj wątek
      • ugugunana Re: prezes-akuna team--imperator = mega klon 21.04.05, 17:52
        Wyciąg:

"b) dla uczestników, których kluby zajmą pierwsze miejsca w trzech
        klasyfikacjach miesięcznych (obejmującej kolejki rozegrane odpowiednio w marcu,
        kwietniu i maju) Piłkarzyków w rundzie wiosennej sezonu 2004/2005 r. - aparaty
        cyfrowe Olympus [mju:] Mini Digital 4.0 o wartości 1499,00 złotych brutto
        każdy."

MJUt! :) Jak pan może panie imperatorze! Mój Boże! Nic nie pomoże!?! Panie
        redaktorze!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• ugugunana Re: prezes-akuna team--imperator = mega klon 21.04.05, 17:56
          Wyciąg 2:

"10. Niezależnie od ilości kont zarejestrowanych w Portalu, jeden użytkownik
          może zgłosić do udziału w Konkursie nie więcej niż pięć Klubów. W przypadku
          powzięcia przez Organizatora wiadomości o naruszeniu przez użytkownika zapisu
          poprzedniego zdania, Organizator usunie z Konkursu wszystkie Kluby zgłoszone
          niego do Konkursu, a uczestnik taki nie nabywa prawa do nagrody, nawet jeśli
          spełnia kryteria rozdziału V pkt. 8 niniejszego Regulaminu."

A teraz idę na pifffffffffffffko bo koledzy mnie wyciągają... :)

----------

I love this game!
      • fedo1 Re: Tylko do 5 drużyn zgłaszanych przez gracza! 21.04.05, 17:56
        Myślę, że redakcja powinna usunąć wszystkich nieprzestrzegających regulaminu
        już po zakończeniu rozgrywek. Powód- znowu zamieszanie.
        • denzel5 Re: Tylko do 5 drużyn zgłaszanych przez gracza! 22.04.05, 08:07
          a jeżeli użytkownik ma na jesdnym Ip 5 druzyn a na drugim np.1 to można tak
          czy nie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka