Dodaj do ulubionych

Nos Zaremby

09.09.11, 14:27
To nie Staruch opluł rodzinę, tylko Litar. Co nie umniejsza bydlęctwa Starucha.
Obserwuj wątek
    • stern-75 Re: Nos Zaremby 09.09.11, 14:30
      Ładne wypunktowanie, pani redaktor.
    • grisza14 Pani chyba nie czytala Zaremby 09.09.11, 14:56
      Bo on nie pisal o naigrywaniu sie przez Palikota z Jaroslawa i braku pani reakcji na to, ale z braku reakcji na chamskie jazdy Paliglkupa po sp. Lechu Kaczynskim. Wiec o nos Zaremby jestem spokojny.
      Co do Lutomskiego, to laskawie prosze wybaczyc kolokwializm, ale niech Pani nie rznie glupa, bo o Lutomskim mozna powiedziec wiele, ale nie to, ze zalicza sie do zwolennikow opcji IV RP.
      Moim skromnym zdaniem powinien poleciec z Rzepy na zbita morde.
      Wmawianie Staruchowi oplucia spokojnej rodziny tez swiadczy o oderwaniu sie od rzeczywistosci. Nie ma pani obowiazku rozrozniac Litara od Starucha, ale skoro juz decyduje sie Pani o nich pisac, to warto ze sprawa zapoznac sie blizej, bo inaczej osmieszamy sie.
      Szacunek za ostatnie podsumowanie Paliglupa ( dawniej skadinad ulubienca lewackiej czesci salonu ) w zwiazku z narzyganiem na jego wlasna przeszlosc.Mam nadzieje, ze proletariacka aluzja wymsknela sie Pani nie dlatego, ze Paliglup zelzyl Tuska, ale ze tak nalezy traktowac, kazdego goscia ktory zostawia po sobie gowno pod lozkiem.
      • rpq Re: Pani chyba nie czytala Zaremby 09.09.11, 17:04
        To po Smoleńsku, całkiem niedawno, ten sam Palikot porównał Jarosława Kaczyńskiego do mordercy księdza Popiełuszki. A Monika Olejnik spokojnie wysłuchała Palikota

www.rp.pl/artykul/712007.html?p=2
      • h-mol Re: Pani chyba nie czytala Zaremby 10.09.11, 02:25
        Czytać się synek naucz! Najlepiej ze zrozumieniem!
    • zabarwiacz Staruch opluł rodzinkę? 09.09.11, 15:03
      kiedy?
      • borys_j [...] 09.09.11, 21:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • drmuras Ojtam ojtam , Monisia się myli , kłamią inni 09.09.11, 15:31
      Dajcie już spokój z tym Staruchem i Litarem. Kobieta ma huśtawkę emocji , hormony w tym wieku widomo płatają psikusy, pomylić się można przeciez nie kłamie co nie ?
    • prosatis Nos Zaremby 09.09.11, 15:45
      Nie bardzo wiadomo, o co chodzi Olejnik, poza tym, że chce dowalić Zarembie. Co ma Lutomski do sporawy ? jego tekst był niegrzeczny, ale nie ma porównania do chamskiej akcji, nie wyskoków ale akcji Palikota /i wielu naśladowców i zwolenników/ , akcji którą Olejnik promowała zapraszając tego błazna kilkadziesiąt razy do swojej audycji i reagując promiennym uśmiechem na jego wygłupy. Promowała Olejnik tego pana przez kilka lat, aż przestał być potrzebny więc trzeba skończyć z uśmiechami. Tekstu Zaremby albo nie czytała, albo nie zrozumiała. A co do kultury wypowiedzi - Pani Redaktor belki w oku swoim i swoich politycznych przyjaciół Pani nie widzi. Nigdy nie słyszałem, ani nie czytałem, żeby Zaremba komuś ubliżał. Jest nerwowy w sposobie mówienia, ale nie agresywny. Brała Pani Redaktor aktywny udział nie tylko w przemyśle pogardy ale ogólnie w niszczeniu kultury dyskusji politycznej.
    • agawa-a Re: Nos Zaremby 09.09.11, 16:17
      A co za różnica dla red. Olejnik Litar czy Staruch?
      Fakty?
      Tylko w TVN :)
      Staruch pluł, policzkował, kradł (rozbojem!!!) stare klapki i przepocony dres. No po prostu w pierdlu powinien posiedzieć conajmniej do wyborów!

Ale gdyby za rządów PiS-u kibol walczący hasłem antykaczystowskim został aresztowany za kradzież klapek???!!! Oj, to by się działo!
      • darek638 Re: Nos Zaremby 09.09.11, 16:39
        Serio. Ma Pani niesamowitą pozycję w mediach. Przez miesiąc zarabia Pani więcej niż 2 letnia pensja statystycznego Polaka pracującego w przemyśle i przeżywa Pani jakieś bzdety, że... jakiś szwagier Ździśka powiedział, że jego znajoma słyszała w warzywniaku, że tej pani z TV czarna mysz schowała się pod biurkiem a to źle wróży...Taką głupotę wymyśliłem przed chwilą. Kogo obchodzi co powiedział Zaremba na Pani temat oprócz Pani? Nie można tego inaczej załatwić ? Pisze Pani na ten bzdurny temat specjalny felieton dając tylko Zarembie satysfakcję, że dała się Pani sprowokować. Jacy Ci ludzie mediów są delikatni.
        Pozdrawiam.
        • p0kraka Re: Nos Zaremby 11.09.11, 02:59
          tu nie chodzi o to ze ktos gdzies cos uslyszal tylko o to by byla wierszowka odpowiedniej dlugosci i kasa za nia. a ze z merytoryka jest sie na bakier - w tej gazecie sie nikt tym nie przejmuje
      • 0721x Re: Nos Zaremby 10.09.11, 06:46
        za rządu pisuaru aresztowało się bez powodu lekarzy ministrów kibolami pisiorki sie wtedy nie interesowały dopiero gdy głosów braknie to to nagła miłość ich ogarnęła - kibol złodziej idiota biorą każdego jak leci i co ciekawsze sądząc z postów im się to udaje
    • paw73 [...] 09.09.11, 17:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • totalnebydlolzeiszczekanapis prawda was łżeUBoli POgrąży nie wyzwoli 09.09.11, 21:31
      niepoprawni.pl/blog/4873/czerwone-dynastie-monika-olejnik-cz7

• rwakulszowa Nos Zaremby 09.09.11, 23:32
      Zaremba szybciej pisze niż mówi, a jeszcze szybciej pisze i mówi niż mysli. Ale czy nalezy w ogóle zajmowac sie tą nakrecona idiotyzmami maszynką ?
      Niestety Olejnik jest na tym samym poziomie intelektualnym co Zaremba, wiec są to typowe kłotnie w rodzinie.
    • h-mol PiSmózgowie Zaremby 10.09.11, 02:24
      PiSobolszewia łże od rana do nocy, a nosy im rosną i rosną, czego wierni wyznawcy rzecz jasna nie dostrzegają!
    • wojtekd38 Nos Zaremby 10.09.11, 05:48
      Te piekne wpisy swiadcza o kulturze Polakow a raczej POLACZKOW. Amerykanie maja racje wypuszczjac kawaly o glupich i nieodorozwinetyvj Polaczkach.
    • totalnebydlolzeiszczekanapis głuPOta MOniki wyrasta POnad Himalaje hiPOkryzji 10.09.11, 08:38
      blog.rp.pl/mazurek/2011/09/09/hold-dla-osoby-moniki-olejnik/
      • olewus.1 totalnebydlolzeiszczekanapis...czyli , 10.09.11, 11:13
        cuchnący odbyt prezesa....

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg
    • tykaczor Nos Zaremby 10.09.11, 09:12
      Dajcie spokój Zarembie. Przecież to "miernota" !!!
    • tak-jest Schizofrenia Olejnik 10.09.11, 09:51
      Mazurek przepytuje Olejnik

Monika Olejnik: Też jesteś dziennikarzem i nie wiesz, że zawsze trudne pytania zadaje się rządzącym, a nie tym, którzy są w opozycji?

Robert Mazurek: Nie wiem. Wiem, że trudne pytania zadaje się każdemu.

Monika Olejnik: Może spójrz krytycznie na swoje wywiady.

Robert Mazurek: Chętnie pobiorę lekcję. Jakieś konkretne uwagi?

Monika Olejnik: Jak SLD rządził, to zadawałam im trudne pytania, a teraz mam je zadawać Wojciechowi Olejniczakowi? Przypominam mu, co robił jego rząd, ale jaki sens ma teraz rozliczanie go? Rozliczasz tych, którzy rządzą, prawda? Zawsze jesteś w kontrze do nich!

DLACZEGO MONIKA OLEJNIK DZIŚ JEST RZECZNIKIEM PRASOWY RZĄDU WE WSZYSTKICH MEDIACH, KTÓRYCH DZIAŁA?
    • paw73 Olejnik i Kublik, cisza o TVP- PO już przejęła 10.09.11, 11:00
      Pistolet Michnika Agnieszka Kublik(schizofrenia na punkcie Czarzastego ) jucz przestała pisać o TVP.
      Olejnik i Kublik zamilkły na temat TVP, gdy telewizja stał się łupem Tuska , Juliusz Braun człowiek PO został prezesem TVP.
      Olejnik i Kublik , woda w ustach o Krzysztofie Lufcie członku KRRiT ,który stratował bez powadzenia starował na posła z PO.
      Rewolwery PO z wyborczej Olejnik i Kublik, nic nie chlapną szefie KRRiT członku PO, byłym prezesie TVP i tzw. nosiwódą na imprezach u pana prezydenta Komorowskiego.
      Obecnie w TVP zatrudnionych jest mnóstwo tzw. dziennikarzy z GW TOK FM i ogółem ludzi AGORY , na gwiazdorskich kontraktach.
      Olejnik i Kublik pokochały TVP , odkąd ta stał się Tuski Vision Platforma.
      TVP INFO przydzielono ludziom Żelichowskiego z PSL, kadrówka wszywko jak rolniczy kwadrans-ktoś PSL co25min pojawia się w tej stacji.
      • olewus.1 Zareba nie ma twarzy.... 10.09.11, 11:16
        Zaręba, to osobnik bez żadnych zasad moralnych, etycznych.. Zakłamany pokurcz, który w miejscu gęby ,posiada odbyt....
    • trajkotek opluł, nie oplul ... nos rośnie 10.09.11, 20:53

Pani redaktor myli się, jak to ładnie określił miszcz Wroński: "W imię wyższej idei!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka